NK Zvijezda Gradačac

katakomba
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la katakomba » 25 apr 2015, 18:56

Realno,, bez provociranja. Cist ofsajd kod vaseg gola, i cist penal nam nije sviran. Hajde reci jel tako bilo ?
Željezničar živimo !

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 25 apr 2015, 19:00

katakomba je napisao/la:Realno,, bez provociranja. Cist ofsajd kod vaseg gola, i cist penal nam nije sviran. Hajde reci jel tako bilo ?
Mada je i Zeljo bio pod pritiskom i odigrao slabo ali zasluzili su po meni 3 boda jer Zvijezda nije sanse napravila u drugom poluvremenu, a Bajic je mogao kasnije i za 1:3 pogoditi tako sve u svemu, sramota za danasju izvedbu Zvijezde...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 apr 2015, 19:02

Šta reći.Zvijezda ni ovaj put nije nadigrana,naprotiv.Presudile su individualne kvalitete Đelmića i Čolića odnosno nekvalitete Ita.Odović je to znao i svu je igru bazirao na nabacivnja Zeljkovića oko 16.Svaki kontakt je gotov suđen kao prekrsaj u korist Zelje i na kraju se ispostavilo kao jedino rjesenje koje je urodilo plodom.Zeljo na Banji nikada gori nije bio.Sta im Ordagić radio samo :crazy: ,kako li će tek u Europi biti.Nama ostane da ljudski odigramo do kraja.za raju koja je ovolike godine ostala vijerna,a mojoj Zvijezdi ekspresan povratak u PL.jer to ovaj grad zasluzuje da ima.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 25 apr 2015, 19:08

Šta ima niste nadigrani. Željo nije bio na nivou, ali definitivno smo bili bolji od vas. Zabili ste iz ofsajda, penal nam nije sviran, Đelmić i Bajić ne iskorištene 100% prilike. Sretan put ka drugoj ligi, sa onim terenom ni nju ne zaslužujete!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 apr 2015, 19:13

shzna je napisao/la:Šta ima niste nadigrani. Željo nije bio na nivou, ali definitivno smo bili bolji od vas. Zabili ste iz ofsajda, penal nam nije sviran, Đelmić i Bajić ne iskorištene 100% prilike. Sretan put ka drugoj ligi, sa onim terenom ni nju ne zaslužujete!
Jadno je porediti ekipu koja se bori za Europu sa ekipom koja ispada.Kako li će te tek tamo izgledati kada sa nama jedva na kraj izađoste.Teren nije mjerilo,Zrinjski je u Gradačcu imao gori teren pa ljudi vezu.Nego,kofer para za Ordagića pa da na nesto ličite ako izadjete u Europu.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 25 apr 2015, 19:41

shzna je napisao/la:Šta ima niste nadigrani. Željo nije bio na nivou, ali definitivno smo bili bolji od vas. Zabili ste iz ofsajda, penal nam nije sviran, Đelmić i Bajić ne iskorištene 100% prilike. Sretan put ka drugoj ligi, sa onim terenom ni nju ne zaslužujete!
majmune jedan,pa sta si navalio na penal i ofsajdd,jest bio ofsajd digo se **** urosu,pa uso u ofsajd,sta se samo zvijezdi desavalo,s dvije lopte se igra,peenale koje nisu sviranu u nasu korist necu ni da brojim,a ovi jadnici jedna sumljiva situacija,citav forum se digo,,,cccc
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 25 apr 2015, 19:41

crvenobijeli je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:
crvenobijeli je napisao/la: najbolji igrac zvijezde zasigurno,malo je sebican,ali s loptom pravi cuda,,,,
kako se sjecam on je krilni igrac a nama toga fali ako je dobar nadam se da ce ga zavrsit ibrak[/quote
mislim da je on plavi :D,jedino ako ga pare neprivuku u bordo boju :D :urnebes:
Nema tog kod igraca, on sto je bio plav, bio je, sad je vezan samo za crvenu boju :smile:
I Amer ne pregovara sa Ibrakovicem, niti sa bilo kojim drugim klubom, trenutno ga ineresuje samo Zvijezda i upravi je rekao svoje uslove za produzenje ugovora a ti uslovi nisu nista posebno, samo da Zvijezda ispostuje ono sto je potpisano u sadasnjem ugovoru a nije neka lova u pitanju. I na kraju sezone bi trebao potpisati novi ugovor sa Zvijezdom.

A velika steta danas, sto prije.zaboraviti ovaj nesretan poraz jer slijedi utakmica sezone i utakmica koja se ne smije izgubiti.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 25 apr 2015, 19:51

e jbg,ako stoperi odigraju dobro onda golman nema svoj dan...sve se nekako urotilo ove godine protiv nas,baš nemamo sreće.@Devilsadvocate ne bi ja baš rekao da igramo toliko loše,sjetićeš se prijašnjih sezona kada nismo mogli loptu iznijeti protiv Željezničara,pa nas ni Široki pa ni Zrinjski nije nadigrao ove godine čak šta više ;) Bgm teško da opstajemo,sledeća utakmica jako bitna i sreća ostali rezultati su nam išli na ruku u ovom kolu...A Ordagiću dijete drago svaka ti čast u momentima je igrače Želje pravio smiješnim(Pašić je viđen na stadionu,vjerovatno su već bacili oko na njega)...

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 apr 2015, 19:57

Drago mi je sto sa Amerom planiraju ugovor produziti bez obzira na opstanak ili ne.Ali realno,momak kakav je bio danas i u predhodnim utakmicama nadmasuje okvire PL.Bukvalno odudara o d svih.Ja ga lično vidim uskoro u repki,kakav Cimirot,Bajić.....Čovjek ne samo sto organizuje napad,ima ga svugdje,presijeca.Svaka čast za talentovanost i ljudske vrline.Ako Zvijezda i izbori opstanak vise od pola je njegovom zaslugom.Bravo majstore.

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 25 apr 2015, 20:07

Neznam sta vise i pisat izgubili smo danas bod u sudiskoj nadoknadi,mislim da smo sve baksuzluke pokupili vise.Opstanak je i dalje realan,ali sad podjednako kolko je u nasim rukama toliko je i u drugim,kao prvo Radnik bi trebao izgubit veceras da bi onda dobio Mladost,mi nesmijemo izgubit u Vitezu i onda moramo dobit ove dvije kuci.Ovo su neke kombinacije koje nas ostavljaju i ja vjerujem da ce se ostvarit.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 25 apr 2015, 20:40

Danas se pokazalo da je ona pobjeda u Bijeljini bio samo plod losije igre Radnika nego inace, danas nismo pokazali nista tako da pocinjem sumjnat da je dovodjenje Nedima umjesto Segrta dobar potez jer Segrt nije toliko bio kriv za lose rezultate koliko baksuzluk koji nas je pratio a protiv Zrinjskog i Sirkog koje su kvalitetnije ekipe od Zelje smo pokazali duplo bolju igru... Ne svidja mi se ova taktika nabijanja lopte pa kome dodje, kod Segrta se vise igralo sa idejom sta ja znam lako je bit kapetan nakon bitke ali i dalje su sanse za opstanak tu, treba se boriti i nadam se da grijesim kada kazem da Nedim nije pravi covjek za to, prije svega jer ga boli kur4ac za Zvijezdu, Segrt se ulago 100% emotivno u svaku utakmicu i imao sam vise povjerenja u njega jer mu nije bilo svejedno...
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

vijestifriske
Kontakt:

Post Postao/la vijestifriske » 25 apr 2015, 21:05

za 20 minuta cemo vidjeti da ni pobjeda u bijeljini nije slucajna...a danas igra katastrofa iako smo zasluzili bod nije ni zeljo niksta vise pokazao. sreca pa imamo japanca na golu. utakmica u vitezu je utakmica sezone bez obzira na danasnji poraz, ako gore ne izgubimo imamo jos dobre sanse :kafa: :kafa:
sve za nasu zvijezdu !!!!!

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 apr 2015, 21:05

DevilsAdvocate je napisao/la:Danas se pokazalo da je ona pobjeda u Bijeljini bio samo plod losije igre Radnika nego inace, danas nismo pokazali nista tako da pocinjem sumjnat da je dovodjenje Nedima umjesto Segrta dobar potez jer Segrt nije toliko bio kriv za lose rezultate koliko baksuzluk koji nas je pratio a protiv Zrinjskog i Sirkog koje su kvalitetnije ekipe od Zelje smo pokazali duplo bolju igru... Ne svidja mi se ova taktika nabijanja lopte pa kome dodje, kod Segrta se vise igralo sa idejom sta ja znam lako je bit kapetan nakon bitke ali i dalje su sanse za opstanak tu, treba se boriti i nadam se da grijesim kada kazem da Nedim nije pravi covjek za to, prije svega jer ga boli kur4ac za Zvijezdu, Segrt se ulago 100% emotivno u svaku utakmicu i imao sam vise povjerenja u njega jer mu nije bilo svejedno...
Mozda ga boli k. za Zvijezdu,ali mu nije svejedno za lovu ako ne izbori opstanak.Svi mi volimo Zvijezdu vise od samog Segrta,ali od ljubavi se vise ne zivi ni u čemu pa ni u ovom.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 25 apr 2015, 22:28

vatreni je napisao/la:Opusteno ba.Nikom nije lahko biti ravnodusan na igru i rezultate,ali sto prije shvatimo da nemamo ekipu za PL.lakse će nam biti.Do kraja realno nemamo sta napravitu,mozda domaći bod ili pobjedu protiv Mladosti u zadnjem kolu i to je to.U drugom dijelu nam treba para i para da se pojačamo sa pola tima iskusnih i dobrih igrača te da kupimo na strani,ali Bogami i kod kuće koju tekmu.Jer objektivno je nemoguće pobijediti Zrinjski,Sarajevo,Siroki,Želju pa i Borac kod kuće.Minimalno će nam trebati u drugom dijelu sedam pobjeda za opstanak.Radnik sigurno ispada jer im igrači od prosle sezone platu nisu dobili,provjereno,a ipak su nam dokazali da su bolji od nas i bez plata.Radnik i ko jos?????Kažem sedam pobjeda minimalno jer primjera radi Modriča je ispala iz Pl.sa 31.bodom prije par sezona,a u prvom dijelu je čak 26.bodova imala.Paralelno, Laktaši su u drugom dijelu sve redom derali,ali nedovoljno da bi opstali zbog bodovnog zaostatka iz prvog dijela.Sve ovo govori da je drugi dio puno tezi i da sa pola tima provjerenih igrača koje dovedes ne garantuje opstanak bez kupovanja utakmica.Posto para ne vidim, onda Radnik i Zvijezda su najsigurniji putnici za rang niže.
Da je se tada povelo računa ne bi do ovoga doslo.Kao laik za predviđanja koja će se desiti ovaj rasplet se ispostavi realnim.Ovo za Radnik sam malo kiksao,ali su bas oni uvidjeli tadasnje nedostatke i digli se iz mrtvih.

NKZ07
Kontakt:

Post Postao/la NKZ07 » 26 apr 2015, 12:33

Nije ono jucer lose izgledalo,ali moze i mora puno bolje.Sad igramo najvazniju utakmicu po meni bod dobar al da pobijedimo naredne tri utakmice sto bi bio siguran opstanak
~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 26 apr 2015, 14:42

Izvinite sto upadam,al imam osjecaj da je zvijezdi sudjeno da ispane. Pa onakav gol primit to je domen naucne fantastike.Colic sad kad bi pucao 20 put na gol ne bi ono pogodio. Msm da je utakmica u Vitezu biti ili ne biti. Ako ne izgube ostaju ligi,jer realno je da ce zvijezda do kraja dobiti slobodu,drinu i veleza, dok nije iskljuceno da mogu dobiti i Borca i Mladost u gostima ili barem osvojiti 4 boda

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 26 apr 2015, 18:30

Mladost iako gutavo al ocekivano bratski dobi Slaviju znaci situacija je i dalje daleko od dobre ali sta je tu je, vise je smijesno koliko nas pehova prati kroz ovu sezonu to nije normalno i evo doveli smo se u situaciju da sa Vitezom igramo prakticki finale za opstanak, obje ekipe su podjednjako lose, glupo je rec dobre, tako da ce sitnice odlucivati i eto nadam se po prvi put da jednom i nas ta sreca pomazi pa da krenemo vise naprijed....

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 26 apr 2015, 18:32

vatreni je napisao/la:
combe80 je napisao/la:Ima nade vec u iducem kolu nije Slavija nesto i eto ti tri boda i lagano... nama samo treba jedna pobjeda nekako da očepimo da malo i igraci osjete slast pobjede i opstajemo... ima nade Astra...

ideeeeeeeeemoooooooooooooooooooooo

tooooooooooooooooooooooooooooooooo :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :bih:
Ta ista Slavija će igrati ne samo za sebe,nisu sigurni u opstanak,već i za Radnik,Mladost....Izgarat će na terenu,ali uz maksimalno zalaganje kao i danas,ozbiljnost u pristupu igri i značaju, mogli bi bod izboriti.Zrinjski po meni nezgodniji od Sirokog,ali jednostavno ih dobiti moramo.
:clap: :clap: :clap: Slavija dala sansu braći iz Obarske :crazy: :crazy: :crazy:

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 26 apr 2015, 18:54

Evo i Travnik nam se pridruzio u borbi za opstanak,a od iduceg kola vjerovatno i Drina,nama se fakticki nudi opstanak kojeg moramo obezbijedit u naredna tri kola.

combe80
Kontakt:

Post Postao/la combe80 » 26 apr 2015, 19:08

joj daje pobjedit viteza nekako jarani moji... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

ali to je 2.maja a jojjj nasi igraci garant pjani ii dole igrat ba... hahaha

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.