FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja husarica sto brani klub 

Čala nikada ne bi lagao vlastite navijačemuhamedhulk je napisao/la:Jel' ja jedini ne vjerujem da je Hodzic povrijedjen? Nacin na koji je Mehmed to saopcio, izraz lica..ko da preko neke stvari to govori.
Nadam se da sam u krivu, i da ovo nije zbog menadzera...

Naše je da odemo sutra ko god može, a ovi što prave hajke preko korumpiranih novinara mugu nam podojit k.itu.
SRETAN BROJ - 1725
Telemach novi sponzor kluba !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo u sklopu 7. kola doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine dočekuje ekipu Slobode. Utakmica na najvećem bosanskohercegovačkom stadionu na rasporedu je u petak, 5. maja i igrati će se sa početkom u 19 sati.
Ulaznice za nadolazeći susret Fudbalskog kluba Sarajevo u prodaji su od četvrtka 4.5. i to u oba Bordo Fan Shop-a, ul. Maršala Tita 38b/ Bezistan, a na dan utakmice i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, po sljedećim cijenama:
- Tribina “Sjever Vedran Puljić” – 5 KM,
- Tribina “Istok” – 8 KM,
- Tribina “Zapad” – 10 KM.
Ulaznice za nadolazeći susret Fudbalskog kluba Sarajevo u prodaji su od četvrtka 4.5. i to u oba Bordo Fan Shop-a, ul. Maršala Tita 38b/ Bezistan, a na dan utakmice i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase”, po sljedećim cijenama:
- Tribina “Sjever Vedran Puljić” – 5 KM,
- Tribina “Istok” – 8 KM,
- Tribina “Zapad” – 10 KM.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Prevelika slucajnost, da se Hodzic bas sad povrijedio 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ma vidi se da laže Čala.ElCartel11 je napisao/la:Prevelika slucajnost, da se Hodzic bas sad povrijedio [emoji38]
Treba dobiti Slobodu.
Smrdi.. Al bez obzira, podrska..ElCartel11 je napisao/la:Prevelika slucajnost, da se Hodzic bas sad povrijedio

Ako kojim slucajem kiksaju..

IDEMO PONOVO!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pobjeda bi bila odlicna pred finale kupa.
ma kakva povreda, Cala ne zna lagat a morao je, vidite da zamuca i zastade kad Hodzica spomenu, ko da mu nesto bi, jbg kako je tako je, da sam ja Cala doveo bi sutra akademca i stavio umjesto Kadusica, Advane **** i tebe i tvog kvazimenadjera, gonite se u 3 pm obojica.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Pa hajde reci , sta je u pitanju ako nije povreda.Igrac se moze povrijediti na treningu.ElCartel11 je napisao/la:Prevelika slucajnost, da se Hodzic bas sad povrijedio
bodi123 je napisao/la:ma kakva povreda, Cala ne zna lagat a morao je, vidite da zamuca i zastade kad Hodzica spomenu, ko da mu nesto bi, jbg kako je tako je, da sam ja Cala doveo bi sutra akademca i stavio umjesto Kadusica, Advane **** i tebe i tvog kvazimenadjera, gonite se u 3 pm obojica.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
https://postimg.org/image/8f373vxmj/ evo sta husara kaze
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Istina ili ne, vrijeme je da i on malo odmori. Zaslužio je.
- Orangina85
- Kontakt:
Svi vjerujemo jedino u Calu i on nam je jedina svijetla tacka i kad covjek kaze da je Hodzic povrijedjen ne vidim razloga da se sumnja u to. Svakako je tempo ubitacan i s obzirom na sirinu kadra sreca pa je samo nesto lakse u pitanju i da se radi samo o Hodzicu.
Siguran sam da Cala, ako ni zbog cega drugog onda zbog sebe, bira najbolje i najspremnije medju kadrom kojim raspolaze tako da nema razloga da sumnjamo u njega.
Siguran sam da Cala, ako ni zbog cega drugog onda zbog sebe, bira najbolje i najspremnije medju kadrom kojim raspolaze tako da nema razloga da sumnjamo u njega.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A ne fakat, sto je tesko povjerovati da se momak cuva za finale kupa? pa to nam je najbitnija utakmica sezone
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Da je slabiji protivnik u kupu igrao bi Kadusic, ovako je razumljivo da ga cuva nece da rizikuje. Cala rekao povrijeden za mene je povrijeden. Onaj mali Advan je svakako na tapeti, ovo mu je najmanje trebalo.
Hole ima istu povredu ko sto je Sajo imao prije 20ak dana. To vuce od Krupe, a jucer na treningu se samo pogorsalo.
zar nije Hodža? kad je posto HoleLakoste je napisao/la:Hole ima istu povredu ko sto je Sajo imao prije 20ak dana. To vuce od Krupe, a jucer na treningu se samo pogorsalo.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jbt kako dusmanima malo treba da nam kosku poture..Uvjek neke teorije i zavjere..Koje Hotic da vrsi pritisak ko ce igrati,ionako je bivsi posle zavrsetka prvenstva i suradnje sa našim klubom.Hodzic je povrijedjen,igrace protiv Listice kad nam je potrebniji...Ne vidim cemu vodi ova glupa diskusija..