Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Zanimljivo je da je Zrinski prve navijače dobio tek 2000 i neke.
Generalno za Mostar pa onda i za Stari most znamo mi ovdje i ljudi iz regiona, turisti koji su dolazili i jos neki pojedinci koji su detaljno pratili ratna zbivanja u BiH.
Da pitas prosjecnog Njemca, Italijana, Francuza sta je Mostar, vecina ih ne bi ni znala da je to grad, pogotovo gdje se nalazi i da tamo ima most.
Neki su umislili da je to Pariz i Ajfelov toranj pa da svi znaju za to. Nebitna carsija u evropskim okvirima kao i sve druge ovdje. Za Sarajevo se culo malo dalje zbog Gavrila i Olimpijade. Kakvi mostovi, kakav Velez/Zrinjski, kakvi bakraci.
Da pitas prosjecnog Njemca, Italijana, Francuza sta je Mostar, vecina ih ne bi ni znala da je to grad, pogotovo gdje se nalazi i da tamo ima most.
Neki su umislili da je to Pariz i Ajfelov toranj pa da svi znaju za to. Nebitna carsija u evropskim okvirima kao i sve druge ovdje. Za Sarajevo se culo malo dalje zbog Gavrila i Olimpijade. Kakvi mostovi, kakav Velez/Zrinjski, kakvi bakraci.
Iznenadio bi se koliko griješišVorovus je napisao/la: ↑10 nov 2025, 10:14Generalno za Mostar pa onda i za Stari most znamo mi ovdje i ljudi iz regiona, turisti koji su dolazili i jos neki pojedinci koji su detaljno pratili ratna zbivanja u BiH.
Društvene mreže dramatično mijenjaju sliku zadnjih nekoliko godina.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ovi pokusaji ismijavanja i podcjenjivanja su stvarno losi.Vorovus je napisao/la: ↑10 nov 2025, 10:14Generalno za Mostar pa onda i za Stari most znamo mi ovdje i ljudi iz regiona, turisti koji su dolazili i jos neki pojedinci koji su detaljno pratili ratna zbivanja u BiH.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Top 10 Najpoznatijih Mostova na SvijetuVorovus je napisao/la: ↑10 nov 2025, 10:14Generalno za Mostar pa onda i za Stari most znamo mi ovdje i ljudi iz regiona, turisti koji su dolazili i jos neki pojedinci koji su detaljno pratili ratna zbivanja u BiH.
Golden Gate Bridge (San Francisco, SAD)
Prepoznatljiv po svojoj karakterističnoj crveno-narančastoj boji i impozantnom izgledu u zaljevu San Francisca.
Tower Bridge (London, Engleska)
Kultni simbol Londona, kombinacija pokretnog i visećeg mosta u blizini Londonske kule (Tower of London).
Brooklyn Bridge (New York, SAD)
Jedan od najstarijih visećih mostova u SAD-u, spaja Manhattan i Brooklyn, neizostavan dio njujorške panorame.
Ponte Vecchio (Firenca, Italija)
Srednjovjekovni most poznat po tome što su na njemu izgrađene prodavnice (danas zlatare), jedini firentinski most koji je preživio Drugi svjetski rat.
Karlov most (Prag, Češka)
Istorijski most preko rijeke Vltave, ukrašen nizom kipova svetaca, glavna pješačka arterija Praga.
Sydney Harbour Bridge (Sydney, Australija)
Poznat kao "Vješalica" (The Coathanger), masivni čelični lučni most i jedna od najprepoznatljivijih građevina Sydneyja.
Millau Viaduct (Vijadukt Millau) (Millau, Francuska)
Najviši most na svijetu (po visini najvišeg stuba), impresivno arhitektonsko remek-djelo koje se proteže preko doline rijeke Tarn.
Stari most (Mostar, Bosna i Hercegovina)
Iako manji od ostalih na listi, izuzetno je poznat po svojoj elegantnoj lučnoj konstrukciji i kulturnoj i istorijskoj važnosti, simbol povezivanja.
Bosporski most (15. Juli most mučenika) (Istanbul, Turska)
Jedinstven po tome što je jedan od mostova koji spaja dva kontinenta, Evropu i Aziju.
Rialto Bridge (Ponte di Rialto) (Venecija, Italija)
Jedan od četiri mosta preko Velikog kanala u Veneciji, poznat po elegantnom luku i trgovinama na sebi.
Sarajevo je proglašeno najboljom svjetskom destinacijom za 2025. godinu, po izboru čitatelja National Geographic Travela.Vorovus je napisao/la: ↑10 nov 2025, 10:14Generalno za Mostar pa onda i za Stari most znamo mi ovdje i ljudi iz regiona, turisti koji su dolazili i jos neki pojedinci koji su detaljno pratili ratna zbivanja u BiH.
"Službeno je: Sarajevo je naš pobjednik po izboru čitatelja za 2025. godinu", stoji na Instagram profilu National Geographica uz listu Best of the World 2025.
Lijepo sto ljudi van Mostara vide s kakvim debilima dijelimo isti zrak, neandertalci. Cuj ne zna niko za Stari
Ukucas ime grada na google samo Stari pokazuje i AZ

- glasrazuma
- Kontakt:
Pogled na tablicu ponovno je kako treba biti. Tu su svi, Zrinjski, Zeljo, Borac, Sarajevo! Neka igre do maja pocmu. Ovi ostali borba za opstanak pa ko osta - osta.
Sto se tice Mostaraca sa lijeve strane, oni i dalje imaju ideloski najveci problem od svih bosnjaka u BiH. Da se ne ponavljamo. Prvo su svi jugosloveni, ali kad se oglasi islamska zajednica onda im je primarni identitet dobri muslimanski vijernik bosnjak. petkom dzuma, subotom varanje na Tepi. Onda dalje. Onda svi su kao liberalni, svinjetina se jede ko tamose, a onda ezan na stadionu u Vrapcicima. Mogao bi tako u nedogled. Uglavnom frustracije i vlastitim identitetom, neimastinom, izgledom kasaba oko starog grada itd... Da ne govorim sportsku stranu, da nema NN plakali bi ko mala djeca.
Inace, cesttike Zeljeznicaru na dobroj i sportskoj fer igri jucer. Zasluzili su 0 najmanje, ali eto nas mentaltitet pobjednika jos jednom isplivao na povrsinu. Zeljo ima par jako dobrih igraca, ja bi volio Erika, Alica i Pejica vidjet u boljoj ekipi poput Zrinjskog.
Sto se tice Mostaraca sa lijeve strane, oni i dalje imaju ideloski najveci problem od svih bosnjaka u BiH. Da se ne ponavljamo. Prvo su svi jugosloveni, ali kad se oglasi islamska zajednica onda im je primarni identitet dobri muslimanski vijernik bosnjak. petkom dzuma, subotom varanje na Tepi. Onda dalje. Onda svi su kao liberalni, svinjetina se jede ko tamose, a onda ezan na stadionu u Vrapcicima. Mogao bi tako u nedogled. Uglavnom frustracije i vlastitim identitetom, neimastinom, izgledom kasaba oko starog grada itd... Da ne govorim sportsku stranu, da nema NN plakali bi ko mala djeca.
Inace, cesttike Zeljeznicaru na dobroj i sportskoj fer igri jucer. Zasluzili su 0 najmanje, ali eto nas mentaltitet pobjednika jos jednom isplivao na povrsinu. Zeljo ima par jako dobrih igraca, ja bi volio Erika, Alica i Pejica vidjet u boljoj ekipi poput Zrinjskog.
Pocmu.
Pa kako su svi ovako ko jaje jajetu, nepismeni, zaostali, mitomani.
Pa kako su svi ovako ko jaje jajetu, nepismeni, zaostali, mitomani.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Što je najtužnije i najporaznije ljudi vjeruju u ovo što pišu.
Čuj stari most nije poznat uopšte
Ovdje više slučajeva za psihijatrije nego na samoj psihijatriji.
Čuj stari most nije poznat uopšte
Ovdje više slučajeva za psihijatrije nego na samoj psihijatriji.
MNON
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Frajko je mrtav hladan napisao da ljudi u svijetu kad kažeš Mostar, pomisle na pobjedu protiv AZ Alkmara. Ponavljam, AZ Alkmara.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ko da su pobjedili Real Madrid, a ne AZ.
misao godine !! hoćeš kakvu značku za ovo...Vorovus je napisao/la: ↑10 nov 2025, 10:14Generalno za Mostar pa onda i za Stari most znamo mi ovdje i ljudi iz regiona, turisti koji su dolazili i jos neki pojedinci koji su detaljno pratili ratna zbivanja u BiH.
Jer si JEDAN JEDINI...........
Jest vala, zbog neobrazovanog seljacica Gavrila se culo za SarajevoVorovus je napisao/la: ↑10 nov 2025, 10:14Generalno za Mostar pa onda i za Stari most znamo mi ovdje i ljudi iz regiona, turisti koji su dolazili i jos neki pojedinci koji su detaljno pratili ratna zbivanja u BiH.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 10 nov 2025, 10:50, ukupno mijenjano 2 puta.
- bromazepam
- Kontakt:
Degenerik kojem je Kočićev zbor vrhunac kulturne manifestacije.Jet2Holiday je napisao/la: ↑10 nov 2025, 10:21Ovi pokusaji ismijavanja i podcjenjivanja su stvarno losi.Vorovus je napisao/la: ↑10 nov 2025, 10:14Generalno za Mostar pa onda i za Stari most znamo mi ovdje i ljudi iz regiona, turisti koji su dolazili i jos neki pojedinci koji su detaljno pratili ratna zbivanja u BiH.
Santos sa Tušnja
-
HercegovinaCali
- Kontakt:
Ja razumijem da se gradski rivali podbadaju što je sasvim normalno, razumijem i navijače Sarajeva, Željezničara,Borca jer je stvoreno kakvo-takvo rivalstvo. Ali da navijač Čelika nekome nešto priča za klub/grad. Simbol vašeg grada su trenutno Ramo Isak i Elvedin Sakić,dovoljno.avenija je napisao/la: ↑10 nov 2025, 09:03Treba biti realan pa priznati da je Zrinjski najveci simbol Mostara. Ipak 120+ godina u kontinuitetu postojanja je za svaku pohvalu i ne zaboravite 3000 u Mainzu. To niko ne moze. Imati legende u povijesti od 120 godina poput Jakovljevića, Bilbije, Sulejmana Smajića. Velibora Đurića, Pere Stojkića je nesto čime se nijedan klub ne može pohvaliti. To je jednostavno tradicija i simbol grada prema kojem se ljubav već generacijama prenosi sa koljena na koljeno.
- bromazepam
- Kontakt:
Pa šta će zadrti seljober znat, ali je porazno što ne koristi najmoćniji alat današnjice - internet za nešto više od ovih pokušaja provokacija.
Santos sa Tušnja
- glasrazuma
- Kontakt:
Simbol grada visoke peci, ciganija, sirotinja i rak pluca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.