FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Piše se o pojačanjima a ne možemo zadržati ni trenutni igrački kadar, na kraju ćemo i Hrustema moliti da ostane 

- FrancescoTotti
- Kontakt:
JE BE MO VAM MATER U PICHKU!!baboatif je napisao/la:https://www.klix.ba/sport/nogomet/hotic ... /170503098
pocelo je.pitao sam kad ce
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Ne twbi baboatif vec ovim dusebriznicima.
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 03 maj 2017, 15:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
nemojte crnjaciti upravu je brat Maroon samo nabijanje minutaze.i po meni je ovo placen clanak iskreno kad su se poceli pseudorsdnici tresti sad ce biti vise ovoga
Svi u napad,jedan je HASE
Vi sto dizete medijske hajke najebemo vam se majke. Smetljari jedni ofucani
Kakav je ovo dušman, strašno. Ovom je neko dao instrukcije da nam unese nemir u klub pred najvažnije mečeve sezone.
Kako je ovo jadno samo, pravi pritisak da Kadušić igra pored Hodžića koji je trenutno dva puta bolji igrač.
1. Hotiću zabraniti pristup klubu.
2. Ovim igračima ponuditi opciju ostanka uz uslov da se riješe menadžera ako im je imalo stalo do kluba, u suprotnom jednog na transfer listu staviti, a drugog poslati da trenira sa juniorima.
3. Niko nije veći od kluba, pa taman se on zvao Leo Messi.
4. Pronaći način da se nekako riješimo Tana.
Kako je ovo jadno samo, pravi pritisak da Kadušić igra pored Hodžića koji je trenutno dva puta bolji igrač.
1. Hotiću zabraniti pristup klubu.
2. Ovim igračima ponuditi opciju ostanka uz uslov da se riješe menadžera ako im je imalo stalo do kluba, u suprotnom jednog na transfer listu staviti, a drugog poslati da trenira sa juniorima.
3. Niko nije veći od kluba, pa taman se on zvao Leo Messi.
4. Pronaći način da se nekako riješimo Tana.
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
"Dobri čovjek Kusturica". "Pošteni čovjek Hurtić"... odmah znaš da nešto dismr.
Očekujem demant.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Gurnut text namjerno da nas se pokusa malo sje.bati,ni manje ni vise od Hotic Demira
Steta zbog momaka koji ce zbog ovog debila sada biti na udaru.

Steta zbog momaka koji ce zbog ovog debila sada biti na udaru.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ofirno prebacivanje loptice na naš klub. Sve plate i neki zaostaci su izmireni , tako da ovaj članak nemojte uopce uzimati za relevantnim.Unošenje nemira pred finale kupa i finiša sezone , već viđeno nekoliko puta .
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Momentalno ukloniti i Kadusica i Crnkica iz ekipe i drzati ih na tribinama, kao opomena drugim igracima i menadzercicima, zastupnicima itd.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
Narucen clanak, igraci kojeg ovaj debil zastupa ce naravno biti na udaru ukoliko se ne izjasne na ovo smece od covjeka i portala jer sutnja je znak odobravanja prljave politike.
Hajd nam se kolektivno sagnite dusmani!!!
Idemo ludo, idemo jaaakooo u inat svima!
Hajd nam se kolektivno sagnite dusmani!!!
Idemo ludo, idemo jaaakooo u inat svima!
Na stranu sve,ali je ovo ozbiljna optuzba,javno reci da igracu plata kasni po 2-3 mjeseca,pa se onda djelomicno isplacuje je teska optuzba za klub. Ako ovo presute iz kluba to ce biti cist dokaz da nesto smrdi. Slazem se da je tajming za iznosenje optuzbe namjerno sada tempiran sa jasnim ciljem.
Ocekujem reakciju kluba.
Ocekujem reakciju kluba.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa neki dan je Sabrina rekla da je redovno sve, ako mislis na tozlo87 je napisao/la:Očekujem demant.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šta ste očekivali od bivšeg menadžera gurbeta? Demire Hotiću, poliži Sabrini donju usnicu a Kusturicu i Hurtića vodi kući ako su fini. Ako se tvoji hamali bune, nek' i oni urade gore spomenuti ritual i kupe kofere. Go*no štrumfovsko, hoće da unese nemir u ekipu. MOLIM VAS UZMITE UHLJUPIMA TITULU, AKO VAM JE BORDO DRES IMALO BITAN!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MaroonKrajina
- Kontakt:

IGRAJ BORDO-BIJELI!
+1Sabinho je napisao/la:Momentalno ukloniti i Kadusica i Crnkica iz ekipe i drzati ih na tribinama, kao opomena drugim igracima i menadzercicima, zastupnicima itd.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Zasto bi on imao tu privilegiju? ne slazem se s ovim!skoroalen je napisao/la:Šta ste očekivali od bivšeg menadžera gurbeta? Demire Hotiću, poliži Sabrini donju usnicu a Kusturicu i Hurtića vodi kući ako su fini. Ako se tvoji hamali bune, nek' i oni urade gore spomenuti ritual i kupe kofere. Go*no štrumfovsko, hoće da unese nemir u ekipu. MOLIM VAS UZMITE UHLJUPIMA TITULU, AKO VAM JE BORDO DRES IMALO BITAN!

Ono sto nas ne ubije, moze nas samo ojacati
ako smo dovoljno pametni.
Nama demant moze u vidu duple krune, yebo bilo kakva saopstenja... To je ionako supljak...

Nama demant moze u vidu duple krune, yebo bilo kakva saopstenja... To je ionako supljak...
Ja ba, nesvjesno počastih uhljupaBordoBolesnik je napisao/la:Zasto bi on imao tu privilegiju? ne slazem se s ovim!skoroalen je napisao/la:Šta ste očekivali od bivšeg menadžera gurbeta? Demire Hotiću, poliži Sabrini donju usnicu a Kusturicu i Hurtića vodi kući ako su fini. Ako se tvoji hamali bune, nek' i oni urade gore spomenuti ritual i kupe kofere. Go*no štrumfovsko, hoće da unese nemir u ekipu. MOLIM VAS UZMITE UHLJUPIMA TITULU, AKO VAM JE BORDO DRES IMALO BITAN!

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️