Premijer liga BiH - aktuelno

opalaopala
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la opalaopala » 10 nov 2025, 12:11

Koji su po vama simboli Gabele?
Granicni prelaz, breskve, paprike, mongoloidi koje Admir Rahimic tjera da udaraju kamen od kamen za dnevnicu od 12 km.

Ne znam kolko je forumska raja upoznata ali moze svak guglat. Predsjednik Veleza Admir Rahimic kupio je citavu gabelu i brda oko nje. Tu sirtonja ova kucka kamenje i bere sipke, masline i smilje. To vam je ujedno i razlog zbog kojeg ovaj pomahnitali granicar vazda na Velez laje. Ne moze monogoloid da razdvoji da nije Rahimic ni Velez krivi sto oni nista drugo osim kamen od kemen ne znaju radit.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 10 nov 2025, 12:13

Nemanja99 je napisao/la:
10 nov 2025, 12:10
avenija je napisao/la:
10 nov 2025, 12:00
LavoviGabela je napisao/la:
10 nov 2025, 11:45

Nemanja Bilbija je trofejniji od NK Celik :bih:
Opet smog pomutio razum ozrecenim cernobilcima. :urnebes:
Vidimo se za vikend shabane :bih:

slika

Graničaru, jesi ti za GOŠK ili Squadra Ustacia? Ako si za GOŠK imas čast što će ti klub biti dio utakmice na kojoj se okupilo više gledalaca nego na svih 6 od početka prvenstva šugavog prvaka.
Uistinu snažna poruka je odaslana tada iz druge federalne lige, potres se osjetio u Tel Avivu, Mostaru i Nyonu.
slika
Ovo boli jbga :urnebes:

opalaopala je napisao/la:
10 nov 2025, 12:11
Granicni prelaz, breskve, paprike, mongoloidi koje Admir Rahimic tjera da udaraju kamen od kamen za dnevnicu od 12 km.

Ne znam kolko je forumska raja upoznata ali moze svak guglat. Predsjednik Veleza Admir Rahimic kupio je citavu gabelu i brda oko nje. Tu sirtonja ova kucka kamenje i bere sipke, masline i smilje. To vam je ujedno i razlog zbog kojeg ovaj pomahnitali granicar vazda na Velez laje. Ne moze monogoloid da razdvoji da nije Rahimic ni Velez krivi sto oni nista drugo osim kamen od kemen ne znaju radit.
Koji su simboli Podveležja ? Koze, kamen, seljačine
Koji su simboli Kočina ? Otpad, otpad, otpad
Koji su simboli Vrapčića ? Tezga i raspali klub
Koji su simboli Opina ? Izbjeglice gatačko-nevesinjske :urnebes:
Koji su simboli Šehovine? Septičke jame i čatrnje :urnebes:

:bih:
Zadnja izmjena: LavoviGabela, dana/u 10 nov 2025, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 10 nov 2025, 12:14

opalaopala je napisao/la:
10 nov 2025, 12:11

Kazu presto je navijat za Gosk jer im je najbolji igrac musliman
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 nov 2025, 12:14

Razumijem da ti gošk prvi put u svojoj historiji igra utakmicu pred više od 8-9 hiljada ljudi pa si već 7 dana unaprijed pomahnitao.

Priznajem da sam budala. Pa samo ja mogu sa ovim laprdalom upustiti se u raspravu. @admin zasluzio sam ban reaguj.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 10 nov 2025, 12:17

avenija je napisao/la:
10 nov 2025, 12:14
Razumijem da ti gošk prvi put u svojoj historiji igra utakmicu pred više od 8-9 hiljada ljudi pa si već 7 dana unaprijed pomahnitao.

Priznajem da sam budala. Pa samo ja mogu sa ovim laprdalom upustiti se u raspravu. @admin zasluzio sam ban reaguj.
Opet sam te malo našamarao, jbga priglup si, ali sve ok obzirom kako dolaziš iz bh Černobila odnosno Zence :clap:

Threeplanetrees
Kontakt:

Post Postao/la Threeplanetrees » 10 nov 2025, 12:18

slika

Selam od podveležaca 😍

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 10 nov 2025, 12:19

LondonBlues je napisao/la:
10 nov 2025, 09:46
Vec sad u svijetu kad spomenes Mostar svima prvo padne na pamet utakmica protiv AZ
:rol: :rol: :rol:

Beli98
Kontakt:

Post Postao/la Beli98 » 10 nov 2025, 12:22

Izgleda da je reprezentativna pauza pocela malo ranije :kafa:
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA

Nemanja99
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja99 » 10 nov 2025, 12:26

Većina nas stvara iluziju vlastite važnosti ili pati od prenapuhanog osjećaja značaja, ali Podvelešci su četiri razine iznad. Mi to radimo u svrhu navijačkog podjebavanja, a oni su uistinu umislili neke stvari. Izolacija od svijeta učinila je svoje.

P.S.
Od rijetkih Europljana, jedan Švicarac je sigurno čuo za Stari most.
Zadnja izmjena: Nemanja99, dana/u 10 nov 2025, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.

RodjeniiBrato
Kontakt:

Post Postao/la RodjeniiBrato » 10 nov 2025, 12:28

Threeplanetrees je napisao/la:
10 nov 2025, 12:18
slika

Selam od podveležaca 😍
Ma necu svasta da pricam, uhvatili se podvelezja opina blagaja a jedno vrijeme njihovim vodjama po stoja goriva trebala da dodju na tekmu pod bb, eto odakle su bili. Selam za Vojno i Ortiješ
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 10 nov 2025, 12:30

10 nov 2025, 12:17
avenija je napisao/la:

Opet sam te malo našamarao, jbga priglup si, ali sve ok obzirom kako dolaziš iz bh Černobila odnosno Zence :clap:
Ti si ga meni samo malo oglabao dok sam te ja šamarao, zato si tako rumen a ne od rada po poljima Rahimića jer vas je kupio Bošnjak i upregao ko mazge da doprinosite. :kafa:

Pozdrav iz Černobila :ljepota:

slika
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

samith
Kontakt:

Post Postao/la samith » 10 nov 2025, 12:31

Jučer Manijaci počeli ulaziti pola sata prije tekme.
Željo zabio gol, skočilo se njih 10ak u C-sektoru nitko im "a" nije rekao. Iako ima divljaka na tribini, većina navijača na stadionu se zna ponašati gospodski.
Zrinjski bezidejan iskoristio greške Želje. Što se ostalih tiče, po meni, Sarajevo kada im se vrati Gojković u odbranu bit će najjači tim u ligi.
U ritmu pjesme ljubavne..

ik0ik0
Kontakt:

Post Postao/la ik0ik0 » 10 nov 2025, 12:32

Mislim da dobar dio ljudi nije svijestan koliko smo nebitni i koliko ljudi nije čulo za BiH gradove i njihove znamenitosti. Odlučio sam se malo poigrati sa ChatGPT da mi izbacije najpoznatije mostove u svijetu. Starog mosta ni na mapi, pa sam pokušao samo s evropom. Evo šta mi je izbacio:
Sure 👍 — here’s a list of the 15 most famous bridges in Europe:
Tower Bridge – London, England

Millau Viaduct – Millau, France

Charles Bridge – Prague, Czech Republic

Rialto Bridge – Venice, Italy

Øresund Bridge – Copenhagen, Denmark / Malmö, Sweden

Pont du Gard – Nîmes, France

Hohenzollern Bridge – Cologne, Germany

Dom Luís I Bridge – Porto, Portugal

Puente Nuevo – Ronda, Spain

Széchenyi Chain Bridge – Budapest, Hungary

Ponte Vecchio – Florence, Italy

Atlantic Ocean Road Bridges – Møre og Romsdal, Norway

Landwasser Viaduct – Filisur, Switzerland

Erasmus Bridge – Rotterdam, Netherlands

Rio–Antirrio Bridge – Patras, Greece

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 10 nov 2025, 12:33

Nemanja99 je napisao/la:

Uistinu snažna poruka je odaslana tada iz druge federalne lige, potres se osjetio u Tel Avivu, Mostaru i Nyonu.
Ova je bila jos jaca. :urnebes:

slika
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

LavoviGabela
Kontakt:

Post Postao/la LavoviGabela » 10 nov 2025, 12:43

avenija je napisao/la:
10 nov 2025, 12:30
avenija je napisao/la:

Ti si ga meni samo malo oglabao dok sam te ja šamarao, zato si tako rumen a ne od rada po poljima Rahimića jer vas je kupio Bošnjak i upregao ko mazge da doprinosite. :kafa:

slika
Pa vidiš da je zagađen černobilac ozračeni, bgm vi možete fercerat samo ispod auspuha :urnebes:
Ne posla mi sliku iz Z.Mostara ili je možda nema :urnebes: :urnebes: strašni robijaši :urnebes:
Krmak Rahimic sa Pijesaka visoravni iznad mostara, inače fetivi mostarac po ovim sa istoĆne obale. Nek kupi bratu zube :urnebes:
pokupio bošnjake sa dubravske visoravni da mu rade za 600km, pravi patriJota :urnebes:

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 10 nov 2025, 12:43

ik0ik0 je napisao/la:
10 nov 2025, 12:32
Mislim da dobar dio ljudi nije svijestan koliko smo nebitni i koliko ljudi nije čulo za BiH gradove i njihove znamenitosti. Odlučio sam se malo poigrati sa ChatGPT da mi izbacije najpoznatije mostove u svijetu. Starog mosta ni na mapi, pa sam pokušao samo s evropom. Evo šta mi je izbacio:
Sure 👍 — here’s a list of the 15 most famous bridges in Europe:
Tower Bridge – London, England

Millau Viaduct – Millau, France

Charles Bridge – Prague, Czech Republic

Rialto Bridge – Venice, Italy

Øresund Bridge – Copenhagen, Denmark / Malmö, Sweden

Pont du Gard – Nîmes, France

Hohenzollern Bridge – Cologne, Germany

Dom Luís I Bridge – Porto, Portugal

Puente Nuevo – Ronda, Spain

Széchenyi Chain Bridge – Budapest, Hungary

Ponte Vecchio – Florence, Italy

Atlantic Ocean Road Bridges – Møre og Romsdal, Norway

Landwasser Viaduct – Filisur, Switzerland

Erasmus Bridge – Rotterdam, Netherlands

Rio–Antirrio Bridge – Patras, Greece
Inače smatram debilima ljude koji se diče kraljevima, mačevima, mostovima starim 1000 godina i tako dalje i tako dalje. Brate roboti nas čekaju iza svakog ugla, mi se ovdje raspravljamo o Kotromanićima, i ostalim polu pismenim debilima i nekim mostovima kojima je vrhunac karijere bilo mahanje toljagom. U isto to vrijeme, danas u Bosni ne postoji osoba koja bi uzela na sebe da projektuje i izgradi neki moderni susspension brigde ili šta ti ja znam.

Tvrtko, Kotromanići, njihovi mačevi i tako to.. koga boli qrac, ja ih se perem na svakom koraku. Uostalom, niko ni ne zna za te ljude sem balkanaca, ali et..
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 10 nov 2025, 12:47

10 nov 2025, 12:43
avenija je napisao/la:
10 nov 2025, 12:30

slika
Pa vidiš da je zagađen černobilac ozračeni, bgm vi možete fercerat samo ispod auspuha :urnebes:
Ne posla mi sliku iz Z.Mostara ili je možda nema :urnebes: :urnebes: strašni robijaši :urnebes:
Krmak Rahimic sa Pijesaka visoravni iznad mostara, inače fetivi mostarac po ovim sa istoĆne obale. Nek kupi bratu zube :urnebes:
pokupio bošnjake sa dubravske visoravni da mu rade za 600km, pravi patriJota :urnebes:

Dosao covjek sa parama samo da vas maloumnike maltretira. Znaci onakav krs kao sto je gabela i brda oko gabela ima svugdje za manje para uzet. Al nigdje garibe bez interneta ne mozes naci kao u gabeli da ti rade za dnevnicu od 12 km. Posto vuces na podvelezje mogao je uzez kolko je htjeo al nema radne snage pogtovo jeftine tu. Zato kupio citavu gabelu gdje mu ti i takvi kao ti godinama radite za 12km. To kako vas je on ponizio nece niko nikad, zato je Admir Rahimic velicina. Gabela mjesto koje je zaostalo u 1960im
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 10 nov 2025, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 nov 2025, 12:48

denimen99 je napisao/la:
10 nov 2025, 12:43
Inače smatram debilima ljude koji se diče kraljevima, mačevima, mostovima starim 1000 godina i tako dalje i tako dalje. Brate roboti nas čekaju iza svakog ugla, mi se ovdje raspravljamo o Kotromanićima, i ostalim polu pismenim debilima i nekim mostovima kojima je vrhunac karijere bilo mahanje toljagom. U isto to vrijeme, danas u Bosni ne postoji osoba koja bi uzela na sebe da projektuje i izgradi neki moderni susspension brigde ili šta ti ja znam.

Tvrtko, Kotromanići, njihovi mačevi i tako to.. koga boli qrac, ja ih se perem na svakom koraku. Uostalom, niko ni ne zna za te ljude sem balkanaca, ali et..

Sve je to važno samo ako uspiješ valorizovati, kao što to rade Englezi, Francuzi ili Italijani, odnosno ono što je uspjelo Međugorju. Kad na neku od tih lokacija dovedeš milion turista godišnje, e samo tada je važna.

Ostalo je prdimahovina kako si i napisao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nemanja99
Kontakt:

Post Postao/la Nemanja99 » 10 nov 2025, 12:50

19vendetta87 je napisao/la:
10 nov 2025, 12:33
Nemanja99 je napisao/la:

Ova je bila jos jaca. :urnebes:

slika
Tarik, Enes i Fikret su se potrudili, čak i žrtvovali posteljinu. Bit će zato malo hladnije jesenske mainške noći, ali će se već ugrijati na baušteli.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 17 gostiju.