FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 03 maj 2017, 20:41

zagor1987 je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Husara konacno rekao nesto pametno, sta li muti ovoga puta boga pitaj, koga li ce nam uvalit :mrgreen:

a cuj ti Nede propalice, sportske ba :rol:
Sta kaze Husara?
Nije tacno to sto je izjavio Hotic!Ja imam igraca u FKS,i klub sve korektno i na vrijeme izmiriju!Plata za mart ide sad i svima se plate uplacuju isti dan!Ne treba izmisljati i obmanjivati javnost!Mozda je Hota kao veliki navijac malog zelje to smisljeno i na nagovor nekoga izjavio da bi narusio inace dobro ozracje u i oko kluba!?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 maj 2017, 20:53

Malog zelje :tokralju: :tokralju: :ljepota: :tokralju:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 03 maj 2017, 21:06

Ne znam čemu se Olimpić nadao za one stolice, sjetili se da im je neko navodno nešto polomio pa hajde nas da zavale.
Nećete razbojnici :nene:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 maj 2017, 21:06

pitic je napisao/la:Dalibore Bošnjak koliko si para uzeo od Hotića za ovaj tekst :?: A, Hotiću koju si ti ogromnu cifru uzeo za ovo od nelagodavaca sa Grbavice :?:
http://www.fieldoo.com/dsliborbosnjak
https://www.instagram.com/p/4DLCIgyIRy/

Kako se piše konflikt interesa?

agent se igra novinara ili novinar agenta ili propali fizioterapeut uzima petobu da šarne šta hoćeš??? :D :urnebes: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 03 maj 2017, 21:07

Jad nasao ponudu za Crnkica i hoce dzaba papire a dobice k... na tribine bi ga poslo pa nek vodi kako je rekap i tekstu glupan ne zna da se pita Sarajevo i ako mu jista ne dugujemo i on i Kadusic mogu frulu svirat,lik joce Kadusica u prvih 11 a momku tek 19 i jos kaze ne dpbija sansu ja gurbeta poganog

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 maj 2017, 21:09

SiouxLukavac je napisao/la:FK Sarajevo jedini je klub u Bosni i Hercegovini, koji još uvijek ima mogućnost da osvoji kako trofej prvaka države, tako i trofej osvajača Kupa Bosne i Hercegovine.

Prvotimci našeg kluba, od prvog kola daju svoj maksimum za dres kojeg nose. Istina, bilo je i trenutaka kada nisu obradovali Bordo naciju, ali im niko ne može osporiti veliku požrtvovanost i borbenost za svaku loptu, što je odlika ove generacije koju sa klupe vodi Mehmed Janjoš.

Naši igrači dati će sve od sebe u predstojećih šest službenih utakmica, koliko je još ostalo do kraja sezone, a da li će to biti dovoljno da osvoje jedan, oba trofeja ili sigurno sačuvaju mjesto koje vode u evropsko takmičenje, pokazati će vrijeme, no jedno je sigurno, put do uspjeha lakše je dostići uz podršku svoje porodice i upravo zbog toga BORDO porodica mora biti uz svoje Sarajevo, uz naše igrače i stručni štab.

Ne dozvolimo pojedincima, određenim natpisima i nametnutim pritiscima i ucjenama da naruše atmosferu u našoj porodici, jer će njih biti sve više i više, kako je ljubav prema FK Sarajevo snažnija i veća.

NISU SVI KAO ŠTO SMO MI!

FK Sarajevo – FK Sloboda – 5.5. u 19h,

FK Sarajevo – NK Široki Brijeg – 10.5. u 18h.
ZBIJMO SAFFOVE BRAĆO, SVI KAO JEDAN, SVAKA KAO DA JE ZADNJA!!! :salut:

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 03 maj 2017, 21:13

pitic je napisao/la:Ovo je urađeno prvenstveno samo radi jednoga. Da se smanji medijski šmek sa Željezničara i cirkusa kojeg prave oko suđenja i pokušaja uzimanja titule na silu. Pu.šite k.itu Hotiću, Dalibore i nalogodavci.
Sve receno sto je bitno u kratkim crtama ....
Ovo je dobar znak STRAH IH JE :njanjanja: :zviz: :opaopa: :rol:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 maj 2017, 21:16

FK Sarajevo jedini je klub u Bosni i Hercegovini, koji još uvijek ima mogućnost da osvoji kako trofej prvaka države, tako i trofej osvajača Kupa Bosne i Hercegovine.

Prvotimci našeg kluba, od prvog kola daju svoj maksimum za dres kojeg nose. Istina, bilo je i trenutaka kada nisu obradovali Bordo naciju, ali im niko ne može osporiti veliku požrtvovanost i borbenost za svaku loptu, što je odlika ove generacije koju sa klupe vodi Mehmed Janjoš.

Naši igrači dati će sve od sebe u predstojećih šest službenih utakmica, koliko je još ostalo do kraja sezone, a da li će to biti dovoljno da osvoje jedan, oba trofeja ili sigurno sačuvaju mjesto koje vode u evropsko takmičenje, pokazati će vrijeme, no jedno je sigurno, put do uspjeha lakše je dostići uz podršku svoje porodice i upravo zbog toga BORDO porodica mora biti uz svoje Sarajevo, uz naše igrače i stručni štab.

Ne dozvolimo pojedincima, određenim natpisima i nametnutim pritiscima i ucjenama da naruše atmosferu u našoj porodici, jer će njih biti sve više i više, kako je ljubav prema FK Sarajevo snažnija i veća.

NISU SVI KAO ŠTO SMO MI!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 maj 2017, 21:20

E moj Crnkicu moli Boga da drugo poluvrijeme protivnicki ģo bude ispred Sjeverne tribine. :lol:
Al ga uvali menader. E svasta.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 maj 2017, 21:27

MortemHz je napisao/la:FK Sarajevo jedini je klub u Bosni i Hercegovini, koji još uvijek ima mogućnost da osvoji kako trofej prvaka države, tako i trofej osvajača Kupa Bosne i Hercegovine.

NISU SVI KAO ŠTO SMO MI!

:salut: :salut: :salut:

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 03 maj 2017, 21:30

Stroj1946 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:FK Sarajevo jedini je klub u Bosni i Hercegovini, koji još uvijek ima mogućnost da osvoji kako trofej prvaka države, tako i trofej osvajača Kupa Bosne i Hercegovine.

NISU SVI KAO ŠTO SMO MI!

:salut: :salut: :salut:
:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

MartinSco
Kontakt:

Post Postao/la MartinSco » 03 maj 2017, 21:34

Ma jeesu li se ovo kone prepale.. :njanjanja: :njanjanja:
Ljudi, ovo je presmjesno.. Bar meni.. Pa hajd da je ovo rekao neki ozbiljan lik, nego bivsi trener malog zelje, pa onda i Hurtica spomenu.. :tokralju:
Trebao je jos samo njusku Faruka spomenut :rol:
Kone su provaljene sto se tice sudjenja i namjestanja sudija (cijela liga im se smije) plus im pusemo za vrat a dolaze nam na Kosevo sa 1000 navijaca.. :opaopa:
IDEMO PONOVO!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 03 maj 2017, 21:36

Ordagic nema menadžera.
Krenula prepirka menadžera Hodžića i Kadusica, biće ludilo. E moj Bože ko je nama oko kluba.
Sabrine mi moje!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 maj 2017, 21:38

BosnianKingdom je napisao/la:Ordagic nema menadžera.
Krenula prepirka menadžera Hodžića i Kadusica, biće ludilo. E moj Bože ko je nama oko kluba.

Sve ce to narod pozlatiti. :mrgreen:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 maj 2017, 21:42

BosnianKingdom je napisao/la:Ordagic nema menadžera.
gdje to ba?
1946

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 03 maj 2017, 21:43

Ovo im je vijest ??? Ne mozes vjerovat sta ljudi pisu, da se bilo gdje na svijetu desi seljino sudijsko proljece gorilo bi na sve strane, a ovi "fini, posteni i objektivni" nisu rijeci napisali.

Blokirat usrani klix i zdravo, posto zive od klikova treba ih sto vise zaobilazit nebil crkli sto prije.

Steta sto momcima srklet nabi, kad igraju ginu i jedan i drugi.

Znal neko jel ovaj "posteni" hurtic jos u nasem klubu ?
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 03 maj 2017, 21:46

Lik je napisao/la:Ne znam čemu se Olimpić nadao za one stolice, sjetili se da im je neko navodno nešto polomio pa hajde nas da zavale.
Nećete razbojnici :nene:
Supci naplatili karte cenera,otvorili samo dva ulaza, ja izašao medju zadnjim i nevidih nista polomljeno. Treba ih tuziti za uvredu.

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 03 maj 2017, 21:47

Ljudi pobjedom u petak mi smo prvi, makar na 24 h. Neka mi se nap.uše qurca skretničari i njihovi plaćenički portali i novinari. Kako ne kontate da se jedu što smo u utrci za oba trofeja, a oni se zadužuju kod kamatara, kupuju sudije, plaćaju medije, i unatoč svemu ispali iz kupa, a ako izgube od Zrinjskog kod njih će biti raspad sistema. Samo jako, neka proradi inat u petak, kao protiv Zrinjskog da atmosfera bude, i da slavimo novu pobjedu!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 03 maj 2017, 21:56

Ovom prilikom bih da nabijem Husaru, njegovo povremeno privremeno uvlačenje u dupe FKS i svim navijačima koji padaju na te priče, ubit' će vas romantika.

MOSA RAJVOSA
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 03 maj 2017, 21:56

PitarBordo je napisao/la:Ovom prilikom bih da nabijem Husaru, njegovo povremeno privremeno uvlačenje u dupe FKS i svim navijačima koji padaju na te priče, ubit' će vas romantika.

MOSA RAJVOSA
:kafa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”