Često se i protivnik nešto pita. Mi bi napadali al šta ćeš kad ne možeš doći do lopte
24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 24.06.2026: Bosna i Hercegovina - Katar
Kad sam mjesecima pisao da je Malic najgornigrac kojeg sam vidio, da je Esmir prosjek i da je Basic ubjedljivo najjaci vezni, ona cetiri debila se javila raspravljat. Ko sve danas prati fudbal boze dragi
Kako se par pojedinaca ovdje ušuti, ni da provire sa svojim poganim jezikom
..
Psujte i dalje mrtve i pišite kako želite da poginu igrači.. a mi ostali barem neka večeras uživamo u svemu ovome
Psujte i dalje mrtve i pišite kako želite da poginu igrači.. a mi ostali barem neka večeras uživamo u svemu ovome
dok milioni ljudi slave po svijetu, vec 2 sata ulice zakrcene po gradovima BiH, neki forumasi kenjajju i kritikuju. Uzivajte ljudi u ovim momentima, da li ste normalni?:-)
idemo yebat i tu ameriku pred cijelim svijetom:-)
idemo yebat i tu ameriku pred cijelim svijetom:-)
Izgleda da je komentator Arene ponovo kmečao kad smo davali golove.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Sa štakom idem na utakmicu boli me briga!!
Idemo momciiii
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
Helemnejse
- Kontakt:
Veliki rezultat, cim nema srba ima rezultata
ziv i zdrav bioFKSzuti je napisao/la: ↑25 jun 2026, 00:03SNIMAK UTAKMICE
https://webtvstream.bhtelecom.ba/rec/arena124062100.mp4
BRAVOOOOO MOMCIIIII, KAKVA LUDNICA![]()
![]()
Nakon veceras, jedino jos Mujakic, Tabakovic, i rezervni golmani nisu usli u igru. Dakle 22 igraca su koristena dosad, i najvjerovatnije ce biti 23 sa Harisom protiv SAD. Zna li ko ako ikoja druga repka ima blizu ovoliko koliko mi?
Zadnja izmjena: bh22, dana/u 25 jun 2026, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ma ne mozes je zadržati, u današnje vrijeme igra se kreira od golmana i stopera a kod nas Vasilj, Katic, Radeljic, Sunjic, Benjo na vi sa loptom. Svaki put uspaniče kao da je vruć krompir.. i ne mozes očekivati nesto.. ako napadneš visoko ispast cemo u kontrama kao djeca, tko će se Vratit?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Komentari na mozzartu najbolje oskikavaju kolko nas srbi ne moguc, mada vjeujem da je vecina iz RSa. Jel realnaa onolika ljubomora i zavist, bas ocita.
Hrvati su bas gospoda ispali
Hrvati su bas gospoda ispali
Nego de vi meni recite igral Pulišić,koliko će bit odsutan…?
Ako neko ima snimak utakmice BiH - Katar neka pošalje ovdje da imam za arhive ove historijske utakmice?! Ako neko može da pojasni kako mi možemo da igramo s Njemačkom jer se i ona spominje kao protivnik, hvala puno.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Idemoooooooooooooooooooooo :bih
Odlicno postavljena utakmica i odlicne izmjene puno su nam nedostajali Dedic i Muharemovic . Katic i Malic ne mogu igrati kad napadamo spori su na sirokom prostoru. Odlicne izmjene i na vrijeme . Hvala vam od Welsa zivimo snove .
Odlicno postavljena utakmica i odlicne izmjene puno su nam nedostajali Dedic i Muharemovic . Katic i Malic ne mogu igrati kad napadamo spori su na sirokom prostoru. Odlicne izmjene i na vrijeme . Hvala vam od Welsa zivimo snove .