Ne moze se on zajebavat s Velezom ko sto moze s GOSK-om. Bude li nesto srao morat ce ko Letic potpisat do 2016.LG97DM je napisao/la:Dasta je nego Jusufbasic sebican, navikavajte se tako je i nama u GOŠKU bilo kad je slobodnjak ili penal odma on trci i loptu namjesta, samo ga je kasnije publika zvizdala nije se trudio nikako... Ugl. nece vam se on zadržat tu vise od 1 sezone. Igrat ce vam on ovaj jesenji dio extra tako je i kod nas bilo pa je kasnije rekao kako nije zadovoljan ovo-ono kako je kalibar za jači klub. A Ramovic vam je bolji igrac i 100 puta bolji čovjek od Jusufbasica
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Dobro si rekao Tito onako mlad momak a start mu ko u nekog dede. Jbte brzi sam ja sa 47 kukaTitova-Juga je napisao/la:Cemalovic e samo da nije dao gol jucer nego se doslovno brukao sa primanjem lopte plus trcanjem sprinta od nula do 100 za sto sekundiRodjeniiBrato je napisao/la:
Asistiro covjek za gol, dao je 1 finu loptu Cemalovicu koji naravnio je realizirao u pogodak, u najvise 2 situacije je bio sebican, i to u tim situacijama fino povukao loptu i na kraju lose opalio, po meni extra i on i Ramović
Za koga navijas? Pa za Velez brato. Ja sam mostarac nemam za koga drugo
Ja bih rekao da nema motiva za igru. Uveo Ibro red, ako radiš na treninzima, možeš igrati u prvih 11.
Trener više nije igračka u rukama moćnika.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa i Bolt ima slab start ali kasnije nadoknadi.moRAja je napisao/la:Dobro si rekao Tito onako mlad momak a start mu ko u nekog dede. Jbte brzi sam ja sa 47 kukaTitova-Juga je napisao/la:Cemalovic e samo da nije dao gol jucer nego se doslovno brukao sa primanjem lopte plus trcanjem sprinta od nula do 100 za sto sekundiRodjeniiBrato je napisao/la:
Asistiro covjek za gol, dao je 1 finu loptu Cemalovicu koji naravnio je realizirao u pogodak, u najvise 2 situacije je bio sebican, i to u tim situacijama fino povukao loptu i na kraju lose opalio, po meni extra i on i Ramović
Ima on moriva zizu ali nema damara,napadac sa 20 godina treba da bude ko strijela. Po meni on je za klupe i 90e minute ako se potrefi neki korner isto kao sto je Velez imao Medjedovica koji je ulazio od 85e ako se desi neki slobodnjak do 40 metara jer je imao jaci sut od Carlosa. Mirzu znam od kad se rodio i gajio sam neke nade u njega ali bez obzira na njegov trud on nije za Velezazizu1991 je napisao/la:Ja bih rekao da nema motiva za igru. Uveo Ibro red, ako radiš na treninzima, možeš igrati u prvih 11.
Ne znam, prije, kada je sa 16, 17 god ulazio u igru, više se borio.
Vjerovatno je to što ti kažeš. Ja još uvijek nekako ne mogu da shvatim, da igrač onakve konstitucije ima onako slabu pokretljivost, pa zato pišem o motivu.
Vjerovatno je to što ti kažeš. Ja još uvijek nekako ne mogu da shvatim, da igrač onakve konstitucije ima onako slabu pokretljivost, pa zato pišem o motivu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
baloteli18
- Kontakt:
vama iz Gabele ni ronaldo nebi zadovoljio, previše pričaš gluposti, i nije Velež GOŠK, u gošku nitko nije bio zadovoljan,zato su vam svi i otišli,i ramović i jusufbasic su bili dobri,i naravno da igraci gube volju kad nemaju nikakav moral, a vama u GOŠKU nitko se nije zadrzao...RodjeniiBrato je napisao/la:Ne mozes poredit gosk sa Velezom, ne sekiraj se ti ovdje ce biti dosta ozbiljniji, Ibro sve sređujeLG97DM je napisao/la:Pa ja, kazem ti fino bit ce extra na jesen a kasnije ces sve vidjeti, tako je bar u GOŠKU bilo. A za Ramovica nemam primjedbiRodjeniiBrato je napisao/la:Asistiro covjek za gol, dao je 1 finu loptu Cemalovicu koji naravnio je realizirao u pogodak, u najvise 2 situacije je bio sebican, i to u tim situacijama fino povukao loptu i na kraju lose opalio, po meni extra i on i Ramović
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Veseli ovo ulaganje u stadion.
Ipak,ja se uvijek nadam nečem boljem,tako se još uvijek nadam novom stadionu.
Bijeli Brijeg je jedna lijepa uspomena koju niko ne može ukaljati i tu je Velež ostao zapisan zlatnim slovima.Ali vremena se mjenjanju,živimo tu gdje živimo i treba biti realan.
Po meni je realno jedan lijepi stadion sa 10.000-15.000 mjesta u Sjevernom a ovaj u Vrapčićima bi služio za treninge i za mlađe selekcije koje treniraju u nehumanim uvjetima.
Eto,to su moje želje,i to bi bilo pravo moćno
Samo naprijed,nek se radi,nek se gradi.
Bijeli Brijeg je jedna lijepa uspomena koju niko ne može ukaljati i tu je Velež ostao zapisan zlatnim slovima.Ali vremena se mjenjanju,živimo tu gdje živimo i treba biti realan.
Po meni je realno jedan lijepi stadion sa 10.000-15.000 mjesta u Sjevernom a ovaj u Vrapčićima bi služio za treninge i za mlađe selekcije koje treniraju u nehumanim uvjetima.
Eto,to su moje želje,i to bi bilo pravo moćno
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Tepsija sjecam se ko djete kad je RAja mostarska radila na izgradnji BB koji ce uvijek ostati poznat kao Velezova utvrda. I ja sam za gradnju novog stadiona u SL i to bi bio novi pocetak. Onda nije bilo tehnologije kao sada i nebi bio bas veliki problem to izgraditi samo je na nama da tu ideju pokrenemo s rijeci na djela. Ako treba i rucno kopat ja cu kopat za Veleztepsija je napisao/la:Veseli ovo ulaganje u stadion.
Eto,to su moje želje,i to bi bilo pravo moćno![]()
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Raja vi isto ko da gledate Zvjezdane Staze, popijete litar Loze, ispusite kilo vutre pa pocnete o stadionu.
Ljudi moji, gradom vladaju ljudi koji su pokusali ugasiti Velez jedno 20 puta, ljudi koji su svinjama namjestali dupla primanja od Veleza, koji su opravdavali krsenje prava Veleza za povratak pod BB temeljenju svoje opravdanje na nelegalnom dokumentu o izdavanju stadiona na 99 godina tokom etnickog ciscenja grada koji nebi priznao niti jedan sud na svijetu. Zar vi stvarno ne svatate da ce prije izbit novi rat nego sto ce Velez dobit stadion u SL?
Jedini ispravan put je "uzdaj se u se i u svoje kljuse". Stadion se gradi i doradjuje, korak po korak, i sada on ispunjava internacionalne standarde (kako tako). A ova izgradnja 3 tonske press kabine je, izgleda, vijest koja nije dosta ljudi ponutkala na razmisljanje.
Zasto 3 tonske press kabine? Zasto, osim ako se ne planira situacija gdje ce 3 radio/TV prenosa ici odjednom?
E sad se vi pitajte kada to 3 TV kuce prenose utakmicu s komentarima?
A da ne govorimo o tome da tu ima i TV prava (koji donose lovu klubu) i dodatnog gledateljstva preko TV ekrana (koji donose sponzore) i plus sto stadion sam po sebi pravi iskorak.
A zasto ce nam stadion od 10,000-15,000 ako se prepiremo jeli bilo 1300 ili 2000 gledalaca? Ako pocne dolazit 4000 ljudi na stadion, imam osjecaj da ova ekipa u Velezu sad (ako vec ulazu u press kabine, WCove, itd) ne bi gubila vrijeme da izgradi jos vecu tribinu i poveca broj gledalaca. Ali zasto to radit sad kad joa nismo stigli na 4000 po tekmi?
Ljudi moji, gradom vladaju ljudi koji su pokusali ugasiti Velez jedno 20 puta, ljudi koji su svinjama namjestali dupla primanja od Veleza, koji su opravdavali krsenje prava Veleza za povratak pod BB temeljenju svoje opravdanje na nelegalnom dokumentu o izdavanju stadiona na 99 godina tokom etnickog ciscenja grada koji nebi priznao niti jedan sud na svijetu. Zar vi stvarno ne svatate da ce prije izbit novi rat nego sto ce Velez dobit stadion u SL?
Jedini ispravan put je "uzdaj se u se i u svoje kljuse". Stadion se gradi i doradjuje, korak po korak, i sada on ispunjava internacionalne standarde (kako tako). A ova izgradnja 3 tonske press kabine je, izgleda, vijest koja nije dosta ljudi ponutkala na razmisljanje.
Zasto 3 tonske press kabine? Zasto, osim ako se ne planira situacija gdje ce 3 radio/TV prenosa ici odjednom?
E sad se vi pitajte kada to 3 TV kuce prenose utakmicu s komentarima?
A da ne govorimo o tome da tu ima i TV prava (koji donose lovu klubu) i dodatnog gledateljstva preko TV ekrana (koji donose sponzore) i plus sto stadion sam po sebi pravi iskorak.
A zasto ce nam stadion od 10,000-15,000 ako se prepiremo jeli bilo 1300 ili 2000 gledalaca? Ako pocne dolazit 4000 ljudi na stadion, imam osjecaj da ova ekipa u Velezu sad (ako vec ulazu u press kabine, WCove, itd) ne bi gubila vrijeme da izgradi jos vecu tribinu i poveca broj gledalaca. Ali zasto to radit sad kad joa nismo stigli na 4000 po tekmi?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Upravo tako,novi stadion bio bi velika stvar i napredak za klub i sve njegove navijače.Nego zna li iko ima li barem neki idejni projekat gotov?
''Neka me mrze samo da me se boje''
Uprava dobro radi na trenutnom stadionu u Vrapcicima, to vjerovatno znaci da ne racunaju na stadion u Sjevernom.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Jusufbašić: Hvala navijačima na podršci
Nogometaši Veleža upisali su prva tri boda u novoj sezoni Premijer lige jučerašnjom pobjedom nad Slavijom (2:1). Velež se poprilično namučio u duelu sa timom iz Lukavice, a tri boda golom u 79. minuti donio je pojačanje Rođenih Sabahudin Jusufbašić.
Jusufbašić je pogodio u svom debiju i tako odmah stekao simpatije navijača Veleža.
"Naravno da mi je drago što sam pogodio za tri boda i zadovoljan sam svojom igrom, ali uvjek može bolje. Posebno mi je drago zbog naših navijača i hvala im na podršci. Mislim da imamo veoma dobru ekipu i da se ove godine možemo boriti za vrh tabele", istakao je Jusufbašić.
U drugom kolu Velež će u hercegovačkom derbiju na Pecari odmjeriti snage sa Širokim brijegom.
"U narednom kolu igramo sa uvijek jakim Širokim Brijegom i to će sigurno biti veoma dobra utakmica. Nadam se da dobroj igri cijele ekipe i pozitivnom rezultatu", dodao je ovaj mladi napadač koji je u Velež došao iz GOŠK-a.
Nogometaši Veleža upisali su prva tri boda u novoj sezoni Premijer lige jučerašnjom pobjedom nad Slavijom (2:1). Velež se poprilično namučio u duelu sa timom iz Lukavice, a tri boda golom u 79. minuti donio je pojačanje Rođenih Sabahudin Jusufbašić.
Jusufbašić je pogodio u svom debiju i tako odmah stekao simpatije navijača Veleža.
"Naravno da mi je drago što sam pogodio za tri boda i zadovoljan sam svojom igrom, ali uvjek može bolje. Posebno mi je drago zbog naših navijača i hvala im na podršci. Mislim da imamo veoma dobru ekipu i da se ove godine možemo boriti za vrh tabele", istakao je Jusufbašić.
U drugom kolu Velež će u hercegovačkom derbiju na Pecari odmjeriti snage sa Širokim brijegom.
"U narednom kolu igramo sa uvijek jakim Širokim Brijegom i to će sigurno biti veoma dobra utakmica. Nadam se da dobroj igri cijele ekipe i pozitivnom rezultatu", dodao je ovaj mladi napadač koji je u Velež došao iz GOŠK-a.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
ma treba biti realan i reci da trenutno ne mozemo ocekivati nikakav stadion u SL(a svi bi mi jako zeljeli)zbog financijske nemogucnosti(jedino ako lasom uhvatimo kakvog bogatog arapavm22 je napisao/la:Uprava dobro radi na trenutnom stadionu u Vrapcicima, to vjerovatno znaci da ne racunaju na stadion u Sjevernom.
Hocemo reflektore **** pomocni teren nek treniraju na asfaltu
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Pricati o stadionu u Sjevernom je nerealno do bola.
Prije ce Velez izgradit stadion u Listici nego sto ce mu bit dozvoljeno da ga gradi u SL.
Klub se borio sa dugom od pola miliona maraka i jedva prezivio, zar vi stvarno mislite da klub moze izgradit stadion od 10,000-15,000 sjedista koji kosta desetinama miliona? Pa zar ne vidite ko vlada gradom?
I dan danas se cuje balije ovo ono. I dan danas se otvoreno prica o stolnom gradu. I dan danas se podrzava nelegalna prodaja BBa svinjama. I dan danas javna kuhinja na zapadnoj strani ne smetano prima hranu da pomaze ljudima u nevolji dok ona u SL stalno gleda kako ostati otvorena. Javna Kuhinja u SL dnevno hrani 400 ljudi i nema dovoljno hrane za sve, a vi mislite da ce neko Velezu dati stadion da gradi?
Sta je vama? Probudite se i budite sretni vijestima koje ste dobili.
Prije ce Velez izgradit stadion u Listici nego sto ce mu bit dozvoljeno da ga gradi u SL.
Klub se borio sa dugom od pola miliona maraka i jedva prezivio, zar vi stvarno mislite da klub moze izgradit stadion od 10,000-15,000 sjedista koji kosta desetinama miliona? Pa zar ne vidite ko vlada gradom?
I dan danas se cuje balije ovo ono. I dan danas se otvoreno prica o stolnom gradu. I dan danas se podrzava nelegalna prodaja BBa svinjama. I dan danas javna kuhinja na zapadnoj strani ne smetano prima hranu da pomaze ljudima u nevolji dok ona u SL stalno gleda kako ostati otvorena. Javna Kuhinja u SL dnevno hrani 400 ljudi i nema dovoljno hrane za sve, a vi mislite da ce neko Velezu dati stadion da gradi?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Sjeverni logor je zacrtan kao strateški plac za izgradnju naselja za hrvate koji dolaze u Mostar, čime bi se i istočna strana demografski poklopila. Teško je to objasniti nekim ljudima.MostaracVelezovac je napisao/la:Pricati o stadionu u Sjevernom je nerealno do bola.
Klub se borio sa dugom od pola miliona maraka i jedva prezivio, zar vi stvarno mislite da klub moze izgradit stadion od 10,000-15,000 sjedista koji kosta desetinama miliona? Pa zar ne vidite ko vlada gradom?![]()
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Nažalost, Mostar je priča koja je već ispričana.Određen je i od Sarajeva da bude stolni grad još u Dejtonu.Možemo se mi nadati ali je to činjenica.Jedino mi navijači možemo održati Velež i naš život u Mostaru.I ovo što imamo moramo čuvati, jer vjerovatno neki drugi klub bi se odavno raspao.DRHAUSE je napisao/la:Sjeverni logor je zacrtan kao strateški plac za izgradnju naselja za hrvate koji dolaze u Mostar, čime bi se i istočna strana demografski poklopila. Teško je to objasniti nekim ljudima.MostaracVelezovac je napisao/la:Pricati o stadionu u Sjevernom je nerealno do bola.
Klub se borio sa dugom od pola miliona maraka i jedva prezivio, zar vi stvarno mislite da klub moze izgradit stadion od 10,000-15,000 sjedista koji kosta desetinama miliona? Pa zar ne vidite ko vlada gradom?![]()
Prvo skutori nisu ni milimetra bulevara prosli pola srednje bosne su doveli u mostar.sjeverni logor ce dobit ali malo morgen....drugo zar nije stadion u sj u regulacionom planu?
Eto ti MV znas ko vlada gradom. Ti si uvijek najpametniji iz Kanade ili pm odakle se vec javljac. Cuj 1300-1400 pa to i jest radi toga sto stadion nije u gradu i pusti meni te dijasporske. Sto se ne vratite vise ili nas nar postedi soljenja pameti po forumu. Ti covjece pojma nemas ni sta se desava u klubu a pogotovo u gradu. Mozda neki vladaju u smrcenjacima cimu ili ilicima ali u mom Mostaru NE niti ce ikad a ti DR Hause punono vam lazu na nedjeljnim samami u ckamacv
Ljubo Bešlić, dalje ne moram.gruezi je napisao/la:Prvo skutori nisu ni milimetra bulevara prosli pola srednje bosne su doveli u mostar.sjeverni logor ce dobit ali malo morgen....drugo zar nije stadion u sj u regulacionom planu?
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues i 3 gosta.