BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ma ne mora znaciti da bi lakse izasao na kraj sa donskoyom,donskoy trenutno igra u ludo dobroj formi i ocekivala se njegova pobjeda danas,ali eto nije se dalo,idemo dalje,u portorozu ocekujem velike stvari.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Mirza u prvom kolu portoroza protiv Matea Viole iz Italije, u drugom kolu na pobjednika kovalik-ilkley, aldin ide na lorencija, treba napomenuti da su obojica u istom dijelu zdrijeba.. u svakom slucaju Mirzi se ovdje finale namece kao imperativ jer su mahom sljakasi u ovom dijelu zdrijeba

Edit: sad gledam rezultate svih ovih igraca u ovom dijelu zdrijeba, i sto se tice betona sve taraba do tarabe
Edit: sad gledam rezultate svih ovih igraca u ovom dijelu zdrijeba, i sto se tice betona sve taraba do tarabe
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ne bih podcijenio Violu jer je i na betonu znao zadeverati sve nase igrace. Mislim da ga je samo jednom neko od nasih dobio.esprit24 je napisao/la:Mirza u prvom kolu portoroza protiv Matea Viole iz Italije, u drugom kolu na pobjednika kovalik-ilkley, aldin ide na lorencija, treba napomenuti da su obojica u istom dijelu zdrijeba.. u svakom slucaju Mirzi se ovdje finale namece kao imperativ jer su mahom sljakasi u ovom dijelu zdrijeba![]()
![]()
![]()
![]()
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Ma posle smitha ja nikog ne podcjenjujem,napisao sam cinjenice,jbg mirzi ce biti 9-ti mec na betonu a ovi svi iz njegovog zdrijeba igrali jos u maju na hardu.. Meni je recimo daleko jaci turnir bio u recenatiju, tako da msm da se ovo treba i mora iskoristiti. Po meni i kralj futuresa ima sansu protiv lorenzija pogotovo ako ovaj osvoji cortinu, trebat ce mu vremena da se privikne na betonBiki je napisao/la:Ne bih podcijenio Violu jer je i na betonu znao zadeverati sve nase igrace. Mislim da ga je samo jednom neko od nasih dobio.esprit24 je napisao/la:Mirza u prvom kolu portoroza protiv Matea Viole iz Italije, u drugom kolu na pobjednika kovalik-ilkley, aldin ide na lorencija, treba napomenuti da su obojica u istom dijelu zdrijeba.. u svakom slucaju Mirzi se ovdje finale namece kao imperativ jer su mahom sljakasi u ovom dijelu zdrijeba![]()
![]()
![]()
![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Tomo malo kod kuce sparinguje sa rekreativcima za USO , aj nista ako ko ima fejs njegov da ga pitam moze i sa mnom jedan slabijeg inteziteta ... Kako su samo neozbiljni njegov plasman je i odlican s obzirom kako rade i sta rade al eto ne bi mi bili mi da nije tako , trebao je odirati bilo sta na hardu **** pa makar i kvalifikacije valjda je bolje to nego sa reakrativcima...
Hvalio mu je se brat Josip da mu zna uzet gem po setu kad igraju
Sljedeći tjedan je turnir u mom susjedstvu i igrat će Tomin brat, glavni favorit
Sljedeći tjedan je turnir u mom susjedstvu i igrat će Tomin brat, glavni favorit
-
oldtown1990
- Kontakt:
J.Simic i ove sedmice pobjednik futuresa u Tunisu. Bravo, za 2sed skupila je 36 bodova. 
Re: Odg: BiH Tenis
esprit24 je napisao/la:Razbio ili ne razbio barijeru znam da je meni yebao vikend. Dozivljavam njegove poraze i pobijede kao da mi je rod najrodjeniji. Nekad i rodjenu zenu zapostavim zbog njega a on tako
Joj Mirzete, Mirzeteeeeee
Ljudi ja cu mu ovo halalit samo ako se plasira u MD US opena
Potpisujem, apsolutno isti sam.
Dosadan BH tenis bez Damira

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ova Simic... koliko godina? 
23 valjdaSlevinKelevra je napisao/la:Ova Simic... koliko godina?
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Ovo je i meni zapalo za oko. Ocajan je na mrezi, Damir je svjetlosnim godinama ispred u tom segmentu.esprit24 je napisao/la:Igra na mrezi je takodje kriminalna al za nadat se da to popravi
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Pocinje nova sedmica i nove bitke za nase tenisere 
Dok se nas prvi reket opusta i nadam se priprema za Americku turneju, a Tomo po Hercegovini sparinguje sa bratom i komsijama, Mirza i Aldin ce pokusati sakupiti koji dinar i bod pred polazak u Ameriku. Krenut cu od Aldina, poslije prijema u Belgijsku akademiju i par treninga sa Meyersom ocekujem da u orvom kolu izbaci Lorencija iskljucivo jer ovaj dolazi sa sljake sa osvojenim ch turnirom i ne bi bilo prvi put da Aldin iznenadi jer je to uradio Dustovu poslije Worclava, i onda naravno ispadanje i drugom kolu tipicno za Aldina i Tomu nakon iznacivanja nekog od favorita. I na kraju iskreno od Mirze ocekujem najmanje finale bez imalo skromnosti. Nadam se da je poraz od onog rekreativca bio samo polod neke kalkulacije i da ce portoroz shvatiti ozbiljno jer bi plasmanom u finale i aBd titulom usao u TOP 130 sto bi mu dalo veliku motivaciju za dalje

Dok se nas prvi reket opusta i nadam se priprema za Americku turneju, a Tomo po Hercegovini sparinguje sa bratom i komsijama, Mirza i Aldin ce pokusati sakupiti koji dinar i bod pred polazak u Ameriku. Krenut cu od Aldina, poslije prijema u Belgijsku akademiju i par treninga sa Meyersom ocekujem da u orvom kolu izbaci Lorencija iskljucivo jer ovaj dolazi sa sljake sa osvojenim ch turnirom i ne bi bilo prvi put da Aldin iznenadi jer je to uradio Dustovu poslije Worclava, i onda naravno ispadanje i drugom kolu tipicno za Aldina i Tomu nakon iznacivanja nekog od favorita. I na kraju iskreno od Mirze ocekujem najmanje finale bez imalo skromnosti. Nadam se da je poraz od onog rekreativca bio samo polod neke kalkulacije i da ce portoroz shvatiti ozbiljno jer bi plasmanom u finale i aBd titulom usao u TOP 130 sto bi mu dalo veliku motivaciju za dalje
I ja mislim da će Aldin dobiti Lorenzija, ali isto tako i da će ispasti u drugom kolu. Što se tiče Mirze, nisam baš optimista protiv Viole, ali ukoliko prođe prvo kolo onda ga vidimo najmanje u polufinalu.
Što se tiče dama, Dea i Jelena u Tunisu, Husarić u Austriji i sve su to turniri za 10k $. Ema igra kvale za Challenger u Landisville-u 25k$. Mislim da se za njih ne treba ništa komentarisati tok ne uđu (ako ikad) u top 300.
Nakon što završi sezona za članove (Aldin i Mirza) H&S akademije nema pauze. Oni će od 22. decembra do 2. januara igrati neku egzibiciju u Abu Dhabiju. Pa će valjda i tu biti novca
Što se tiče dama, Dea i Jelena u Tunisu, Husarić u Austriji i sve su to turniri za 10k $. Ema igra kvale za Challenger u Landisville-u 25k$. Mislim da se za njih ne treba ništa komentarisati tok ne uđu (ako ikad) u top 300.
Nakon što završi sezona za članove (Aldin i Mirza) H&S akademije nema pauze. Oni će od 22. decembra do 2. januara igrati neku egzibiciju u Abu Dhabiju. Pa će valjda i tu biti novca
Prevelika su to očekivanja za Mirzu, treba ih malo spustiti...za polufinale će igrati sa boljim igračem od sebe, ako dodje do QF uopšte
-
oldtown1990
- Kontakt:
Dea pobijedila 6-0 6-2 u 1.kolu futuresa u Tunisu. 
@shminkos ako dodje do meca sa Lackom, garantujem ti da ce ga rasut na komade ako ponovi barem 60% igre iz Italije. Nudim ti opkladu 
Nikakav problem, za Lacka a i za Zemlju 
Damir, Tuka i Teletović na Vilsonovom u četvrtak u 18:00...druženje sa rajom
izgleda će igrati samo jedan turnir pred USO
a onda po duplu krunu u MAroko na challengere
Damir, Tuka i Teletović na Vilsonovom u četvrtak u 18:00...druženje sa rajom
izgleda će igrati samo jedan turnir pred USO
a onda po duplu krunu u MAroko na challengere
Znači na ATP listi pred US Open neće biti u top 100
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Nego kakve su šanse bar Dzumhuru da nastupi na olimpijadi? Nešto sam čitao kao 54 igrača idu direktno, maksimalno 4 iz repke, i da su odigrali barem dva "ciklusa" davis cupa ili fed kup za žene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.