jel ovo slučajnost il je maxuz selam demiruMortemHz je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jel ovo slučajnost il je maxuz selam demiruMortemHz je napisao/la:
Onaj...FrancescoTotti je napisao/la: ma x je sutra ko kuca. nece dat madjari guzova.
Pomocu dajidze.Testo je napisao/la:kako velež može da izgradi stadion i trening kamp bez amidže ?
Kalup odgovori stižu za 3, 2, 1...Testo je napisao/la:kako velež može da izgradi stadion i trening kamp bez amidže ?
Jesmo to nesto napravili. Nisam u toku.Lakoste je napisao/la:Pa i Sarajevo gradi kamp bez Tanove pomoci sad.
Tribinu, svlacionice, prostorije za reakreaciju itd.Sarajlijica1946 je napisao/la:Jesmo to nesto napravili. Nisam u toku.Lakoste je napisao/la:Pa i Sarajevo gradi kamp bez Tanove pomoci sad.
Pa koja je onda uloga Tana? Je li nas to izradio?Lakoste je napisao/la:Pa i Sarajevo gradi kamp bez Tanove pomoci sad.
Slabo znas.zagorski je napisao/la:Pa koja je onda uloga Tana? Je li nas to izradio?Lakoste je napisao/la:Pa i Sarajevo gradi kamp bez Tanove pomoci sad.
Ja koliko znam njegova obaveza je bila da se projekat akademije zavrsi do kraja,a ne da se klub snalazi.
Hehejoker90 je napisao/la:Može li sutra Urinator do minuta?
Vise ja mogu nogu dici.Memara je napisao/la:Hehejoker90 je napisao/la:Može li sutra Urinator do minuta?
Djeca plaćaju članarinu da treniraju u Sarajevu, on trenira kao i oni(možda i manje), a prima masne pare. I kako neko može reći da brat nije Urinator?Memara je napisao/la:joker90 je napisao/la:Može li sutra Urinator do minuta?
Hehe
Pa imaju onog milionera sto im gradiTesto je napisao/la:kako velež može da izgradi stadion i trening kamp bez amidže ?
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, Tatamata1946 i 58 gostiju.