Nisu oni nama nista uzeli, to je njihov igrac od pocetka. Mi smo nedavno uzeli igraca Njemackoj.Honorar je napisao/la:@calcio tragedija je da ti jedan mrtvi Lihtenstajn uzima igrace a mali ko mali je nebitan! Dakle ne postoji strategija i plan u Savezu nego sve se svodi na ho-ruk i Juku. E to je tragedija momcino..
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- sanelmasetic
- Kontakt:
Iskreno mu zelim da mu vrhunac fudbalske karijere bude debi za Lihtenstajn 
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
A ionako ce on propasti u Atleticu. Tesko je uspjeti u velikom klubu. Inace moras biti iznad svih ostalih u svojoj generaciji a u Atleticu je konkurencija dosta velika. Jedan Borja Baston, koji je bio jedan od najboljih mladih napadaca u Spaniji i u Dennnnnnisovim godinama je bio prva violina mladjih selekcija reprezentacije,je od Atletica dosao do klupe Deportiva gdje je treci napadac.
Ja mu zelim sve najgore u fudbalskoj karijeri, dabogda ga i iz reprezentacije izbacio kakav autolimar.
Ja mu zelim sve najgore u fudbalskoj karijeri, dabogda ga i iz reprezentacije izbacio kakav autolimar.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Cek'...calcio je napisao/la:Ne razumijem kako ne vidite logiku. Zamisli ovu situaciju, ti se nalazis na juznom polu a zelis doci na sjeverni pol. Toliko se daleko ovaj momak nalazi od bilo koje ozbiljne reprezentacije. Ali na njegovu srecu naisao je lihtenstajnski avion i pokupio ga i ubacio direktno do zeljenog cilja.mirzatele je napisao/la:razmisljam,i ne nalazim nijedno logicno rjesenje zasto je ovo uradio,ali ok
Sa srecom momak,žalit ces jednog dana ali sta se moze
Kako sad da vidim logiku, kad nema logike?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
ajd sad da prebacimo loptu na drugu stranu, jel Njemačkoj tragedija što im mi uzimamo igrače? Uzeli smo im Kolašinca koji u ovoj odbrani Njemačke bi imao zagarantovano prvo mjesto u timu i još naravno spominju se tu Raif Husić i mnogi drugi. Naravno da nije, poželjet će mu sreću i naći će nove, tako i mi ajmo ispast civilizovani bar jednom u životu.Honorar je napisao/la:@calcio tragedija je da ti jedan mrtvi Lihtenstajn uzima igrace a mali ko mali je nebitan! Dakle ne postoji strategija i plan u Savezu nego sve se svodi na ho-ruk i Juku. E to je tragedija momcino..
@calcio fokus ti je na pogresnom dijelu posta. Dio vezan za savez je najbitniji u ovoj prici....
-
Nerminovic
- Kontakt:
cuj civilizovani.coelho41 je napisao/la:ajd sad da prebacimo loptu na drugu stranu, jel Njemačkoj tragedija što im mi uzimamo igrače? Uzeli smo im Kolašinca koji u ovoj odbrani Njemačke bi imao zagarantovano prvo mjesto u timu i još naravno spominju se tu Raif Husić i mnogi drugi. Naravno da nije, poželjet će mu sreću i naći će nove, tako i mi ajmo ispast civilizovani bar jednom u životu.Honorar je napisao/la:@calcio tragedija je da ti jedan mrtvi Lihtenstajn uzima igrace a mali ko mali je nebitan! Dakle ne postoji strategija i plan u Savezu nego sve se svodi na ho-ruk i Juku. E to je tragedija momcino..
izgleda jos nisi vidio stranicu fb-a.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 07 sep 2014, 22:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
@coelho Fulio si poentu majstore, neka decko igra za koga hoce ali ko mu mi nismo bili u stanju ponuditi vise od mizernog Lihtenstajna, e onda jbga....
A i vala roditelji su najvise krivi, prototip bosnjaka koji ode dva mjeseca radit vani i vraca se ne zna nas jezik, pljuje po svemu.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Sta ce mu nuditi, vikendicu? 
nisam fulo poentu a ni calcio nije, opet te pitam jel to Njemačka nije mogla ponudit Kolašincu bolje uslove, naravno da jest, ali to je njegova lična odluka i nemamo mi šta s time, treba bit fer i korektanHonorar je napisao/la:@coelho Fulio si poentu majstore, neka decko igra za koga hoce ali ko mu mi nismo bili u stanju ponuditi vise od mizernog Lihtenstajna, e onda jbga....
Ajmo krivit savez što neće da igra za Bosnu
Moglo se ovo uradit i na račun 'privatnih obaveza',ne bi ga UEFA kaznila ako tako odleti iz reprezentacije,ne znam šta očekujete više od saveza,i nemojte sa komentarima 'čeka se 5 do 12,kad su vidili da je na spisku Lihtenštajna onda se priča sa njim'.Naš savez je i prije imo kontakta sa njim,pozvan je i u Innsbruck.
Razlog što je odabrao Lihtenštajn je jedino njemu jasan,da je bilo koja druga reprezentacija,a da nije iz 6. šešira uvijek bila i biće,pa bi i shvatio,al ovo
Moglo se ovo uradit i na račun 'privatnih obaveza',ne bi ga UEFA kaznila ako tako odleti iz reprezentacije,ne znam šta očekujete više od saveza,i nemojte sa komentarima 'čeka se 5 do 12,kad su vidili da je na spisku Lihtenštajna onda se priča sa njim'.Naš savez je i prije imo kontakta sa njim,pozvan je i u Innsbruck.
Razlog što je odabrao Lihtenštajn je jedino njemu jasan,da je bilo koja druga reprezentacija,a da nije iz 6. šešira uvijek bila i biće,pa bi i shvatio,al ovo
Nad tobom sunce najljepše sja
- sanlituncay
- Kontakt:
coelho41 je napisao/la:ajd sad da prebacimo loptu na drugu stranu, jel Njemačkoj tragedija što im mi uzimamo igrače? Uzeli smo im Kolašinca koji u ovoj odbrani Njemačke bi imao zagarantovano prvo mjesto u timu i još naravno spominju se tu Raif Husić i mnogi drugi. Naravno da nije, poželjet će mu sreću i naći će nove, tako i mi ajmo ispast civilizovani bar jednom u životu.Honorar je napisao/la:@calcio tragedija je da ti jedan mrtvi Lihtenstajn uzima igrace a mali ko mali je nebitan! Dakle ne postoji strategija i plan u Savezu nego sve se svodi na ho-ruk i Juku. E to je tragedija momcino..
Jest jarane,Njemačka može halalit cijelu mladu repku,jer ima 80 miliona STANOVNIKA
Ovo je presedan u historiji fudbala,da rperezentaciji koja je bila na SP igrače uzima Lihtenštajn... Ne radi se toliko o ovom igraču,koliko boli činjenica da mi gubimo protiv amaterskih repki djecu... Pa kako onda da očekujem da uzmemo ŠVEDIMA,HrvatimA,Srbima igrače
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
u odnosu na Lihtenštajn mi smo vala za njih Njemačka, ajte ljudi nemojte žaliti za prolivenim mlijekom.
@sanlituncay objasnio stvar. @calcio u redu je majstore, te fore sutra prosipaj na vel'kom odmoru...
Jos jedan u nizu...
Dino Arslanagic za sada nema nikakvu namjeru oblacenja dresa sa grbom Bosne i Hercegovine. U slucaju poziva A-repke Belgije bez dvojbe bi se odazvao.
Izvor je njegov saigrac u Standardu Astrit Ajdarevic. Toliko o Dinceku
Dino Arslanagic za sada nema nikakvu namjeru oblacenja dresa sa grbom Bosne i Hercegovine. U slucaju poziva A-repke Belgije bez dvojbe bi se odazvao.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- sanlituncay
- Kontakt:
**** TI TO,Riku Riski zabi dva gola za Finsku 
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!
Nije stvar uzimanja i neuzimanja igrača u ovom slučaju,ko neće da igra za nas,ne možemo ga puškom natjerat.Bilo je očitog interesa od strane saveza,ne može ni dobit poziv za mladje selekcije kad nema papire.Savez je uradio sve što se uradit moglo,jednostavno nije odabrao nas i gotovo,ni prvi ni zadnji.
Ko hoće da igra za nas,uzet ćemo ga i od svjetskih prvaka,ko neće ne možemo ga uzet ni od Lihtenštajna i gotovo.
Nadam se da će Dennis radit ko bankar,da se potpuno uklopi u reprezentaciju.
Ko hoće da igra za nas,uzet ćemo ga i od svjetskih prvaka,ko neće ne možemo ga uzet ni od Lihtenštajna i gotovo.
Nadam se da će Dennis radit ko bankar,da se potpuno uklopi u reprezentaciju.
Nad tobom sunce najljepše sja
Jah, inace belgija crpi kvalitetne igrace na slamku.sajo10 je napisao/la:Jos jedan u nizu...![]()
1946
Ovog Salanovića nije naš qrac napravio 
DD