Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne treba nama vise niko ali se ne smije pustit više nijedan igrač od ovih sto su igrali. Svakako ima još Radinović kojeg ce predstaviti kad bude trener da ne bi bilo doveli još jednog a trenera nismo imali. Na pripreme i sta nam Bog da.TikTak je napisao/la:U godinama vec, prema naprijed los. Veliki fajter ali nije za velike stvari pogotovo sto je prema naprijed nikakav. Moje misljenje je da nam ne treba takav tip igraca.darkangel4 je napisao/la:Perica Ivetic slobodan igrac![]()
Murte ja ti vec jednom govorio da se ne raspravljas sa likom koji je tu po direktivi, a sve mi je bilo jasno kad je pravdao i podrzavao Dogana... Jer je doticni uzimao sebi pare od clanarina koja su djeca davala i djelio ih kako je on htio... Cim mu se stalo u kraj i receno da se od sada uplacuje na racun podvio je rep i jedan lopov i lazov je ostao manje u klubu....Muerte je napisao/la:Jesi placenik.samoplavi je napisao/la:Ponovo etiketiranja od fudbalskih strucnjaka. To su vam upustva, samo govorite da su placenici i da nisu navijaci jer razmisljaju svojom glavom. Nije bio jedino logicno rjesenje jer su i u upravi kluba znali da je radio protiv Odovica. Normalno je napraviti gresku i nije propast svijeta ali nenormalno je to ne priznati i hajcati masu da i one koji drugacije misle ubjedjuju u to. Izbjegavas odgovor, ko je pickicu Mulalica imenovao za sefa.
Odakle tebi da je Edis radio protiv Odovica ? Dokaz neki ?
Da nisu priznali gresku ne bi dali svoje mandate na raspolaganju.
Isti su ga postavili oni koji su doveli igrace sa kojima u 12 utakmica dozivljen sam 1 poraz.
I Edis jeste picka ispao unistio je nasu djecu.
A Gredic dijelio pare tj posudjivao kako je htio. Pa nisu ljudi budale. Isti taj Gredic, kojeg sad nema nigdje u klubu.Sto li?Monci je napisao/la:Razlog zbog kojeg je Dogan otišao je odluka predsjednika kluba Almira Gredića da nema više članarina u kešu, nego se sve mora uplaćivati na račun omladinske škole, potpuno transparentno, kao što se sve počelo raditi Gredinim dolaskom na čelo kluba. To je jedini razlog, pa vi procjenite sami. I nije otjeran, nego je sam otišao.
Evo ja i ti se nadjemo na kafi ponesi ti svoje sve clanske a i ja cu svoje... Da da Dogan krao pare od clanarine i podvio rep i otisao kad su mu rekli da se od sada pare uplacuju na racun kluba... Zato svake godine preko 200.000KM ide za omladinski pogon radi tih clanskih...amazon je napisao/la:@Aleen
Dajem glavu da si ti prvi koji ovdje nema clansku i godisnju za proslu sezonu, a puno se pravis pametan.Cuj, uzimao pare od clanarine
Bravo!Blueboy1 je napisao/la:@samoplavi
Da ti odgovorim na postavljena pitanja.
Prvo, nisam zadovoljan sa rezultatima, ne samo u zadnje dvije godine, nego u zadnjih 4-5 godina.
Drugo, nisam zadovoljan našim statusom u Savezu i to već par godina unazad.
Treće, klub je postavio Mulalića za trenera i doveo mi igrače koje je tražio (a bilo je i onih koje nije tražio). Mulalić je forsirao igrače za koje je mislio da trebaju igrati. Niko mu se nije miješao u posao, a što nije forsirao mlade igrače to treba pitati njega. Onda je klub trebao angažovati trenera koji će forsirati samo mlade igrače, a pitanje je ko bi pristao na to.
Ja sam napisao da je ova uprava bolja od većine prethodnih u svim segmentima osim u sportskom, što je 100% tačno.
Ja bih možda sportskom segmentu u klubu pridodao nekog od ljudi koji su ostvarili neku karijeru (tipa Mario Stanić koji se spominjao) i koji bi bili uključeni u proces dovođenja igrača. Također, potrebno je ojačati skautsku službu. Ima još dosta stvari koje treba uklopiti, ali na dobrom su putu.
Ja za sljedeću sezonu za cilj postavljam osvajanje titule prvaka, sve ispod toga je neuspjeh i tek onda bih sudio o poslu koji je napravila ova uprava.
Druže, Željo je kroz svoju istoriju bio poznat po svom omladinskom pogonu, i nije bilo generacije da neko od momaka nije zaigrao u prvom timu. Da ne nabrajam imena, predugo bi trajalo, ali oduvijek je to bila naša strategija. Nisu je izmislili niti Amar, niti Dogan.samoplavi je napisao/la:Sve mogu shvatiti ali da covjek hladno napise da je Dogan krao, to je vec previse. Covjek koji je ustrojio nas omladinski pogon i koji je uz Amara najzasluzniji za pricu o Zeljinoj djeci je zasluzio mnogo vise od tjeranja. Ovim postom si pokazao koliko ustvari poznajes klub za koji navijas.
Itekako su na dobrom putu, ali je bilo i par propusta, što je sasvim normalno.Alleenn je napisao/la:Murte ja ti vec jednom govorio da se ne raspravljas sa likom koji je tu po direktivi, a sve mi je bilo jasno kad je pravdao i podrzavao Dogana... Jer je doticni uzimao sebi pare od clanarina koja su djeca davala i djelio ih kako je on htio... Cim mu se stalo u kraj i receno da se od sada uplacuje na racun podvio je rep i jedan lopov i lazov je ostao manje u klubu....Muerte je napisao/la:Jesi placenik.samoplavi je napisao/la:Ponovo etiketiranja od fudbalskih strucnjaka. To su vam upustva, samo govorite da su placenici i da nisu navijaci jer razmisljaju svojom glavom. Nije bio jedino logicno rjesenje jer su i u upravi kluba znali da je radio protiv Odovica. Normalno je napraviti gresku i nije propast svijeta ali nenormalno je to ne priznati i hajcati masu da i one koji drugacije misle ubjedjuju u to. Izbjegavas odgovor, ko je pickicu Mulalica imenovao za sefa.
Odakle tebi da je Edis radio protiv Odovica ? Dokaz neki ?
Da nisu priznali gresku ne bi dali svoje mandate na raspolaganju.
Isti su ga postavili oni koji su doveli igrace sa kojima u 12 utakmica dozivljen sam 1 poraz.
I Edis jeste picka ispao unistio je nasu djecu.
Druga stvar ja sam davno ovde pisao da je mulalica sa Kerimom Memijom i jos par igraca minirao Odovica da bi on dosao da bude glavni trener... Svi igraci su otjerani koji su to radili osim Memije jer se za njega mogu uzeti pare i to bi trebalo ovaj prelazni rok da se odradi...
Ja opet kazem ovim poznavaocima sistema i materije zvani fudbal ili ti nogomet lagano u klub i pravi te sistem i smjenite upravu ali prije toga se uclanite u klub da bi to moglu uraditi... To da ova uprava nije na dobrom putu hmmm dobro bi se zamislio za koga navijas, jer vase konstantno pljuvanje uprave mi znaci da su bas na dobrom putu a da vi ne razmisljate svojom glavom nego ovde pisete vec pripremljen tekst... Jer kad se vratis nazad pisete konstantno jedno te isto... I da @samoplavi IDEL TAJ TRENER VISE ILI CEKA VIZU ZA NASU LIJEPU Bosnu i Hercegovinu
P.S.
Jos jednom cu napisati vi koji ste protiv uprave imate legalan nacin kako da je se rijesite prvo se uclanite u klub i bude clan pa donesite vase pare i vas sistem u klub pa da vidimo i te vas nalogodavce kako rade
Ja i ti smo na istom gotovo samo sto ti sve malo uvijas. Vise je segmenata s kojima nisi zadovoljan ali eto nek bude sve kako je do sad. Mi smo Fudbalski klub, mi zivimo od rezultata. Rezultate pravi ekipa na terenu pa se onda zahvaljuci rezultatima pronalaze sponzori. Sve je do rezultata, sportskog segmenta, a tu smo ocajni. Slozio si se sa mnom. Ne mogu se sloziti da su jaci u svim segmentima. Sta je s generalnim sponzorom. Sta je s uticajem u savezu, sta je s omladinskim pogonom. I to su neki segmenti, ne samo administracija i navijaci grade stadion.Blueboy1 je napisao/la:@samoplavi
Da ti odgovorim na postavljena pitanja.
Prvo, nisam zadovoljan sa rezultatima, ne samo u zadnje dvije godine, nego u zadnjih 4-5 godina.
Drugo, nisam zadovoljan našim statusom u Savezu i to već par godina unazad.
Treće, klub je postavio Mulalića za trenera i doveo mi igrače koje je tražio (a bilo je i onih koje nije tražio). Mulalić je forsirao igrače za koje je mislio da trebaju igrati. Niko mu se nije miješao u posao, a što nije forsirao mlade igrače to treba pitati njega. Onda je klub trebao angažovati trenera koji će forsirati samo mlade igrače, a pitanje je ko bi pristao na to.
Ja sam napisao da je ova uprava bolja od većine prethodnih u svim segmentima osim u sportskom, što je 100% tačno.
Ja bih možda sportskom segmentu u klubu pridodao nekog od ljudi koji su ostvarili neku karijeru (tipa Mario Stanić koji se spominjao) i koji bi bili uključeni u proces dovođenja igrača. Također, potrebno je ojačati skautsku službu. Ima još dosta stvari koje treba uklopiti, ali na dobrom su putu.
Ja za sljedeću sezonu za cilj postavljam osvajanje titule prvaka, sve ispod toga je neuspjeh i tek onda bih sudio o poslu koji je napravila ova uprava.
Svaka čast majstore....ehkad bi ovi mladi dječaci samo znali.......Blueboy1 je napisao/la:Ja sam napisao da je naš ovogodišnji rezultat u Evropi najbolji još od Newcastlea, čovjek kaže "netačan navod". Daj ni onda argumentirano koji je to naš evropski rezultat bolji od ovosezonskog.
Svi mi volimo osvajati titule, ali nakon tih titula nastupi u Evropi su nam, blago rečeno, bili katastrofalni. A to se dešavalo iz razloga što smo u našoj ligi pobjeđivali redom i niko nam se nije suprotstavio. Imali smo najbolju ekipu, najbolji stručni štab i najboljeg operativca za sve i svašta (Nijaza Brkovića), ali to u Evropi nije bilo ni blizu dovoljno, jer tako u Evropi ne prolazi.
Kad smo završavali u ligi 2. ili 3. i igrali kvalifikacije za Ligu Evrope bolje smo prolazili i to je donosilo klubu više novca.
Sad da dođe jedan Zdravko Mamić sa vrećom para mi bi dočekali "na nož", sa pričom da mi nismo na prodaju, a molimo Boga da neko uloži milione u nas.
I nema ovdje tabora druže...ovdje su ljudi koji vole Želju, a pojedini sa više nickova su tu iz nekih interesa, pa neka se svako nađe. Neke yebe ovdje što ne mogu reći da smo plaćenici, jbg datum naše registracije ih zezaplavousrcu je napisao/la:Uzivam kad se suprostave dva tabora i raspravljaju o nasoj svetinji. I jedan i drugi se trude da odbrane svoje stavove i nekad mi se cini da malo pretjeruju u omalovazavanju ovog drugog. Samo bez toga i bice super. Izgleda da Smajic najbolje kotira, vidim da nas mediji danas s tim bombarduju. Nije slucajno, sigurno su nasi pustili info da vide kako cemo mi navijaci reagovati.
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, knoa, Lokomotifa, Orvel, Proximic, svrakino1921 i 54 gosta.