Zar je to toliko strasno ljudi moji?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da nas oni pritisnu znali biSarajlijica1946 je napisao/la:Bilbija opet o pritisku u dresu Sarajeva. Jos ga osjeca
Zar je to toliko strasno ljudi moji?
Odgovoriš mu samo kakve Željezničar ima veze SarajevomSarajlijica1946 je napisao/la:Brate imas ih pun kamion. Ja sad sa drugom pisem nekad redovno isli na tekme. Kaze ovako, koji cu racku ici kad se zelji steli titula sve zivo kupisse. Sta odgovoriti na tu recenicu.ultrasegamega je napisao/la:Ima li neko da moze, a da nece na utakmicu sutra?!
Vas Velikan Vas treba, svi na Kosevo!!!
Da su svi navijaci kao oni sa kospama i nes kafom. Davno bi stadion napravili.pitic je napisao/la:Termin je idealan, vjeruje se da neće biti kiše temperatura ugodna, većina će završiti sa poslom, reflektori. Svi preduslovi su ispunjeni da se dođe, ali kome govorit kada opet ima bruku onih koji će uvijek naći neku izvlakušu da bi mogao ići bariti, spavati, drkati, gledati na TV-u, igrati pleyke i igrica na kom., komenarisat na forumu za vrijeme utakmice, duvat nargilu i dopisivati se na facebooku dok utakmica traje. Znam ja nas, hebo ti nas.
Jbt ih,tako ce vazda biti.pitic je napisao/la:Kada se bude spominjao broj igrača koji su iznijeli sezonu neka na tu cifru dodaju i onih 1500 navijača na tribinama koji su uvijek tu i stoje uz Sarajevo. Doći će i ovi ostali mahati sa trofejom (ako ga bude) i slikati se, ali neće nikad znati kako je bilo kada se je po kiši gubilo protiv nekog Metalegeha, igralo neriješeno protiv Mladosti, Krupe. Kada je uspijeh svi su tu, a glavešine na državnim funkcijama dođu da se diće kao da su i oni dali doprinos tom uspijehu, a troduplo veći doprinos dao onaj što plati kartu koji je redovan na tribini, a kada je teško tu nas je 1500 da stojimo uz Sarajevo, a glavešina i ostalih nigdje.
Interesi kluba moraju uvjek biti ispred vlastitihjoker90 je napisao/la:Ne bih sutra malom pedderčiću Advanu dao prvu postavu kad bi izgubili 0:3
Popišao nas kapiten, nastavio da igra zbog interesa kluba. Donekle i shvatam jer je bitan igrač! Sad nas pišaju gurbetski pokušaji od menadžera, a naši opet ništa. Yebo te Advan, koga god da staviš na desnog beka neće biti ništa veći propuh nego kad igra insta pedderčić.pitic je napisao/la:Interesi kluba moraju uvjek biti ispred vlastitihjoker90 je napisao/la:Ne bih sutra malom pedderčiću Advanu dao prvu postavu kad bi izgubili 0:3Nakon povrede Hodžića, ako nema ko bolji i ako zaslužuje, neka igra.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.