Premijer Liga BiH 2010/11

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kji klub će biti šampion 2010/2011

Željezničar
224
35%
Široki Brijeg
30
5%
Borac Banja Luka
112
17%
Zrinjski
20
3%
Sarajevo
129
20%
Velež
27
4%
Sloboda
25
4%
Zvijezda
18
3%
Čelik
51
8%
Slavija
9
1%

Ukupno glasova: 645

Giallorossi
Kontakt:

Re: 25 kolo BH premier lige

Post Postao/la Giallorossi » 04 maj 2011, 20:11

omg 11 bodova gostiju :shock: :D
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Omar500
Kontakt:

Re: 26 kolo Premijer lige BiH

Post Postao/la Omar500 » 04 maj 2011, 20:45

FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 - Sloboda dobija sa 1-0
FK "Borac" (Banja Luka) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 - Borac dosta kvalitetniji
FK "Budućnost" (Banovići) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 1X2 - Sve je moguće, Zvijezda koliko znam u slaboj formi
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1 - Kec ko kuća
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 1x2 - Derbi je derbi, sve je moguće
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Leotar" (Trebinje) 1 - Slavija je ja mislim najbolji domaćin lige
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) 1x - Čelik u prednosti, ali Široki u velikoj formi
FK "Velež" (Mostar) - FK "Drina" (Zvornik) 1 - Drina davno otpisana, a Velež osigurao opstanak. Dosadna utakmica, prognoza 1:0

Colorado

Post Postao/la Colorado » 04 maj 2011, 20:50

FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 - Mislim da sloboda ovo uzima 2:1
FK "Borac" (Banja Luka) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 - Tesko da vuKovi mogu nesta napraviti vise od poraza 1:0
FK "Budućnost" (Banovići) - NK "Zvijezda" (Gradačac) - 0:1
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1 - 1:0 Jedvaa
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 1 ko kuca 3:0 za BORDO BIJELE !
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Leotar" (Trebinje) 1 Mislim da slavija ovo lagano uzima 2:0
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) 1 Celik uzima ovo 2:0
FK "Velež" (Mostar) - FK "Drina" (Zvornik) 1 - 4:0 Velez bolji

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 04 maj 2011, 22:59

sloboda rudar x bodovi ne trebaju ni jednim ni drugim
borac olimpic 1x borac domačin olimpic rasterečen ako bude normalno suđenje olipmic može izvući bod
budučnost zvijezda 1 ne zna se koji su gori domačinski kec
zrinjski travnik 1 travnik slab gost
sarajevo željezničar 1x2 jedan gol će odlučiti derbi
slavija leotar 1x2 prava prijateljska
čelik široki 2 samo protiv klubova iz sarajeva a i malo eurića nije na odmet
velež drina 1 šta reći o drini

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 04 maj 2011, 23:09

nidi je napisao/la:sloboda rudar x bodovi ne trebaju ni jednim ni drugim
borac olimpic 1x borac domačin olimpic rasterečen ako bude normalno suđenje olipmic može izvući bod

jedan ali u vasoj kanafi strumpfe
inace da vidim onog besliju kako hebe mater sudiji u lice (i to po hiljaditi put) a da nikad ne dobije crveni...neprocjenjivo..a za sve ostalo postoji NIJAZ BRKOVIC i GOLUM-ORKA_AMAR
dodjite i napunite jug evo cijena karata vam je bas "na ruku"...sta li ce vam ovaj put smetati????

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 04 maj 2011, 23:11

FCS-FCS je napisao/la:
nidi je napisao/la:sloboda rudar x bodovi ne trebaju ni jednim ni drugim

jedan ali u vasoj kanafi strumpfe
inace da vidim onog besliju kako hebe mater sudiji u lice (i to po hiljaditi put) a da nikad ne dobije crveni...neprocjenjivo..a za sve ostalo postoji NIJAZ BRKOVIC i GOLUM-ORKA_AMAR
dodjite i napunite jug evo cijena karata vam je bas "na ruku"...sta li ce vam ovaj put smetati????
idi hođži neka te pregleda

nostradamus

Post Postao/la nostradamus » 04 maj 2011, 23:40

FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 Rudar je ovim porazom zakljucio sezonu
FK "Borac" (Banja Luka) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 Za ovjeru titule
FK "Budućnost" (Banovići) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 2 Ipak je Zvjezda bolja
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1 i mi smo odavno zakljucili sezonu
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 1 svima je jasno ko je prvak.Sarajevu vise treba pobjeda...
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Leotar" (Trebinje)1 Slavija ce ovo ladno dobiti.Mora jednu
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) x Sirokom ta tekma vise znaci
FK "Velež" (Mostar) - FK "Drina" (Zvornik)1 Sta bi drugo bilo
Poslije danasnjeg kola sve je manje vise jasno ....Jedino sto se ne zna je pobjednik kupa iako mislim da je Celik blizi pobjedi zbog veceg motiva.Postoji mala dilema Sarajevo ili Siroki ali mislim da je danas u Travniku dosta toga rjeseno....
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 05 maj 2011, 08:42

FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 (Sloboda zeli pobijedu da ostane u trci za Evropom, Rudar vise nema sansi)
FK "Borac" (Banja Luka) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 (Jos jedna pobijeda i titula)
FK "Budućnost" (Banovići) - NK "Zvijezda" (Gradačac) X (Ove ekipe ne mogu ni gore ni dole, bice ovo jako dosadna utakmica 1:1 ili 0:0)
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1 (Zrnjiski ove sezone je bio los mislim da ce oni pobijediti, jer valja se nekako iskupiti za jednu od najlosih sezona)
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 1 (Sarajevo je u ovom trenutku u boljoj formi)
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Leotar" (Trebinje) X (Isto kao utakmica Buducnost-Zvijezda)
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) 2 (Sirokom vise treba pobijeda a Celik ce odmarati vecinu igraca za drugu utakmicu finala, koja je realno njihova utakmica sezone)
FK "Velež" (Mostar) - FK "Drina" (Zvornik) 1 (Nista drugu)

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 05 maj 2011, 09:49

rudarprijedor je napisao/la:Da je ona precka u PD malo visa ,sve bi bilo drugacije :x
Da je babi,k,a ne p,ne bi bila baba,nego deda. :roll:

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 05 maj 2011, 09:56

Ne bi. Bila bi baba sa kurcem.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 05 maj 2011, 10:12

Dobro znam da si dezurni komicar,al glupost je covjek napisao,cuj da je precka visa. :roll: Pa da je gol 10,sa 10 jbt.

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 05 maj 2011, 10:21

FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1-Sloboda u formi
FK "Borac" (Banja Luka) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 - Razvalit ce ih Borac
FK "Budućnost" (Banovići) - NK "Zvijezda" (Gradačac) X2-Zvijezda pobijedjuje ocekivano
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1 -Tesko,ali ce pobijediti
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 1X-Smatram da Zeljo bez Zebe nemoze nista
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Leotar" (Trebinje) 1-Bez poteskoca
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) 1-Nadam se da ce Celik dobiti
FK "Velež" (Mostar) - FK "Drina" (Zvornik) 1 - Velez puno bolji
---Skinhedi oko mene skankuju...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 maj 2011, 11:07

"nidi"...doktore....inzinjeru
da se bojim prasine ko sto si ti ja bih noso usisivac sa sobom...bote

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 05 maj 2011, 11:28

FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1x - Prednost dajem slobodi zbog domaceg terena
FK "Borac" (Banja Luka) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 - Borac pobjedjuje da osigura titulu....
FK "Budućnost" (Banovići) - NK "Zvijezda" (Gradačac) x2 - buducnost otpisana, prednost dajem Zvijezdi
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1 - Zrinjski favorit
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 1x2 - Ovdje je sve moguce
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Leotar" (Trebinje) 1 - Slavija favorit
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) 1x - Celik favorit ali je moguc x
FK "Velež" (Mostar) - FK "Drina" (Zvornik) 1 - Drina ispala, mi ovdje moramo prekinuti seriju od 3 poraza....

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 05 maj 2011, 11:37

FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1

Jednostavno je pitanje motiva,a i raspolozenja ekipe.Sloboda je dobrim rezultatima dosla u poziciju da se moze boriti za Evropu,motiv je to veliki.Rudar ovu utakmicu docekuje u nesto losijem raspolozenju,izgubili su od nas kod kuce,Evropa je postala samo teoretska sansa,znaci nikakva,prema tome,smatram da ce Sloboda trijumfovati.Ako su mogli nanijeti lideru poraz,mogu i Prijedorcanima.

FK "Borac" (Banja Luka) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1

Moja prognoza je,i navijacki,a i realno,pobjeda Borca.Pobjede kuci ne smiju doci u pitanje,jer je titula skoro pa obezbjedjena,i zbog toga se mora maksimalno ozbiljno ponasati.Olimpik,ekipa kojoj,ja licno,ne vidim smisao postojanja,uopste.Ni tradicije,ni navijaca,ni motiva nekog,ne znam uopste za sta sluzi.Za pranje novca mozda.Ali na stranu sve,kvalitetan sastav imaju,Sirokog su ponizili u gostima,i zbog toga treba biti oprezan,da nam se ne bi ponovio scenario iz prosle sezone,kada su nas pobjedili na Gradskom.Dakle pobjeda,ali teska.

FK "Budućnost" (Banovići) - NK "Zvijezda" (Gradačac) 2

Posljednji trzaji Buducnosti,izvukli su nekog X-a,boga pitaj kako...Sad mislim da ih opet ceka prizemljenje,i Zvijezda ovdje uzima sve bodove,i ucvrscuje svoje mjesto na tabeli.

HŠK "Zrinjski" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1

Zrinjski bolja ekipa,sa kvalitetnijim pojedincima.Dobro igraju,pogotovo kod kuce,evo sad su izvukli bod protiv Zvijezde,i mislim da ce ga ovjeriti kod kuce.

FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 1

Poslastica kola.Gradski derbi.Nadam se da cu biti u prilici da ga odgledam,ako ne bude u istom terminu kao i Borac.Naravno,derbi je derbi,i tu sve prognoze,a sigurno i taktike,padaju u vodu.Medjutim,moje misljenje je da ce Sarajevo trijumfovati,i tako ugroziti Zeljeznicar i na toj drugoj poziciji.Jednostavno,vise mi se svidja igra,a i sastav Sarajeva,i smatram da igraju ljepsi fudbal.Imaju brze igrace,pogotovo Kojasevica,bolju realizaciju napadaca,veci izbor napadaca.Dok se Zeljeznicar bazira na Popovicu,koji je blago receno,katastrofa.Jos jedan razlog,zbog kojeg vjerujem u pobjedu Sarajeva,je nedostatak Zebe,kojeg,Stanceski nece moci nadoknaditi,jer uopste nisu isti stil igraca,a i pozicije su im razlicite.Uglavnom bice svakako zanimljivo pratiti ovu utakmicu.

FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Leotar" (Trebinje) X

Ovo mi se cini kao najnezanimljivija utakmica kola.I mislim da ce biti nerjeseno,0:0,ili 1:1.Ni jedni,ni drugi nemaju motiva.

NK "Čelik" (Zenica) - NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) X

Ovo bi mogla biti dobra utakmica,jer se radi o dvije,odlicne ekipe.Siroki je dolaskom Sliskovica preporodjen,i igraju super,i sigurno ce u utakmicu uci napadacki,i ici na bodove.S druge strane Celik,pokazao da ima skup dobrih pojedinaca,koji se mogu nositi sa svakom ekipom.Ovdje ostavljam mogucnost i da gosti pobjede,samo iz razloga,jer je Celik u finalu Kupa,pa su mozda misli igraca,malo vise skoncentrisane na to,i da izbore tu Evropu,i osvoje trofej.

FK "Velež" (Mostar) - FK "Drina" (Zvornik) 1

Stvarno,bez komentara.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 05 maj 2011, 11:39

FK Sloboda - FK Rudar Prijedor, 1, Slobodi niko nemože uzeti bobe na Tušnju, to sam već ranije govorio
FK Borac - FK Olimpic, 1, tu se završiše mnogi snovi manjeg Sarajevskog kuba :mrgreen:
FK Budućnost - NK Zvijezda x, nikoma ama nizašta ne treba
HŠK Zrinjski - NK Travnik 1, Zrinjski je u formi, samo što im se završi sezona :) ,
FK Sarajevo - fk željezničmar 1, šta bi drugo bilo, naj sigurniji kec kola :mrgreen:
FK Slavija - FK Leotar 1,
NK Čelik - NK Široki Brijeg 1, Čelik odlična ekipa, prava šteta što je sezona pri kraju jer sigurno bi bili među prvih 5
FK Velež - FK Drina 1, otpisana Drina , također siguran kec
U novi boj ...

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 05 maj 2011, 11:43

FK "Sloboda" (Tuzla) - FK "Rudar Prijedor" (Prijedor) 1 sloboda moze do pobjede ali nece biti lahko
FK "Borac" (Banja Luka) - FK "Olimpic" (Sarajevo) 1 - borac siguran
FK "Budućnost" (Banovići) - NK "Zvijezda" (Gradačac) - 2 zvijezda jednostavno bolja ekipa od buducnosti a oni su vec i otpisani zato dajem prednost zvijezdi iako nije u nekoj jakoj formi
HŠK "Zrinjski" (Mostar) - NK "Travnik" (Travnik) 1x - zrinski je uzeo bod u gradaccu i mislim da moze do pobjede protiv travnika ali realno bi bio x
FK "Sarajevo" (Sarajevo) - FK "Željezničar" (Sarajevo) 1 volio bi da ovu utakmicu dobije sarajevo
FK "Slavija" (Istočno Sarajevo) - FK "Leotar" (Trebinje) 1 slavija bi trebalo ovo dobit
NK "Čelik" (Zenica) - NK "Široki Brijeg" (Široki Brijeg) stvarno uovoj utakmici je sve moguce nedajem nikome prednost
FK "Velež" (Mostar) - FK "Drina" (Zvornik) 1 velez sigurno dobija cak mozda i sa 3 do 4 razlike
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 05 maj 2011, 11:44

Igraju li se opet sve utakmice u subotu? Satnica?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 05 maj 2011, 11:46

Parovi, sudije i satnica
subota
17 sati
TUZLA: Sloboda – Rudar (Darko Obradović)
BANOVIĆI: Budućnost – Zvijezda (Muamer Bureković)
MOSTAR: Velež – Drina (Vladimir Dominković)
19. 30 sati
SARAJEVO: Sarajevo – Željezničar (Emir Alečković)
20 sati
BANJALUKA: Borac – Olimpic (Anto Živković)
nedjelja
17 sati
MOSTAR: Zrinjski – Travnik (Edin Golać)
ISTOČNO SARAJEVO: Slavija – Leotar (Denis Begović)
ZENICA: Čelik – Široki Brijeg (Robert Zrilić)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 05 maj 2011, 11:52

Milion puta sam reko (do sada) nasa pobjeda 100% pa nista
Isto tako i kone su najvljivale pobjedu , bezbroj puta.. pa opet nista.
Realno ..nama trebaju 3 bobe za izlazak u evropu i ubjedjen sam da ce bordo momci sve uraditi da dobiju ovu tekmu.
Zeljo malo oslabljen neigranjem Zebe.Koliko Stanceski moze kvalitetno zamijeniti istog...vidjecemo, ali covjek vise sjedi na klupi nego sto igra !! Ali postoji jedna stvar koju zeljo sebi moze dozvoliti a to je da odigraju X i da im ne dodje u pitanje 2 mjesto...jer je bajka o plavom proljecu i stizanju Borca..ipak ostala samo bajka !! Mi to sebi ne smijemo i ne mozemo dozvoliti jer bi bukvalno doveli u pitanje tu 3-cu poziciju.Znaci FCS mora krenuti po pobjedu svim silama !!
Znaci...ocekujem nase napade od prve min i vrlo malo golova na ovoj tekmi a konacan rezultat nece preci ukupno 2 gola....sto bi izgledalo kao 1-0 ili u gorem slucaju po nas 1-1

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.