Majko Kljaljevicsteve-o je napisao/la:blaz kraljevic...Brane je napisao/la:Ko je ovaj lik na avataru?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Majko Kljaljevicsteve-o je napisao/la:blaz kraljevic...Brane je napisao/la:Ko je ovaj lik na avataru?
jasta jeharishp je napisao/la:Majko Kljaljevicsteve-o je napisao/la:blaz kraljevic...Brane je napisao/la:Ko je ovaj lik na avataru?sa druge strane.........
pa ko će drugi nego onseha je napisao/la:Ibricic igrac br 1. u Hajduku na polusezoni
Mislim da je sin Mirsada BaljicaKarim_Madrid je napisao/la:Koja ovaj lik O.Baljic![]()
zna li ko vise nesto o njemu...igrali kod Mese???
To je sin Mirsada Baljića Žvake. Rodjen je u Svici 1990. godine i juniorski je reprezentativac iste zemlje. Kazu da je po igri "preslikani" otac.Karim_Madrid je napisao/la:Koja ovaj lik O.Baljic![]()
Stole iz Bora je napisao/la:To je sin Mirsada Baljića Žvake. Rodjen je u Svici 1990. godine i juniorski je reprezentativac iste zemlje. Kazu da je po igri "preslikani" otac.Karim_Madrid je napisao/la:Koja ovaj lik O.Baljic![]()
Zvaka za njega kaze:
- Kako ću ja pričati o Omaru, pa za mene je najbolji na svijetu. Ma eto, brz je, zna sve o lopti, visok, hrabar, može igrati u napadu, vezi, odbrani.
To mi je sinKarim_Madrid je napisao/la:Koja ovaj lik O.Baljic![]()
hahahaha ma daj,Avazov sport hahahaha,zar to smeče još iko čitaPonos Torina je napisao/la:Evo sad sam vidio naslov u novinama sport pise u vezi Nadarevica sve je rijeseno selim u Englesku ako je vjerovati nasim sugavimk novinama posebno Sportu(avaz)
Vi neke anonimuse nalazite kad budu u prvom timu onda ih hvalite!!hroni je napisao/la:To mi je sinKarim_Madrid je napisao/la:Koja ovaj lik O.Baljic![]()
![]()
![]()
Po istom izvoru je završio u Udineseu prije nekoliko godina.Ponos Torina je napisao/la:Evo sad sam vidio naslov u novinama sport pise u vezi Nadarevica sve je rijeseno selim u Englesku ako je vjerovati nasim sugavimk novinama posebno Sportu(avaz)
Pa sve su prilike da nijedne ne valjaju. Oslobođenje se meni pokazalo kao najpouzdanije.seha je napisao/la:Koje su po vama relevantne novine u BiH ??? Koje god ko spomene vama nevaljaju
He he ha.Željovac je napisao/la:Pa sve su prilike da nijedne ne valjaju. Oslobođenje se meni pokazalo kao najpouzdanije.seha je napisao/la:Koje su po vama relevantne novine u BiH ??? Koje god ko spomene vama nevaljaju
Bio je i Senad Zeric u Ajax-ufrenki je napisao/la:avazov sport je svojevremeno transferirao emira granova u real![]()
s naslovom GRANOV U REALU!
Zeric+Amsterdam=chichak je napisao/la:Bio je i Senad Zeric u Ajax-ufrenki je napisao/la:avazov sport je svojevremeno transferirao emira granova u real![]()
s naslovom GRANOV U REALU!to mi je nekako imalo smisla,Amserdam i Zeric
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.