FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
mislim da je za kup 0 maraka ako nešto nisu promijenili a da je za titulu od uefe 500 milja €,ne znam daju li nešto ove naše šuge za titulu
VVVBK
VVVBK
Jel' Crnkic odradjuje suspenziju protiv Slobode i ima li jos neko kartone kod nas ?
osvajac kupa je nekad dobivao cini mi se 35000 KM a osvajac lige nista
barem kad je savez u pitanju, dok inace prvak od UEFE dobije cini mi se izmedju 250-300k eura, i uz onu lovu sto dobije za igranje drugog pretkola to bude oko 500-550 k eura

Pyro is not a crime !
Mozel on uzet nase drzavljanstvo da ne zauzima mjesto stranca?MortemHz je napisao/la:HordasOdMalena je napisao/la:Crnogorski napadač Marko Obradović, vjerovatno će na ljeto napustiti redove Radnika. U slučaju odlaska iz bijeljinskog kluba, postoji mogućnost da Obradović svoju karijeru nastavi u Premijer ligi BiH.
Kako saznaje portal “****”, čelnici Sarajeva postigli su usmeni dogovor sa Obradovićem, koji bi od naredne sezone trebao predvoditi napad Sarajeva. Zanimljivo, Sarajevo je i prošlog ljeta željelo vidjeti Obradovića u svojim redovima, ali je ovaj napadač na kraju ostao u Radniku.
Obradović je ove sezone postigao 10 prvenstvenih pogodaka u dresu Radnika i slovi za jednog od najboljih napadača u našem prvenstvu.
Hocel ko banovat ovog levata? Pise na nasoj temi a navijac laznih mostaraca i pise stalno kod njih?FrancescoTotti je napisao/la:Treba tebe banovat! Seres otkako znam za tebe. **** te lazni mostarci u pakas!Besic je napisao/la:Treba prodat utakmicu u Mostaru
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tesko.. on je rođeni srbin i nedavno je dosao u nasu ligu. Mozda da se proba nesto kao i sa Barbarićem sto se uradilo a to je preko oca ili majke ali to ne znamo. Stari od Barbarića je rođen u Livnu pa se moglo izganjati.zagor1987 je napisao/la:Mozel on uzet nase drzavljanstvo da ne zauzima mjesto stranca?MortemHz je napisao/la:HordasOdMalena je napisao/la:Crnogorski napadač Marko Obradović, vjerovatno će na ljeto napustiti redove Radnika. U slučaju odlaska iz bijeljinskog kluba, postoji mogućnost da Obradović svoju karijeru nastavi u Premijer ligi BiH.
Kako saznaje portal “****”, čelnici Sarajeva postigli su usmeni dogovor sa Obradovićem, koji bi od naredne sezone trebao predvoditi napad Sarajeva. Zanimljivo, Sarajevo je i prošlog ljeta željelo vidjeti Obradovića u svojim redovima, ali je ovaj napadač na kraju ostao u Radniku.
Obradović je ove sezone postigao 10 prvenstvenih pogodaka u dresu Radnika i slovi za jednog od najboljih napadača u našem prvenstvu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Dulja ne smije dobiti karton. Ali posto ga krasi inteligencija sigurno ce dobiti jedan krajnje inteligentan. 

Dulja ne smije dobit karton do kraja prvenstva inače nam se šanse da budemo prvi smanjuju sa 15% na 7%.Sarajlijica1946 je napisao/la:Dulja ne smije dobiti karton. Ali posto ga krasi inteligencija sigurno ce dobiti jedan krajnje inteligentan.

Samo naprijed Saraj'vo!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
E ne znam. Ja to ne vidim, njegov famozni doprinos.Tele33 je napisao/la:Dulja ne smije dobit karton do kraja prvenstva inače nam se šanse da budemo prvi smanjuju sa 15% na 7%.Sarajlijica1946 je napisao/la:Dulja ne smije dobiti karton. Ali posto ga krasi inteligencija sigurno ce dobiti jedan krajnje inteligentan.

Po meni, jedina šansa da uzmemo titulu je da je uzmemo na njegov pogon uz granitnu odbranu. Tako što će kreirati šanse Hebiboviću, ili povući kontru, nizati 3-4 igrača pa namjestit Crnkiću ili što će konačno sam zabiti nešto, svejedno. Ne vidim kako ćemo dobit Želju i/ili Zrinjski ako on ne bude pravi.Sarajlijica1946 je napisao/la:
E ne znam. Ja to ne vidim, njegov famozni doprinos.
Samo naprijed Saraj'vo!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
+1zagor1987 je napisao/la:Hocel ko banovat ovog levata? Pise na nasoj temi a navijac laznih mostaraca i pise stalno kod njih?FrancescoTotti je napisao/la:Treba tebe banovat! Seres otkako znam za tebe. **** te lazni mostarci u pakas!Besic je napisao/la:Treba prodat utakmicu u Mostaru
ZZ
Jesmo trenutno.soe je napisao/la:Zar nam je potreban jos jedan stoper mislim da smo tu najbolje pokriveni.jurisicduska je napisao/la:Mehmedagić je puno bolji igrač nego što Zuka poznavatelj fudbala misli.
Mehemdagica smo pokusali dovesti u proslom prelaznom roku, i navodno je trebao zamijeniti jednog naseg stopera koji je vec imao dogovor sa nekim klubom vani, ali posto Mehmedagic nije dosao, morali smo ga zadrzati.
A Hare je pravi igrac

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
- MaroonSquad
- Kontakt:
Po ovoj statistici s nase web stranice Duljevic, Ivetic i Mihojevic sa 5 kartona, tako da njima trojici sljedeci karton znaci hladjenje. Realno dosta glupo dobijemo veliki broj kartona. Valjda im iz SS naglase da pripaze na ponasanje i startove bar naredna dva kola ako se omakne neki pametan start za karton pogotovo Marku i Peri s obzirom da su defanzivci nikom nista al jeftine kartone moraju izbjeci.
Kad navecer oci sklopim, ja pjevam tebi i u snu
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
snagu ja cu uvijek skupit i bodrit te na samom dnu.
Saraj'vo je zivot nama, ne stanica prolazna
uz tebe smo uvijek znaj i ne idemo nikada.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Odigrao je protiv Zelje utakmicu sezone pa patka. Sezonu prije toga glavni igrac opet i ostali bez Evrope.Tele33 je napisao/la:Po meni, jedina šansa da uzmemo titulu je da je uzmemo na njegov pogon uz granitnu odbranu. Tako što će kreirati šanse Hebiboviću, ili povući kontru, nizati 3-4 igrača pa namjestit Crnkiću ili što će konačno sam zabiti nešto, svejedno. Ne vidim kako ćemo dobit Želju i/ili Zrinjski ako on ne bude pravi.Sarajlijica1946 je napisao/la:
E ne znam. Ja to ne vidim, njegov famozni doprinos.

Mortem ja sam vidio da je vec dugo Obradovic u Radniku?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj brate kakav sam ja debil, ja pricao o Brkićuzagor1987 je napisao/la:Mortem ja sam vidio da je vec dugo Obradovic u Radniku?
Odigrao je tu utakmicu u kojoj je između ostalog nakon njegovog odličnog šuta Hebibović imao 100% šansu i utakmicu u kojoj je bio penal na njemu. Nije on kriv što je Hebib očajan u završnici, niti što sudija nije smio/htio pokazat na bijelu tačku, gdje je trebao.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Odigrao je protiv Zelje utakmicu sezone pa patka. Sezonu prije toga glavni igrac opet i ostali bez Evrope.
Ne dižem ga u nebesa, ima nedostataka ali je naš najbolji igrač. U odnosu na prošlu sezonu je, ako mene pitaš, itekako napredovao. Posebno je dobio na samopouzdanju, a Čala ga koristi na poziciji koja mu očigledno više odgovara.
Samo naprijed Saraj'vo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Obradović je ovdje skoro pet godina, mislim da bi se moglo izganjati to ako bi on htio sljedece godine.MortemHz je napisao/la:Joj brate kakav sam ja debil, ja pricao o Brkićuzagor1987 je napisao/la:Mortem ja sam vidio da je vec dugo Obradovic u Radniku?
- TobeYarabi
- Kontakt:
pocni se drogirati, ko sav normalan svijetMortemHz je napisao/la:Joj brate kakav sam ja debil, ja pricao o Brkićuzagor1987 je napisao/la:Mortem ja sam vidio da je vec dugo Obradovic u Radniku?

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Probat cu opet u Petak sjesti da vidim to sto pricas. Ali mrka kapa. Poluvrijeme i jace ne osutamo na go Krupi. A ja citam da imamo WC na najacoj poziciji AMF.Tele33 je napisao/la:Odigrao je tu utakmicu u kojoj je između ostalog nakon njegovog odličnog šuta Hebibović imao 100% šansu i utakmicu u kojoj je bio penal na njemu. Nije on kriv što je Hebib očajan u završnici, niti što sudija nije smio/htio pokazat na bijelu tačku, gdje je trebao.Sarajlijica1946 je napisao/la:
Odigrao je protiv Zelje utakmicu sezone pa patka. Sezonu prije toga glavni igrac opet i ostali bez Evrope.
Ne dižem ga u nebesa, ima nedostataka ali je naš najbolji igrač. U odnosu na prošlu sezonu je, ako mene pitaš, itekako napredovao. Posebno je dobio na samopouzdanju, a Čala ga koristi na poziciji koja mu očigledno više odgovara.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.