Elementarna pristojnost mi ne dozvoljava da pojedina razmišljanja ne usporedim sa sjevernokorejskom propagandom, a prevedeno na ovdašnji popularni rječnik - spinom. Ponavljanje priče o tome kako smo 4-5 godina nezadovoljni u rezultatskom smislu je gnusna laž, jer znam da smo prije TRI godine bili Šampioni Države, a u zadnjih 5 godina smo osvojili duplu krunu, računajući dvije titule prvaka i osvojeni KUP.amazon je napisao/la:Nisam se ja pronasao u bilo cemu,nego ne mogu da vjerujem da neko pise da nam je bolje sad, ali dobro ipak si ti registrovan davno.Monci je napisao/la:Nisam tebi ništa govorio, ali očito je da si se našao u ovome dječaci...nema potrebe da se osvrćeš na moje komentare, samo udri svoj film i uživaj...
Zadnju sezonu, nismo ostvarili rezultatski cilj, ali smo zadnjih par godina napredovali u stabilizaciji Kluba i postavljanje istog na zdrave temelje, a zdravi temelji su transparentnost rada svih struktura Kluba, što je za posljedicu imalo vraćanje navijača na stadion i što se jedna pozitivna priča raširila diljem svijeta.
Nažalost u našem fudbalu ima dosta toga što je RUŽNO (AFERA PUNAC), ali se nadam da će neovisno novinarstvo svakodnevno ili barem jednom sedmično inicirati tu priču i od Nadležnih tražiti odgovore. Svi znamo kako je počela "Afera Planinić", a počela je javnom optužbom da su tri kluba namještali rezultate i ta tri kluba su kažnjena (Hajduk, Trešnjevka i Željo). Ovdje je isto tako javno progovorio Azmir Husić i čak na jednom mediju (da ga ne reklamiram) imao susret licem u lice, ali ovdašnja novinarska javnost o tome ne želi pričati.
Samo mi ne recite da se dio mog posta ne odnosi na Želju, čime će "Sjeverna Koreja" doći na svoje. Tiče ga se jer je na taj način oteta titula stvarnom prvaku.