Nisam se ja pronasao u bilo cemu,nego ne mogu da vjerujem da neko pise da nam je bolje sad, ali dobro ipak si ti registrovan davno.Monci je napisao/la:Nisam tebi ništa govorio, ali očito je da si se našao u ovome dječaci...nema potrebe da se osvrćeš na moje komentare, samo udri svoj film i uživaj...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Preskoči....
Elementarna pristojnost mi ne dozvoljava da pojedina razmišljanja ne usporedim sa sjevernokorejskom propagandom, a prevedeno na ovdašnji popularni rječnik - spinom. Ponavljanje priče o tome kako smo 4-5 godina nezadovoljni u rezultatskom smislu je gnusna laž, jer znam da smo prije TRI godine bili Šampioni Države, a u zadnjih 5 godina smo osvojili duplu krunu, računajući dvije titule prvaka i osvojeni KUP.amazon je napisao/la:Nisam se ja pronasao u bilo cemu,nego ne mogu da vjerujem da neko pise da nam je bolje sad, ali dobro ipak si ti registrovan davno.Monci je napisao/la:Nisam tebi ništa govorio, ali očito je da si se našao u ovome dječaci...nema potrebe da se osvrćeš na moje komentare, samo udri svoj film i uživaj...
Zadnju sezonu, nismo ostvarili rezultatski cilj, ali smo zadnjih par godina napredovali u stabilizaciji Kluba i postavljanje istog na zdrave temelje, a zdravi temelji su transparentnost rada svih struktura Kluba, što je za posljedicu imalo vraćanje navijača na stadion i što se jedna pozitivna priča raširila diljem svijeta.
Nažalost u našem fudbalu ima dosta toga što je RUŽNO (AFERA PUNAC), ali se nadam da će neovisno novinarstvo svakodnevno ili barem jednom sedmično inicirati tu priču i od Nadležnih tražiti odgovore. Svi znamo kako je počela "Afera Planinić", a počela je javnom optužbom da su tri kluba namještali rezultate i ta tri kluba su kažnjena (Hajduk, Trešnjevka i Željo). Ovdje je isto tako javno progovorio Azmir Husić i čak na jednom mediju (da ga ne reklamiram) imao susret licem u lice, ali ovdašnja novinarska javnost o tome ne želi pričati.
Samo mi ne recite da se dio mog posta ne odnosi na Želju, čime će "Sjeverna Koreja" doći na svoje. Tiče ga se jer je na taj način oteta titula stvarnom prvaku.
- amazon
- Kontakt:
Posjeta na stadionu govori o zadovoljstvu ili nezadovoljstvu. Ti, peti, deseti i ja mozemo misliti da su ljudi zadovoljni ili ne, i spinovati jednu i drugu pricu. Druga vrlo bitna stvar je igra na terenu, jer igra privlaci navijace na tribine, pored onih par hiljada standardnih. Tu mozemo vidjeti cija je prica istinita.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Opet spin.amazon je napisao/la:Posjeta na stadionu govori o zadovoljstvu ili nezadovoljstvu. Ti, peti, deseti i ja mozemo misliti da su ljudi zadovoljni ili ne, i spinovati jednu i drugo. Druga vrlo bitna je stvar je igra na terenu, jer igra privlaci navijace na tribine, pored onih par hiljada standardni. Tu mozemo vidjeti cija je prica istinita.
U zadnjih 5 godina smo bili dva puta prvaci, jednom osvajači duple krune, a ti u pređašnjim postovima, potenciraš o nekih 4-5 godina rezultatskog neuspjeha. Intelekt mi šapuće da ne ulazim s tobom u raspravu.
Budi pozdravljen.
- amazon
- Kontakt:
Gdje potenciram 4-5? Nadi takva dva posta? Argumenti, bukvalac? Ili nemoj spinovati lazima.carsijaba je napisao/la:Opet spin.amazon je napisao/la:Posjeta na stadionu govori o zadovoljstvu ili nezadovoljstvu. Ti, peti, deseti i ja mozemo misliti da su ljudi zadovoljni ili ne, i spinovati jednu i drugo. Druga vrlo bitna je stvar je igra na terenu, jer igra privlaci navijace na tribine, pored onih par hiljada standardni. Tu mozemo vidjeti cija je prica istinita.
U zadnjih 5 godina smo bili dva puta prvaci, jednom osvajači duple krune, a ti u pređašnjim postovima, potenciraš o nekih 4-5 godina rezultatskog neuspjeha. Intelekt mi šapuće da ne ulazim s tobom u raspravu.
Budi pozdravljen.
Dosao si da lazes i izmisljas gluposti. Ne moze ti proci jer jer napokon filtrirana tema od vas i slicnih tebi, pa ti lazi nece proci intelektualac.
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 23 maj 2016, 22:11, ukupno mijenjano 3 puta.
Igra na terenu bila loša, mi završili peti, a opet najgledaniji u ligi.amazon je napisao/la:Posjeta na stadionu govori o zadovoljstvu ili nezadovoljstvu. Ti, peti, deseti i ja mozemo misliti da su ljudi zadovoljni ili ne, i spinovati jednu i drugu pricu. Druga vrlo bitna stvar je igra na terenu, jer igra privlaci navijace na tribine, pored onih par hiljada standardnih. Tu mozemo vidjeti cija je prica istinita.
- amazon
- Kontakt:
Najglednija u ligi, u ligi u kojoj ostali timovi imaju posjetu od 500 ljudi. Svi smo mislili da smo na pravom putu. Euforija pocetka druge polusezoe, ljudi mislili da cemo napraviti nesto par utakmica ispostavali Zelju i tu se nabila posjecenost. A onda posljednja utakmica na Grbavici koliko gledalaca? A o prvoj polusezoni da ne pisem.Blueboy1 je napisao/la:Igra na terenu bila loša, mi završili peti, a opet najgledaniji u ligi.amazon je napisao/la:Posjeta na stadionu govori o zadovoljstvu ili nezadovoljstvu. Ti, peti, deseti i ja mozemo misliti da su ljudi zadovoljni ili ne, i spinovati jednu i drugu pricu. Druga vrlo bitna stvar je igra na terenu, jer igra privlaci navijace na tribine, pored onih par hiljada standardnih. Tu mozemo vidjeti cija je prica istinita.
Ko je govorio o nezadovoljstvu koje traje pet godina. Licno sam nezadovoljan zbog toga sto smo mi rezultatski krenuli padati nakon Amarovog odlaska i docekali smo da u cirkus ligi neizborimo mjesto koje vodi u Evropu. Nezadovoljan sam i sa prethodne dvije sezone jer smo ostali bez trofeja, a smatram da Zeljo svake godine mora nesto osvojiti. Ekonomska situacija i uticaj novca na fudbal nam ne dozvoljavaju iskorak u Evropi ali u ovom cirkusu kojeg svi pratimo moramo svake godine nesto osvajati. Za mene je sve ostalo spinovanje vec vidjeno kod komsija.
-
- Kontakt:
Ma kakvi dječaci, teško oni to pojme. Gledaju površno, uhvate se nečega i trube 100 strana jedno te isto, bespotrebno.Monci je napisao/la:Svaka čast majstore....ehkad bi ovi mladi dječaci samo znali.......Blueboy1 je napisao/la:Ja sam napisao da je naš ovogodišnji rezultat u Evropi najbolji još od Newcastlea, čovjek kaže "netačan navod". Daj ni onda argumentirano koji je to naš evropski rezultat bolji od ovosezonskog.
Svi mi volimo osvajati titule, ali nakon tih titula nastupi u Evropi su nam, blago rečeno, bili katastrofalni. A to se dešavalo iz razloga što smo u našoj ligi pobjeđivali redom i niko nam se nije suprotstavio. Imali smo najbolju ekipu, najbolji stručni štab i najboljeg operativca za sve i svašta (Nijaza Brkovića), ali to u Evropi nije bilo ni blizu dovoljno, jer tako u Evropi ne prolazi.
Kad smo završavali u ligi 2. ili 3. i igrali kvalifikacije za Ligu Evrope bolje smo prolazili i to je donosilo klubu više novca.
Sad da dođe jedan Zdravko Mamić sa vrećom para mi bi dočekali "na nož", sa pričom da mi nismo na prodaju, a molimo Boga da neko uloži milione u nas.
|***Against Modern Football***|
UKUPNA BROJ GLEDALACA PROSJEČNO PO SUSRETU
Željezničar 111.400. 3.713 Sarajevo 104.150. 3.472.
Sloboda. 72.950. 2.432.
Zrinjski. 72.650. 2.422
Široki Brijeg. 54.500 1.816
Borac. 48.200. 1.607
Čelik. 39.300. 1.310
Vitez. 35.700. 1.190
Velež. 35.300. 1.177
Mladost. 31.910. 1.064
Olimpi. 30.020. 1.001
Travnik. 28.050. 935
Slavija. 26.370. 879
Radnik. 25.510. 849
Rudar. 22.500. 750
Drina. 20.050. 668
Nijednu ekipu ne gleda 500 ljudi.
Sloboda. 72.950. 2.432.
Zrinjski. 72.650. 2.422
Borac. 48.200. 1.607
Čelik. 39.300. 1.310
Vitez. 35.700. 1.190
Velež. 35.300. 1.177
Mladost. 31.910. 1.064
Olimpi. 30.020. 1.001
Travnik. 28.050. 935
Slavija. 26.370. 879
Radnik. 25.510. 849
Rudar. 22.500. 750
Drina. 20.050. 668
- amazon
- Kontakt:
De, super, skontaj se.Blueboy1 je napisao/la:UKUPNA BROJ GLEDALACA PROSJEČNO PO SUSRETU
Sloboda. 72.950. 2.432.
Zrinjski. 72.650. 2.422
Borac. 48.200. 1.607
Čelik. 39.300. 1.310
Vitez. 35.700. 1.190
Velež. 35.300. 1.177
Mladost. 31.910. 1.064
Olimpi. 30.020. 1.001
Travnik. 28.050. 935
Slavija. 26.370. 879
Radnik. 25.510. 849
Rudar. 22.500. 750
Drina. 20.050. 668
-
- Kontakt:
pa mi igramo tu ligu,necemo se valjda porediti sa posjetom na Alianz areniamazon je napisao/la:Najglednija u ligi, u ligi u kojoj ostali timovi imaju posjetu od 500 ljudi. Svi smo mislili da smo na pravom putu. Euforija pocetka druge polusezoe, ljudi mislili da cemo napraviti nesto par utakmica ispostavali Zelju i tu se nabila posjecenost. A onda posljednja utakmica na Grbavici koliko gledalaca? A o prvoj polusezoni da ne pisem.Blueboy1 je napisao/la:Igra na terenu bila loša, mi završili peti, a opet najgledaniji u ligi.amazon je napisao/la:Posjeta na stadionu govori o zadovoljstvu ili nezadovoljstvu. Ti, peti, deseti i ja mozemo misliti da su ljudi zadovoljni ili ne, i spinovati jednu i drugu pricu. Druga vrlo bitna stvar je igra na terenu, jer igra privlaci navijace na tribine, pored onih par hiljada standardnih. Tu mozemo vidjeti cija je prica istinita.
- amazon
- Kontakt:
Jarane koga zanima prosjek jer to nije mjerilo. Pa jel treba crtati sve jbt. Ja idem na svaku utakmicu Zelje i bez prosjeka znam koliko i kad bude raje na Grbavici. Ako ides ti, onda i ti znas.gramparada je napisao/la: pa mi igramo tu ligu,necemo se valjda porediti sa posjetom na Alianz areni
-
- Kontakt:
Pa da, posjeta i jeste pokazala da su ljudi zadovljni i da su prepoznali pozitivne vjetrove. Na kraju krajeva, to je veoma dobro mjerilo, fudbal se igra zbog gledaoca, a Grbavica je bila iznadprosječno popunjena cijeli ovaj drugi dio sezone, ne računajući Rudar.
|***Against Modern Football***|
Ja koristim samo argumente u raspravi, nemo mi molim te tih dječjih izjava, ili dokaži to što pričaš ili nemoj pisati ništa.amazon je napisao/la:De, super, skontaj se.Blueboy1 je napisao/la:UKUPNA BROJ GLEDALACA PROSJEČNO PO SUSRETU
Sloboda. 72.950. 2.432.
Zrinjski. 72.650. 2.422
Borac. 48.200. 1.607
Čelik. 39.300. 1.310
Vitez. 35.700. 1.190
Velež. 35.300. 1.177
Mladost. 31.910. 1.064
Olimpi. 30.020. 1.001
Travnik. 28.050. 935
Slavija. 26.370. 879
Radnik. 25.510. 849
Rudar. 22.500. 750
Drina. 20.050. 668
-
- Kontakt:
Znam druze al to nije samo problem Zelje,fudbal nam je globalno u kur.cu i jos dugo ces na stadionu vidjat samo nas bolesnike kojima je bitan samo Zeljo.Nadam se da će biti bar nesto vise gledalaca kada se uradi istokamazon je napisao/la:Jarane koga zanima prosjek jer to nije mjerilo. Pa jel treba crtati sve jbt. Ja idem na svaku utakmicu Zelje i bez prosjeka znam koliko i kad bude raje na Grbavici. Ako ides ti, onda i ti znas.gramparada je napisao/la: pa mi igramo tu ligu,necemo se valjda porediti sa posjetom na Alianz areni
- amazon
- Kontakt:
Ja bih isao da mi nikad ne naprave istok, i da je rusevina uvijek. Ali varas se da ce biti vise raje kad se istok napravi. Prvo jak tim treba napraviti, trener da bude par godina, igrace da dovede strucnjak a ne ublehasi, da se to fino slozi, da prodaja bude samo kad je dobra ponuda, i da igracu imaju dobre plate i budu zadovoljni. Isto tako da svim nasim talentima koji igraju za 500 maraka da plata bude puno veca da taj talenat vidi da ga postujes i ulazes u njega. Kad sve to bude onda ce tribine biti pune da je sve izrovana kako je bilo i prije. Ovo sto se do sad radilo ne ide tim pravcem..gramparada je napisao/la:Znam druze al to nije samo problem Zelje,fudbal nam je globalno u kur.cu i jos dugo ces na stadionu vidjat samo nas bolesnike kojima je bitan samo Zeljo.Nadam se da će biti bar nesto vise gledalaca kada se uradi istokamazon je napisao/la:Jarane koga zanima prosjek jer to nije mjerilo. Pa jel treba crtati sve jbt. Ja idem na svaku utakmicu Zelje i bez prosjeka znam koliko i kad bude raje na Grbavici. Ako ides ti, onda i ti znas.gramparada je napisao/la: pa mi igramo tu ligu,necemo se valjda porediti sa posjetom na Alianz areni
Ma slušaj i ti više.....8 godina sam na ovom forumu i napisao sam 300 postova. Pretežno o Želji. Stariji sam forumaš, imam 50+ godina. Ne pušim ničije priče, kako onih koji su otišli sa ovog foruma, tako i vas koji se ponašate kao da smo u Sjevernoj Koreji.aleksandar_veliki je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:admin je napisao/la:Molim vas da prestanete sa etiketiranjem svakog s kim se ne slazete. Prije pola godine Aldin je bio svako ko misli da Mulalic nije pravo rjesenje, a ja bio supak jer necu da ga banujem. Danas ate slozni da je Mulalic levat, Ali imate nove zrtve i nove tabue.
Na ovom forumu je dozvoljeno razmisljati. Meni je potpuno svejedno kako razmisljate. Mozete biti prezadovoljni ucinkom, mozete smatrati da je katastrofa, ja se u to ne mislim petljati. Ali ovdje ne mozete zabraniti bilo kome da iznese svoje misljenje. Osim sebi.
Bilo kakve dalje diskusije o tome ko je pravi a ko krivi navijac brisem.
Ne možeš nas ovdje tretirati koa debile, i ko god napiše kvalitetan post, ili nešto kontra ovih kikireza koji Vam ga flautaju, ti neka upozorenja i pretnje pišeš.Na drugim temama pitari ili ovi kozojebi yebu familiju jedni drugim, i ti ništa ne opominješ, a ovdje treniraš neku strogoću. Ako je to neki cilj, reci nam brate otvoreno da nismo dobrodošli, pa da i nas nekoliko koliko nas je ostalo idemo odavde. Očito je da Vam nećemo faliti...
Talenta mi nikad ne možemo platiti kao neki klub vani i to nam treba biti jasno. Ti talenti ne misle svojom glavom, nego za njih razmišljaju roditelji. Tipičan primjer su talentovani igrači iz Dinama, koji su plaćeni bolje nego najplaceniji igrači naše lige. I pored toga, jedan Brekalo traži da ide u Wolfsburg, nakon 10 odigranih utakmica za Dinamo, znači neće da se zadržavaju ovdje jer stagniraju.
Trenutno korisnika/ca: greenwood, Lokomotifa, TefalTava, TigerWoods i 60 gostiju.