pusti suplju A_d_OA_d_0 je napisao/la:e Bgm dodje li kaka u man utd nema titule naredne 3 godine...mada nebi volio da mi najdrazi igrac predje u najmrzi klub...cuj on da igra lopte sa onom pascadijom (rooney,scholes i slicni)..

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
pusti suplju A_d_OA_d_0 je napisao/la:e Bgm dodje li kaka u man utd nema titule naredne 3 godine...mada nebi volio da mi najdrazi igrac predje u najmrzi klub...cuj on da igra lopte sa onom pascadijom (rooney,scholes i slicni)..
hehe..ja ovo ozb..hahaStevie-G je napisao/la:pusti suplju A_d_OA_d_0 je napisao/la:e Bgm dodje li kaka u man utd nema titule naredne 3 godine...mada nebi volio da mi najdrazi igrac predje u najmrzi klub...cuj on da igra lopte sa onom pascadijom (rooney,scholes i slicni)..![]()
![]()
![]()
![]()
nije al Zaru klocu el zhar cccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccccel-fighter je napisao/la:Mislim da bi bilo dobro kad bi Tevez došao u Liverpool. Dobili bi joč jednog trkača. Ako ne dovedu Teveza, treba više prilike dati Babelu, N Gogu, Al Žaru...
Jao losije utakmice nisam gledao odavno majke mi, sreca pa smo imali raspolozenog Kuyta ostali su svi izgledali "mrtvi" na terenu, osim toga sto se Torres nikako nije mogao sastaviti s loptom...alan_kardec je napisao/la:Alo ljudi **** Arbelou,Liverpool pobijedio 3:1.
to ti je srpski jezik u srpskom se sve pise kako se cita kod nas se pise onako kako i treba tj. kako se i originalno zove taj covjek.VanBasten je napisao/la:arapska imena se u bos. jeziku pišu onako kako se izgovaraju![]()
Al Žar je ispravno
Jok.fera je napisao/la:to ti je srpski jezik u srpskom se sve pise kako se cita kod nas se pise onako kako i treba tj. kako se i originalno zove taj covjek.VanBasten je napisao/la:arapska imena se u bos. jeziku pišu onako kako se izgovaraju![]()
Al Žar je ispravno
doduše, ma ne bi ni spominjao, boli me lijevi bubreg kako neko piše.reds_forever je napisao/la:ma ko da je bitno kako se izgovara,vazno je kako igra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.