Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la harishp » 07 dec 2009, 16:21

steve-o je napisao/la:
Brane je napisao/la:Ko je ovaj lik na avataru?
blaz kraljevic...
Majko Kljaljevic ;) sa druge strane.........
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 07 dec 2009, 16:27

harishp je napisao/la:
steve-o je napisao/la:
Brane je napisao/la:Ko je ovaj lik na avataru?
blaz kraljevic...
Majko Kljaljevic ;) sa druge strane.........
jasta je :lol:

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 07 dec 2009, 19:23

Ibricic igrac br 1. u Hajduku na polusezoni

SLUŽBENA stranica Hajduka odabrala je najboljeg igrača polusezone. U konkurenciji su bili svi igrači koji su odigrali barem minutu, a najbolji igrač se birao prema glasovima novinara koji prate Hajduk.

U jednoj od najbljeđih Hajdukovih polusezona iz sivila se najviše izdvajao Senijad Ibričić koji je skupio 55 bodova. Ivan Strinić, ugodno iznenađenje na lijevom boku je drugi, dok treće mjesto dijele Danijel Subašić i Mirko Oremuš.

"To je jedno od najvećih priznanja koje igrač Hajduka može dobiti. Bilo bi mi sigurno još puno draže da su i uspjesi naše momčadi bili bolji ove jeseni, no s obzirom na posljednje nastupe siguran sam da ćemo biti puno bolji na proljeće", kazao je Senijad Ibričić, osvajač priznanja Hajdukovac jeseni za 2009. godinu.

"Veseli me posebno što je svih 11 novinara jednoglasno odabralo mene, znači da sam doista zadovoljio različitom ukusima. Nije me iznenadila činjenica što je na drugom mjestu Ivan Strinić, odigrao je vrlo dobru jesen, baš kao i Mirko Oremuš koji je s Danijelom Subašićem na trećem mjestu. Značajan broj novinara je sudjelovao u izboru, što potvrđuje vrijednost ocjene",rekao je Ibričić za službenu stranicu kluba.

Više će Ibričić moći slaviti nakon srijede ako njegova momčad izbori poluzavršnicu Hrvatskog kupa. S početkom u 16 sati Hajduk će ugostiti Zagreb, u prvoj utakmici u Kranjčevićevoj nije bilo golova.

"Neće nam biti lako, Zagreb ima dobru momčad, njihov trener Igor Štimac nas dobro poznaje, očekujem tvrdu utakmicu u kojoj ćemo mi dati sve od sebe i ipak razveseliti naše navijače. Volio bih da bude gledatelja, da nas dođu podržati i veseliti se s nama nakon posljednjeg zvižduka", pozvao je najbolji hajdukovac jeseni svoje navijače.

Na pitanje o mogućem transferu Ibro je ponovio:"Ne želim o tome ni razmišljati, igrač sam Hajduka i jedino što očekujem je da ću u svakoj sljedećoj utakmici dati svoj maksimum."

Ibricic pa tri prazna mjesta pa ostali xD

slika
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 08 dec 2009, 12:11

seha je napisao/la:Ibricic igrac br 1. u Hajduku na polusezoni
pa ko će drugi nego on 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 08 dec 2009, 13:11

Karim_Madrid je napisao/la:Koja ovaj lik O.Baljic :?: :?: zna li ko vise nesto o njemu...igrali kod Mese???
Mislim da je sin Mirsada Baljica

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 dec 2009, 13:12

Karim_Madrid je napisao/la:Koja ovaj lik O.Baljic :?: :?: zna li ko vise nesto o njemu...igrali kod Mese???
To je sin Mirsada Baljića Žvake. Rodjen je u Svici 1990. godine i juniorski je reprezentativac iste zemlje. Kazu da je po igri "preslikani" otac.

Zvaka za njega kaze:
- Kako ću ja pričati o Omaru, pa za mene je najbolji na svijetu. Ma eto, brz je, zna sve o lopti, visok, hrabar, može igrati u napadu, vezi, odbrani.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 dec 2009, 14:16

Stole iz Bora je napisao/la:
To je sin Mirsada Baljića Žvake. Rodjen je u Svici 1990. godine i juniorski je reprezentativac iste zemlje. Kazu da je po igri "preslikani" otac.

Zvaka za njega kaze:
- Kako ću ja pričati o Omaru, pa za mene je najbolji na svijetu. Ma eto, brz je, zna sve o lopti, visok, hrabar, može igrati u napadu, vezi, odbrani.
:D Treba nam takvih.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 dec 2009, 14:33

Evo sad sam vidio naslov u novinama sport pise u vezi Nadarevica sve je rijeseno selim u Englesku ako je vjerovati nasim sugavimk novinama posebno Sportu(avaz) :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 08 dec 2009, 14:34

To mi je sin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 08 dec 2009, 14:36

Ponos Torina je napisao/la:Evo sad sam vidio naslov u novinama sport pise u vezi Nadarevica sve je rijeseno selim u Englesku ako je vjerovati nasim sugavimk novinama posebno Sportu(avaz) :mrgreen:
hahahaha ma daj,Avazov sport hahahaha,zar to smeče još iko čita :twisted:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 dec 2009, 14:44

hroni je napisao/la:
To mi je sin :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vi neke anonimuse nalazite kad budu u prvom timu onda ih hvalite!!
Oni su u drugom timu Grenobla i za sada nisu vrijedni spomena nije nasa repka kanta onda ce mo sve igrace iz Austriske 3 lige i Njemacke 3,4 jug sjever spominjati sve ih u repku treba staviti.. :?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 dec 2009, 14:52

Ponos Torina je napisao/la:Evo sad sam vidio naslov u novinama sport pise u vezi Nadarevica sve je rijeseno selim u Englesku ako je vjerovati nasim sugavimk novinama posebno Sportu(avaz) :mrgreen:
Po istom izvoru je završio u Udineseu prije nekoliko godina.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 08 dec 2009, 15:40

Koje su po vama relevantne novine u BiH ??? Koje god ko spomene vama nevaljaju ;)
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 08 dec 2009, 20:34

seha je napisao/la:Koje su po vama relevantne novine u BiH ??? Koje god ko spomene vama nevaljaju ;)
Pa sve su prilike da nijedne ne valjaju. Oslobođenje se meni pokazalo kao najpouzdanije.

Visca el Višća!

ambrozija
Kontakt:

Post Postao/la ambrozija » 08 dec 2009, 23:09

Željovac je napisao/la:
seha je napisao/la:Koje su po vama relevantne novine u BiH ??? Koje god ko spomene vama nevaljaju ;)
Pa sve su prilike da nijedne ne valjaju. Oslobođenje se meni pokazalo kao najpouzdanije.
He he ha.
Banjalucke Nezavisne novine su bile krenule dobrim putem da postanu najbolji BH dnevni list, medzutim krmak iz Laktasa je prezuzeo glavnu rijecu u njima tako da su i one postale isto smece kao Avaz i Oslobodjenje,a o San-u da i ne pisemo. Nevaljaju ni jedne, stim sto Avaza i dalje ima daleko najveci tiraz.
93,4 % " !!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 dec 2009, 01:53

Hajde se sljedeći put potrudi kad me citiraš i napiši nešto više od hehahe. Ili još bolje, ne dotiči se mojih postova ako ne znaš ili ne želiš izdići se iznad nivoa dječije komunikacije.

Visca el Višća!

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 09 dec 2009, 07:20

haj,pustite se novina sve su to karine :mrgreen:

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 09 dec 2009, 15:42

avazov sport je svojevremeno transferirao emira granova u real :mrgreen:
s naslovom GRANOV U REALU! :o

chichak
Kontakt:

Post Postao/la chichak » 09 dec 2009, 15:52

frenki je napisao/la:avazov sport je svojevremeno transferirao emira granova u real :mrgreen:
Bio je i Senad Zeric u Ajax-u :D to mi je nekako imalo smisla,Amserdam i Zeric
...nisu mogli da te ugase!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 09 dec 2009, 16:28

chichak je napisao/la:
frenki je napisao/la:avazov sport je svojevremeno transferirao emira granova u real :mrgreen:
Bio je i Senad Zeric u Ajax-u :D to mi je nekako imalo smisla,Amserdam i Zeric
Zeric+Amsterdam=slika

:mrgreen: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.