Sarajlijica1946 je napisao/la:Ko ce drugi neko Mokes. Aferim momcino.Mokes je napisao/la:Nuhanovicmoj uzor-S.G je napisao/la:Kad smo ih zadnji put dobili na Kosevu?
Sezona 12/13.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
bordospartanac
- Kontakt:
Ostati fokusiran i skoncentrisan i strpljiv.
Mi ispred sebe imamo utakmice i svaku cemu smatrati jednako vaznom i svaka nam je derbi.
Zapamtite: Postavljamo se u ulogu da je svaki nas naredni protivnik protiv nas favorit, a na terenu cemo svoje.
Dobitna kombinacija jeste da nam igraci grizu bukvalno uz hrabre i pametne igre u svakoj od tih utakmica.
Koliko god drugi pokusali igrati dobro, mi cemo samo jos jaci da budemo.
Potpuna podrska igracima u svakom smislu, za njih sada nema pritiska to je za njih nepoznata stvar.
Svaki je jednako dobar.
Ne treba im vece iskustvo od ovoga sada a uz pozitivne jos rezultate.
Mi ispred sebe imamo utakmice i svaku cemu smatrati jednako vaznom i svaka nam je derbi.
Zapamtite: Postavljamo se u ulogu da je svaki nas naredni protivnik protiv nas favorit, a na terenu cemo svoje.
Dobitna kombinacija jeste da nam igraci grizu bukvalno uz hrabre i pametne igre u svakoj od tih utakmica.
Koliko god drugi pokusali igrati dobro, mi cemo samo jos jaci da budemo.
Potpuna podrska igracima u svakom smislu, za njih sada nema pritiska to je za njih nepoznata stvar.
Svaki je jednako dobar.
Ne treba im vece iskustvo od ovoga sada a uz pozitivne jos rezultate.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije mi ni do koljena realnoSarajlijica1946 je napisao/la:Ko ce drugi neko Mokes. Aferim momcino.Mokes je napisao/la:Nuhanovicmoj uzor-S.G je napisao/la:Kad smo ih zadnji put dobili na Kosevu?
Sezona 12/13.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Ko prenosi sutra
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
APARATI, AGREGATI??
PLJUVAČI??
NEPRIJATELJI KLUBA??
SLIKE OD DANAS!
PLJUVAČI??
NEPRIJATELJI KLUBA??
SLIKE OD DANAS!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ne mogu da ne primjetim da Duljevic dobija figuru profesionalnog fudbalera. 
Moja tvstaragarda je napisao/la:Ko prenosi sutra
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I jos nesto, sa kakvom motivacijom, zeljom, kako hocete treniraju ovi ostali kad znaju da nece igrati. 
Sta je sa Radovcem, je li on ziv uopste? Sta se desi od onog talenta, kakvu je samo sezonu imao kada smo osvojili titulu... Nakon onog incidenta sa navijacima, nije onaj stari. ****
Amer Dupovac!
On je igrao dobro dok je bio u paru s Cimirotom , poslije odlaska Cimirota katastrofaRahma je napisao/la:Sta je sa Radovcem, je li on ziv uopste? Sta se desi od onog talenta, kakvu je samo sezonu imao kada smo osvojili titulu... Nakon onog incidenta sa navijacima, nije onaj stari. ****
Isto tako da lici na onog Jakupovica upizdumaterinu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Ne mogu da ne primjetim da Duljevic dobija figuru profesionalnog fudbalera.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Treba napomenuti da je pokusao sa Rustemovicem.hrn je napisao/la:On je igrao dobro dok je bio u paru s Cimirotom , poslije odlaska Cimirota katastrofaRahma je napisao/la:Sta je sa Radovcem, je li on ziv uopste? Sta se desi od onog talenta, kakvu je samo sezonu imao kada smo osvojili titulu... Nakon onog incidenta sa navijacima, nije onaj stari. ****
bolje pitanje, kad smo bilo koga zadnji put dobili na Kosevumoj uzor-S.G je napisao/la:Kad smo ih zadnji put dobili na Kosevu?
sutra se prekida crni niz
jos da ne navija za one katalonske padavicare gdje bi mu kraj bioSarajlijica1946 je napisao/la:Ko ce drugi neko Mokes. Aferim momcino.Mokes je napisao/la:Nuhanovicmoj uzor-S.G je napisao/la:Kad smo ih zadnji put dobili na Kosevu?
Sezona 12/13.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moja TV.staragarda je napisao/la:Ko prenosi sutra
Ima za njega fajde jos, samo ako u glavi skonta neke stvari. Sigurno mu nije u cilju da ostane zauvijek prosjek ove lige, ima jos ''tek'' 21 godinu.Sarajlijica1946 je napisao/la:Treba napomenuti da je pokusao sa Rustemovicem.hrn je napisao/la:On je igrao dobro dok je bio u paru s Cimirotom , poslije odlaska Cimirota katastrofaRahma je napisao/la:Sta je sa Radovcem, je li on ziv uopste? Sta se desi od onog talenta, kakvu je samo sezonu imao kada smo osvojili titulu... Nakon onog incidenta sa navijacima, nije onaj stari. ****
Sto se tice sutrasnje utakmice, Lazevski i Ordagic ne igraju kod Slobode. Velika steta je to sto nece igrati Hodzic, ali sta da se radi. Valjda ce ga Kadusic dostojno zamjeniti. Nadam se nekoj minimalnoj pobjedi i zauzimanju prvog mjesta ( makar za jednu noc )
Amer Dupovac!
Cuj prosjek,pa niko sretniji da je tako,on ni u juniorima više ne može igrat,šteta velika,al tako ti je kad ti glavu napune menadžeri poput njegovog 
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ovako neesto sutra
......Pavlovic.......
Ivetic....Novakovic......Kovacevic.....Al Bekic(nazalost)
..........Saric......Mihojevic
Heba.....Dulja.....Crnka
Ahmo

......Pavlovic.......
Ivetic....Novakovic......Kovacevic.....Al Bekic(nazalost)
..........Saric......Mihojevic
Heba.....Dulja.....Crnka
Ahmo
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da je neko od dusmana pomislio da nakon onako tempirane izjave nakog demira sto skakuce oko FKS k'o cukica, pomisli da su se svi u klubu digli da na klupu stave Hodzica a na teren njegovog pulena.
Zaprepasten sam cinjenicom da se na ovom forumu javljaju nasi navijaci koji vjeruju u tako providnu pricu.
Pa ljudi razmislite malo, molim vas. Uostalom da je to istina reziralo bi se na drugi nacin. Razumijem da raja ne vjeruje vise ni sama sebi u danasnje vrijeme ali nije li to previse. Na 180 minuta od trofeja i vaznih tekmi u borbi za titulu (u koju ja licno ne vjerujem zbog objektivnih stvari a bila bi mi najdraza u zivotu) Praviti ustupke nekom uhljupu ne bi mogao ni najveci dusmanin a ne Cala, pa da se i ne pita nista a vjerujem da se pita i znam da je castan i posten covjek. Idemo dalje, pa sta bude.
Zaprepasten sam cinjenicom da se na ovom forumu javljaju nasi navijaci koji vjeruju u tako providnu pricu.
Pa ljudi razmislite malo, molim vas. Uostalom da je to istina reziralo bi se na drugi nacin. Razumijem da raja ne vjeruje vise ni sama sebi u danasnje vrijeme ali nije li to previse. Na 180 minuta od trofeja i vaznih tekmi u borbi za titulu (u koju ja licno ne vjerujem zbog objektivnih stvari a bila bi mi najdraza u zivotu) Praviti ustupke nekom uhljupu ne bi mogao ni najveci dusmanin a ne Cala, pa da se i ne pita nista a vjerujem da se pita i znam da je castan i posten covjek. Idemo dalje, pa sta bude.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakav ce biti rezultat sutra?

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 04 maj 2017, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Braachuka, bvsic, jurisicduska, Napapijri, nedimmmm1337, Rule_hz, soe, teamnorth1989 i 63 gosta.