Lijepa predstava nasih u 2. poluvremenu,pokazali smo kvalitet i jos smo blize Brazilu.Dosta ih je naslo put do mreze i to je isto sjajna stvar.Idemo dalje,gazimo do Brazila i na velika vrata stizemo na Copacabanu.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Lijepa je bila i u prvom poluvremenu, samo da nisu jedno te isto forsirali - duge centarsutove sa lijeve strane. Ne znam zasto im je trebalo poluvrijeme da vide da ono sto su pokusavali u prvom nije funkcionisalo.Cautinho je napisao/la:Lijepa predstava nasih u 2. poluvremenu,pokazali smo kvalitet i jos smo blize Brazilu.
Pa defanzicni vezni.. cijelo vrijeme je tu gravitiro. Vidio si i kod crvenog kartona gdje ga je lik udario..Rockefeller je napisao/la:Kako smo dobro odigrali bez Misimovica. Ne bi ga Pape treb'o vise zvati!
Najbolja BH utakmica ikad/kvalifikacija bice da je protiv Grcke. Sastave na sunce, da vidim na kojoj poziciji je Rahimic igrao?
i sa toliko godina na ledjima Rahim-aga je klasu bolji od Zahirovica..FliX je napisao/la:Pa defanzicni vezni.. cijelo vrijeme je tu gravitiro. Vidio si i kod crvenog kartona gdje ga je lik udario..Rockefeller je napisao/la:Kako smo dobro odigrali bez Misimovica. Ne bi ga Pape treb'o vise zvati!
Najbolja BH utakmica ikad/kvalifikacija bice da je protiv Grcke. Sastave na sunce, da vidim na kojoj poziciji je Rahimic igrao?
Protiv Grcke?FliX je napisao/la:Pa defanzicni vezni.. cijelo vrijeme je tu gravitiro. Vidio si i kod crvenog kartona gdje ga je lik udario..Rockefeller je napisao/la:Kako smo dobro odigrali bez Misimovica. Ne bi ga Pape treb'o vise zvati!
Kaze na 1:40 "Sta je sve golman brani, ma dosta jarane, dosta ..."Fergie je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sad cu da razbijem staklo![]()
mislio sam da pratim nogomet, ali ocito da ne kad nisam cuo za tog Jajala!?zizu1991 je napisao/la:Šta je sa Jajalom, nije mi jasno ? Znam da igra redovno, al ne pominje se nikako u našim medijima.
Mato Jajalo, igrao za U21 repku Hrvatske, a brat mu brani za nasu mladu reprezentaciju. Bio u Sieni, sad je u Kolnu. Igra zadnjeg veznog i ima iskustva iz Serie A i BL. Moglo bi se sredit da promjeni sportsko drzavljanstvo, siguran sam. Samo ga treba kontaktirat.xavi26 je napisao/la:mislio sam da pratim nogomet, ali ocito da ne kad nisam cuo za tog Jajala!?zizu1991 je napisao/la:Šta je sa Jajalom, nije mi jasno ? Znam da igra redovno, al ne pominje se nikako u našim medijima.zna li neko nesto vise o njemu?
Slagao sam se sa tvojim postom,do ovog dijela gdje si morao pljunuti na Svraku i Vrsajevica. Njih dva sluze na ovom forumu da se spomenu gdje god nesto ne valja i sta god se desi po njima se pljuje. Nije to finoFOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ma vrlo je bitno ove potencijalne reprezentativce pridobiti na našu stranu,barem većinu njih,jbg vazda će biti ovih debila ala Seferović i Hajrovic stariji (a za njega imam neki predosjecaj da ce zaigrat za nas,iako ja ne bi volio da se to desi) i ostali.. Širina i kvalitet klupe nekad predstavljaju odlucujuci faktor i treba imat u vidu da bi velika većina nas više voljelo na klupi vidjet npr. eto tog Hadzica, pa i Dilavera ili Arslanagica, a ne da gledamo kojekakve Svrake i Vrsajevice, uz svo postovanje..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.