Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Željooooo
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Željooooo » 07 sep 2014, 22:33

Najjaci komentar koji sam pročitao : Dennise ti ces mozda imati 100 utakmica odigrani za lihtenstajn. A ja vjerovatno ni jednu za bosnu. Al ipak imacemo jedno zajedno kad ostarimo. Obojca cemo imati nula pobjeda u reprezentaciji. :urnebes:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 07 sep 2014, 22:33

Švabe su nam jedini pravi prijatelji :D Oni su nam odgojili djece,što neće nikad niko... I hvala im,odmah da znaš!
Zadnja izmjena: sanlituncay, dana/u 07 sep 2014, 22:35, ukupno mijenjano 2 puta.
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 sep 2014, 22:34

sanlituncay je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:
Honorar je napisao/la:@calcio tragedija je da ti jedan mrtvi Lihtenstajn uzima igrace a mali ko mali je nebitan! Dakle ne postoji strategija i plan u Savezu nego sve se svodi na ho-ruk i Juku. E to je tragedija momcino..
ajd sad da prebacimo loptu na drugu stranu, jel Njemačkoj tragedija što im mi uzimamo igrače? Uzeli smo im Kolašinca koji u ovoj odbrani Njemačke bi imao zagarantovano prvo mjesto u timu i još naravno spominju se tu Raif Husić i mnogi drugi. Naravno da nije, poželjet će mu sreću i naći će nove, tako i mi ajmo ispast civilizovani bar jednom u životu.

Jest jarane,Njemačka može halalit cijelu mladu repku,jer ima 80 miliona STANOVNIKA :D A nas Bošnjaka 2 miliona,i mi odatle crpimo igrače,jer Srbi i Hrvati igraju za susjede :D
Ovo je presedan u historiji fudbala,da rperezentaciji koja je bila na SP igrače uzima Lihtenštajn... Ne radi se toliko o ovom igraču,koliko boli činjenica da mi gubimo protiv amaterskih repki djecu... Pa kako onda da očekujem da uzmemo ŠVEDIMA,HrvatimA,Srbima igrače :D
Pa kako bi ti nekoga ko ne zeli da igra za nas nagovorio da igra za nas, bez koristenja vruceg i hladnog oruzja i bez ucjenjivanja? Nase je da pitamo, a njihovo je da odgovore sa DA ili NE. Pitali smo, mali odgovorio i to je to. Cestitke savezu na pokusaju. Ne znam zasto ih napadate, u ovom slucaju nisu uopste krivi.

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 07 sep 2014, 22:38

Calcio druže,ja bi njega prebacio odmah u A tim,i naredna utakmica sa Walesom,pozovem ga... Čekam 90+
Mali de se skini... 1 minuta,i gotov je,naš! I više ga ne bi pozivao u A tim,boli me racku hoce li se odazivat Jagodicu ili kome vec :rol: A ako bude sta od njega u budućnosti,poziv ce dobit... al za neku drugu zaigrat nećeš!
U ovo vrijeme kad 200 ljudi dnevno ostaje bez posla, međugorske suvenirnice i Dinamo su puni ko brod!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 07 sep 2014, 22:40

Željooooo je napisao/la:Najjaci komentar koji sam pročitao : Dennise ti ces mozda imati 100 utakmica odigrani za lihtenstajn. A ja vjerovatno ni jednu za bosnu. Al ipak imacemo jedno zajedno kad ostarimo. Obojca cemo imati nula pobjeda u reprezentaciji. :urnebes:
Sjeti se komentara za Hajrovića,kad se Švicarskoj odazvo,dabogda majci za rodjendan umro :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 07 sep 2014, 22:41

Mi bi i protiv Arg i protiv Irana igrali bez lijevog beka da nije bilo Juke. To sve govori koliki javasluk vlada u fudbalskom savezu!

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 07 sep 2014, 22:42

De ba ljudi sta vam je momak nema samopouzdanja da se među ovom našom buranijom izbori u prvi tim, šta očekivati da uradi u Atletiku. Koja je igračina da ni njegovi roditelji ne vjeruju u njega. Surova istina.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 sep 2014, 22:42

sanlituncay je napisao/la:Calcio druže,ja bi njega prebacio odmah u A tim,i naredna utakmica sa Walesom,pozovem ga... Čekam 90+
Mali de se skini... 1 minuta,i gotov je,naš! I više ga ne bi pozivao u A tim,boli me racku hoce li se odazivat Jagodicu ili kome vec :rol: A ako bude sta od njega u budućnosti,poziv ce dobit... al za neku drugu zaigrat nećeš!
Mogao bi jednom, dva puta, i nikad više ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 07 sep 2014, 22:42

Ovo što nam se dešava u posljednje vrijeme:Seferović,Tanković,Salanović (Halilovića ne spominjem jer je on Hrvat iz Hrvatske) je blago rečeno sramotno.Hrvati i Srbi prave šprdnju s nama.Krajnje je vrijeme da shvatimo o čemu se radi.Bošnjaci koji su rođeni i odrasli u dijaspori nemaju razvijenu nacionalnu svijest.Većina njih za svoju domovinu smatra zemlju rođenje i življenja.U tim zemljama su se školovali,govore taj jezik a naš slabo,gore su im prijatelji itd.Istovremeno imamo grozan NSBiH,grozne medije i bosansku javnost.Projekt"Otvorena vrata"je jedno veliko sranje koje odmah mora biti obustavljano jer od toga nema ništa.Prvo promijeniti kompletan NSBiH,u njega neka uđu inteligentni i sposobni ljudi,patriote,domoljubi i ljudi koji će vratiti čast bosanskom čovjeku.Ne učine li se revolucionarne promjene mi ćemo biti repka na nivou Malte i Farskih otoka.U 21 i blamaže s Austrijom i Mađarskom su najbolji primjer toga.

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 07 sep 2014, 22:44

evo jedan info:
nakon prijateljske utakmice bih - lihtenstajn u tuzli, sami vrh saveza je ugovorio sastanak sa porodicom salanovic, gdje su izneseni planovi, cinjenice i obaveze igraca vezani za samu proceduru oko papirologije. naravno usmeno je potvrdjena obostrana zelja da salanovic obuce dres bih i savez je dao upute sta i kako dalje.
sve je ukazivalo na to i davalo naznake da se krece u pravom smijeru, do ove nedavne izjave gdje je salanovic izjavio da ce ipak igrati za lihtenstajn.
savez je svoje uradio i ugledu saveza itekako stete ovakve izjave nakon dogovora, a pravi razlog sto je jedan tek punoljetan balavac ovo izjavio lezi u cinjenice da je ocekivao ultimativno poziv papeta u buducnosti, sto nas savez nije mogao potvrditi (sto zbog nemjesanja u rad struke, sto on trenutno i ne zadovoljava taj nivo konkurencije). savez je jedino mogao obecati pozive za mladje selekcije, sto balavcu nije odgovaralo jer vec ima mjesto u a-timu lihtenstajna - te je odlucio preskociti logican slijed stepenica u karijeri i odlucio se za lihtenstajn!

mi imamo problem sa ovim novim mladim potencijalnim nadama sto ko balavci vec postavljaju ultimatum poziva u a-tim prije pokretanja bilo kakve procedure!
Zadnja izmjena: gazijabih, dana/u 07 sep 2014, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 07 sep 2014, 22:44

da zaključimo ovo oko Salanovića, kad se sve sabere i oduzme nismo mi na gubitku nego on shvatiće kroz par godina još je mlad.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 sep 2014, 22:45

Dobar mu berater :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

sanlituncay
Kontakt:

Post Postao/la sanlituncay » 07 sep 2014, 22:45

Virtu4l je napisao/la:
sanlituncay je napisao/la:Calcio druže,ja bi njega prebacio odmah u A tim,i naredna utakmica sa Walesom,pozovem ga... Čekam 90+
Mogao bi jednom, dva puta, i nikad više ;)
Fudbal je odavno prestao biti igra :D To je biznis,a ko u biznisu nije namazan,propadne prije nego i počne :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 07 sep 2014, 22:45

Ovaj momak nije normalan. Ne treba dramu pravit od ovoga, jer niko ne zna kakav ce on bit igrac, niti ga je iko gledao. To sto igra za Atletico ne mora nista znacit, ti klubovi imaju brdo igraca u akademiji i samo velika manjina napravi neku karijeru. To sto je izabrao Lihtenstajn mi i govori da nema neko samopouzdanje i ambicije.

Procitao sam sada kako je samo napisao ovaj tekst na facebooku. Dijete ne zna osnove Bosanskog jezika. Klasicni izdajnik. Vozdra i yebi se.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 07 sep 2014, 22:46

On je igrao za U19 Liht. dakle mogao bi za nas U21 stim da dok promjeni civilno pa sportsko drzavljanstvo to bi potrajalo pretpostavljam da je momak sagledao situaciju i odlucio tako kako je odlucio..Za razliku od drugih ipak korektno i pošteno je odgovorio imali smo sličan slučaj sa Tankovićem i približan sa Seferovićem koji su okončani na ružniji način..

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 07 sep 2014, 22:47

Ajde da smo u qurcu k'o prije 10ak godina, pa bi i razumio sve ove izgubljene igrace, ali igramo atraktivno, igramo SP i opet smo druga opcija.... Ne kontam :hmmmmm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 07 sep 2014, 22:48

Meni jedino logično objašnjenje:
Mali neće da se opterećuje reprezentativnom karijerom i konta da će igrat za Atletiko i imati jaku karijeru tamo..
Fino u 24. godini kaže:-Opraštam se od repke, onaj bankar me napuco na treningu iz kornera u glavu i ja to neću da trpim.. I tako se posveti maximalno klupskoj karijeri..
Druga solucija je da nikad ne potpiše za Atletiko Madrid i završi u Huesci na prelazu druge i treće lige gdje će onda pri svakom okupljanju reprezentacije plakati za Bosnom..

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 07 sep 2014, 22:49

Nakon ove situacije sa Salanovicem, samo možemo biti još više ponosni na momke poput Kolasinca, Pjanića, Hajrovica itd da ih ne nabrajam sve, koliko god da su dobri fudbaleri još veći su ljudi!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 07 sep 2014, 22:50

Zbog ovakvih poput Salanovica (Lihtenštajn) naši momci: Begovic (Kanada) ,Medunjanin (Holandija) ,Pjanic (Francuska) zaslužuju jos veći respekt. :D
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 07 sep 2014, 22:52

Kad vidim ovu djecu iz dijaspore,koji su potencijalni reprezentativci,odmah mi je muka.Većina njih ne bi ni bila rođena u dijaspori da nije bilo prokletog rata,većina njih uopšte ne zna naš jezik,običaje,kulturu,većina njih bi voljela da se zovu Hans,Tomas itd,totalno identitet svoj izgubili.Ovo možda nisu ni kriva toliko ta djeca,krivi su njihovi roditelji,koji su ih vaspitali tako.Tanković,Arslanagić i ostali da su htjeli igrati za BiH,i da su imali volje i želje našli bi načina da igraju,sredili bi papire i stavili se na raspolaganje selektoru.Od sada necu "a" reći ni protiv Džeke niti bilo koga u reprezentaciji jer oni časno i ponosno predstavlja našu domovinu,i oni su naš ponos i dika.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.