RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

ANTIFA !
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 jul 2013, 00:55

Nek su se 3 boda upisala , dramica u siroki po bodove !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 28 jul 2013, 01:24

uh j e b o te,skuho sam se na stadionu,jos me malo posoliti i spreman za jelo :lol:

Sto se tice igre i rezultata zadovoljan sam,narocito prva 3 boda.Malo me je Slavija poizitivno iznenadiila(s obzirom da je dosta mjenjala sastav)po meni su odigrali vrlo dobru utakmicu i nimalo nisu losi.Sto se tice nas,odigrali smo dobru utakmicu i borbenu ali sa periodima kada su stagnirali i kada smo mozda mogli i izgubiti utakmicu :o .Sto se tice igraca, Sevko je Sevcenko nema se tu sta pricati,bio je nezaustavljiv za igrace Slavije,svaki put je prosao i stvorio sansu 8-) ,svaka mu cast.Od ostalih igraca ja bih izdvojio Dinu kao najagilnijeg igraca(fali mu jos malo iskustva,ali bice nesto od njega),Merzica koji je odigrao veoma solidno,Letica koji je odigrao dobro ali moze jos bolje,Jusuf je iskusan i vidi se da ce nam valjati u napadu ali u momentima malo i sebican(mora to popraviti),Ramovica koji se trudio i nije bio los(necu mu zaboraviti onaj promasaj zicera koji se tesko promasuje) ali u pojedinm momentima nije bio na visini zadatka.Ani je bio dobar,trudio se,isao i u napad,Zlaja veoma dobar u prvom,u drugom znatno slabije odigrao(cini mi se da je to posljedica onoga sto je bio malo nagnjecen u jednom duelu pa ga Ibro povuko kad je vidio da ne moze dati maksimum).Zvonic je meni odigro dobro kad je usao mjesto Zlaje,dobar bio u skoku pravo,a Mirza veoma los,on po meni mora ici negdje na posudbu(gdje ce igrati stalno) da malo proradi,ovako ce samo propasti. :roll: Ostali igraci odigrali solidno.

I ja se slazem da se mora ispraviti taj nedostatak,kada damo gol malo se opustimo i povucemo i tada protivnik pocne stvarati sanse.Treba nagrnuti jos jace da se da i drugi gol i onda poslije igrati "srijede" na sredini terena do kraja utakmice.
Cestitke igracima i rukovodstvu na osvojenim bodovima 8-) ,idemo sada u Siroki da ih pobjedimo pa sta bude ;) (nemoj stare ti samo da se ono ko uvijek "nadigravaju" pa ga uvijek positpu)

P.S.Hebo te koliki su oni igraci Slavije,oni nasi igraci isto djeca prema njima :lol:

FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 jul 2013, 01:29

Panjevi mrtvi bola ahah, pogotovo 11 I 9ka :lol: 0
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 jul 2013, 01:39

a šta reći za onog spikera danas iz Mostara koji radi prenose za bhradio 1, kaže frajer mrtav hladan pred kraj utakmice, da ima negdje od 700-800 gledalaca, a na stranici kluba piše 2000... :lol: :lol: :lol: :lol:

e brate debiluka, samo to kod nas ima da slaže neko za 1200-1300 ljudi, što je puno, puno je... :oops: :oops:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 jul 2013, 02:03

AlemC85 je napisao/la:a šta reći za onog spikera danas iz Mostara koji radi prenose za bhradio 1, kaže frajer mrtav hladan pred kraj utakmice, da ima negdje od 700-800 gledalaca, a na stranici kluba piše 2000... :lol: :lol: :lol: :lol:

e brate debiluka, samo to kod nas ima da slaže neko za 1200-1300 ljudi, što je puno, puno je... :oops: :oops:
Ma ti s BH Radia su bar malo realniji, ovi s oficijalne nisu normalni :lol: Cuj 2000 ljudi :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 jul 2013, 02:11

vm22 je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:a šta reći za onog spikera danas iz Mostara koji radi prenose za bhradio 1, kaže frajer mrtav hladan pred kraj utakmice, da ima negdje od 700-800 gledalaca, a na stranici kluba piše 2000... :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma ti s BH Radia su bar malo realniji, ovi s oficijalne nisu normalni :lol: Cuj 2000 ljudi :lol:
znaš li na osnovu čega su oni napisali 2000? na osnovu prodatih karata, jer drugačije nisu mogli napisati podatak, zato što na svakoj prodanoj karti piše serijski broj... ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 jul 2013, 02:12

1300 max
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 jul 2013, 02:22

AlemC85 je napisao/la:
vm22 je napisao/la:

znaš li na osnovu čega su oni napisali 2000? na osnovu prodatih karata, jer drugačije nisu mogli napisati podatak, zato što na svakoj prodanoj karti piše serijski broj... ;)
Ali opet nema sanse da je bilo 2.000 ljudi ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 jul 2013, 02:46

Eto ga izvjestaj na VeležTV, pa ko nije bio na utakmici da ne mora cekat ono sranje od izvjestaja sa BHT-a

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 28 jul 2013, 02:56

Mislim da bi mogli iduce kolo uzet tri boda Sirokom, oni uvijek imaju loš start, a to je razlog evropske utakmice (veliki umor), jos sada igraju protiv Udinesea na Bilinom ima da ginu, nekim igracima ce ovo biti dobra prilika da se dokazu pa mozda naprave dobar transfer, i sigurno je da ce biti umorni jer u 7 dana oni će igrati tri utakmice: Mladost, Udinese (cetvrtak), i onda protiv nas, zato trebamo iskoristiti njih umor i uzeti sva 3 boda...

FORZA
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 jul 2013, 03:25

Jos dobrih vijesti iz Veleza...

Do sredine Avgusta ce Velez na stadionu instalirati 3 tonske press kabine plus jos jedna platforma za sve ostale novinare. Vjerovatno tamo prema Djuri Salaju. Tako da bi Velezov stadion trebao pruziti solidne uslove TV i radio kucama u buduce. E ja sad kontam da je to priprema sad pred tekmu mlade repke jer upravo oni dolaze tada, ali vidicemo. Uglavnom sigurno dobra stvar za stadion i za Velez kako god da okrenes.

Sve mi ovo mirise da se Velez ozbiljno sprema za Evropu. Plus, kad skontas da je klub sad stigao sve zakasnjele plate i sada je u Velezu plata svima svakog prvog u mjesecu - yhebo te evo nas ko BH Telekom! Nikom u gradu nije plata na vrijeme i bez kasnjenja.

Poredite to sad sa Zeljom gdje kasne po 3-4 mjeseca. 8-)

Eto vam pa drhkajte :mrgreen: :mrgreen:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 jul 2013, 03:36

I zaboravio sam jos jednu dobru,

Situacija u klubu je takva da sad Velez uzima igrace Sarajvu. Okrenule se sljive na rogace.
Osmanagic je htio doci u Velez ali ga je Sarajevo zaustavilo, vjerovatno ga drzali u sahu ko mi Letica. ( Eto sta znaci kad su plate na vrijeme i kad je klub stabilan.)

Sad je meni skroz jasno zasto niko od nasih igraca nije otisao u neki drugi klub. Ta nisu mahniti kad svak hoce nazad ovamo.

Sad meni ovo mirise sve vise na ofanzivu. Sad nam samo treba malo sportske srece i da nam uleti neko dobro pojacanje onako iznenada kako to cesto biva u BiH, pa da pocnemo stedit lovu za gostovanja po Evropi. Da planiramo posjete u Mostar oko Lige Sampiona. :-)

Eto sad nastavite drhkhat. :mrgreen:
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 28 jul 2013, 03:49, ukupno mijenjano 1 put.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 jul 2013, 03:44

MostaracVelezovac je napisao/la:Jos dobrih vijesti iz Veleza...

Do sredine Avgusta ce Velez na stadionu instalirati 3 tonske press kabine plus jos jedna platforma za sve ostale novinare. Vjerovatno tamo prema Djuri Salaju. Tako da bi Velezov stadion trebao pruziti solidne uslove TV i radio kucama u buduce. E ja sad kontam da je to priprema sad pred tekmu mlade repke jer upravo oni dolaze tada, ali vidicemo. Uglavnom sigurno dobra stvar za stadion i za Velez kako god da okrenes.

Sve mi ovo mirise da se Velez ozbiljno sprema za Evropu. Plus, kad skontas da je klub sad stigao sve zakasnjele plate i sada je u Velezu plata svima svakog prvog u mjesecu - yhebo te evo nas ko BH Telekom! Nikom u gradu nije plata na vrijeme i bez kasnjenja.

Poredite to sad sa Zeljom gdje kasne po 3-4 mjeseca. 8-)

Eto vam pa drhkajte :mrgreen: :mrgreen:
Ova tvoja zadnja 2 posta bas jesu za drhkanje :mrgreen: :lol:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 jul 2013, 03:50

Preuzmi u lijevu, utrnuce ti desanka. :D

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 jul 2013, 03:52

Brato ovo sad Ramazan, sto otreses na vece, otreses. Po danu nemere nista!
:lol:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 jul 2013, 03:55

Pa ne citaju se ovako fine vjesti svaki dan! :mrgreen: Pogotovo kad je Velež u pitanju! :lol: :mrgreen:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 jul 2013, 04:18

vm22 je napisao/la:Pa ne citaju se ovako fine vjesti svaki dan! :mrgreen: Pogotovo kad je Velež u pitanju! :lol: :mrgreen:
Brato moj, ja stvarno mislim da su najteze godine iza nas. Ocekuju nas bolji dani.

Zato ne stiskaj previse. Poplavice ti, pa kad cujes opet nesto dobro za par dana, neces moci ponovo. :D

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 jul 2013, 04:24

MostaracVelezovac je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Pa ne citaju se ovako fine vjesti svaki dan! :mrgreen: Pogotovo kad je Velež u pitanju! :lol: :mrgreen:
Brato moj, ja stvarno mislim da su najteze godine iza nas. Ocekuju nas bolji dani.

Zato ne stiskaj previse. Poplavice ti, pa kad cujes opet nesto dobro za par dana, neces moci ponovo. :D
:lol: :lol: :lol: Neka doslo je i nase vrijeme, dosta vise citanja kako igraci nisu primali platu nekoliko mjeseci, strajkovi, sranja, odlasci najboljih igraca, prazne tribine, bojkoti... Svega i svacega smo se nagledali i naslusali. Konacno mislim da je dosao kraj.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 28 jul 2013, 04:37

Evo citam Elvir Colic dobio degenek od Pehilja tamo u Zelji. :lol:

Kad se sjetim Colic seljak iz Veleza otiso u Zelju radi para, a sad hem u Zelji dobija degenek od svojih suigraca a hem mu plata kasni 4 mjeseca, a ovamo lova na vrijeme. :lol: :lol:

Sad kad dodje treba mu pjevat:
Coolaaaa, gluuupaaneeee gluuupanneee glupaneeeeeeeee... :mrgreen:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 28 jul 2013, 04:42

Centralna ce njega sredit :lol: Ko danas Ljubisu i Comora

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []