FK Slavija
Re: FK Slavija
Ako sam dobro skontao danasnja tekma je mnogo vazna za nase fudbalere jer samo u slucaju pobjede ce da dobiju premije koje su vezane za prva 4 kola!!!Zato danas u napad od prve minute jer iako je nas danasnji protivnik zadnji na tabeli to nista ne znaci,licno mislim da su dobra ekipa sa izuzetno dobrim napadacima Pandzom i Sekubom da mi imamo takve napadace bili bi sigurno u vrhu a ovako zlatna sredina!!!!!Volio bi da me nasi napadaci danas iznenade i da im se javno izvinim sto sam sumnjao u njihove kvalitete!!!!!!!!!
Odavno lakse pobjede nisam gledao kod nas,definitivno nam treba jak napadac da pospremi one llopte u gol danas je trebalo biti minimum 5-6 golova!!!!!Danas relativno svi dobri a posebno treba istaci Dudu sa dva gola a covjek zadnji vezni!!!!
-
- Kontakt:
Potežete neke teške teme. Posle svađe u upravi Radničkog iz Kragujevca zbog transfera Kostića u Groningen, beogradski deo uprave je otišao i preuzeo Smederevo. Sa sobom su poveli svoje igrače među kojima su bili Osman i Krmar i to je jedini razlog što su oni tamo otišli.
Halo.bolan pa o cemu ti sada pišeš.Šta UOPŠTE znace osman I krmar u srbijanskom nogometu.Ko su oni ,šta su oni -nemoj unositi zabunu .prosek, I ništa vise.Pusti ti smederevo,radnicki kragujevac.Da su iole tako dobri ne bih došli u Slaviju,vec u CRVENU ZVEZDU,PARTIZAN,VOJVODINU.a NADAM SE BOLAN DA ZNAŠ DA JE Smederevo ispalo iz lige a ta dvojica su SUPER ODGRALI-kada bih se šalili.RiquelmeSaPavlovca je napisao/la:Potežete neke teške teme. Posle svađe u upravi Radničkog iz Kragujevca zbog transfera Kostića u Groningen, beogradski deo uprave je otišao i preuzeo Smederevo. Sa sobom su poveli svoje igrače među kojima su bili Osman i Krmar i to je jedini razlog što su oni tamo otišli.
Nadam se da je uprava ispostovala igrace sa premijama i da ce nas igraci opet obradovati ako nista ono bar sa bodom sa Pirote!!!!!Vidim da se Lemez prikljucio ekipi sto me dodatno obradovalo,sve u svemu nije ovo nimalo lose samo nek ovako nastave!!!!
-
- Kontakt:
Ta dvojica zajedno sa Karamatićem,Jazavcom i Aleksićem su bili svemirci u našoj ligi kad su došli. Ti si slep pa ne primetiš razliku između liga. Ovde bi jedan Javor lagano bio šampion.
Nemaš ti paša VEZE S VEZOM.Danas se sve vrlo lako moze provjeriti za par sekundi.Svemirci u tvojoj glavi neka I nadalje ostanu a nemoj prosipat šuplje.karamatic,jazavac-samo neznam ni koje taj.aleksic su imali minutažu u radnicki kragujevac vrlo malu ali vas je Spalevic dobro napalio DA SU TO BUDUCI NOGOMETAŠI KOJI CE VJEROVATNO potpisati u Barsu,Real,Porto.E jesi me fino nasmijao sa tim anonimcima koji pristaju igrat za kiflu sa pekmezom.A sada dobro čitaj------to su totalni anonimusi ZAPAMTI.Takve ceš momke naći oko Sarajeva koliko poželiš.u Srbiji niko cuo nije za te tvoje SVEMIRCE,samo se pitam što ih neko bolan nije odveo u velike klubove JAVOR,VOŽDOVAC,BEŽANIJU,OFK-BEOGRAD.RADNICKI NIŠ,NOVI PAZAR,DONJI SREM,RAD itd.u zabludi si paša ali su ti vjerovatno jarani ,,,,,,,,TANKO,TANKO,PRETANKO anonimusiiiiiiiiiiiiiiiiii koji ma je bitniji provod po lukavici,spasovdanskoj topliku sohou ,kontri,i još nekim kaficima.RiquelmeSaPavlovca je napisao/la:Ta dvojica zajedno sa Karamatićem,Jazavcom i Aleksićem su bili svemirci u našoj ligi kad su došli. Ti si slep pa ne primetiš razliku između liga. Ovde bi jedan Javor lagano bio šampion.
Sve u svemu i pored svega ti momci zasluzuju postovanje!!!!!!!Sto svojim igrama,borbenoscu,ponasanjem i na svaki moguci nacin ni za jednog nikad ali bas nikad nisam cuo ruznu rjec da je neko rekao.Nebitno nisu Mesi,Cavi ili mozda Inijesta ali nama su dosli da pomognu kad je bilo najteze a to se nezaborvlja!!!!!
Hajde neka bude tako,ali ipak nije tako.Pojačanja su paša kada donesu PREVAGU u timu a oni to nijesu.Vozdralovcen16 je napisao/la:Sve u svemu i pored svega ti momci zasluzuju postovanje!!!!!!!Sto svojim igrama,borbenoscu,ponasanjem i na svaki moguci nacin ni za jednog nikad ali bas nikad nisam cuo ruznu rjec da je neko rekao.Nebitno nisu Mesi,Cavi ili mozda Inijesta ali nama su dosli da pomognu kad je bilo najteze a to se nezaborvlja!!!!!
Blazen ti pokoj i vjecna slava Davore!!!!Steta napustio nas je mnogo dobar lik kojeg su volili ne samo svi u klubu nego i oko njega!!!!!Daco ce uvjek biti upamcen po mnogobrojnim donacijama i pomaganjima igracima a i navijacima kojima je pomagao u finansiranju raznoraznih gostovanja!!!!Sad u iducu nedelju treba izaci i pobjediti Vitez u cast naseg Davora i da se potvrdi ovaj bod sa Pirote,momci moraju dati sve od sebe za nova tri boda u nedelju da na taj nacin ispratimo Dacu!!!!!.
Koliko je cijena ulaznice kod vas za utakmice? 

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
5 km zapad a sjever 2km.Nadati se dobroj tekmi sutra malo sam citao po forumu od ovih ekipa sto su vec dasad igrale sa Vitezom da ste dosta tvrda i dobra ekipa.Mi smo sutra konpletni pa tako da ocekujemo pobjedu jer sljedeca tekma nam je protiv Zelje tako da se racuna na ove bodove mada su te utakmice najteze za dobiti!!!!Nadajmo se lijepoj fudbalskoj predstavi pa nek dobije bolji!!!!!FanVitez je napisao/la:Koliko je cijena ulaznice kod vas za utakmice?
Ne igra Edin Dudo cisti kartone!!!!
lovcen16 je napisao/la:5 km zapad a sjever 2km.Nadati se dobroj tekmi sutra malo sam citao po forumu od ovih ekipa sto su vec dasad igrale sa Vitezom da ste dosta tvrda i dobra ekipa.Mi smo sutra konpletni pa tako da ocekujemo pobjedu jer sljedeca tekma nam je protiv Zelje tako da se racuna na ove bodove mada su te utakmice najteze za dobiti!!!!Nadajmo se lijepoj fudbalskoj predstavi pa nek dobije bolji!!!!!FanVitez je napisao/la:Koliko je cijena ulaznice kod vas za utakmice?
Aha hvala na odgovoru,nama cetvorice veoma bitnih nema,ali sta je tu je.moramo probati osvojiti bod bar

TH 1950
Tacno mi je zao Viteza sto je izgubio danas ali je..ga tri boda su tri boda,nepamtim bas pozadugo da je neka gostujuca ekipa dobila aplauze prilikom izlaska na teren u drugom poluvremenu a to se danas desilo ekip[i Viteza da je domaci navijaci caste aplauzom a moze se reci i za njihove navijace koji su pravo osvezenje bili na stadionu,fina ekipa zajebanata....Tacno da onaj ne napravi crveni mi nikad nebi dali gola a ovako igrac vise pola sata opet kazem je..ga ovo je na iskustvo ne na kvalitet!!!!
-
- Kontakt:
Je li vam bilo onih koji su se čuvali kartona, a ipak su ih dobili pa neće igrati protiv nas poslije ove pauze?
Grbavica naš je Hram!!!
Mislim da smo kompletni jer danas je Dudo cistio kartone,zuti je dobio Pusara a on ulazi sa klupe!!!Tako da mislim da su svi na raspolalaganju za derbi ali ako ne angazujemo nekog napadaca nama se crno pise patnja ziva da uguramo loptu u gol.RiverPlate je napisao/la:Je li vam bilo onih koji su se čuvali kartona, a ipak su ih dobili pa neće igrati protiv nas poslije ove pauze?
-
- Kontakt:
Što se golova tiče nismo ni mi ništa boljilovcen16 je napisao/la:Mislim da smo kompletni jer danas je Dudo cistio kartone,zuti je dobio Pusara a on ulazi sa klupe!!!Tako da mislim da su svi na raspolalaganju za derbi ali ako ne angazujemo nekog napadaca nama se crno pise patnja ziva da uguramo loptu u gol.RiverPlate je napisao/la:Je li vam bilo onih koji su se čuvali kartona, a ipak su ih dobili pa neće igrati protiv nas poslije ove pauze?

Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
bravo prijatelju dobili ste cisto na iskustvo i na pogresno postavljenu igru naseg tima nakon iskljucenja brekala a mislim da je nas bilo iz viteza poprilican broj jer nas je dosta bilo na vasoj tribini i hvala na gostoprimstvu i dodite i vi kod nas ako bogda na novi stadionlovcen16 je napisao/la:Tacno mi je zao Viteza sto je izgubio danas ali je..ga tri boda su tri boda,nepamtim bas pozadugo da je neka gostujuca ekipa dobila aplauze prilikom izlaska na teren u drugom poluvremenu a to se danas desilo ekip[i Viteza da je domaci navijaci caste aplauzom a moze se reci i za njihove navijace koji su pravo osvezenje bili na stadionu,fina ekipa zajebanata....Tacno da onaj ne napravi crveni mi nikad nebi dali gola a ovako igrac vise pola sata opet kazem je..ga ovo je na iskustvo ne na kvalitet!!!!
Neko je izgubio dva telefona i pravo gotivne cvike kad se razisla ona magla samo je to ostalo!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.