Ma kod nas je sve smijesnomiki_92 je napisao/la:zakon je ako zivis vani, kod nas su smijesna snizenjaRamiy je napisao/la:Zakon je ovaj black petak
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedva cekam da kupim kosulju koja ce biti 20% snizena ako kupim jos jednu. 

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
U Srijedu cijena 50 KM, u Četvrtak 90, u Petak sniženje 50% 45 KM. Majku im J***.tuzlak1987 je napisao/la:Jedva cekam da kupim kosulju koja ce biti 20% snizena ako kupim jos jednu.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hajd bas cemo da vidimo da li ce neko ispostovati u BCC i Merkatoru.Penaltiky je napisao/la:U Srijedu cijena 50 KM, u Četvrtak 90, u Petak sniženje 50% 45 KM. Majku im ****.tuzlak1987 je napisao/la:Jedva cekam da kupim kosulju koja ce biti 20% snizena ako kupim jos jednu.
Ma neće. Što bi samo se prilagođavaju tržištu.tuzlak1987 je napisao/la:Hajd bas cemo da vidimo da li ce neko ispostovati u BCC i Merkatoru.Penaltiky je napisao/la:U Srijedu cijena 50 KM, u Četvrtak 90, u Petak sniženje 50% 45 KM. Majku im ****.tuzlak1987 je napisao/la:Jedva cekam da kupim kosulju koja ce biti 20% snizena ako kupim jos jednu.
Its time to retireMarsal je napisao/la:Ispo sam iz alko forme i posljedica toga je nikad gore mahmuranje u životu. Ovo su moji zadnji trzaji.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Saznao sam neki dan da na Dubravama psotoji enka Starokatolička crkva. Interesantno.
Kad ideš prema aerodromu kod kružnog toka, sa lijeve strane je rimokatolička a na desnu stranu je starokatolička. Još uvijek ima par porodica tih starokatolika ja mislim tu na Dubravama.Penaltiky je napisao/la:Saznao sam neki dan da na Dubravama psotoji enka Starokatolička crkva. Interesantno.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Znam to sad, nisam znao da postoji a znam dosta o religiji. Jbg treba poznavat neprijatelja 
Cuj Helco nesto nije znao
Hitlerov govor o demokratski uređenom društvu.
Majku mu, bilo je to prije gotovo 80 godina, a zvuči tako aktuelno...
https://archive.org/stream/HitlerUndDie ... e_djvu.txt
Majku mu, bilo je to prije gotovo 80 godina, a zvuči tako aktuelno...
https://archive.org/stream/HitlerUndDie ... e_djvu.txt
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Yebo neprijatelja. Čuvaj se ti svojih prijatelja sa foruma.Penaltiky je napisao/la:Znam to sad, nisam znao da postoji a znam dosta o religiji. Jbg treba poznavat neprijatelja
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja prošle godine uzeo dvoje Ray-Ban Wayfarer za 29.95. Eh, kod nas je pyzdarija. Otišao u BCC, kad tamo "akcija" tipa - ako uzmeš tri artikla, drugi ti je snižen 30%, a treći 50%. Jbt, tačno bolje da ništa ne stavljaju i da se ponašaju k'o da je običan petak.miki_92 je napisao/la:zakon je ako zivis vani, kod nas su smijesna snizenjaRamiy je napisao/la:Zakon je ovaj black petak
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
upalasi me monoloze konto sam evo ga opet ban
Đe, jebote isplati se otić do Graca recimo uzet cvike i vratit seMonolog je napisao/la:Ja prošle godine uzeo dvoje Ray-Ban Wayfarer za 29.95. Eh, kod nas je pyzdarija. Otišao u BCC, kad tamo "akcija" tipa - ako uzmeš tri artikla, drugi ti je snižen 30%, a treći 50%. Jbt, tačno bolje da ništa ne stavljaju i da se ponašaju k'o da je običan petak.miki_92 je napisao/la:zakon je ako zivis vani, kod nas su smijesna snizenjaRamiy je napisao/la:Zakon je ovaj black petak
Panera je cudoviste. Kako ljudi rade to nije humano.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.