KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Imali neko odgovor ZASTO kkbosna nudi(prijavljuje se) za domacinstvo FINAL 4 NLB lige?
Ja ne kontam...Zarada nebi rekao,slavimo 30 godina od titule itd gluposti.
Nesto pricaju da u Zadru nije sigurno za srbijanske klubove sto se pokazalo na rukometnom prvenstvu itd,ja sam duboko uvjeren da u SA nebi mogli ocekivati nista ispod krvi do koljena ako budu dolazili obliznje delije,grobari i naravno obljiznji bbb-ovci ili tornadovci.
Fakat ne kontam nisu htjeli organizaciju kupa a hoce final 4 NLB lige u kojem ne ucestvujemo.
ALI BILO BI DOSTA ZANIMLJIVO PORED PARKETA.
Ja ne kontam...Zarada nebi rekao,slavimo 30 godina od titule itd gluposti.
Nesto pricaju da u Zadru nije sigurno za srbijanske klubove sto se pokazalo na rukometnom prvenstvu itd,ja sam duboko uvjeren da u SA nebi mogli ocekivati nista ispod krvi do koljena ako budu dolazili obliznje delije,grobari i naravno obljiznji bbb-ovci ili tornadovci.
Fakat ne kontam nisu htjeli organizaciju kupa a hoce final 4 NLB lige u kojem ne ucestvujemo.
ALI BILO BI DOSTA ZANIMLJIVO PORED PARKETA.
heheh ovo nisam znao , mozda planiraju nekako da dostignu 4 poziciju , koja lova u ljubljanu da se posalje i eto nam mjestakobe je napisao/la:Imali neko odgovor ZASTO kkbosna nudi(prijavljuje se) za domacinstvo FINAL 4 NLB lige?
.

Sto se ovoga tice nece biti nikakvih problema sigurno,delije bojkotuju KK Crvena Zvezda zbog sukoba sa upravom,grobari bojkotuju NLB ligu, BBB odavno ne prati Cibonu a i Tornado je od nedavno u svadji sa upravom tako da od nekih sukoba i organizovanog dolaska nema nista.Nesto pricaju da u Zadru nije sigurno za srbijanske klubove sto se pokazalo na rukometnom prvenstvu itd,ja sam duboko uvjeren da u SA nebi mogli ocekivati nista ispod krvi do koljena ako budu dolazili obliznje delije,grobari i naravno obljiznji bbb-ovci ili tornadovci.
Jedini razlog koji ja imam jeste sljedeci:
Mozda srpski klubovi nece da igraju u Hrvatskoj, a Hrvatski u Srbiji, mozda su rukovodstvu NLB-a prijetili bojkotom, i mislim da je za obje strane Sarajevo najprihvatljivije rijesenje, ali NLB im moze samo dati domacinstvo ako se kandiduju.
Ovo je jedan nacin
Drugi nacin je:
Vidjeli su koliko je puno navijaca bilo protiv KK CZ i KK Partizana, i mozda misle ako bi igrali KK Partizan i KK Cibona, jos plus marketing da bi mogli imati zaradu.
Mozda srpski klubovi nece da igraju u Hrvatskoj, a Hrvatski u Srbiji, mozda su rukovodstvu NLB-a prijetili bojkotom, i mislim da je za obje strane Sarajevo najprihvatljivije rijesenje, ali NLB im moze samo dati domacinstvo ako se kandiduju.
Ovo je jedan nacin
Drugi nacin je:
Vidjeli su koliko je puno navijaca bilo protiv KK CZ i KK Partizana, i mozda misle ako bi igrali KK Partizan i KK Cibona, jos plus marketing da bi mogli imati zaradu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ako Bosna i Sarajevo budu organizatori F4 NLB lige,to ce biti odlicna stvar! Prije svega dvorana ce se jos urediti,postaviti novi parket itd..vjerovatno bi nas klub i profitirao od te organizacije!.. Ovo treba pozdraviti svakako! mada sumnjam da cemo pored Zadra i Beograda bas mi biti domacini!..
mali info:
sutra 18.02. Sportklub prenosi snimak tekme Michigen-Michigen State.
ove godine Michigen St. je No. 6 u NCAA, a Goran Suton počinje u prvih 5 i najbolji je skakač jake Big Ten konferencije ca 8 skokova, uz oko 10-tak poena po tekmi (za 3p 55%).
vrijedi pogledati...
sutra 18.02. Sportklub prenosi snimak tekme Michigen-Michigen State.
ove godine Michigen St. je No. 6 u NCAA, a Goran Suton počinje u prvih 5 i najbolji je skakač jake Big Ten konferencije ca 8 skokova, uz oko 10-tak poena po tekmi (za 3p 55%).
vrijedi pogledati...
Ocigledno nisi upucen!-ne zivis u SA NI U BLIZINIgavra je napisao/la:Sto se ovoga tice nece biti nikakvih problema sigurno,delije bojkotuju KK Crvena Zvezda zbog sukoba sa upravom,grobari bojkotuju NLB ligu, BBB odavno ne prati Cibonu a i Tornado je od nedavno u svadji sa upravom tako da od nekih sukoba i organizovanog dolaska nema nista.Nesto pricaju da u Zadru nije sigurno za srbijanske klubove sto se pokazalo na rukometnom prvenstvu itd,ja sam duboko uvjeren da u SA nebi mogli ocekivati nista ispod krvi do koljena ako budu dolazili obliznje delije,grobari i naravno obljiznji bbb-ovci ili tornadovci.
Ili nisi vidio da sam napisao "obliznji".
Upravu si da mozda nebi bilo problema kada bi dolazili grobari,delije,tornado iz svojih gradova ali ja ovdje pricam o drugim stvarima.
JA pricam o "SATRO" grobarima,delijama itd u okolici SA ali i ostalih dijelova nama dragog manjeg entiteta koji bi tu bili iz drugih razloga nevezano za sport.
Mislim da je sada jasnije i to da je Zadar puno puno pozeljniji ako misle na pomenute stvari.
Znal ko sad hocel se protiv cibosa igrati u subotu posto cibona igra euroligu?
Koliko se ja sjecam protiv partizana se igralo u subotu.
Bosna ASA BHT : Cibona Saturday, 07.03.2009. 20:00 ovo pise na adriaticnasketball ali ovo je isto za sve parove.
Bosna ASA BHT : Cibona Saturday, 07.03.2009. 20:00 ovo pise na adriaticnasketball ali ovo je isto za sve parove.
Ako bi Bosna uspjela doci do 6 mjesta u NLB ligi,da li bi imala pravo nastupa na kakvom vecem takmicenju (fiba cup ili slicno).
- lolo d pitar
- Kontakt:
pa valjda idemo prvo na gostovanje,pa tek onda cibona kuci,ima jos do toga 3 sedmice,a nije vala ni bitni jel subota ili petakkobe je napisao/la:Znal ko sad hocel se protiv cibosa igrati u subotu posto cibona igra euroligu?
da ULEB cupmajestic je napisao/la:Ako bi Bosna uspjela doci do 6 mjesta u NLB ligi,da li bi imala pravo nastupa na kakvom vecem takmicenju (fiba cup ili slicno).
@kobe pa vec je bio Final 8 u sarajevu i ja se ne sjecam da je bilo nekih problema. igrali smo kvalifikacijsku utakmicu sa srbijom i nije bilo nikakvih problema. igrali smo sa hrvatskom i nije bilo velikih problema osim jedne manje tuce koja je u poređenju sa onim sto je bilo na ciglanama kada je celik gostovao želji nista. nije isto interesovanje za fudbal i kosarku i nije toliko razvijena tradicija da se dolazi na te gostujuce utakmice...
You are someone else I am still right here
Ja ti samo kazem da ne bi dolazili Delije,Grobari,BBB i TornadoUpravu si da mozda nebi bilo problema kada bi dolazili grobari,delije,tornado iz svojih gradova ali ja ovdje pricam o drugim stvarima.
Kijev otjerao sve strane igrace!
Pored Kenana Bajramovića klub više ne računa na Scoonie Penna, Gorana Jeretina, Clay Tuckera, Jovu Stanojeviča i Brent Wrighta, te na trenera Sašu Obradovića!
Uh da nam je love pa dovesti neke od njih!:)
Sta ceka kanton,jesu li odobrili pare za sarajevske klubove,Zelju,Sarajevo,Bosnu? novac bi trebao biti operativan u martu...Bajramovic bi nam extra dosao,jer moze igrati i 4-5,kao i Penn..Jeretin,,ma svi:)
Ali njih vec trazi pola spanske lige,tako da tu Bosna nema nikakvih sansi!nazalost:(
Pored Kenana Bajramovića klub više ne računa na Scoonie Penna, Gorana Jeretina, Clay Tuckera, Jovu Stanojeviča i Brent Wrighta, te na trenera Sašu Obradovića!
Sta ceka kanton,jesu li odobrili pare za sarajevske klubove,Zelju,Sarajevo,Bosnu? novac bi trebao biti operativan u martu...Bajramovic bi nam extra dosao,jer moze igrati i 4-5,kao i Penn..Jeretin,,ma svi:)
Ali njih vec trazi pola spanske lige,tako da tu Bosna nema nikakvih sansi!nazalost:(
Ma nema sanse da nekko od njeih dodje u Bosnu,a te pare mozemo izgleda sanjati samo ak ih ne uvrste u budžet za ovu godinu,a posto je usrana ekonomske kriza budžet kantona ce biti znatno smanjen pa i ova 3 000 000 za klubove su upitna,a ceka se da se konacno nakane pa donesu budžet i onda bi i mi eventualno dobili i te pare.A ne mogu da vjerujem da cemo protiv Krke igrati u maloj dvorani **** ih namjestaj i sajam vise,svake godine neki sajmovi nas izbace iz dvorane.
- lolo d pitar
- Kontakt:
a sto onda to spominjes kad nema nikakvih sansibosnas_ je napisao/la:Kijev otjerao sve strane igrace!
Haj mi sada objasnjavaj sta ide prije itd. znam ali me zanima kada ce se igrati hocul biti kuci u SA.lolo je napisao/la:pa valjda idemo prvo na gostovanje,pa tek onda cibona kuci,ima jos do toga 3 sedmice,a nije vala ni bitni jel subota ili petakkobe je napisao/la:Znal ko sad hocel se protiv cibosa igrati u subotu posto cibona igra euroligu?
- lolo d pitar
- Kontakt:
ja mislim da neces biti kuci,****,bice subota to
Valjao bi nam ovaj Jeretin,nevjerujem da je nesto skup sad usred sezone i u onim godinama.
Ali je sklon povredama! ma svaki od ovih igraca bi nam extra dosao! mada sumnjam da mi imamo pare za takva pojacanja..
ima li ikakve sanse da se bajramovic dovede za kraj prvenstva? to bi bilo odlicno + vasiljevic i onda smo sigurni prvaci... PROVJERENO 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.