alemsa je napisao/la:3-0 start nije lose, moze nam se
U 43. minuti centar prešli.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
alemsa je napisao/la:3-0 start nije lose, moze nam se
pa jesta, moram malo obrnuto proporcionalno pisati, valjda ce izgubiti neku utakmicu ovi ludi Patsi, mislim cijeli forum je kontra njih i onda kako ih lakse jinx-at nego im predvidit osvajanje Superbowlajestamaji je napisao/la:superbowl se ne osvaja u seprembru nego kad udari mazija

tillman je napisao/la:pa jesta, moram malo obrnuto proporcionalno pisati, valjda ce izgubiti neku utakmicu ovi ludi Patsi, mislim cijeli forum je kontra njih i onda kako ih lakse jinx-at nego im predvidit osvajanje Superbowlajestamaji je napisao/la:superbowl se ne osvaja u seprembru nego kad udari mazija

jestamaji je napisao/la: nije samo cijeli forum, cijeli normalni svijet![]()
Where's the fun in thatjestamaji je napisao/la:no hate,
Ja vala uvijek navijam protiv jakih u Americkim sportovimajestamaji je napisao/la:no hate, samo neka vrsta antagonizma prema onima koji se koriste svim i svačim u svrhu sopstvene koristi
ja ni pitare ne mrzimrio_Ferdy88 je napisao/la:Where's the fun in thatjestamaji je napisao/la:no hate,
Nemoj mi se sad izvlačit
doće to brzo, čim odu bellicheat i brady u penzijutuzlak1987 je napisao/la:Ja vala uvijek navijam protiv jakih u Americkim sportovimajestamaji je napisao/la:no hate, samo neka vrsta antagonizma prema onima koji se koriste svim i svačim u svrhu sopstvene koristi![]()
Kada Patriotsi jednog dana oslabe biti ce mi dragi.
Njih organski ne podnosišjestamaji je napisao/la:
ja ni pitare ne mrzim![]()