I ESSF će u drugu ligu...Clutch je napisao/la:Genijalci će u 2. ligu. Ti žrtveno janje traži u nekom drugom.bosko2602 je napisao/la:Pitanje za predstavnika SS.ba i Genijalci tima:
da li hoćete da igrate u prvoj ligi?
Imamo dosta koji hoće da igraju drugu ligu, a vaša dva tima mi se čine kao malo iskusniji (imate dosta FIDaša koji su već igrali ovo) pa vjerujem da se možete nositi sa timovima koji su izabrali prvu ligu?
Ajd mi javite što prije, tj. napišite tamo na forumu da znam šta da radim.
Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: Browser igra: Football identity
- Unknown Genius
- Kontakt:
Mogli smo jednu prijateljsku zakazati?!
Možda u srijedu, taman kad je i termin lige, da krenemo sa uigravanjem.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Nadam se da uprava ESSF-a zna šta radi, s obzirom da treba potpisati ugovore sa igračima kojima je istekao trial 
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
SFF
de tu prijateljsku da dogovorimo.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Pa eto mogli bi jednu ugovoriti u terminu lige, pa ko dođe na utakmicu došo jeUnknown Genius je napisao/la:Mogli smo jednu prijateljsku zakazati?!
Forster je napisao/la:Nadam se da uprava ESSF-a zna šta radi, s obzirom da treba potpisati ugovore sa igračima kojima je istekao trial
Uprava Napolje !
Sad ću reći Donniu da ovoj trojici pošalje ugovor što su im istekli, pa onda i nama ostalim
Nova prozivka nas izaziva na meč, mogli bi i sa njima jednu i da kompletiramo pripreme. Šta mislite ?Pozdrav, ne znam koliko pratis forum, uglavnom, prica se da se prijateljske utakmice mogu zakazati, pa sam te hteo pitati da li bi hteo da odigramo prijateljsku utakmicu tvoja i moja ekipa pre starta sezone? Mislim da je to za obostranu dobrobit, da vidimo kako napredujemo.
Ugovori, trebala bi većina da se pojavi
Jos malo uigravanja nije problem
Nemamo više managera neće Donnie da nas vodiForster je napisao/la:Ugovori, trebala bi većina da se pojavi![]()
Izgleda da ću ja preuzeti, ja sam vam najsigurniji da to vodim, jest da ćemo biti oštećeni na beku, al nema veze.
- Unknown Genius
- Kontakt:
http://pokit.org/get/img/4a14b4fc0b40b8 ... b634e4.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Postavljeno. Nadam se da ćete imati UDP bar oko 70%.
Postavljeno. Nadam se da ćete imati UDP bar oko 70%.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Eto ja sam se prijavio za Menadžera ekipe, Sutra ću vjerovatno u 17h i biti Menadžer ekipe, tako da ćete u 95% slučajeva imati aktivnog Menadžera na klupi i koji će vam slati ugovore i dobre plate.
Ajmo sad moramo naći GK, SD, CF
Ajmo sad moramo naći GK, SD, CF
Position Open
Apply for Manager Job
(Application will be decided: 14/07/2014 16:59)
Tnx.BelminM23 je napisao/la:Meni je samo par puta izbacivalo taj red star, ali uđem ponovo u igru i sve normalno, nego jesi prob'o sa drugim browseromAjsKjub je napisao/la:Zašto mi izbacuje ovo "red star" kad idem trenirat?
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
GK - N/A
SD - N/A
SD - Faraon
CD - Zaha
CD - xinixiee
DCM - master
CM - Forster
SM - bavarian
SM - Unofficial
CM - Evolution
CF - reformer
Eto još GK i SD i možda napadač, daj probajte nekog jarana nagovorit da igra sa vama/nama. Ja sam dosta uradio, uspio sam vas sve nagovoriti hahaha dosta od mene
Nekim igračima je isteko trial ugovor, sutra kad preuzmem tim poslat ću vam pa prihvatite
SD - N/A
SD - Faraon
CD - Zaha
CD - xinixiee
DCM - master
CM - Forster
SM - bavarian
SM - Unofficial
CM - Evolution
CF - reformer
Eto još GK i SD i možda napadač, daj probajte nekog jarana nagovorit da igra sa vama/nama. Ja sam dosta uradio, uspio sam vas sve nagovoriti hahaha dosta od mene
Nekim igračima je isteko trial ugovor, sutra kad preuzmem tim poslat ću vam pa prihvatite
Steta Belmine sto i u managere presao morat cu sad ovog Faraona ni krivog ni duznog zgazit kad se sretnemo

ESSF ajde uđite na svoje accounte i otpustite ovog menadžera što je preuzeo ekipu, prijavio se zajedno sa mnom, ali on ima prednost jer je tim iz Srbije, a ispred njegovog imena je zastavica srbije 
Sve što trebate uraditi je ići na Team i dole imate nešto Team Satisfaction: i tu kliknite i stavite da želite da ovaj trener ode. Ajde svi koji ste još u klubu uradite to
Sve što trebate uraditi je ići na Team i dole imate nešto Team Satisfaction: i tu kliknite i stavite da želite da ovaj trener ode. Ajde svi koji ste još u klubu uradite to
- masteRofPoker
- Kontakt:
Eto treba jos jedan ja mislim da se pozali i leti ovaj manager.BelminM23 je napisao/la:ESSF ajde uđite na svoje accounte i otpustite ovog menadžera što je preuzeo ekipu, prijavio se zajedno sa mnom, ali on ima prednost jer je tim iz Srbije, a ispred njegovog imena je zastavica srbije
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
masteRofPoker je napisao/la:
Eto treba jos jedan ja mislim da se pozali i leti ovaj manager.
Uspio sam nagovoriti i stranca da klikne da ide ovaj, a i boško je javio adminima, tako da bi ga i bez ovog šutnili
Sad valja ovim bez ugovora sutra, kad budem menadžer poslati ugovore
SiamoNoi je napisao/la:Steta Belmine sto i u managere presao morat cu sad ovog Faraona ni krivog ni duznog zgazit kad se sretnemo![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Hoće li meni doći kakav ugovor ili da potpisujem za drugi klub ?
Doće dok Belmin preuzme ekipubavarian_bk je napisao/la:Hoće li meni doći kakav ugovor ili da potpisujem za drugi klub ?
Doće danas kad preuzmem ekipu, poslat ću svima kojima su istekli, jučer me zajebo neki uspio je prije mene preuzeti tim, al sreća otpustili smo gaForster je napisao/la:Doće dok Belmin preuzme ekipubavarian_bk je napisao/la:Hoće li meni doći kakav ugovor ili da potpisujem za drugi klub ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.