Sretno mu/nama I nadam se aBd tituli, sto je I logicno zar ne

Uprava radi dobar posao I sve pohvale

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nisam optimističan a ni skeptik jer nemam vise živaca da se nerviram oko Zelje. Svake godine isto, jedino sad imamo bolji stadion, pa ako nista moći ce se rahat sjediti.GKhan je napisao/la:Nekako mi previse otimistican tip al hajd da vidimo sta ce biti
Radil se istok imal kakva slicica
8050 stolicaKonzerva je napisao/la:Koliko se moze kupiti stolica za 250 000 km?
zna li neko?
Može više, oko 18 hiljadaTracy3McGrady je napisao/la:8050 stolicaKonzerva je napisao/la:Koliko se moze kupiti stolica za 250 000 km?
zna li neko?
Puno to skuplje kosta nego sto mislis... Ovo sto si ti racunao je nedovoljno za jedan stubnellic07 je napisao/la:bosnas_ je napisao/la:Kakve su sanse da se ofarbaju stubovi reflektora do pocetka sezone? Cudi me kako to niko do sada nije uradio, ni jedna uprava.... nisu to velika sredstva i izgledalo bi puno ljepse da se ona hrdjotina na reflektorima prefarba!
Navijački sam neutralan ali bih podržao da se skupe novci za farbanje stubova reflektora.
Nas 1 000 da po 10 KM i puno ljepše bi izgledalo.
Po kojoj računici može? 18000×31km = 558000km à mi skupili 250000km.theeagle je napisao/la:Može više, oko 18 hiljadaTracy3McGrady je napisao/la:8050 stolicaKonzerva je napisao/la:Koliko se moze kupiti stolica za 250 000 km?
zna li neko?
http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... o-o/20143/Tracy3McGrady je napisao/la: Po kojoj računici može? 18000×31km = 558000km à mi skupili 250000km.
Dakle, 250000÷31= 8064
To je otprilike to koliko sam ja u toku.
Konzerva je napisao/la:Koliko stolica se planira ugraditi u istocnu tribinu? znali iko?
I onda u drugoj fazi otprilike jos tolikoPo završetku prve faze gradnje, kapacitet tribine će biti 2850 sjedećih mjesta.
hvala na odgovorimairfo je napisao/la:Konzerva je napisao/la:Koliko stolica se planira ugraditi u istocnu tribinu? znali iko?I onda u drugoj fazi otprilike jos tolikoPo završetku prve faze gradnje, kapacitet tribine će biti 2850 sjedećih mjesta.
Trenutno korisnika/ca: bvsic, CentarsutNaClanak921, ELDIABLO20, Hrasno15, perodeformero, sebalos, WeekendOffender i 76 gostiju.