hamlet je napisao/la:Ako je neko gled'o Francuska - Albanija da mi kaže kako je Gomis odigr'o... Njega se bojim strašno!
Gledao drugo poluvrijeme. Gomis ispod prosjeka, masio dva zicera, Blanc ga zamjenio negdje u 70. minuti.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
hamlet je napisao/la:Ako je neko gled'o Francuska - Albanija da mi kaže kako je Gomis odigr'o... Njega se bojim strašno!
ma kume...."mindža" prolijeće naprijed i onda pozadi prazno...vidio si momka protiv rumunaBosnier je napisao/la:Ma ne vjerujem , da je Mravac u pitanju onda bih se zamislio*p!p!t@* je napisao/la:O tome ti i pričam...Al' eto na selektoru je da odluči ko će početi protiv Francuza,odnosno ko će im se najbolje suprostaviti...Plivadon je napisao/la: sinoc onaj rumunski komentator govori za mujdzu
Mindža mindža xD a njega me i strah, da ne kiksa momak pa belaj :S
Principatus je napisao/la:Iznenadjenje, iznenadjenje, selektor Francuske Blanc je dao izjavu.
Blanc: "Cuo sam, da se mnogobrojni navijaci BiH spremaju i dace biti prisutni na mecu u Parizu. Porucujem im da dodju u sto vecem broju i imaju lijepo putovanje za Francusku, jer putovanja za Poljsku i Ukrainu nece biti. Te su karte rezervisane za nase igrace i navijace."
SaLL/ihovic je napisao/la:Prije utakmice pita Dzeko golmana Luxemburga:
-Hoces zvaku ??
Golman: Jel Five ?
Dzeko: Ne nego Orbit, Five ces dobit kasnije.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :DDDDDDD prejako
ensadek je napisao/la:SaLL/ihovic je napisao/la:Prije utakmice pita Dzeko golmana Luxemburga:
-Hoces zvaku ??
Golman: Jel Five ?
Dzeko: Ne nego Orbit, Five ces dobit kasnije.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :DDDDDDD prejako![]()
![]()
![]()
Dobra ti je ta
Sušić:Žao mi Blanc-a i para koje je uplatio za putovanje u Poljsku i Ukrajinu,jer nakon naše pobjede neće smjeti ni do Ajfelovog tornja otići...Principatus je napisao/la:Iznenadjenje, iznenadjenje, selektor Francuske Blanc je dao izjavu.
Blanc: "Cuo sam, da se mnogobrojni navijaci BiH spremaju i dace biti prisutni na mecu u Parizu. Porucujem im da dodju u sto vecem broju i imaju lijepo putovanje za Francusku, jer putovanja za Poljsku i Ukrainu nece biti. Te su karte rezervisane za nase igrace i navijace."
Principatus je napisao/la:Iznenadjenje, iznenadjenje, selektor Francuske Blanc je dao izjavu.
ovako je poceo i onaj bjeloruski izbornik pred utakmnicu u ZenicuPrincipatus je napisao/la:Iznenadjenje, iznenadjenje, selektor Francuske Blanc je dao izjavu.
@Princi, tebe savez treba zaposliti na funkciju " službenog nahuškavača igrača". Naravno, imao bi svoj ured sa prelijepim pogledom, odličnim stolom, vrhunskim desk računarom, i laptopom koji bi koristio na službenim putovanjima.Principatus je napisao/la:Iznenadjenje, iznenadjenje, selektor Francuske Blanc je dao izjavu.
Jeste jarane, bas kad kazes sjecam se toga koda je jucer bilo.Senaid L.F.C je napisao/la:ovako je poceo i onaj bjeloruski izbornik pred utakmnicu u ZenicuPrincipatus je napisao/la:Iznenadjenje, iznenadjenje, selektor Francuske Blanc je dao izjavu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.