iVar je napisao/la:pa kad ne jedeš meso šta se desi? oslabiš, odoše miške
jos si ti mlad..

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
iVar je napisao/la:pa kad ne jedeš meso šta se desi? oslabiš, odoše miške
asunsao je napisao/la:@lumani, imam ja jarana, ide godinu dana u teretanu, uzima kreatin, istina daje ti on snagu i mozes raditi s duplo vise kila sve, ali on nije isao 20tak dana u teretanu, pola ga nije bilo. Kreatin je dobar za raju koja ce konstantno ici u teretanu dugi niz godina, pa se to onda ne osjeti.
@pricnipe, nisam isao jedno mjesec dana u teretanu i istina je da sam prve treninge vecinu vjezbi radio s 5kg manje, ali vec sljedeci put sam mogao raditi isto kao prije, poenta je da mi se izgled nije promjenio kao sto se promjeni kada pijes kreatin pa ne ides mjesec dana... Ovo sve govorim sto sam vidio kod ostalih ljudi neke posljedice, ne lazem vam nista sigurno.
Sta je sa snagom?? Koliko kila si uspio gurat za vrijeme i poslije...OTNYS_YNWA je napisao/la:Početnik ili ne, tijelo ti može primiti samo 3 grama kreatina. To je dokazano.
Ko je uzimao kreatin zna koliko vode navuče u mišić, čim ga ispišaš gotovo je, voda se povuče, opadne tonus, samo se bezveze još psihički zezneš.Ja sam pio 300 grama monohidrata, pa pauzu napravio, pa opet ga pio.
Tačno se na vagi vidjelo kada ga prestanem uzimati, sve ono što sam dobio kila ( vode ) se povuklo za 15 dana.
pisam i kreatin i dan kad sam ga probaoOTNYS_YNWA je napisao/la:Početnik ili ne, tijelo ti može primiti samo 3 grama kreatina. To je dokazano.
Ko je uzimao kreatin zna koliko vode navuče u mišić, čim ga ispišaš gotovo je, voda se povuče, opadne tonus, samo se bezveze još psihički zezneš.Ja sam pio 300 grama monohidrata, pa pauzu napravio, pa opet ga pio.
Tačno se na vagi vidjelo kada ga prestanem uzimati, sve ono što sam dobio kila ( vode ) se povuklo za 15 dana.
Pa mozda se tebi ne primjeti, mozda se tebi povuce za 15 dana, to je sve od osobe do osobe.Kod vecine ljudi nije tako, isto sto neki ljudi imaju manje prirodnog kreatina u sebi , neki vise.Oni koji imaju vise nemaju potrebu uzimati.OTNYS_YNWA je napisao/la:Početnik ili ne, tijelo ti može primiti samo 3 grama kreatina. To je dokazano.
Sta ti kontas, pijes kreatin 4 sedmica i misic dodju sami od sebe, odjednom se probudis i imas biceps od 50cm?asunsao je napisao/la:@ sagi, ne daje ti kreatin snagu da dignes samo 5 kila vise od nekog ko npr. ne uzima nista pogotovo ako uzimas kreatin duzi period, puno je to veca razlika, ali cinjenica, sto god ti da kreatin snage, misica, nebitno to ce i ispariti u zrak, ostat ce ti ona prirodna snaga koju si imao i ovo nisam ja izmislio, vec sam se savjetovao sa ljudima koji mnogo vise znaju od mene.
Znam da je to efekat, ali ako ga ne uzimas, sto si mogao dizati tu tezinu, mogao si... Kazem, kreatin ili nesto slicno tome se isplati uzimati samo ako planiras na duze staze ici u teretanu i ako ides vise na masu nego na definiciju.sagitarius je napisao/la:Sta ti kontas, pijes kreatin 4 sedmica i misic dodju sami od sebe, odjednom se probudis i imas biceps od 50cm?asunsao je napisao/la:@ sagi, ne daje ti kreatin snagu da dignes samo 5 kila vise od nekog ko npr. ne uzima nista pogotovo ako uzimas kreatin duzi period, puno je to veca razlika, ali cinjenica, sto god ti da kreatin snage, misica, nebitno to ce i ispariti u zrak, ostat ce ti ona prirodna snaga koju si imao i ovo nisam ja izmislio, vec sam se savjetovao sa ljudima koji mnogo vise znaju od mene.
Pa efekat kreatin je to da ti nakon odredjeno vremena uzima dadne kao neki kick da mozes malo vecu tezinu podici :S
Dobro skonto sam sta si ti mislio, et malo sam editovao postasunsao je napisao/la:Znam da je to efekat, ali ako ga ne uzimas, sto si mogao dizati tu tezinu, mogao si... Kazem, kreatin ili nesto slicno tome se isplati uzimati samo ako planiras na duze staze ici u teretanu i ako ides vise na masu nego na definiciju.sagitarius je napisao/la:Sta ti kontas, pijes kreatin 4 sedmica i misic dodju sami od sebe, odjednom se probudis i imas biceps od 50cm?asunsao je napisao/la:@ sagi, ne daje ti kreatin snagu da dignes samo 5 kila vise od nekog ko npr. ne uzima nista pogotovo ako uzimas kreatin duzi period, puno je to veca razlika, ali cinjenica, sto god ti da kreatin snage, misica, nebitno to ce i ispariti u zrak, ostat ce ti ona prirodna snaga koju si imao i ovo nisam ja izmislio, vec sam se savjetovao sa ljudima koji mnogo vise znaju od mene.
Pa efekat kreatin je to da ti nakon odredjeno vremena uzima dadne kao neki kick da mozes malo vecu tezinu podici :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.