Francuska - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Dado
Kontakt:

Re: BiH - Luxemburg / Francuska - BiH

Post Postao/la Dado » 08 okt 2011, 13:48

hamlet je napisao/la:Ako je neko gled'o Francuska - Albanija da mi kaže kako je Gomis odigr'o... Njega se bojim strašno!

Gledao drugo poluvrijeme. Gomis ispod prosjeka, masio dva zicera, Blanc ga zamjenio negdje u 70. minuti.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 08 okt 2011, 13:50

Bosnier je napisao/la:
*p!p!t@* je napisao/la:
Plivadon je napisao/la: sinoc onaj rumunski komentator govori za mujdzu
Mindža mindža xD a njega me i strah, da ne kiksa momak pa belaj :S
O tome ti i pričam...Al' eto na selektoru je da odluči ko će početi protiv Francuza,odnosno ko će im se najbolje suprostaviti...
Ma ne vjerujem , da je Mravac u pitanju onda bih se zamislio
ma kume...."mindža" prolijeće naprijed i onda pozadi prazno...vidio si momka protiv rumuna :) prošo ga onaj jedan debil ko budalu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 okt 2011, 13:54

Iznenadjenje, iznenadjenje, selektor Francuske Blanc je dao izjavu. :D

Blanc: "Cuo sam, da se mnogobrojni navijaci BiH spremaju i dace biti prisutni na mecu u Parizu. Porucujem im da dodju u sto vecem broju i imaju lijepo putovanje za Francusku, jer putovanja za Poljsku i Ukrainu nece biti. Te su karte rezervisane za nase igrace i navijace."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 08 okt 2011, 13:55

Begović

Mujdža Spahić Pandža Papac

Zahirović Rahimić

Pjanić Misimović Lulić

Džeko

Recimo. :mrgreen:
YNWA!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 okt 2011, 13:58

Idemo po tu pobjedu momci 8-)

Samo da izađe sa 2 napadača, a ne sa jednim...nem're Džeko sam :roll:

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 08 okt 2011, 13:59

Principatus je napisao/la:Iznenadjenje, iznenadjenje, selektor Francuske Blanc je dao izjavu. :D

Blanc: "Cuo sam, da se mnogobrojni navijaci BiH spremaju i dace biti prisutni na mecu u Parizu. Porucujem im da dodju u sto vecem broju i imaju lijepo putovanje za Francusku, jer putovanja za Poljsku i Ukrainu nece biti. Te su karte rezervisane za nase igrace i navijace."
:mrgreen: evooo ga opet poceo :mrgreen:
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 08 okt 2011, 14:00

Begović
Mujdža-Pandža-Spahić-Papac
Rahim(Zahir)
Pjanic Misimovic Medunjanin Lulic
Dzeko

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 08 okt 2011, 14:02

Prije utakmice pita Dzeko golmana Luxemburga:
-Hoces zvaku ??
Golman: Jel Five ?
Dzeko: Ne nego Orbit, Five ces dobit kasnije.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH :DDDDDDD prejako
SLOBODA do groba .

ensadek
Kontakt:

Post Postao/la ensadek » 08 okt 2011, 14:04

SaLL/ihovic je napisao/la:Prije utakmice pita Dzeko golmana Luxemburga:
-Hoces zvaku ??

:lol: :lol: :lol:
Dobra ti je ta :D

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 08 okt 2011, 14:05

ensadek je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:Prije utakmice pita Dzeko golmana Luxemburga:
-Hoces zvaku ??

:lol: :lol: :lol:
Dobra ti je ta :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: znOOm ;)
SLOBODA do groba .

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 08 okt 2011, 14:07

Principatus je napisao/la:Iznenadjenje, iznenadjenje, selektor Francuske Blanc je dao izjavu. :D

Sušić:Žao mi Blanc-a i para koje je uplatio za putovanje u Poljsku i Ukrajinu,jer nakon naše pobjede neće smjeti ni do Ajfelovog tornja otići... :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 08 okt 2011, 14:09, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 okt 2011, 14:07

Evo Susic mu je odmah replicirao u izjavi za L' equipe

Susic: "'ta ce Blanc, ja mu kroz noge probacivo"

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 08 okt 2011, 14:09

Kakvo cudo. Pa eno i francuzi u komentarima na lequipu sabiraju mogu li biti najbolji drugi. Susic kukavicki najavio sinoc utakmicu u Parizu, kao probat ce da pobjedi. Mozda mu je to neka taktika, ali realno on nema sta izgubiti tamo tako da moze raditi sta hoce i ne vidim razlog da se nesto ponizava. Ako se nasi ne u?eru mislim da ce ih glat dobit'.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 08 okt 2011, 14:15

ovako je poceo i onaj bjeloruski izbornik pred utakmnicu u Zenicu
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 okt 2011, 14:16

Bilo bi sad neukusno da mi kazemo idemo u Francusku po pobjedu, jer Franuzi imaju hrpu igraca koji bi igrali u bilo kojoj selekciji svijeta, uz to igraju na domacem terenu i imaju podrsku jednog Platinija. :x

Da ne bude da ja najavljujem poraz, samo hocu da kazem da treba davati odmjerene izjave i nadati se da ce nas podcijeniti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 08 okt 2011, 14:19

francuska se moze pobijediti

iaoko su realno jaci od nas, nije to beton reprezentaciaj tipa spanija, njemacka ili holandija, a neke stvari idu i nama u korist:

1. rasterecenost nasih igraca, mozemo dobiti puno, nemamo sta izgubiti, svakome je to veliki vjetar u ledja, bice i nama

2. kompletnan sastav manje vise imamo (jedino fali salihovic), francuzima fale riberi, benzema, abidal, mexes, pa evo izgleda i evra i jos dvojica-trojica, imaju oni naravno dosta kvalitetnih zamjena, al kad ti odjednom fali vise od pola ekipe nije to to, i slobodno se moze reci da su francuzi desetkovani i ovaj sastav koji izvedu protiv nas bice skrpljen i nedovoljno uigran

3. fantasticn atmosfera koju ce napraviti nasi navijacu u parizu, kojih ce biti vjerovatno izmedju 15 i 20 hiljada, samo iz mog gradica u bosni ide u pariz 200 ljudi, zapamtite, nasi navijaci napravit ce nezapamcenu atmosferu tamo i moguce da ce oboriti sve moguce rekorde po broju gostujucih navijaca

4. na ruku nam ide i ona anrijeva ruka, mnogi govore kako ce i suije navlaciti francuzima, al ja mislim da ce biti bas suprotno, ljaga je pala na njihovo ime nakon anrijeve ruke, cijeli svijet ih je osudio, sad mislim nema ni teorijske sanse da im se navlaci jer bi to bilo sad i previse ocigledno i ako platini bude uticao na sudije, sto posto ce im reci da ne navlace ni sekunde jer u suprotnom i njemu bi se stolica uzdrmala nako dvije ocigledne blamaze, tako da ja sto se sudjenja tice nemam nikakvog straha

5. i na kraju nasa prednost je i veci motiv, za nas je to istorijska prilika, nasi ce da grizu, dok francuzi vec odavno izgledaju kao reprezentacija koja igra preko qrca, sve utakmice njihove koje sam gledao, ni u jednoj nisam vidio nekog zara, vidi se iz aviona da one njihove crnce zaboli neka stvar za francuskom

bilo kako bilo. francuzi jesu favoriti, al imamo i mi svoje sanse, samo da odigramo sjajnu utakmicu i da imamo neku dozu sportske srece mozemo dobiti francuze, oni imaju ime, al ime ne pobjedjuje

sto se tice formacija i igraca, mislim da pape mora izvesti ekipu koja ce napadati, da papac i spaha budu na stoperima, pandza bi lako mogao kiksati i bolje da ne igra, ovako lulic i mujdza po bekovima, zahirovic i rahimic kao dva zadnja vezna sasvim su dovoljni za ojacavanje odbrane, bekovi mogu biti i ofaznivniji, a u napadu po meni je dilema samo dal od prve minute da igra misimivic ili ibisevic
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 08 okt 2011, 14:21

@Princi, tebe savez treba zaposliti na funkciju " službenog nahuškavača igrača". Naravno, imao bi svoj ured sa prelijepim pogledom, odličnim stolom, vrhunskim desk računarom, i laptopom koji bi koristio na službenim putovanjima.
Uglavnom, tvoj zadatak bi bio da pratiš medije i dolaziš na ideju za razne izjave, s tim nahuškaš/naložiš igrače i navijače da grizu. :mrgreen:

Samo nastavi. ;)

Što se utakimice tiče, nemamo šta izgubiti. Idemo svim silama, primarni cilj smo već ostvarili.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 okt 2011, 14:23

Bernd Stange: Mozete pobjediti Francusku :mrgreen: :lol:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 08 okt 2011, 14:24

jos malo i Francuskaaaaaaaaaaa ! :D jedva cekam da pocneeee, isto toliko me je strah :D

samo za taj osjecajjjjjj ! Volim te BiH .
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 okt 2011, 14:31

Senaid L.F.C je napisao/la:

ovako je poceo i onaj bjeloruski izbornik pred utakmnicu u Zenicu
Jeste jarane, bas kad kazes sjecam se toga koda je jucer bilo.
Mislim da sam bas ja slucajno i tada prenio tu njegovu izjavu. Sta ces, takvi su, puni sebe i spremni na sve. :)

@BaDa12
Hvala, hvala. :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.