FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovi sto napadaju upravu kluba nisu dobri, pa ljudi malo je reci rade izvrsno svoj posao. Nakon dugo vremena renovira se Grbavica iako i tu ocito ima opstrukcija od onih koji su u proslosti samo pricali i lazno obecavali a nisu nista radili na realizaciju, i kad je doslo vrijeme da se sa price krene u djelo nekima to ne odgovara, sto je sramotno! Mulalic po meni ne bi trebao vise primirisati klubu, koji mu je realno sve dao, a i nije nikad ni bio Bog zna neki igrac..... srednja zalost ukratko, a po njegovoj prici ispade da je on Josip Katalinski! elem, licemjere i dusmane daleko odrstraniti i podrzati upravu koja ima cilj, viziju, ambicije i znanje sto je najvaznije da sve to pretvori u djelo... a onih koji sve i svasta opstruisu uvijek ce biti..
Daj ti prijedlog sta da radimo? Kako da se iščupamo da se ne ugasimo?samoplavi je napisao/la:Neizborena Evropa, peto mjesto na tabeli, omladinski pogon na losem nivou, prica o Zeljinoj djeci bacena niz vjetar, uzasna sportska politika, mnogo tjeranja trenera, kamata sedam posto, ogromno trosenje novca na igracki kadar na proljece. Bezargumentovano pljuvanje?zaboljegzelju je napisao/la:Dopušta se i svakodnevno, bezargumentovano pljuvanje Uprave, repetitivno ponavljanje jednih te istih "ličnih viđenja" desetine puta dnevno, što onemogućava normalne forumaše, željne konstruktivne rasprave da se uključe.admin je napisao/la:svako ko bude pljuvao ovaj forum bice trajno udaljen, a postovi pobrisani. Vasa medjusobna neslaganja me ne interesuju, ni prvi ni zadnji koji imate razlicita misljenja.
Ja tebi o argumentima ti meni o prijedlozima. Jesam li nesto slagao?
Ima li nešto što se dobro uradilo u klubu u zadnje 2 godine po tebi?samoplavi je napisao/la:Ja tebi o argumentima ti meni o prijedlozima. Jesam li nesto slagao?
Jesi li bio zadovoljan sa Edisovom igrom i je li smatras da je greska sto je otpusten?samoplavi je napisao/la:Ja tebi o argumentima ti meni o prijedlozima. Jesam li nesto slagao?
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
I na temama FK Sarajevo, NK Čelik, isl dopuštamo "pljuvanje uprave", čak i daleko više nego ovdje, ne vidim razlog zašto ne bismo to dopustili i na temi Željezničara. Da tamo zabranim pljuvanje uprave bio bih najveći neprijatelj, plaćenik, smrad, a kad-tad ista priča će biti i ovdje (u sportu se sve okreće, jedan dan si najbolji, sutra najgori, to je tako)... Kao što sam milion puta napisao, neću biti taj koji će ocjenjivati kada je uprava zrela za pljuvanje, kada su argumenti dovoljno dobri, a kada to nije dozvoljeno i kada je bezargumentovano.zaboljegzelju je napisao/la:Dopušta se i svakodnevno, bezargumentovano pljuvanje Uprave, repetitivno ponavljanje jednih te istih "ličnih viđenja" desetine puta dnevno, što onemogućava normalne forumaše, željne konstruktivne rasprave da se uključe.admin je napisao/la:svako ko bude pljuvao ovaj forum bice trajno udaljen, a postovi pobrisani. Vasa medjusobna neslaganja me ne interesuju, ni prvi ni zadnji koji imate razlicita misljenja.
Ko ne želi da učestvuje u diskusijama, ne mora, to je njegovo pravo. A ko hoće, može, i to je njegovo pravo.
Ako neko misli da je mene ili ovaj forum oštetio što neće pisati ovdje, i to je njegovo pravo.
Ma samo neka pljuju sve ok, svakako jedni te isti pljuju,mi smo složni kao nikad, jaki u svim segmentima, dušmani nas neće poljuljati, gradi se, boli nas neka stvar...
Naravno i vec sam o tom govorio. Administracija, sistematizacija radnih mjesta, projekat evropska Grbavica, smanjivanje dugova. I treba nastaviti tako ali i hitno promijeniti neke stvari kako bi i ono gore popravili. Gradi se i to je super, rezultatski smo dotakli dno i to kurcu ne valja.Velahalve je napisao/la:Ima li nešto što se dobro uradilo u klubu u zadnje 2 godine po tebi?samoplavi je napisao/la:Ja tebi o argumentima ti meni o prijedlozima. Jesam li nesto slagao?
Ono sto plaćeni novinari nisu htjeli navesti je to da je kamata koja se spominje uredno vraćena u klub kroz sponzorski ugovor. Može se i provjeriti koliko djece u klubi stipendira kompanija Megamix. Izaći će i to na vidjelo, samo polako.
Tako je, sve će doći na svoje.Blueboy1 je napisao/la:Ono sto plaćeni novinari nisu htjeli navesti je to da je kamata koja se spominje uredno vraćena u klub kroz sponzorski ugovor. Može se i provjeriti koliko djece u klubi stipendira kompanija Megamix. Izaći će i to na vidjelo, samo polako.
Podrška za GRANDE MISIMOVIĆA!
Odlicno, samo sto bi kompanija Megamix trebala mnogo vise davati Zelji jer njen vlasnik je "vlasnik" Zelje. On postavlja trenere, on tjera trenere, trazi od trenera da njemu pisanim putem objasnjavaju sta su radili na treningu, zasto igraju u toj formaciji, dovodi igrace, prodaje igrace, postavlja clanove Skupstine, rukovodi omladinskim pogonom. Malo daje para za ovlasti koje ima. Zasto nam Megamix nije generalni sponzor? Je li se to ne vjeruje projektu Zelje, ili mozda reklama na Zeljinom dresu ne vrijedi 300.000 KM. Nije u redu da za u najboljem slucaju za 50.000 imas sve ovlasti u klubu. Daj pare i radi sta hoces.Blueboy1 je napisao/la:Ono sto plaćeni novinari nisu htjeli navesti je to da je kamata koja se spominje uredno vraćena u klub kroz sponzorski ugovor. Može se i provjeriti koliko djece u klubi stipendira kompanija Megamix. Izaći će i to na vidjelo, samo polako.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Ako ćemo tako tvojom logikom neka onda et daje pare, ali kad prodamo nekog nevažno memiji/stevanovica i sl. da sebi na račun prebaci jedan milioncic jer je vlasnik?
I opet 99% vas nije ni shvatilo u kojim ugovorima je riječ, pitajte nekog ekonomistu ili nekog ko ide na ekonomiju jer to u srednjim školama ocogledbo naučili niste
I opet 99% vas nije ni shvatilo u kojim ugovorima je riječ, pitajte nekog ekonomistu ili nekog ko ide na ekonomiju jer to u srednjim školama ocogledbo naučili niste

Osnuješ svoju firmu i sav prihod od nje uplatiš na račun kluba, niko ti neće riječ reći. A ovako pljuvati, a ne dati marku iz svog džepa nema smisla, doduše vjerovatno to radiš za dnevnicu. Posao ljudi u upravi nije da donose svoje pare, već da namaknu pare u klub, a iz kojih će to izvora biti to je nebitna stvar. Ni direktor i uprava BH Telecoma ne donose svoje pare, već kroz marketinške aktivnosti prodaju svoje usluge ljudima. Ovi ljudi u upravi su se pokazali kao pametni ljudi i dobri menadžeri, što se neka od prijašnjih uprava nije sjetila da pokrene akciju prikupljanja para, vjerovatno jer je znala da bi akcija u startu propala.
Što se tiče tvoje priče oko generalnog sponzora i Megamixa, jesi li vidio negdje u svijetu da je klupski generalni sponzor kompanija čiji je vlasnik ujedno i vlasnik kluba. Što PSG-u nije generalni sponzor firma Bein sports, čiji je vlasnik ujedno i vlasnik PSG-a?
Što se tiče tvoje priče oko generalnog sponzora i Megamixa, jesi li vidio negdje u svijetu da je klupski generalni sponzor kompanija čiji je vlasnik ujedno i vlasnik kluba. Što PSG-u nije generalni sponzor firma Bein sports, čiji je vlasnik ujedno i vlasnik PSG-a?
Od tebe manje nisam dao, u to sam siguran. Vlasnik PSG-a je za zadovoljstvo da bi postao vlasnik i da bi s tim njegova bila zadnja izdvojio ogromne novce. U nasem slucaju pravno nemamo vlasnika ali imamo covjeka koji se ponasa kao da je vlasnik. Zar je tesko to shvatiti? Nemam problem s tim ukoliko je za taj privilegij izdvojio pare. Evo nemamo godinama generalnog, Megamix zaradjuje milione pa neka onda izdvoji nesto za generalno i nek klub bude njegova igracka. Nema smisla ovako. U svijetu su rijetki klubovi bez generalnog.
Sve sam vise ubijedjen da si u grupi parazita koji su dobili nogu dolaskom nove uprave.samoplavi je napisao/la:Od tebe manje nisam dao, u to sam siguran. Vlasnik PSG-a je za zadovoljstvo da bi postao vlasnik i da bi s tim njegova bila zadnja izdvojio ogromne novce. U nasem slucaju pravno nemamo vlasnika ali imamo covjeka koji se ponasa kao da je vlasnik. Zar je tesko to shvatiti? Nemam problem s tim ukoliko je za taj privilegij izdvojio pare. Evo nemamo godinama generalnog, Megamix zaradjuje milione pa neka onda izdvoji nesto za generalno i nek klub bude njegova igracka. Nema smisla ovako. U svijetu su rijetki klubovi bez generalnog.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako
Ovo ti je jedini komentar. Aferim.briga je napisao/la:Sve sam vise ubijedjen da si u grupi parazita koji su dobili nogu dolaskom nove uprave.samoplavi je napisao/la:Od tebe manje nisam dao, u to sam siguran. Vlasnik PSG-a je za zadovoljstvo da bi postao vlasnik i da bi s tim njegova bila zadnja izdvojio ogromne novce. U nasem slucaju pravno nemamo vlasnika ali imamo covjeka koji se ponasa kao da je vlasnik. Zar je tesko to shvatiti? Nemam problem s tim ukoliko je za taj privilegij izdvojio pare. Evo nemamo godinama generalnog, Megamix zaradjuje milione pa neka onda izdvoji nesto za generalno i nek klub bude njegova igracka. Nema smisla ovako. U svijetu su rijetki klubovi bez generalnog.
Koliko puta danas moraš pljunuti da bi dobio dnevnicu?samoplavi je napisao/la:Od tebe manje nisam dao, u to sam siguran. Vlasnik PSG-a je za zadovoljstvo da bi postao vlasnik i da bi s tim njegova bila zadnja izdvojio ogromne novce. U nasem slucaju pravno nemamo vlasnika ali imamo covjeka koji se ponasa kao da je vlasnik. Zar je tesko to shvatiti? Nemam problem s tim ukoliko je za taj privilegij izdvojio pare. Evo nemamo godinama generalnog, Megamix zaradjuje milione pa neka onda izdvoji nesto za generalno i nek klub bude njegova igracka. Nema smisla ovako. U svijetu su rijetki klubovi bez generalnog.
Ne znam zbog cega administracija ovo dozvoljava. Argumentima ne baratate i onda se drzite gluposti. Placenik, uhljup, pitar. Slabo vas uce nalogodavci.
Kako tebi administracija dozvoljava da tvoj post bude svaki drugi na temi. Sta ima veze što ti neko kaže da si plaćenik, to je slobodno mišljenje o tebi.samoplavi je napisao/la:Ne znam zbog cega administracija ovo dozvoljava. Argumentima ne baratate i onda se drzite gluposti. Placenik, uhljup, pitar. Slabo vas uce nalogodavci.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Sto ti nas etiketiras kao placenike? Kada ti prestanes, prestat cemo i mi tebe nazivati placenikom. Jednostavno je.samoplavi je napisao/la:Ne znam zbog cega administracija ovo dozvoljava. Argumentima ne baratate i onda se drzite gluposti. Placenik, uhljup, pitar. Slabo vas uce nalogodavci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.