Kao zamjena se spominje Dino Coric. Mada nevjerujem da ce neko uzet Kadusica jer mu je zadnja godina ugovora, znaju dobro svi kakvo je trziste u BiH i sackekat ce dogodine. Dok bi vec Brkic s 2 godine ugovora mogo ici i ja mislim da oce sigurno.ultras94mostar je napisao/la:Iskreno ne bi volio da ode Kadusic jer tesko cemo naci zamjenu za njega u ovoj ligi. Sto se tice ovog Barisica, ne vidim neko pojacanje u njemu. Radi se o momku koji je vecinu karijere proveo na posudbama, a prosle sezone u 2.HNL bez ikakvog ucinka... Bolje je bilo da su povukli momka iz juniora da ulazi s klupe nego ovakve likove dovoditi. Bez potrebno bacanje novca umjesto pametno da se ulaze.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
-
PiazzaGrande
- tutankamon1905
- Kontakt:
Koju poziciju Uche igra
Svidja mi se sto je zadnji vezni, bas nam je falio brz igrac na toj poziciji, a afrikanci znaju odradit dobar poso na toj poziciji, jer ih ima posvuda.
-
PiazzaGrande
Bevanda, Sutalo. Al dobro sve ocekivano vjerovatno ova trojica mladjih posudba, Bekricu i Bekicu zahvalnica. Skup je Bekric da bi ga se zalilo, a vjv ce mnogi zugat.PiazzaGrande je napisao/la:Nema Rodina, Bekrica i Bekica na popisu za pripreme...
-
PiazzaGrande
Hvala im, zao mi je zbog Bekica, u prvom mandatu u Zrinji se solidno nadavao golova, u ovom drugom nula...ja sam mu u svakom slucaju zahvalan na onom golu iz penala za Sarajevo protiv Zeljeznicara 2017.UZM je napisao/la:Bevanda, Sutalo. Al dobro sve ocekivano vjerovatno ova trojica mladjih posudba, Bekricu i Bekicu zahvalnica. Skup je Bekric da bi ga se zalilo, a vjv ce mnogi zugat.PiazzaGrande je napisao/la:Nema Rodina, Bekrica i Bekica na popisu za pripreme...
Nema nam ni Bucka, navodno ide put Tuzle...
Popis igraca fino izgleda, i ovo ce se ljeto ici u Sloveniju na pripreme, svi uvjeti su tu da se dobro spremimo za europu i pokusamo dobaciti do 3. kola kvalifikacija el...
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Postao/la delac30 » 26 pro 2018, 00:20delac30 je napisao/la:Bekric, Veselinovic, Acimovic sigurno nece produziti, mislim da pokusavaju raskinut sa Bekicem iako bi valjao duga je sezona... Niko u gradu nije za Neretljaka, mislim da ce biti svi ogorceni ako on dodje... A 99% da hoce, dobar je sa Šulom, a i ovog Vidovica je uvijek vodio sa sobom...Stanic mali svaku utakmicu najgoru na terenu, zbog njega su gusili i Emana i Mujagica...Kako sam cuo i Hajdarevic bi trebao otici
Kolak je vrhunski momak i golman...Ne znam koga cemo dovesti ali momak je odradio za 10 polusezonu...Hvala mu za sve... Iako volim Velez za njega bi bolje bilo u Zrinjski, ide u sampiona i ima ravnopravnu borbu sa golmanom koji je njegovo godiste...(Brkic 95), dok ce u Velezu Bobic braniti bar jos 2 godine
Jarane, odyebi s ovog pdfa i reci svom jaranu Vasiliju da ne laprda previše...
Volim te bola'!
Dosta je doslo novih na pdf Zrinjski, ja sam mislio da smo vecina povratnika sto smo popili ban prije 3-4 mjeseca kad je bila usijala atmosfera pred derbi. Ali ovaj sto je najvijac Veleza da vamo pravi polemiku s nama nije mi jasno. Jedino ako oce postat navijac Zrinje onda je dobrodosao.
- ASD
- Kontakt:
Jel to pukla veza sa Husarom?
Koliko vidim, nece ostati nijedan njegov igrac u ekipi.
-
GradKamena2
- Kontakt:
Hajdarevic ide jer se nije nametno decka je uzeo Mostar jednostavno nocni zivot,trebe i zapustio se jbg.ASD je napisao/la:Jel to pukla veza sa Husarom?
Ovaj mali sto je bio na posudbi u Capljini neznam sta ce bit sa njim.
Masic junior je u prvom timu mislim da je njegov.
Dolazi nam ovaj Topalovic golman.
-
PiazzaGrande
Ode li Samir Radovac u Grcku?! Trebao bi nam jedan sredisnji vezni...
Volim te bola'!
Tipa sto je bio tomic al tog je tesko naciPiazzaGrande je napisao/la:Ode li Samir Radovac u Grcku?! Trebao bi nam jedan sredisnji vezni...
HŠKZ
Imamo CirjakaPiazzaGrande je napisao/la:Ode li Samir Radovac u Grcku?! Trebao bi nam jedan sredisnji vezni...
-
PiazzaGrande
Početkom jeseni prošle godine igrali smo prijateljsku utakmicu kontra Budućnosti iz Podgorice, za njih u sredini je igrao jedan odličan igrač, sedmicu je nosio na dresu, Draško Božović...igrač,onako, Tomićevog tipaUZM je napisao/la:Imamo CirjakaPiazzaGrande je napisao/la:Ode li Samir Radovac u Grcku?! Trebao bi nam jedan sredisnji vezni...
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Hari Vukas za današnje sn: Blaža Sliškovića štujem otkad sam bio dijete
...U klubu su mi rekli da treba pokušati vratiti titulu prvaka, u kupu otići dalje od četvrtfinala, a u Europi odigrati minimalno šest utakmica...
...Zadovoljan sam igračkim kadrom. Bilo je nekih odlazaka-dolazaka, možda bude još, ali minimalno, jer je zapravo već sve posloženo...
...U klubu su mi rekli da treba pokušati vratiti titulu prvaka, u kupu otići dalje od četvrtfinala, a u Europi odigrati minimalno šest utakmica...
...Zadovoljan sam igračkim kadrom. Bilo je nekih odlazaka-dolazaka, možda bude još, ali minimalno, jer je zapravo već sve posloženo...
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
I ove godine pripreme u Sloveniji, ide se u Terme Čatež od 23.06.- 04.07.
Volim te bola'!
Nije ga Husara htjeo vuci po posudbama, on ga je nasilno i vratio u Zrinjski na polusezoni, ali nije niko u Zrinjskom glup. Ode "crveni" u likCe. Izgledo je on na prvi mah kao talenat, ali znam kad su on i Mulaha dosli odma je se vidjelo da je ovaj za klasu veci talenat, sto se i ispostavilo.
- ASD
- Kontakt:
Pod kojim okolnostima ga je odveo, sporazumni raskid ugovora?UZM je napisao/la:Nije ga Husara htjeo vuci po posudbama, on ga je nasilno i vratio u Zrinjski na polusezoni, ali nije niko u Zrinjskom glup. Ode "crveni" u likCe. Izgledo je on na prvi mah kao talenat, ali znam kad su on i Mulaha dosli odma je se vidjelo da je ovaj za klasu veci talenat, sto se i ispostavilo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.