Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- JackTheStripper
- Kontakt:
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Smijurija od kazne.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Hoce to kad si dziber. Treba ih sve ovako kaznjavat.
Kako mozes Mossad hapsiti na teritoriji Francuske?
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Samo greska jer nije salutirao sa "la quenelle" jer je tekma bila u Francuskoj. Treba se postovati tradicija i nacionalna baštinaSlevinKelevra je napisao/la:Trebali su mu 10 godina spucat' yebo mu nacisticki pozdrav mater.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ma definitivno je ispao glup al' još nisam čuo da se čovjek uhvati jučer a sutra ujutro već osuđen.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nije vam ovo istina, nije u zatvoru niti je osuđen. 

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
E **** ga druze.solinas je napisao/la:**** avaz.**** sve njih.
finci su isto istroseni,umorni,ceka nas jos jedna teska bitka..nadam se da ce dusko danas ih postrojiti,i samo trojke da vjezbaju..
moramo igrati brze,kako vi to kazete run-gun kosarku,jer ocigledno tad smo najjaci.
crnjo mora poceti od pocetka,zvjer.
idemo se pomarisati sa fincima,i pokupiti plasman u drugi krug..

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pusti ih, tek su se poceli sladitiX31987 je napisao/la:Nije vam ovo istina, nije u zatvoru niti je osuđen.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Pa ko koga yebe svi mediji prenjeli ovu vijest, čak je sad i na dnevniku biloX31987 je napisao/la:Nije vam ovo istina, nije u zatvoru niti je osuđen.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la:Pa ko koga yebe svi mediji prenjeli ovu vijest, čak je sad i na dnevniku biloX31987 je napisao/la:Nije vam ovo istina, nije u zatvoru niti je osuđen.
Na klixovom članku od jutros javila se njegova sestra kaže da je sve laž i da je čovjek kući.

Komentara sad nema upravo sam gledao, jutros je bio i to sam pročitao. Ne vjerujte svemu što piše ...
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Imate na bhbasket-u neko "objasnjenje"
A lik je, kuci xD
A lik je, kuci xD
- invincible1921
- Kontakt:
Ma bilo je itekako ..mada iskreno povreda je tu najvise uje.bala jbg lako je nama sra.t haj ti rizikuj karijeru radi eurobasketa.. Međutim mirza je toliko dao repci da ne mora vise nikad igrat a da mu se nista ne smije prigovoritsave je napisao/la:Mirza je mogao igrati da je htio - nitko mu nije stajao na putu. Nije da ga napadam i anatemišem i smatram da je zaslužio da malo odmori od repke, ali činjenice su da je bilo do njega, a ne do kluba.invincible1921 je napisao/la:Ja sam siguran da je bilo ikakve sanse da bi Mirza zaigrao,,,,ne treba zaboravit i da je mirza imo veoma tesku cak i po zivot opasnu povredu od koje nije skorz oporavljenasunsao je napisao/la:Vecina NBA igraca igra za svoje reprezntacije na ovom prvenstvu, to me boli. Ako moze Bogdanovic ginuti na terenu, rizikovat sezonu, mogao je vala i Mirza, ali dobro on stvarno ima veliki kredit kod sviju nas i njemu se ovaj izostanak apsolutno moze oprostiti. Djedovic i Nurkic fuj, Gortat igra za Poljsku, Parker, Batum i ostali za Francuze, za Srbiju se takodjer svi odazovu, za Litvaniju igra Valanciunas i da ne nabrajam dalje, ali nase zvijezde Jusuf i Nihad eto nisu mogli. Njima ne oprastam jer nicim nisu zasluzili Mirzin kredit i da ih svrstavamo u isti kos.
=\_1921_/=
SvaštaX31987 je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Pa ko koga yebe svi mediji prenjeli ovu vijest, čak je sad i na dnevniku biloX31987 je napisao/la:Nije vam ovo istina, nije u zatvoru niti je osuđen.
Na klixovom članku od jutros javila se njegova sestra kaže da je sve laž i da je čovjek kući.
Komentara sad nema upravo sam gledao, jutros je bio i to sam pročitao. Ne vjerujte svemu što piše ...

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Renfroe,Kikanović,Teletović,Stipanović,Nurkić,Atić,Gordić, (možda Musa), Karahodžić, Sulejmanović, Gegić itd iduće EB ćemo daleko dogurati. Iz trenutne ekipe probrati što valja, kad se ovi ostale vrate njih priključiti + 4-5 mlađih talenata koji će do tad imati 21,22 godine i naše je da se pojavimo tamo, + naravno selektor kojeg moramo zadržati !!!
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ide Duško, čisto sumnjam da će se zadržati nakon ovog evropskog. Neko moje subjektivno mišljenje zasnovano na stanju u kojem se nalazi naša košarka, naš Savez i ostalo.
Sada nas je vodio čisto radi neke svoje, unutrašnje motivacije. Vanjska motivacija u smislu novaca je misaona imenica.
Sada nas je vodio čisto radi neke svoje, unutrašnje motivacije. Vanjska motivacija u smislu novaca je misaona imenica.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ma Dusko mora ostati jednostavno ,ako bas izrazi zelju da ide i ako ne moze vise,Dusko Vujosevic je slobodan probati nesto sa njim dogovoriti,uglavnom treba odmah reagovati i razgovarati sa Ivanovicem 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
On je tu najviše radi Teletovica, možda je on išao i na medalju uz uslov da budemo kompletni, ali ovako se svasta izdesavalo i ako prodajemo u drugi krug to će biti senzacijazizu1991 je napisao/la:Ide Duško, čisto sumnjam da će se zadržati nakon ovog evropskog. Neko moje subjektivno mišljenje zasnovano na stanju u kojem se nalazi naša košarka, naš Savez i ostalo.
Kosarka mi nije neka specijalnost,moze se reci i da sam laik,ali koliko sam upratio mi bi trebali imati protiv Finske prednost u skoku ( koji mi generalno na ovom Euru ne izgleda lose kao nekad ranije ili je to zato sto sam poravnio kad su ocekivanja u pitanju,ne znam ) dok bi oni trebali imati prednost u vanjskom sutu,jesam li upravu?
Ili i oni mogu dobro skakati?
E sad,pod uslovom da sam upravu,nase pristojno sutersko izadnje plus ocekivan nadmoc pod kosem bi nam mogla donijeti pobjedu!?

E sad,pod uslovom da sam upravu,nase pristojno sutersko izadnje plus ocekivan nadmoc pod kosem bi nam mogla donijeti pobjedu!?

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Svaka cast trebao bi kosarku poceti pratitiRios je napisao/la:Kosarka mi nije neka specijalnost,moze se reci i da sam laik,ali koliko sam upratio mi bi trebali imati protiv Finske prednost u skoku ( koji mi generalno na ovom Euru ne izgleda lose kao nekad ranije ili je to zato sto sam poravnio kad su ocekivanja u pitanju,ne znam ) dok bi oni trebali imati prednost u vanjskom sutu,jesam li upravu?Ili i oni mogu dobro skakati?

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Pa ne znam kakav će biti odnos skoka jer kod Finaca bas radi manjka unutrašnjih igrača bukvalno svi idu na skok
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 8 gostiju.