haxball
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: haxball
unica javi se kad budeš online da završimo 13. kolo.
Mogu sutra od 13h pa dalje citav dan, pa ti vidi kad ti odgovara..hanniz je napisao/la:http://www.haxball.gr/league/view/54577
starmo94 i baje nek se jave kada budu tu, da odigramo naše utakmice.
PS. Pošto nisam bio od početka, pobjednik će biti ko bude prvi ili, možda, top8, pa četvrtfinala i ta čuda?
sta ti imas nas testirat jednu smo vas i dobili i pojeli,a drugu smo vas pojeli al ste na srecu dobiliSarajlijc@ je napisao/la:Hard Bass je napisao/la:sta ima,jedva ste nas jednu dobili,a nakon 7 tekmi morali smo i mi izgubiti jednu,i to imali smo 0:2 ,pad koncetracijeSarajlijc@ je napisao/la:Samo da pozdravim one profesionalce![]()
![]()
Ko opet bude htio protiv mene i one masine bujrum
![]()
![]()
Veceras cemo vas opet testirat
Ludlo 4 (koristim ovaj racun,od ludla ne znam sifru )
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
VOLIM ŽELJEZNIČAR!
Baja_Zvjerka - vm22 0:5, službeni rezultat.
baš kad je utakmica, može li kako prije, ili možda čak i danas? poslije malo?starmo94 je napisao/la:Mogu sutra od 13h pa dalje citav dan, pa ti vidi kad ti odgovara..hanniz je napisao/la:http://www.haxball.gr/league/view/54577
PS. Pošto nisam bio od početka, pobjednik će biti ko bude prvi ili, možda, top8, pa četvrtfinala i ta čuda?
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Kakva utakmica bola, pa ne traje citav dan..Ako ne mozes u 13h mozemo u 22h meni je isto..hanniz je napisao/la:baš kad je utakmica, može li kako prije, ili možda čak i danas? poslije malo?starmo94 je napisao/la:Mogu sutra od 13h pa dalje citav dan, pa ti vidi kad ti odgovara..hanniz je napisao/la:http://www.haxball.gr/league/view/54577
Vidiš da sam se zeznuo druže, onda ćemo sutra poslije utakmice.starmo94 je napisao/la:Kakva utakmica bola, pa ne traje citav dan..Ako ne mozes u 13h mozemo u 22h meni je isto..
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Evo me dzonvejn
- harebianconero
- Kontakt:
@baja jesil živ jarane 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Hocel meni iko napisati kako se igraju kola,ima li datum,vrijeme ? ? ?
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
vidi ovog @vm22 .... probio se na 1. mjesto.
Ima jedan poraz, nema potrebe da govorim od koga.
@bajo, javi se kad budes da odigramo.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
je.biga, ovde si jedino ti jaci od mene, sa redsom sam tu negdje iako sam ga dobio. Odma da znas protiv tebe moram bunker igratILoveLFC je napisao/la:vidi ovog @vm22 .... probio se na 1. mjesto.Ima jedan poraz, nema potrebe da govorim od koga.
vm22 je napisao/la:je.biga, ovde si jedino ti jaci od mene, sa redsom sam tu negdje iako sam ga dobio. Odma da znas protiv tebe moram bunker igratILoveLFC je napisao/la:vidi ovog @vm22 .... probio se na 1. mjesto.Ima jedan poraz, nema potrebe da govorim od koga.
@bajo, javi se kad budes da odigramo.![]()
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
legenda-starmo94 4:16
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja ne zelim vise da igram.. Bezveze je ovo sve organizovano, nikakvih pravila nema, osim jednog samo a to je da pravila nema... Jedan dan se 3 kola odigraju, pa jedno kolo 5 dana, nije sve po nekom ps-u.. Mene konekcija je*e, jos nisu uduplali... Igrat' cu na sljedecem, kupujem novi comp, pa ce to sve biti bolje, pa cu vam i tada derati guzove kao i do sada... Pozzz, i neka pobjedi najbolji

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Limuntos upada umjesto baje.
nadam se da će sad lakše ići.
Pa zar nisi rekao da ja upadam umjesto prvog koji ispadne cccdzonvejn je napisao/la:Limuntos upada umjesto baje.
-
zeljosampion
- Kontakt:
mogul se ja kako prijavit ? pa nek krenem od 7 ranga samo da udjem 
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
hanniz - vidim da si online , pa ocemo li sad odigrat ?
može...starmo94 je napisao/la:hanniz - vidim da si online , pa ocemo li sad odigrat ?
http://www.haxball.com/?roomid=58202525 ... 455&pass=1" onclick="window.open(this.href);return false;
ss.ba
you'll never walk alone!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
NIHAD ĐEDOVIĆ!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.