NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Strasno gostovanje u BL
Samo jako Robijasi bolji ste nego mnogi premijerligasi
Cekamo Celik i vruca gsotovanja u nicaZe
Samo jako Robijasi bolji ste nego mnogi premijerligasi
Cekamo Celik i vruca gsotovanja u nicaZe
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Akobogda trebat će nam još jedna sezona u ovo ligi zbog blokiranog računa, sav novac nam ide na dugove uglavnom poreznoj.Trebali bi do kraja ove sezone biti na 0 i sav novac onda usmjeravati naredne sezone u sportski segment.Bit će dernek kad odblokiramo račun al bukvalno.
Sretno vam!Guest1945 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 12:50Akobogda trebat će nam još jedna sezona u ovo ligi zbog blokiranog računa, sav novac nam ide na dugove uglavnom poreznoj.Trebali bi do kraja ove sezone biti na 0 i sav novac onda usmjeravati naredne sezone u sportski segment.Bit će dernek kad odblokiramo račun al bukvalno.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Nadam se da ćete i vi proguliti u Evropi ako ne titula.Imate opet dobre igrače i dobar budzet.Treba vam da progulite i da prođete kvalifikacije onda ide uspon.NoDi80 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 13:43Sretno vam!Guest1945 je napisao/la: ↑11 feb 2025, 12:50Akobogda trebat će nam još jedna sezona u ovo ligi zbog blokiranog računa, sav novac nam ide na dugove uglavnom poreznoj.Trebali bi do kraja ove sezone biti na 0 i sav novac onda usmjeravati naredne sezone u sportski segment.Bit će dernek kad odblokiramo račun al bukvalno.
Svaka cast za navijanje, u Bihac ste uvijek dobro dosli
Teren jest bio uzasan al vala Celik nista, zara borbe 0. Gol ponisten nemam pojma dal je ofsajd al realno niste bili ni blizu nekog remija, skroz razmontirani. Sretno u nastavku prvenstva.

Teren jest bio uzasan al vala Celik nista, zara borbe 0. Gol ponisten nemam pojma dal je ofsajd al realno niste bili ni blizu nekog remija, skroz razmontirani. Sretno u nastavku prvenstva.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Da je suditi po atmosferi u obe utakmice i broju navijaca rekao bi covjek da se oba kluba bore za Europu.
Dva mangupa, koja itekako fale nasem fudbalu. Sretno u nastavku!
Dva mangupa, koja itekako fale nasem fudbalu. Sretno u nastavku!
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Opet napunjen Čelik. Nisam iznenađen. 

Komisija Saveza suspendovala s tri utakmice nesuđenjua sudiju u bihaćkoj utakmici, ali ne zbog poništenog gola, nego zbog nepostojećeeg penala za ddomaćina meča, u 92 minuti.
Mislim da to nije tacno, gdje si to nasao?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Jos i neregularno izveden pebal ,igrac Jedinstva skoro dosao do igraca koji izvodi penal a tek ovaj sutao,bas ocigledno ,hem nepostojeci penal i jos neregularno izvaden
-
- Kontakt:
Mi nismo imali nikakav penal, fulao si utakmicuconvict35 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 13:32Jos i neregularno izveden pebal ,igrac Jedinstva skoro dosao do igraca koji izvodi penal a tek ovaj sutao,bas ocigledno ,hem nepostojeci penal i jos neregularno izvaden
Brate smanji gudru malo, pregorio siconvict35 je napisao/la: ↑20 mar 2025, 13:32Jos i neregularno izveden pebal ,igrac Jedinstva skoro dosao do igraca koji izvodi penal a tek ovaj sutao,bas ocigledno ,hem nepostojeci penal i jos neregularno izvaden

Sta ima pitat imam oci a i sudija suspendovan zbog tova na 3 kola ,priznato da je nepostojeci penal,a pogledaj izvodzenje jedanesterca pa vidi debilu koliko je vas igrac utrcao u sesnesterac prije vremenaharden je napisao/la: ↑20 mar 2025, 15:40Brate smanji gudru malo, pregorio sipitaj momke sto su bili u Bihacu o penalu.
Kralju Jedinstvo nije imalo penal u ovoj polusezoni

Iz 17. kola suspendovan samo sudija Drago Tabak sto je sudio Travnik - Gradina.
Halali ja sam otisaona utakmicu protiv Gorazda jbg bas sam preletio tekmu ,nista peotiv Jedinstva nam jest ponisten cist go ali bi svakako izgubili ,nismo ni zasluzili bodove
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Sve sam bogove skresao, zbog prenosa na mytv...Meni na ekranu samo igra "logo" MYTV.
Kome se dalo da prenosi tekme...
'ebo ga mytv - da ga 'ebo!
Kome se dalo da prenosi tekme...
'ebo ga mytv - da ga 'ebo!
- sagitarius
- Kontakt:
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.