NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

simonknows
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la simonknows » 12 jul 2024, 12:47

Izvinite na upadu, danas dobijate sjajno pojačanje. Top momak i igrač. Sretno i sve najbolje!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Stativa88
Kontakt:

Post Postao/la Stativa88 » 14 jul 2024, 17:33

Talha je tu idemo 💪

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 jul 2024, 13:00

Đe su svi :? 5 dana niko ne piše, koji qrac?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 20 jul 2024, 13:05

Marsal je napisao/la:
20 jul 2024, 13:00
Đe su svi :? 5 dana niko ne piše, koji qrac?
Preslo se na novi forum
Srce, čast i ponos!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 20 jul 2024, 13:09

Sad vidim evo. Glupost iskreno. Šta fali ovom?

Venom
Kontakt:

Post Postao/la Venom » 20 jul 2024, 13:29

Glavni argument da sportsport.ba ne izvjestava nista vezano za Celik otkako je Dino Kurbegovic otisao. A realno glupo je ovo sto su napravili sa ukidanjem posebnog podforuma.
Srce, čast i ponos!

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 21 jul 2024, 13:02

Marsal je napisao/la:
20 jul 2024, 13:09
Fali postovanja prema Zenici i Čeliku
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 21 jul 2024, 13:37

Ne sekiraj se, i onaj ce brzo sjebati.

Jednoumlje nikada nije dobro. A od 'novog' zele napraviti bas to.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jul 2024, 13:49

dinodino2019 je napisao/la:
21 jul 2024, 13:02
Marsal je napisao/la:
Fali postovanja prema Zenici i Čeliku
sta ce ti dalje neko trolanje po forumu, bas bespotrebno i djecije

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 jul 2024, 14:32

@admin pa sto mi obrisa komentar, ne znam da sam nekog uvrijedio

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 21 jul 2024, 14:33

romeo je napisao/la:
21 jul 2024, 13:37

Otkud ti to brate?

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jul 2024, 14:42

nebeskasila je napisao/la:
21 jul 2024, 14:32
Totalni oftopic.

Po milijarditi put, tema je NK Celik, nisu drugi klubovi, portali, forumi, novinari…

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 21 jul 2024, 19:26

phillies je napisao/la:
21 jul 2024, 14:33
romeo je napisao/la:
21 jul 2024, 13:37

Otkud ti to brate?
Ma procitao da bi neki pristup forumu vezali za clanske.
Pa na osnovu toga formirao misljenje.

Cilj foruma o klubu bi trebala otvorenost a ne zatvorenost. Sudar i razmjena misljenja bi trebala biti prioritet. Ako cemo jedni druge citirati sa lajkom, propade to.
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 jul 2024, 19:32

admin je napisao/la:
21 jul 2024, 14:42
nebeskasila je napisao/la:
21 jul 2024, 14:32
Totalni oftopic.

Po milijarditi put, tema je NK Celik, nisu drugi klubovi, portali, forumi, novinari…
Pa ja sam u svom postu spomenuo upravo Čelik, i nadovezao se na komentar prije mene kojeg sam citirao. Nikog nisam uvrijedio od forumasa, mozda sam uvrijedio sam portal sa istinom. Ali nema veze, necu nastavljati. Ionako su svi koji su bili vezani za Čelik otisli sa ovog foruma.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 21 jul 2024, 19:42

Marsal je napisao/la:
Predji tam i tisu…
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 21 jul 2024, 20:32

sagitarius je napisao/la:
21 jul 2024, 19:42
Marsal je napisao/la:
Predji tam i tisu…

Nemam namjeru iskreno, taj forum ništa nije bolji od ovog. Donijeli ste glupu i ishitrenu odluku. Sretno vam bilo kako god.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 jul 2024, 12:44

Mislim da sam bio maksimalno korektan i pustio vas da izreklamirate svoj forum. evo mjesec dana pa i vise od toga, besplatne reklame, sasvim dovoljno. Za nastavak, znate kontakt marketinga, pa se možete javiti.

Od sada racunajte da svako dalje sazivanje raje ili bilo Kakva druga reklama, bilo kakva opstrukcija rada ovog foruma, isl… nosi trajni ban

Pa da se vratimo ovdje na diskusije o NK Čelik.

Steelman
Kontakt:

Post Postao/la Steelman » 22 jul 2024, 14:06

Mislio sam ne pisati uopste vise nista, ali napisat cu svoj posljednji post ovdje.

Moglo je sigurno sve ovo drugacije. Valjda je trebalo malo drame kao izgovor za nekakvu migraciju. Licno ne volim biti dio igre kad me neko manipulise zarad nekog svog licnog interesa. Preko noci ljudi odose s foruma nakon vise od decenije pisanja ovdje bez ikakve uvertire. Prema tome, ima pozadina. Ljudi su pokrenuli svoj sajt i drugi forum je dio toga. To treba popularizovati i svakako meni je drago da je i neko iz Zenice odlucio da se zabavi tim, ali ne svidja mi se nacin kako je sve to ispalo. Moglo je sve na ljepsi nacin i da ljudi koji vole klub, a pisali su ovdje ne budu iskoristeni i kao neki kolateral. Otisli su svojim izborom na kraju, ali su i fino usmjereni. Ne volim pricu o lokalpatriotizmu, a zarad licnog interesa i kad se dolazi do cilja bez osvrta na sredstva. To bar kod mene ne pije vodu. Ne volim kad neko prodaje mu.da za bubrege. Sta imam reci, to i kazem. Rado cu podrzati pricu bilo koga iz Zenice, ali kad to ide ljudski, a ovo sad kao 15 godina tu ljudi pisu, koristimo uslugu ove platforme i onda odjednom fol sibicari ko vas je.be. To je ruzno i bez respekta, bas ekvivalent poput ovih pojedinih kvazinovinara koji su gledali da ocrne nas klub i pod takvim uslovima se ne nalazim. Mora postojati neko postovanje.

Inace, ljudima iz crno-crvene zajednice koja je koristila ovaj forum, zar nije moglo da ljudi imaju priliku i izbor da budu i na oba foruma, pisu normalno, pa sami odluce po svom osjecaju gdje zele pisati bez neke pompe. Valjda tako ne odgovara, moramo se nesto nadje.bavat, pa mora nakaradno. Nije problem, vecina je odlucila gdje svi Turci, tu i mali Mujo. Solidarisat cu se donekle s tom vecinom i necu pisati vise ovdje, jer ne zelim kontrirati nepotrebno ljudima koji iskreno vole Čelik u situaciji kad se vise nista konkretno ne moze postici. Nemam vremena za te zaje.bancije. Medjutim, isto tako nemam namjeru pisati ni na drugom forumu. Zelim ljudima koji vode taj portal sve najbolje i da ostvare uspjeh, te da uostalom i Čelik i sav zenicki sport dobije veci medijski prostor. Nadam se da ce zajednica s tog foruma nastaviti ciniti dobre stvari za klub. Vidio sam da me tamo neko spominjao i cisto da odgovorim da nemam namjeru vise pisati na forumima osim ako klub nekad ne bude imao svoj forum na zvanicnoj stranici koja ce graditi crno-crvenu zajednicu iskljucivo na postovanju i u interesu kluba.

Ovo je bila jedina platforma vezana sport gdje se moglo o klubu pisati i dugo vremena nije bilo alternativa nakon gasenja nekih ranijih foruma. Isto, tako slazem se da ima kvazinovinara na ovom portalu koji gledaju kad god je nesto negativno u klubu da tad objavljuju clanke, a kad se desavaju pozitivne stvari da znaju cesto preskociti. Sad je doslo dotle da vise vijesti o klubu i nema. I to su svakako njihove mane i uostalom i gubarluk. Generalno, rak rana naseg novinarstva su amaterizam, subjektivnost, aljkavost itd. Takodje, nije u redu ni da se odmah izbrisu mnogi postovi s naseg podforuma, da se kasape brojne teme. Godinama se tu pisalo i mora biti neki nivo i malo obzira. Admine ovog foruma taj dio je do tebe. Fino rece lik iznad, nije tvoje da se svetis nego da forum funkcionise, pa nek pise ko hoce, bitno da samo postuje pravila. Ti otisao u krajnost i uostalom pokazao manjak postovanja. Isto nepotrebno. Medjutim, isto tako s druge strane nije u redu ni prica o sibicarima niti razne uvrede i druge gluposti. I to je papanluk. Cinjenica je da smo kao Čelikova zajednica ovaj forum odlicno iskoristili za interes kluba. O mnogim stvarima su se ljudi ovdje detaljno informisali o klubu, ali i o borbi koja je ostavila klub na zivotu. Previse je tu tema proslo proces brusenja samo u toj borbi, utjecalo se mnogo na javno mnijenje, pa od novog sistema, statuta, stvaranja klime za reprogram, protesta, antikampanje, prezivljavanja faze Turcina, kantonalne lige do svakodnevnih diskusija o raznim temama. Zbog tog svega, nije u redu zatvoriti vrata guzicom nego pokazati malo zahvalnosti zbog dostojanstva, pa i bez obzira na neke lose stvari. Nadam se da ce i ove kritike uroditi plodom za neke buduce diskusije vezane za klub. Moja odjava ide uz postovanje sportsportu sto smo kao obicni navijaci i simpatizeri svog kluba imali priliku koristiti ovu platformu kad nismo imali druge opcije. Svim vjernim Čelikovcima cu poruciti da gdje god bili i kad god mogu da nastave doprinositi svom klubu, jer iskrena ljubav podrazumijeva djela!

Nek je svima sa srecom, a posebno nek danas novoizabrana garnitura ljudi za organe kluba Čelik povede ka potpunom ozdravljenju i stabilizaciji, napretku u svim segmentima rada, te novim uspjesima! Svako dobro, mosa likČe!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!

BAŠ ČELIK

flash84
Kontakt:

Post Postao/la flash84 » 23 jul 2024, 13:04

@steelman

Ima dosta stvari koje stoje sto si napisao. Nije bilo fer koristiti ovaj forum i javno pozivati na drugi ali ono sto je mene šokiralo jeste odgovor moderacije a brisanjem Celikovog pdf-a.

Šlag na tortu su dva različita obrazloženja od admina u roku od par dana. Na nezrele poteze nekih forumaša admin pokazuje svojim odgovorima da je daleko nezreliji od njih.

macak_
Kontakt:

Post Postao/la macak_ » 25 jul 2024, 17:49

Pustene u prodaju sezonske karte:

https://www.facebook.com/share/p/PMFZ5T ... tid=WC7FNe

Mogao bi i portal malo pogurati ovu vijest
Pravda za flash-a!!!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.