Premijer liga BiH - aktuelno
-
opalaopala
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Koji su po vama simboli Gabele?
Granicni prelaz, breskve, paprike, mongoloidi koje Admir Rahimic tjera da udaraju kamen od kamen za dnevnicu od 12 km.
Ne znam kolko je forumska raja upoznata ali moze svak guglat. Predsjednik Veleza Admir Rahimic kupio je citavu gabelu i brda oko nje. Tu sirtonja ova kucka kamenje i bere sipke, masline i smilje. To vam je ujedno i razlog zbog kojeg ovaj pomahnitali granicar vazda na Velez laje. Ne moze monogoloid da razdvoji da nije Rahimic ni Velez krivi sto oni nista drugo osim kamen od kemen ne znaju radit.
Granicni prelaz, breskve, paprike, mongoloidi koje Admir Rahimic tjera da udaraju kamen od kamen za dnevnicu od 12 km.
Ne znam kolko je forumska raja upoznata ali moze svak guglat. Predsjednik Veleza Admir Rahimic kupio je citavu gabelu i brda oko nje. Tu sirtonja ova kucka kamenje i bere sipke, masline i smilje. To vam je ujedno i razlog zbog kojeg ovaj pomahnitali granicar vazda na Velez laje. Ne moze monogoloid da razdvoji da nije Rahimic ni Velez krivi sto oni nista drugo osim kamen od kemen ne znaju radit.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- LavoviGabela
- Kontakt:
Nemanja99 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:10Uistinu snažna poruka je odaslana tada iz druge federalne lige, potres se osjetio u Tel Avivu, Mostaru i Nyonu.avenija je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:00LavoviGabela je napisao/la: ↑10 nov 2025, 11:45
Nemanja Bilbija je trofejniji od NK Celik![]()
Opet smog pomutio razum ozrecenim cernobilcima.![]()
Vidimo se za vikend shabane![]()
Graničaru, jesi ti za GOŠK ili Squadra Ustacia? Ako si za GOŠK imas čast što će ti klub biti dio utakmice na kojoj se okupilo više gledalaca nego na svih 6 od početka prvenstva šugavog prvaka.

Ovo boli jbga
Koji su simboli Podveležja ? Koze, kamen, seljačineopalaopala je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:11Koji su po vama simboli Gabele?
Koji su simboli Kočina ? Otpad, otpad, otpad
Koji su simboli Vrapčića ? Tezga i raspali klub
Koji su simboli Opina ? Izbjeglice gatačko-nevesinjske
Koji su simboli Šehovine? Septičke jame i čatrnje
Zadnja izmjena: LavoviGabela, dana/u 10 nov 2025, 12:15, ukupno mijenjano 1 put.
Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Kazu presto je navijat za Gosk jer im je najbolji igrac muslimanopalaopala je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:11Koji su po vama simboli Gabele?
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Razumijem da ti gošk prvi put u svojoj historiji igra utakmicu pred više od 8-9 hiljada ljudi pa si već 7 dana unaprijed pomahnitao.
Priznajem da sam budala. Pa samo ja mogu sa ovim laprdalom upustiti se u raspravu. @admin zasluzio sam ban reaguj.
Priznajem da sam budala. Pa samo ja mogu sa ovim laprdalom upustiti se u raspravu. @admin zasluzio sam ban reaguj.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- LavoviGabela
- Kontakt:
Opet sam te malo našamarao, jbga priglup si, ali sve ok obzirom kako dolaziš iz bh Černobila odnosno Zence
- Threeplanetrees
- Kontakt:

Selam od podveležaca
LondonBlues je napisao/la: ↑10 nov 2025, 09:46Vec sad u svijetu kad spomenes Mostar svima prvo padne na pamet utakmica protiv AZ
Izgleda da je reprezentativna pauza pocela malo ranije 
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Većina nas stvara iluziju vlastite važnosti ili pati od prenapuhanog osjećaja značaja, ali Podvelešci su četiri razine iznad. Mi to radimo u svrhu navijačkog podjebavanja, a oni su uistinu umislili neke stvari. Izolacija od svijeta učinila je svoje.
P.S.
Od rijetkih Europljana, jedan Švicarac je sigurno čuo za Stari most.
P.S.
Od rijetkih Europljana, jedan Švicarac je sigurno čuo za Stari most.
Zadnja izmjena: Nemanja99, dana/u 10 nov 2025, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Ma necu svasta da pricam, uhvatili se podvelezja opina blagaja a jedno vrijeme njihovim vodjama po stoja goriva trebala da dodju na tekmu pod bb, eto odakle su bili. Selam za Vojno i Ortiješ
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Ti si ga meni samo malo oglabao dok sam te ja šamarao, zato si tako rumen a ne od rada po poljima Rahimića jer vas je kupio Bošnjak i upregao ko mazge da doprinosite.LavoviGabela je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:17Opet sam te malo našamarao, jbga priglup si, ali sve ok obzirom kako dolaziš iz bh Černobila odnosno Zence![]()
Pozdrav iz Černobila

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Jučer Manijaci počeli ulaziti pola sata prije tekme.
Željo zabio gol, skočilo se njih 10ak u C-sektoru nitko im "a" nije rekao. Iako ima divljaka na tribini, većina navijača na stadionu se zna ponašati gospodski.
Zrinjski bezidejan iskoristio greške Želje. Što se ostalih tiče, po meni, Sarajevo kada im se vrati Gojković u odbranu bit će najjači tim u ligi.
Željo zabio gol, skočilo se njih 10ak u C-sektoru nitko im "a" nije rekao. Iako ima divljaka na tribini, većina navijača na stadionu se zna ponašati gospodski.
Zrinjski bezidejan iskoristio greške Želje. Što se ostalih tiče, po meni, Sarajevo kada im se vrati Gojković u odbranu bit će najjači tim u ligi.
U ritmu pjesme ljubavne..
Mislim da dobar dio ljudi nije svijestan koliko smo nebitni i koliko ljudi nije čulo za BiH gradove i njihove znamenitosti. Odlučio sam se malo poigrati sa ChatGPT da mi izbacije najpoznatije mostove u svijetu. Starog mosta ni na mapi, pa sam pokušao samo s evropom. Evo šta mi je izbacio:
Sure— here’s a list of the 15 most famous bridges in Europe:
Tower Bridge – London, England
Millau Viaduct – Millau, France
Charles Bridge – Prague, Czech Republic
Rialto Bridge – Venice, Italy
Øresund Bridge – Copenhagen, Denmark / Malmö, Sweden
Pont du Gard – Nîmes, France
Hohenzollern Bridge – Cologne, Germany
Dom Luís I Bridge – Porto, Portugal
Puente Nuevo – Ronda, Spain
Széchenyi Chain Bridge – Budapest, Hungary
Ponte Vecchio – Florence, Italy
Atlantic Ocean Road Bridges – Møre og Romsdal, Norway
Landwasser Viaduct – Filisur, Switzerland
Erasmus Bridge – Rotterdam, Netherlands
Rio–Antirrio Bridge – Patras, Greece
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- LavoviGabela
- Kontakt:
Pa vidiš da je zagađen černobilac ozračeni, bgm vi možete fercerat samo ispod auspuhaavenija je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:30Ti si ga meni samo malo oglabao dok sam te ja šamarao, zato si tako rumen a ne od rada po poljima Rahimića jer vas je kupio Bošnjak i upregao ko mazge da doprinosite.LavoviGabela je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:17Opet sam te malo našamarao, jbga priglup si, ali sve ok obzirom kako dolaziš iz bh Černobila odnosno Zence![]()
![]()
Pozdrav iz Černobila![]()
![]()
Ne posla mi sliku iz Z.Mostara ili je možda nema
Krmak Rahimic sa Pijesaka visoravni iznad mostara, inače fetivi mostarac po ovim sa istoĆne obale. Nek kupi bratu zube
pokupio bošnjake sa dubravske visoravni da mu rade za 600km, pravi patriJota
Inače smatram debilima ljude koji se diče kraljevima, mačevima, mostovima starim 1000 godina i tako dalje i tako dalje. Brate roboti nas čekaju iza svakog ugla, mi se ovdje raspravljamo o Kotromanićima, i ostalim polu pismenim debilima i nekim mostovima kojima je vrhunac karijere bilo mahanje toljagom. U isto to vrijeme, danas u Bosni ne postoji osoba koja bi uzela na sebe da projektuje i izgradi neki moderni susspension brigde ili šta ti ja znam.ik0ik0 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:32Mislim da dobar dio ljudi nije svijestan koliko smo nebitni i koliko ljudi nije čulo za BiH gradove i njihove znamenitosti. Odlučio sam se malo poigrati sa ChatGPT da mi izbacije najpoznatije mostove u svijetu. Starog mosta ni na mapi, pa sam pokušao samo s evropom. Evo šta mi je izbacio:
Sure— here’s a list of the 15 most famous bridges in Europe:
Tower Bridge – London, England
Millau Viaduct – Millau, France
Charles Bridge – Prague, Czech Republic
Rialto Bridge – Venice, Italy
Øresund Bridge – Copenhagen, Denmark / Malmö, Sweden
Pont du Gard – Nîmes, France
Hohenzollern Bridge – Cologne, Germany
Dom Luís I Bridge – Porto, Portugal
Puente Nuevo – Ronda, Spain
Széchenyi Chain Bridge – Budapest, Hungary
Ponte Vecchio – Florence, Italy
Atlantic Ocean Road Bridges – Møre og Romsdal, Norway
Landwasser Viaduct – Filisur, Switzerland
Erasmus Bridge – Rotterdam, Netherlands
Rio–Antirrio Bridge – Patras, Greece
Tvrtko, Kotromanići, njihovi mačevi i tako to.. koga boli qrac, ja ih se perem na svakom koraku. Uostalom, niko ni ne zna za te ljude sem balkanaca, ali et..
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
opalaopala
- Kontakt:
LavoviGabela je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:43Pa vidiš da je zagađen černobilac ozračeni, bgm vi možete fercerat samo ispod auspuhaavenija je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:30Ti si ga meni samo malo oglabao dok sam te ja šamarao, zato si tako rumen a ne od rada po poljima Rahimića jer vas je kupio Bošnjak i upregao ko mazge da doprinosite.LavoviGabela je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:17
Opet sam te malo našamarao, jbga priglup si, ali sve ok obzirom kako dolaziš iz bh Černobila odnosno Zence![]()
![]()
Pozdrav iz Černobila![]()
![]()
![]()
Ne posla mi sliku iz Z.Mostara ili je možda nema![]()
strašni robijaši
![]()
Krmak Rahimic sa Pijesaka visoravni iznad mostara, inače fetivi mostarac po ovim sa istoĆne obale. Nek kupi bratu zube![]()
pokupio bošnjake sa dubravske visoravni da mu rade za 600km, pravi patriJota![]()
Dosao covjek sa parama samo da vas maloumnike maltretira. Znaci onakav krs kao sto je gabela i brda oko gabela ima svugdje za manje para uzet. Al nigdje garibe bez interneta ne mozes naci kao u gabeli da ti rade za dnevnicu od 12 km. Posto vuces na podvelezje mogao je uzez kolko je htjeo al nema radne snage pogtovo jeftine tu. Zato kupio citavu gabelu gdje mu ti i takvi kao ti godinama radite za 12km. To kako vas je on ponizio nece niko nikad, zato je Admir Rahimic velicina. Gabela mjesto koje je zaostalo u 1960im
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 10 nov 2025, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
denimen99 je napisao/la: ↑10 nov 2025, 12:43Inače smatram debilima ljude koji se diče kraljevima, mačevima, mostovima starim 1000 godina i tako dalje i tako dalje. Brate roboti nas čekaju iza svakog ugla, mi se ovdje raspravljamo o Kotromanićima, i ostalim polu pismenim debilima i nekim mostovima kojima je vrhunac karijere bilo mahanje toljagom. U isto to vrijeme, danas u Bosni ne postoji osoba koja bi uzela na sebe da projektuje i izgradi neki moderni susspension brigde ili šta ti ja znam.
Tvrtko, Kotromanići, njihovi mačevi i tako to.. koga boli qrac, ja ih se perem na svakom koraku. Uostalom, niko ni ne zna za te ljude sem balkanaca, ali et..
Sve je to važno samo ako uspiješ valorizovati, kao što to rade Englezi, Francuzi ili Italijani, odnosno ono što je uspjelo Međugorju. Kad na neku od tih lokacija dovedeš milion turista godišnje, e samo tada je važna.
Ostalo je prdimahovina kako si i napisao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tarik, Enes i Fikret su se potrudili, čak i žrtvovali posteljinu. Bit će zato malo hladnije jesenske mainške noći, ali će se već ugrijati na baušteli.
Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 17 gostiju.