Latvija-Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

U Latviji ćemo:

1. Pobijediti
270
90%
2. Remizirati
10
3%
3. Izgubiti
19
6%

Ukupno glasova: 299

Cautinho
Kontakt:

Re: Latvija-Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Cautinho » 09 jun 2013, 09:07

Nisam nista pisao ovih dana ,pa cu sako da ostavim neki komentar na ovu utakmicu.
Lijepa predstava nasih u 2. poluvremenu,pokazali smo kvalitet i jos smo blize Brazilu.Dosta ih je naslo put do mreze i to je isto sjajna stvar.Idemo dalje,gazimo do Brazila i na velika vrata stizemo na Copacabanu. ;)
Keep walking.

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 09 jun 2013, 09:39

Cautinho je napisao/la:Lijepa predstava nasih u 2. poluvremenu,pokazali smo kvalitet i jos smo blize Brazilu.
Lijepa je bila i u prvom poluvremenu, samo da nisu jedno te isto forsirali - duge centarsutove sa lijeve strane. Ne znam zasto im je trebalo poluvrijeme da vide da ono sto su pokusavali u prvom nije funkcionisalo.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 09 jun 2013, 11:46

Kako smo dobro odigrali bez Misimovica. Ne bi ga Pape treb'o vise zvati! :lol:

Najbolja BH utakmica ikad/kvalifikacija bice da je protiv Grcke. Sastave na sunce, da vidim na kojoj poziciji je Rahimic igrao?

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 09 jun 2013, 12:07

Rockefeller je napisao/la:Kako smo dobro odigrali bez Misimovica. Ne bi ga Pape treb'o vise zvati! :lol:

Najbolja BH utakmica ikad/kvalifikacija bice da je protiv Grcke. Sastave na sunce, da vidim na kojoj poziciji je Rahimic igrao?
Pa defanzicni vezni.. cijelo vrijeme je tu gravitiro. Vidio si i kod crvenog kartona gdje ga je lik udario..

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 09 jun 2013, 12:15

FliX je napisao/la:
Rockefeller je napisao/la:Kako smo dobro odigrali bez Misimovica. Ne bi ga Pape treb'o vise zvati! :lol:

Pa defanzicni vezni.. cijelo vrijeme je tu gravitiro. Vidio si i kod crvenog kartona gdje ga je lik udario..
i sa toliko godina na ledjima Rahim-aga je klasu bolji od Zahirovica..
Volim te Bosno!!!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 09 jun 2013, 12:18

FliX je napisao/la:

Protiv Grcke?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 jun 2013, 12:28

Besic treba da igra zadnjeg veznog. Ili taj Hadzic ako ista vrijedi. To nam je definitivno najslabija pozicijia. Da nam je se dokopat Jajala...

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 jun 2013, 12:41

Šta je sa Jajalom, nije mi jasno ? Znam da igra redovno, al ne pominje se nikako u našim medijima.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 09 jun 2013, 12:45

Fergie je napisao/la:[youtube][/youtube]

Sad cu da razbijem staklo :lol: :lol:
Kaze na 1:40 "Sta je sve golman brani, ma dosta jarane, dosta ..." :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 09 jun 2013, 12:54

zizu1991 je napisao/la:Šta je sa Jajalom, nije mi jasno ? Znam da igra redovno, al ne pominje se nikako u našim medijima.
mislio sam da pratim nogomet, ali ocito da ne kad nisam cuo za tog Jajala!? :roll: zna li neko nesto vise o njemu?
Volim te Bosno!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 jun 2013, 12:55

xavi26 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Šta je sa Jajalom, nije mi jasno ? Znam da igra redovno, al ne pominje se nikako u našim medijima.
mislio sam da pratim nogomet, ali ocito da ne kad nisam cuo za tog Jajala!? :roll: zna li neko nesto vise o njemu?
Mato Jajalo, igrao za U21 repku Hrvatske, a brat mu brani za nasu mladu reprezentaciju. Bio u Sieni, sad je u Kolnu. Igra zadnjeg veznog i ima iskustva iz Serie A i BL. Moglo bi se sredit da promjeni sportsko drzavljanstvo, siguran sam. Samo ga treba kontaktirat.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 09 jun 2013, 12:57

http://www.transfermarkt.de/de/mato-jaj ... 47513.html" onclick="window.open(this.href);return false; - evo o njemu par informacija.
Uglavnom, većinu je @Cartman rekao.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 09 jun 2013, 13:00

Tanak je Jajalo igrac,bolje da se posvete nekim igracima koji su kvalitetniji i mladji,a imaju nesredjene papire(Kolasinac,Hadzic i ostali da ne nabrajamo ponovo).

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 09 jun 2013, 13:23

...a ti znas da je Hadzic kvalitetniji?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 09 jun 2013, 13:41

Da se prije godinu/dvije spominjao Jajalo, rekao bih DA ! Ali sada ... U posljednje vrijeme je u katastrofalnoj formi, čak ni u Kolnu ne igra, a spominjao se njegov povratak u Hrvatsku, tačnije u Dinamo . Ali vidjećemo, ne bi bilo s goreg pokušati s njim :)

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 09 jun 2013, 13:45

Ma vrlo je bitno ove potencijalne reprezentativce pridobiti na našu stranu,barem većinu njih,jbg vazda će biti ovih debila ala Seferović i Hajrovic stariji (a za njega imam neki predosjecaj da ce zaigrat za nas,iako ja ne bi volio da se to desi) i ostali.. Širina i kvalitet klupe nekad predstavljaju odlucujuci faktor i treba imat u vidu da bi velika većina nas više voljelo na klupi vidjet npr. eto tog Hadzica, pa i Dilavera ili Arslanagica, a ne da gledamo kojekakve Svrake i Vrsajevice, uz svo postovanje..
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

VanjaC
Kontakt:

Post Postao/la VanjaC » 09 jun 2013, 13:48

------------------------------------------------------------------Begovic-----------------------------------------------------------------------
---Mujdza----------------------------Spahic---------------------------------Arslanagic----------------------------Kokosinjac--------
-------------------------------------Besic------------------------------------------Salihovic-------------------------------------------------
----Pjanic------------------------------------------------Misimovic-------------------------------------------------Lulic------------------
-------------------------------------------------------------Dzeko-------------------------------------------------------------------------------

Ima da razbijemo Argentinu 8-)

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 09 jun 2013, 14:01

jel jedini ja primjećujem da naša repka igra baš kao SAFET sto je igrao nekada

LAGANO
JEDNOSTAVNO
PRELIJEPO
UBOJITO
NEZAUSTAVLJIVO
EFIKASNO
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jun 2013, 14:10

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Ma vrlo je bitno ove potencijalne reprezentativce pridobiti na našu stranu,barem većinu njih,jbg vazda će biti ovih debila ala Seferović i Hajrovic stariji (a za njega imam neki predosjecaj da ce zaigrat za nas,iako ja ne bi volio da se to desi) i ostali.. Širina i kvalitet klupe nekad predstavljaju odlucujuci faktor i treba imat u vidu da bi velika većina nas više voljelo na klupi vidjet npr. eto tog Hadzica, pa i Dilavera ili Arslanagica, a ne da gledamo kojekakve Svrake i Vrsajevice, uz svo postovanje..
Slagao sam se sa tvojim postom,do ovog dijela gdje si morao pljunuti na Svraku i Vrsajevica. Njih dva sluze na ovom forumu da se spomenu gdje god nesto ne valja i sta god se desi po njima se pljuje. Nije to fino
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 09 jun 2013, 14:14

Cini se da je stvoren takav sistem igre pod Papetom, da pored par kljucnih igraca, na ostalim pozicijama nije bitno ko igra. Naravno da je potreban najjaci sastav protiv jakih repki, ali ove utakmice gdje se ne smije okliznuti, i najvecim reprezentacijama znaju nekad predstavljati problem, ali sada ne i nama.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.