Pa znam ja to,al' to ne znaju ovi oko njega i a haman ni onGoalgetter je napisao/la:Razlika je sto su Pjanic, Seo i Tino u tom momentu igrali profesionalni nogomet, dok je ovaj tek u U18 timu Atletica.sanlituncay je napisao/la:Pa jbg,momku se vjerovatno ne sviđa to što ne bi bio odmah u A timu,to je razlog! A to ti se odmah gledao ovako : Kako je mogao Pjanić,Kolašinac,TinoI onda ljudi nece,a ovi mu iz Lihtenštajna obećali mjesto u A timu,i finu minutažu,ma da je sasvim nelogično ako zelis ozbiljnu karijeru da igras za Lihtenštajn
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- sanlituncay
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
-
Nerminovic
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:Znaci surova je istina ta da nas savez nije u stanju privesti ni igraca iz velesile Liechtensteina.
Jadna nam majka kad su u pitanju djeca iz Njemacke, Svedske, Svice itd...
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Sretno mu u karijeri bar je imo obraza iskreno priznat sta i zbog cega a ne ko Gudelj, Tankovic i mnogi drugi koji su farbali medije...
- sanlituncay
- Kontakt:
Mozda je i njega Safet povuko za kapu k'o Halilovića
Đeš kapu dirat 
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Ljudi de polahko. Sta treba da govori u ovakvoj situaciji?
Nisu u Lihtenstajnu sisali veslo, pa da ne znaju spletke. Momak je pokusao sa povredom, da bi kako odbio poziv za utakmicu u Rusiji. On bi bio drasticno kaznjen od FIFA da se nije odazvao.
Zasto ne krivite one imbecile u savezu, koji guzicom yebenom nece da mrdnu, nego cekaju uvijek 5 do 12 da bi nesto rijesili.
Zar se moralo cekati da momak dodje u Tuzlu sa A reprezentacijom Lihtenstajna, pa da se u zadnjim trenucima sa njim razgovara?
Inace svim izdajnicima odmah se sjetim mamare, ovog momka ne mogu da krivim, jer bi 100% bio drasticno kaznjen. Momak je sve pokusao, ne krivim ga. Nije ni on lud pa da ne zna da je Lihtenstajn odronm od reprezentacije. Nismo mi njeg izgubili njegovom voljom, nego zbog pakasa u savezu na celu sa Begicem.
Nisu u Lihtenstajnu sisali veslo, pa da ne znaju spletke. Momak je pokusao sa povredom, da bi kako odbio poziv za utakmicu u Rusiji. On bi bio drasticno kaznjen od FIFA da se nije odazvao.
Zasto ne krivite one imbecile u savezu, koji guzicom yebenom nece da mrdnu, nego cekaju uvijek 5 do 12 da bi nesto rijesili.
Zar se moralo cekati da momak dodje u Tuzlu sa A reprezentacijom Lihtenstajna, pa da se u zadnjim trenucima sa njim razgovara?
Inace svim izdajnicima odmah se sjetim mamare, ovog momka ne mogu da krivim, jer bi 100% bio drasticno kaznjen. Momak je sve pokusao, ne krivim ga. Nije ni on lud pa da ne zna da je Lihtenstajn odronm od reprezentacije. Nismo mi njeg izgubili njegovom voljom, nego zbog pakasa u savezu na celu sa Begicem.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Ovo je tragedija jedna velika. Ne mogu ni zamisliti kako su tekli pregovori izmedju majmuna u savezu sa ovim momkom kad je on odabrao Lihtenstajn..
- sanlituncay
- Kontakt:
Imamo mi Cimirota 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Meni ovo smijesno.
Savez nista nije kriv, roditelji broj jedan. Nista, moze Bosna bez njega.
Savez nista nije kriv, roditelji broj jedan. Nista, moze Bosna bez njega.
BackSpace United
BackSpace United
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cuj tragedija? Zato sto je neko djete koja igra lopte u nekoj U-18 ekipi odlucilo igrati za Lihtenstajn?Honorar je napisao/la:Ovo je tragedija jedna velika. Ne mogu ni zamisliti kako su tekli pregovori izmedju majmuna u savezu sa ovim momkom kad je on odabrao Lihtenstajn..
Bosanski srbi biraju Srbiju
Bosanski hrvati biraju Hrvatsku
Bosanci u Hrvatskoj biraju Hrvatsku
Bosanci u Srbiji biraju Srbiju
Malo je ljudi koji vole ovu zemlju, stvarno malo. Yebiga, i situacija u drzavi i u svim segmentima drustvenog zivota te tjera da je ne volis, da ti se ogadi. Izet Hajrovic i Kolasinac su velicine, mislim da svi u ovom rosteru zasluzuju svo postovanje ovog svijeta.
Bosanski hrvati biraju Hrvatsku
Bosanci u Hrvatskoj biraju Hrvatsku
Bosanci u Srbiji biraju Srbiju
Malo je ljudi koji vole ovu zemlju, stvarno malo. Yebiga, i situacija u drzavi i u svim segmentima drustvenog zivota te tjera da je ne volis, da ti se ogadi. Izet Hajrovic i Kolasinac su velicine, mislim da svi u ovom rosteru zasluzuju svo postovanje ovog svijeta.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Tragedija velika.calcio je napisao/la:Cuj tragedija? Zato sto je neko djete koja igra lopte u nekoj U-18 ekipi odlucilo igrati za Lihtenstajn?Honorar je napisao/la:Ovo je tragedija jedna velika. Ne mogu ni zamisliti kako su tekli pregovori izmedju majmuna u savezu sa ovim momkom kad je on odabrao Lihtenstajn..
BackSpace United
BackSpace United
- calcio
- Kontakt:
Nadam se da cemo i bez njega uspjeti pobjediti Kipar ali.... tesko.Nerminovic je napisao/la:Tragedija velika.calcio je napisao/la:Cuj tragedija? Zato sto je neko djete koja igra lopte u nekoj U-18 ekipi odlucilo igrati za Lihtenstajn?Honorar je napisao/la:Ovo je tragedija jedna velika. Ne mogu ni zamisliti kako su tekli pregovori izmedju majmuna u savezu sa ovim momkom kad je on odabrao Lihtenstajn..
Kaže volim Bosnu ali zbog karijere sam se odlučio za Lihtenštajn pa **** ti svoju mater kakve karijere s Lihtenštajnom 
- sanlituncay
- Kontakt:
Kad god se mi petljamo sa ovom rajom iz Zavidovića nayebemo
Sjećate li se kad onaj Bešić Alija iz Zavidovića,što brani za Luksemburg,sjeba Boliću ruku na Bilinom
Sad ovaj Safet na klupi,nama Lihtenštajn kapariše igrače
Pa nabijem i taj savez i o onog ko ih dovede na te pozicije,od selektora,skauta itd...
Šta je rekoh neku noć,jedini koji vole BOSNU su Bošnjaci porijeklom iz Sandžaka a koji žive vani... Roditelji iz Sandžaka najviše vole svoju djecu...
Šta je rekoh neku noć,jedini koji vole BOSNU su Bošnjaci porijeklom iz Sandžaka a koji žive vani... Roditelji iz Sandžaka najviše vole svoju djecu...
Zadnja izmjena: sanlituncay, dana/u 07 sep 2014, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
razmisljam,i ne nalazim nijedno logicno rjesenje zasto je ovo uradio,ali ok
Sa srecom momak,žalit ces jednog dana ali sta se moze
-
Nerminovic
- Kontakt:
@calcio
Meni smijesno i krivo. Meni savez ovdje nista nije kriv, to su mu trebali roditelji usaditi u glavu. Zivot ide dalje...
Meni smijesno i krivo. Meni savez ovdje nista nije kriv, to su mu trebali roditelji usaditi u glavu. Zivot ide dalje...
BackSpace United
BackSpace United
- calcio
- Kontakt:
Ne razumijem kako ne vidite logiku. Zamisli ovu situaciju, ti se nalazis na juznom polu a zelis doci na sjeverni pol. Toliko se daleko ovaj momak nalazi od bilo koje ozbiljne reprezentacije. Ali na njegovu srecu naisao je lihtenstajnski avion i pokupio ga i ubacio direktno do zeljenog cilja.mirzatele je napisao/la:razmisljam,i ne nalazim nijedno logicno rjesenje zasto je ovo uradio,ali ok
@calcio tragedija je da ti jedan mrtvi Lihtenstajn uzima igrace a mali ko mali je nebitan! Dakle ne postoji strategija i plan u Savezu nego sve se svodi na ho-ruk i Juku. E to je tragedija momcino..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.