FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
bravo Handa majstore
ako ne izbaci retardiranog Guarina na poluvremenu nemamo šanse mi ovo okrenut
ako ne izbaci retardiranog Guarina na poluvremenu nemamo šanse mi ovo okrenut
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 08 dec 2013, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
#Ausilio OUT
Ima i Samir dusu. Njemu se ovo prasta.
Bas kontam gol u pravo vrijeme kad ova glupost. U qrac...
Dobijamo ovo do kraja
Bas kontam gol u pravo vrijeme kad ova glupost. U qrac...
Dobijamo ovo do kraja
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
Danke Biscione@ znači nista ne propuštam 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Od kakve ekipe mi gubimo, strasno. Pa mi niti jedan sretan gol ove sezone nismo dali, fulamo 10 da udje 1, a redovno primamo golove iz situacija koje ne mogu nikako biti klasifikovane kao akcije a kamoli kao prilike. **** smo mi nafake
- Consigliere
- Kontakt:
Ha ludnice
Prvo fulan mrtvac za 0:2, onda Palacio koristi svoj da bi Handanovic napravio ovo
Al kako je samo ustopao, lopta samo ceka mrezu... Bice svasta u drugom. Guarin qarina
Prvo fulan mrtvac za 0:2, onda Palacio koristi svoj da bi Handanovic napravio ovo
Al kako je samo ustopao, lopta samo ceka mrezu... Bice svasta u drugom. Guarin qarina
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Ma samo se nerviram Palacio zicer fuli, pa onda ono od Kove kada mu dade loptu on nesto vuca ubacuje pucaj, u odbrani Ranokija je imao jednu dobru intervenciju i Hugo igra za 10. takoder Capitano...jednostavno sanse koje stvorimo moramo iskoristi i ne davati protivniku ovako lake golove
JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Nema baksuznije ekipe na svijetu od nas. Onakvu grešku da uradi vrhunski golman ima samo kod nas. Jedino je pozitivno dobra igra Kovačića, Mazza je definitivno griješio što ga je držao na klupi.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Opet pljuvanje po Guarinu
Vrlo dobro igra večeras.Rekao bi da je ako ne najbolji onda jedan od boljih sigurno.
Drugi gol greška Handanovića,prvi gol obrana ne stiže namjestit zaleđe (čini mi se da je Juan zakasnio).
Mislim da je Stram u ovo vrijeme čak i imao više bodova.Kad su krenulo ozljede onda je sve otišlo nizbrdo.
Drugi gol greška Handanovića,prvi gol obrana ne stiže namjestit zaleđe (čini mi se da je Juan zakasnio).
Pa baš kad ovako gledašTritolone je napisao/la:Mazzari je trener u rangu Strame, ovaj drugi je barem bio simpatican a i u neku ruku je ima opravdanje za one lose igre kad mu je falilo pola momcadi.
E jbg sad Siamo..
Ako je Guarin i solidan a kamoli dobar onda su svi ostali qarine..
Tip je crna rupa ove ekipe..
Ako je Guarin i solidan a kamoli dobar onda su svi ostali qarine..
Tip je crna rupa ove ekipe..
- Interista02
- Kontakt:
Nisam imao neta do sada, valjda se uključujem u pravom trenutku kada ćemo gledati ofanzivni Inter =)
Guarin mi je uvijek barem solidan, nezz zašto ga toliko kritikujete. Možda zbog prevelikih očekivanja koje imamo svi od njega. To je tačno, ima potencijal da bude bolji od Vidala ali jbg čovjek se maksimalno bori, a i ne igra loše. Loša smo ekipa pa se tako i Guarin često utopi u to sivilo ali nikad još nije bio najlošiji na terenu a uvijek je najviše kriitkovan.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
u šta si ti gledao molim te? pa izgubio je svaku *ebenu loptu koju je dotaknuo.... dobro je Thorin rekao..SiamoNoi je napisao/la:Opet pljuvanje po GuarinuVrlo dobro igra večeras.Rekao bi da je ako ne najbolji onda jedan od boljih sigurno.
CRNA RUPA ove ekipe! Johhny, Kova i Campangaro najbolji u prvom... u drugom očekujem više od Rickya..
ajmo preokrenut ovo!
#Ausilio OUT
Ajde sad...
To Freddy u dupe te ljubim !!!
To Freddy u dupe te ljubim !!!
Zadnja izmjena: Mago, dana/u 08 dec 2013, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
RODRIGOOOOOO... bravo Ricky... ajmoooo ajmooo
TAKO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
GUARIN sve greške naplaćuje golom... zaslužio jeee....
ajmo još kojiii
TAKO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
GUARIN sve greške naplaćuje golom... zaslužio jeee....
ajmo još kojiii
Zadnja izmjena: Jericho, dana/u 08 dec 2013, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
#Ausilio OUT
2-2 Ricky sjajan centaršut za Palacia. Nadam se da ćemo ovo **** dobit
Edit: 3-2 toliko kritikovani Guaro preokreće rezultat. Valjda neće biti više grešaka na našoj strani do kraja. Inače, standardna pazza inter šta reći drugo
Edit: 3-2 toliko kritikovani Guaro preokreće rezultat. Valjda neće biti više grešaka na našoj strani do kraja. Inače, standardna pazza inter šta reći drugo
Zadnja izmjena: Biscione, dana/u 08 dec 2013, 22:02, ukupno mijenjano 2 puta.
TAK JE*OTE!!!
- Interista02
- Kontakt:
Palacio najslabiji napadač lige 
Imao je jednu izgubljenu.Jericho je napisao/la:u šta si ti gledao molim te? pa izgubio je svaku *ebenu loptu koju je dotaknuo.... dobro je Thorin rekao..SiamoNoi je napisao/la:Opet pljuvanje po GuarinuVrlo dobro igra večeras.Rekao bi da je ako ne najbolji onda jedan od boljih sigurno.
CRNA RUPA ove ekipe!
Jbm ti dan i fudbal
Idioti !
Idioti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.