FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bezz vam je ova prica oko Kadusica- Hodzica . apsolutno vjerujem Cali da je Hodzic povrijedjen ima lakse nategnuce zadnje loze i zeli di Sirokog to sanirati . Kadusic logicno rijesenje kad nema Hodzica , ne kontam ove teorije zavjere ?
eh da vidimo tog strasnog Kadusica,igraca koji treba imati prednost ispred Hodzica po vrlim forumasima
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!
-
- Kontakt:
Da se vidimo svi zajedno i tu strasnu podrsku sutra na Hasetovom.
Ocekujem shodno vremenskim prilikama jednu peticu na tribinama.
Ocekujem shodno vremenskim prilikama jednu peticu na tribinama.

-
- Kontakt:
Danas juniori kantonalna odigrali krajnje neizvjesno sa malim strumficama bilo je: 2:7.
Malo da zasladimo.

Malo da zasladimo.

Kadušić je znao odigrati neke solidne utakmice, samo me ovaj izlazak njegovog menadžera mnogo razočarao..
Da se nije desio ovaj "incident" imao bih puno povjerenje u Advana. Ovako, strah me famoznog pritiska sa tribina.
Da se nije desio ovaj "incident" imao bih puno povjerenje u Advana. Ovako, strah me famoznog pritiska sa tribina.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nije igrao ne pamtim, i onda bi ga ti ocjenjivao poslije jedne utakmice a prije toga nije igrao bruka tekmi. Ja mislim da je to neposteno. Ali svjez je mora pruziti najvise trke od svih igraca, prije svega on i Saric.crnehorde je napisao/la:eh da vidimo tog strasnog Kadusica,igraca koji treba imati prednost ispred Hodzica po vrlim forumasima

- TobeYarabi
- Kontakt:
7 kao 7%bordospartanac je napisao/la:Danas juniori kantonalna odigrali krajnje neizvjesno sa malim strumficama bilo je: 2:7.
Malo da zasladimo.![]()

Smiješno je više raspravljati,Cala nas je ubijedio,barem mene,da ne sumnjam u njega i njegov izbor,ima moju podršku do kraja pa kako god zavrsilo

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
nema vise odmaranja, do kraja imamo 6 utakmica, 6 utakmica od kojih je svaka zasebno za nas finale, jurisamo na duplu tako da je potpuno ista tezina utakmice sa Slobodom i one protiv Sirokog, nemas priliku za kiks ni u jednoj, bilo kakav kiks ce kostati nas jedne od titula, ne vidim razliku, sta trebamo odmarati igrace za kup pa bataliti ligu, pa onda popusis kup i ne uzmes nista, jbg ako ne moze 11-12 momaka izdrzati jos 6 utakmica i dati 200% sebe da obraduju ovaj napaceni narod **** ti onda njihMortemHz je napisao/la:A ne fakat, sto je tesko povjerovati da se momak cuva za finale kupa? pa to nam je najbitnija utakmica sezone
FK Sarajevo:
FK Sloboda (H)
HŠK Zrinjski (A)
FK Željezničar (H)
FK Krupa (A)
FK Željezničar:
HŠK Zrinjski (H)
FK Krupa (A)
FK Sarajevo (A)
FK Radnik (H)
HŠL Zrinjski:
FK Željezničar (A)
FK Sarajevo (H)
FK Radnik (A)
FK Sloboda (H)
najvise bi nam X odgovarao u subotu, Zeljo ako pobjedi onda mi moramo dobiti i njih i Zrinjski vjerovatno, nece valjati, uglavnom sa 4 pobjede u ova 4 meca mi smo prvaci, imamo sve u svojim rukama

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znam sta bi ti rekao.. sa jedne strane je sve otvoreno ali sa druge se opet sjetim ekipe i prosipanja bodova.. ne znam visebodi123 je napisao/la:nema vise odmaranja, do kraja imamo 6 utakmica, 6 utakmica od kojih je svaka zasebno za nas finale, jurisamo na duplu tako da je potpuno ista tezina utakmice sa Slobodom i one protiv Sirokog, nemas priliku za kiks ni u jednoj, bilo kakav kiks ce kostati nas jedne od titula, ne vidim razliku, sta trebamo odmarati igrace za kup pa bataliti ligu, pa onda popusis kup i ne uzmes nista, jbg ako ne moze 11-12 momaka izdrzati jos 6 utakmica i dati 200% sebe da obraduju ovaj napaceni narod **** ti onda njihMortemHz je napisao/la:A ne fakat, sto je tesko povjerovati da se momak cuva za finale kupa? pa to nam je najbitnija utakmica sezone
FK Sarajevo:
FK Sloboda (H)
HŠK Zrinjski (A)
FK Željezničar (H)
FK Krupa (A)
FK Željezničar:
HŠK Zrinjski (H)
FK Krupa (A)
FK Sarajevo (A)
FK Radnik (H)
HŠL Zrinjski:
FK Željezničar (A)
FK Sarajevo (H)
FK Radnik (A)
FK Sloboda (H)
najvise bi nam X odgovarao u subotu, Zeljo ako pobjedi onda mi moramo dobiti i njih i Zrinjski vjerovatno, nece valjati, uglavnom sa 4 pobjede u ova 4 meca mi smo prvaci, imamo sve u svojim rukama
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ja ocekujem da ce derbi na kosevu odluciti prvaka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
X na Grbavici a mi dobijamo Slobodu u petak 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
hladna glava i iskustvo, Čala ima oboje, samo da ga igrači slušaju i isprate, Baka nema hladnu glavu, Michelinko nije titulu očima vidio(kup je drugačija zvjerka)...ovih nekoliko tekmi nek istrče i daju sve od sebe, da nemaju sebi ništa zamjerat poslije i da ne sanjaju"šta bi bilo..." ...SVE, maximum i postaneš šampionMortemHz je napisao/la:Ne znam sta bi ti rekao.. sa jedne strane je sve otvoreno ali sa druge se opet sjetim ekipe i prosipanja bodova.. ne znam visebodi123 je napisao/la:nema vise odmaranja, do kraja imamo 6 utakmica, 6 utakmica od kojih je svaka zasebno za nas finale, jurisamo na duplu tako da je potpuno ista tezina utakmice sa Slobodom i one protiv Sirokog, nemas priliku za kiks ni u jednoj, bilo kakav kiks ce kostati nas jedne od titula, ne vidim razliku, sta trebamo odmarati igrace za kup pa bataliti ligu, pa onda popusis kup i ne uzmes nista, jbg ako ne moze 11-12 momaka izdrzati jos 6 utakmica i dati 200% sebe da obraduju ovaj napaceni narod **** ti onda njihMortemHz je napisao/la:A ne fakat, sto je tesko povjerovati da se momak cuva za finale kupa? pa to nam je najbitnija utakmica sezone
FK Sarajevo:
FK Sloboda (H)
HŠK Zrinjski (A)
FK Željezničar (H)
FK Krupa (A)
FK Željezničar:
HŠK Zrinjski (H)
FK Krupa (A)
FK Sarajevo (A)
FK Radnik (H)
HŠL Zrinjski:
FK Željezničar (A)
FK Sarajevo (H)
FK Radnik (A)
FK Sloboda (H)

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sve osim pobjede selje bi nam dobro doslo !MortemHz je napisao/la:X na Grbavici a mi dobijamo Slobodu u petak
- HordasIstok
- Kontakt:
hrn je napisao/la:Sve osim pobjede selje bi nam dobro doslo !MortemHz je napisao/la:X na Grbavici a mi dobijamo Slobodu u petak
ko im **** mater **** cemo ih na hasetu
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Svakako.TobeYarabi je napisao/la:7 kao 7%bordospartanac je napisao/la:Danas juniori kantonalna odigrali krajnje neizvjesno sa malim strumficama bilo je: 2:7.
Malo da zasladimo.![]()
A takodjer i seven up s pjesmom guz mi nap na kraju im otpjevao.

Nuhanovicmoj uzor-S.G je napisao/la:Kad smo ih zadnji put dobili na Kosevu?

Sezona 12/13.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko ce drugi neko Mokes. Aferim momcino.Mokes je napisao/la:Nuhanovicmoj uzor-S.G je napisao/la:Kad smo ih zadnji put dobili na Kosevu?
Sezona 12/13.

MortemHz je napisao/la:X na Grbavici a mi dobijamo Slobodu u petak
Ma kakav X, kompletni su, vraca im se Jakupovic nakon suspenzije, odmoran je, praviti ce Zrinjskom djecu.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 17 gostiju.