NK Zvijezda Gradačac

ado_94
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la ado_94 » 23 okt 2010, 17:24

zmaj_Bosne je napisao/la:Ima i Husić , mislim da bih više volio njega vidjet umjesto Đorića. Tu su još i Šehrić koji je takođe kao i Husić veoma mladi igrači,dok bi poslije i Vedu "turio" :) u špic. Mislim da će biti veća posjeta nego što je bilo protiv Sarajeva i Drine.
ma bitno je vedu "turit" neka zaceplja rupe...samo za to i sluzi a neka djora i husic igraju....ako ne nista bar nas nasmiju
Nk Zvijezda

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 23 okt 2010, 17:32

ado_94 je napisao/la:
zmaj_Bosne je napisao/la:Ima i Husić , mislim da bih više volio njega vidjet umjesto Đorića. Tu su još i Šehrić koji je takođe kao i Husić veoma mladi igrači,dok bi poslije i Vedu "turio" :) u špic. Mislim da će biti veća posjeta nego što je bilo protiv Sarajeva i Drine.
ma bitno je vedu "turit" neka zaceplja rupe...samo za to i sluzi a neka djora i husic igraju....ako ne nista bar nas nasmiju
sine pišeš gluposti, danas nas najači pojedinac je bio djorić.. jedini je imao mrtvu šansu i par asistencija. dok je totalno zakazao nikic.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 23 okt 2010, 17:44

Ma sila je Đorić od igrača :lol:
Dragon Town

ado_94
Kontakt:

Post Postao/la ado_94 » 23 okt 2010, 17:50

ciro_ciro je napisao/la:
ado_94 je napisao/la:
sine pišeš gluposti, danas nas najači pojedinac je bio djorić.. jedini je imao mrtvu šansu i par asistencija. dok je totalno zakazao nikic.
pa kod njega su sve mrtve sanse :lol:
Nk Zvijezda

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 23 okt 2010, 19:14

Fula mrtve sanse, a golmani mu fataju zive lopte.Nagradno pitanje glasi:O kojem se igracu NK Zvijezde radi ? :roll:

gradacacan
Kontakt:

Post Postao/la gradacacan » 23 okt 2010, 20:44

ta gospoda od bos.zmaja i zmaja od bosne nemaju veze o fudbalu i mogu samo da se sagnu tom igracu koga pljuju.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 23 okt 2010, 21:37

gradacacan je napisao/la:ta gospoda od bos.zmaja i zmaja od bosne nemaju veze o fudbalu i mogu samo da se sagnu tom igracu koga pljuju.
Ko je rekao da pljujem igrača, pa rekao sam da je sila :mrgreen:
Dragon Town

gradacacan
Kontakt:

Post Postao/la gradacacan » 23 okt 2010, 21:48

pa ti i taj drugi zmaj ste izgleda neki vrhunski poznavaoci fudbala pa sebi dajete za pravo da pisete o igracima.vama niko ne valja.onda dodjite ti i on pa vi igrajte mozda i napravite nesto.

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 23 okt 2010, 22:26

gradacacan je napisao/la:pa ti i taj drugi zmaj ste izgleda neki vrhunski poznavaoci fudbala pa sebi dajete za pravo da pisete o igracima.vama niko ne valja.onda dodjite ti i on pa vi igrajte mozda i napravite nesto.
Baš mi je drago kada se ovdje na forumu javi neko od igrača, uvijek sam za to da se i igrači uključe u ove diskusije. Da dodam da je Zvijezda uvijek tu, a igrači dolaze i odlaze. I navijači ostaju tu uvijek uz klub ;)
Dragon Town

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 23 okt 2010, 23:44

ehhh tosunovicu tako si nam trebao danas...
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

Husein Captain
Kontakt:

Post Postao/la Husein Captain » 24 okt 2010, 19:32

Bosanski zmaj je napisao/la:TOSUNOVIC JE KRALJ,ostali špicevi nisu ni za kantonalne lige i u tome je naš najveći problem.
daj ba ljudi budite realni malo...tosunovic da nije zabio cetri komada velezu..sad bi bio negdje fijuu...iskreno drago mi je na tome sto zabija al njegovi golovi se svode na 3-4 utakmice svega...nadam se da ce pocet da zabija cesce pa makar svaku 2 utakmicu... ;)

Zvijezda :)

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 24 okt 2010, 19:54

Husein Captain je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:TOSUNOVIC JE KRALJ,ostali špicevi nisu ni za kantonalne lige i u tome je naš najveći problem.
daj ba ljudi budite realni malo...tosunovic da nije zabio cetri komada velezu..sad bi bio negdje fijuu...iskreno drago mi je na tome sto zabija al njegovi golovi se svode na 3-4 utakmice svega...nadam se da ce pocet da zabija cesce pa makar svaku 2 utakmicu... ;)

To je na mjestu sto kazes,Tosunovic je odigrao 10 utakmica u prvenstvu a davao golove u 4 utakmice.Za ekipu bi bilo bolje da je drugacije raspodjelio golove po utakmicama ali i ovaj ucinak za sada je odlican.Uz to, Tosunovic je zabiljezio i 2 asistencije.Treba uzeti u obzir da je Tosunovic bio povrijeđen u drugom kolu protiv Zelje gdje je morao napustiti utakmicu, a nakon toga se morao vracati nakon povrede.U svakom slucaju u dosadasnjem dijelu prvenstva najkorisniji igrac Zvijezde.

P.S.Rezultati iz ovog kola su nam isli na ruku jer je svih 5 ekipa iz gornjeg dijela tabele remiziralo,tako da je u neku ruku i ponisten nas kiks protiv Buducnosti jer je razlika izmedju klubova ostala ista.

mmmirza
Kontakt:

Post Postao/la mmmirza » 24 okt 2010, 21:16

Bosanski zmaj je napisao/la:
Husein Captain je napisao/la:

To je na mjestu sto kazes,Tosunovic je odigrao 10 utakmica u prvenstvu a davao golove u 4 utakmice.Za ekipu bi bilo bolje da je drugacije raspodjelio golove po utakmicama ali i ovaj ucinak za sada je odlican.Uz to, Tosunovic je zabiljezio i 2 asistencije.Treba uzeti u obzir da je Tosunovic bio povrijeđen u drugom kolu protiv Zelje gdje je morao napustiti utakmicu, a nakon toga se morao vracati nakon povrede.U svakom slucaju u dosadasnjem dijelu prvenstva najkorisniji igrac Zvijezde.

P.S.Rezultati iz ovog kola su nam isli na ruku jer je svih 5 ekipa iz gornjeg dijela tabele remiziralo,tako da je u neku ruku i ponisten nas kiks protiv Buducnosti jer je razlika izmedju klubova ostala ista.
PA JB OTE JEL TI TO MISLIS DA SE MI TO BORIMO ZA PRVAKA

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 24 okt 2010, 21:52

Ma vazno je da smo u vrhu tabele,negdje 5-6 mjesto, to bi za nas bio uspjeh ove sezone.Za razliku od prosle sezone kada smo strahovali do posljednjeg kola za opstanak,ipak ove sezone je puno ljepsi pogled na tabelu.Mislim da smo prosle sezone bas negdje u ovom momentu bili na posljednjem mjestu.Ekipi treba dati vremena da se uigra ipak je doslo do prevelikih promjena u igrackom kadru i normalne su ove rezultatske oscilacije.
Moramo shvatiti da se liga dosta promjenila u odnosu na prosle sezone i da sada svi gube bodove kod kuce.

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 24 okt 2010, 22:04

Bosanski zmaj je napisao/la:Ma vazno je da smo u vrhu tabele,negdje 5-6 mjesto, to bi za nas bio uspjeh ove sezone.Za razliku od prosle sezone kada smo strahovali do posljednjeg kola za opstanak,ipak ove sezone je puno ljepsi pogled na tabelu.Mislim da smo prosle sezone bas negdje u ovom momentu bili na posljednjem mjestu.Ekipi treba dati vremena da se uigra ipak je doslo do prevelikih promjena u igrackom kadru i normalne su ove rezultatske oscilacije.
Moramo shvatiti da se liga dosta promjenila u odnosu na prosle sezone i da sada svi gube bodove kod kuce.
U potpunosti se slazem sa ovim realnim razmisljanjem. Pogledajte tabelu - Borac 1 poraz, Sarajevo 2 poraza, Zvijezda 3 poraza, a ostali svi 4 i vise. Zao mi je zbog losijih igara u Gradaccu, ponajvise zbog navijaca, ali mislim da ce ova ekipa u proljece sa dva ili tri pojacanja biti ono sto mi od nje ocekujemo. Mozda bi ipak trebali imati vise razumijevanja i strpljenja.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 25 okt 2010, 09:24

bondich je napisao/la:borac olipic nema sanse da im uzmemo i bod..rudar sloboda losi smo kod kuce posve tak da sigurno necemo upisat ni jednu pobijedu do kraja sezone..nazalost
odkud sad to, zar nemamo ekipu za europska natjecanja

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 25 okt 2010, 10:20

Molim vas, nemojte brzati stvari, pustite da ide sezona svojim tokom. Naravno, navijačima i igračima bilo kojeg kluba cilj je sami vrh, tako i nama, ali mi smo u takvom rejtingu da nam sve osim ispadanja nije razočaravajuće. Realno, pripadamo na jednom od 4. do 8. mjesta, što će vjerovatno i biti krajnji plasman.

Budemo li preko noći željeli sve, sve bismo preko iste mogli i izgubiti. Step by step.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Fatko
Kontakt:

Post Postao/la Fatko » 25 okt 2010, 11:00

Nista ljudi spremaj te se za Banja Luku mislim da ce bit bus pa et ko je za neka se pocne spremat sad ce subota ;)

ciro_ciro
Kontakt:

Post Postao/la ciro_ciro » 26 okt 2010, 09:31

ciro_ciro je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:Ljudi, pa ne treba gledati u boju stolica, kakve veze ima što su zelene. Pa i na Koševu su zelene stolice a boja sarajevskog kluba je bordo. Znači boja nema nikakve veze. Što se tiče kvaliteta, stolice su odlične. Naslonjač ima hod od nekih 6 do 7 centimetara i tako se prilagođavaju leđima. Zelenih stolica je došlo 1700 a ostale će biti crvene sa kojima će se ispisati NK ZVIJEZDA. Sve u svemu bolje i ove zelene nego da nema nikakvih. I na kraju krajeva nitko od vas nije dao ni jedne jedine marke za stolice tako da nemate pravo pametovati. Treba biti zadovoljan i sa ovim što imamo. Nama stadion i tribinu ne izgrađuje ni kanton ni federacija niti država. Sami sebi gradimo infrasrukturu i treba se zahvaliti ovim sponzorima što ulažu u klub. Ne sviđaju vam se igrači, ne sviđa vam se trener a sada i stolice. Svi vi koji ste nezadovoljni skupite koju paru pa sebi osnujte klub sa kojim ćete igrati u Premijer ligi i onda radite da njim šta hoćete. Kome se ne sviđaju ove stolice, za njih ima stara tribina i neka idu na nju i utakmicu neka gledaju sa crvenih stolica.
Ma tebi uliznice... Cvitkušićevoj je svejedno kakve su stolice.. pa vi ste čisti debili... A možda su ovo stolcie recimo od nekog klubA VIŠKA RECIMO OD NEKOG RUDARA ILI NEŠTO ??? DAT CU VAM JEDNU ASOCIJACIJU BANOVIĆI.. KOJE SU MJESTO.. I MOŽDA VAM ONDA NEKE STVARI BUDU JASNIJE ????

Samo da vas napomenem na ovaj moj post. kad su stolice stigle.. i da još jeednom naglasim Zvijezda - Budućnost Banovići 1:1 (dogovor)

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 26 okt 2010, 10:13

ciro_ciro je napisao/la:
ciro_ciro je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:Ljudi, pa ne treba gledati u boju stolica, kakve veze ima što su zelene. Pa i na Koševu su zelene stolice a boja sarajevskog kluba je bordo. Znači boja nema nikakve veze. Što se tiče kvaliteta, stolice su odlične. Naslonjač ima hod od nekih 6 do 7 centimetara i tako se prilagođavaju leđima. Zelenih stolica je došlo 1700 a ostale će biti crvene sa kojima će se ispisati NK ZVIJEZDA. Sve u svemu bolje i ove zelene nego da nema nikakvih. I na kraju krajeva nitko od vas nije dao ni jedne jedine marke za stolice tako da nemate pravo pametovati. Treba biti zadovoljan i sa ovim što imamo. Nama stadion i tribinu ne izgrađuje ni kanton ni federacija niti država. Sami sebi gradimo infrasrukturu i treba se zahvaliti ovim sponzorima što ulažu u klub. Ne sviđaju vam se igrači, ne sviđa vam se trener a sada i stolice. Svi vi koji ste nezadovoljni skupite koju paru pa sebi osnujte klub sa kojim ćete igrati u Premijer ligi i onda radite da njim šta hoćete. Kome se ne sviđaju ove stolice, za njih ima stara tribina i neka idu na nju i utakmicu neka gledaju sa crvenih stolica.
Ma tebi uliznice... Cvitkušićevoj je svejedno kakve su stolice.. pa vi ste čisti debili... A možda su ovo stolcie recimo od nekog klubA VIŠKA RECIMO OD NEKOG RUDARA ILI NEŠTO ??? DAT CU VAM JEDNU ASOCIJACIJU BANOVIĆI.. KOJE SU MJESTO.. I MOŽDA VAM ONDA NEKE STVARI BUDU JASNIJE ????

Samo da vas napomenem na ovaj moj post. kad su stolice stigle.. i da još jeednom naglasim Zvijezda - Budućnost Banovići 1:1 (dogovor)
hahaha 1:1 jesi li ti bio na utakmici? :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.