Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harden
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la harden » 11 apr 2018, 22:29

Ne smije osutati slobodni ni kad ne igra Dybala
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 11 apr 2018, 23:04

citam najvise pasova, najvise pretrcanih kilometara ali koliko god mi drag bio, meni jedan od losijih nocas u ekipi.
jos kad ne osuta onaj slobodnjak:-)

ovo sto im sudija svira u 93. min je sramota, pa da mu je klizeci s dvije noge uletio, ne mozes ljudima ovako unistiti sezonu u tekmi gdje su ovo uradili.
buffon je morao lupiti onog bilmeza od sudije pa nek sve ide u vraziju mater.

MikeToreno
Kontakt:

Post Postao/la MikeToreno » 11 apr 2018, 23:07

Dobar, ništa pretjerano. Odradio svoj posao i rasteretio ekipu. Nedostatak Pjanića (i koliko znači) se pokazao u prvoj tekmi.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 11 apr 2018, 23:10

Ma vrhunska partija, pojeo je sredinu Reala skupa sa Samijem i Matuidijem.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 apr 2018, 23:11

Izgubio pregršt lopti, Casper ostaje Casper.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 11 apr 2018, 23:19

Rokoko87 je napisao/la:Izgubio pregršt lopti, Casper ostaje Casper.
On Casper kontra Reala, ti Casper u zivotu.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 11 apr 2018, 23:21

Oj kad ovako upoređuju forumski puk sa profesionalnim igračima.
Postoji li išta banalnije?
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 11 apr 2018, 23:22

Rokoko87 je napisao/la:Izgubio pregršt lopti, Casper ostaje Casper.
Najbolje partije pruza protiv Spala,Bologna ,Chieva, Luksemburga itd.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

chi3llo
Kontakt:

Post Postao/la chi3llo » 12 apr 2018, 02:39

Imal ko gif kad isca baci na usta?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

exampLe.
Kontakt:

Post Postao/la exampLe. » 12 apr 2018, 08:31

Cuj hejtera. Najveci im uspjeh u zivotu kad dobiju like na Instagramu ili cvaju na kladionici i oni nesto blate Pjanica.

Bosnjo ostaje bosnjo, dzaba.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 apr 2018, 08:36

exampLe. je napisao/la:Cuj hejtera. Najveci im uspjeh u zivotu kad dobiju like na Instagramu ili cvaju na kladionici i oni nesto blate Pjanica.

Bosnjo ostaje bosnjo, dzaba.
Ma sta oni znaju sta je pokrivanje prostora, odvlacenje igrača i sl.
Te zašto je modrica izletio u 70' min, pa i svježi Kovačić nije ništa napravio vrijedno pomena.
Taktika daj loptu pjanicu da nadje dzeki je najdalje sto naši treneri mogu dobaciti, pjanica treba znati koristiti kao nekada Hasana...
Alegri ga je doveo skoro do savršenstva!
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 12 apr 2018, 11:46

Ma pusti neznalice, oni hoce da Pjanic krene s loptom kroz sredinu protiv zgusnutog veznog reda jednog Real Madrida, a zaboravljaju da Pjanic igra zadnjeg veznog i ne smije rizikovati da izgubi loptu.
Kad ima prostora da krene naprijed ili siguran pas prema ofanzivnim igracima on to i radi, kada nema priliku onda ide na sigurno, sto je i logicno i ispravno. I naravno, niko ne vidi kako pametno prostor pokriva i koliko trci - nezahvalnici jedni.
Sinoc je pokazao koliko je bitan za Juve, vidjeli smo kakva je situacija u prvoj tekmi kad ga nije bilo.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 12 apr 2018, 11:47

U Torinu da je igrao ne bi Real pobijedio, najvazniji igrač Juventusa, sigurno top 5 veznih igrača na svijetu

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 apr 2018, 13:01

Sinoc je pokazao da vise nije u pitanju 5 najboljih veznih igraca na svijetu nego nesto puno vise. Miralem je vec sada najbolji CM na svijetu. Nema Dybale kojeg mnogi etiketiraju kao najboljeg igraca Juvea a tim igra na nivou koji nije vidjen zadnjih godina. Real je nokautiran i samo ludost nedoraslog sudije ih je izbacilo iz igre.
Pjana je pretrcao nestvarnih 13 km. te bio srce i dusa svoje ekipe. Kakva 2 nogometasa ima BiH to je nestvarno.

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 12 apr 2018, 13:07

Meni je on i u revanšu protiv Tottenhama i sinoć u Madridu djelovao loše, ali je u obje utakmice Juventus izdominirao, što zapravo znači da je on dobar i kad je loš :crazy:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 12 apr 2018, 13:39

Drape je napisao/la:Meni je on i u revanšu protiv Tottenhama i sinoć u Madridu djelovao loše, ali je u obje utakmice Juventus izdominirao, što zapravo znači da je on dobar i kad je loš :crazy:
Ili znaci da ti nogomet gledas na nacin da imas ocekivanja koja nisu realna. Da li znas da je Pjana do poluvremena pretrcao 1.5 km vise nego Luka Modric koji nije statican igrac.
Njegovi suigraci u sredini su tehnicki puno limitiraniji nego Lukini pa njegova igra mora biti bez ikakvog rizika.
Iznosenje lopte i organizacija je bila na nestvarnom nivou. Otvaranje prostora i prenos lopte sa strane na stranu takodjer. Defanzivno odlican. Alegri ga zadatcima u obrani limitira u napadackom djelu igre i to je vidljivo cjelu ovu sezonu. On MORA igrati vrlo odgovorno i upravo to i radi. I to nevjerovarno dobro.
Kad pogledas jucerasnju utakmicu i izraze lica navijaca Reala onda vidis sta je Juve sa nasim mestrom napravio u Madridu. Navijaci Reala nisu vise ni u sta sigurni.
Ne bih se zacudio da je vec sinoc pecatiran njegov prelaz u RM. Iako bi se ostankom Pjane i Dybale te dodatnim pojacanjem ekipe Juve dogodine mogao i konacno smatrati favoritom za osvajanje LP.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 apr 2018, 15:13

dubrovnik je napisao/la:Sinoc je pokazao da vise nije u pitanju 5 najboljih veznih igraca na svijetu nego nesto puno vise. Miralem je vec sada najbolji CM na svijetu. Nema Dybale kojeg mnogi etiketiraju kao najboljeg igraca Juvea a tim igra na nivou koji nije vidjen zadnjih godina. Real je nokautiran i samo ludost nedoraslog sudije ih je izbacilo iz igre.
Pjana je pretrcao nestvarnih 13 km. te bio srce i dusa svoje ekipe. Kakva 2 nogometasa ima BiH to je nestvarno.
Ja sam jucer gledao reprizu, jedno poluvrijeme sa jednog kanala a drugo sa drugog. Engleski komentatori i ljudi hvale Pjanica. Govore kako im je samo falio u prvoj tekmi i da je mozak ekipe. Odlican igrac.
Spasio gol. Presjekao dosta lopti. Iska i ronalda poslao po cevape al **** ga nije strucnjacima dovoljno.
I onda dodju ovi nasi strucnjaci sa foruma i blate po njemu.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 12 apr 2018, 15:31

soko je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Sinoc je pokazao da vise nije u pitanju 5 najboljih veznih igraca na svijetu nego nesto puno vise. Miralem je vec sada najbolji CM na svijetu. Nema Dybale kojeg mnogi etiketiraju kao najboljeg igraca Juvea a tim igra na nivou koji nije vidjen zadnjih godina. Real je nokautiran i samo ludost nedoraslog sudije ih je izbacilo iz igre.
Ja sam jucer gledao reprizu, jedno poluvrijeme sa jednog kanala a drugo sa drugog. Engleski komentatori i ljudi hvale Pjanica. Govore kako im je samo falio u prvoj tekmi i da je mozak ekipe. Odlican igrac.
Spasio gol. Presjekao dosta lopti. Iska i ronalda poslao po cevape al **** ga nije strucnjacima dovoljno.
Trebao je dat' jedno tri gola, polomit' jedno 4-5 Realovih igraca, dobit' crveni, e onda bi ga cijenili.

tobaccos
Kontakt:

Post Postao/la tobaccos » 12 apr 2018, 15:36

Ferdinand kaže da su on i Matuidi velika razlika između prve i druge utakmice.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 12 apr 2018, 16:34

DrFilgud je napisao/la:
soko je napisao/la:
Trebao je dat' jedno tri gola, polomit' jedno 4-5 Realovih igraca, dobit' crveni, e onda bi ga cijenili.
Tako je to.
Treba pratit njegovu igru, jucer je igrao protiv najbolje sredine svijeta. Pjanicev pregled igre je vrhunski, npr juce kad god Benetia ili Licht.. Krenu prema naprijed od ostaje iza i cuva. A ima ga i u napadu kad su su stisli Real.
Sto se tice repke on mora imati dva igraca koji znaju sa loptom. Nazalost u zadnje vrijeme i igrao sa Jajalom i Ibisevicem na sredini pa je morao krpiti i nazad i naprijed. Ono sa Besicem i Cimijem vec izgleda bolje.
A kad se sjetimo one trojke pred SP, Miske i Besic u onakvoj formi, to je druga dimenzija.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.