FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HausMan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HausMan » 02 jun 2016, 13:21

Zato je on s strucnom ekipom izabrao trenera koji je s krkom ispao iz lige, a ovdje dosao da osvoji titulu. To samo kod nas ima, zato nam je misaona imenica bilo sta normalno uraditi. Bar su ti treneri sto su po kafanama birani osvajali trofeje.

Strasna trenerska karijera. Irfo vreba sad ce on da objasni, stari strucnjak kuknjava kuknjava

slika
Zadnja izmjena: HausMan, dana/u 02 jun 2016, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 02 jun 2016, 13:42

Luque94 je napisao/la:Kako moze onaj Dejo na presu reci da su se u proslosti treneri birali u kafani. Jel on normalan.
Kompleksi su **** stvar. Ocekujem da cemo pokazati ozbiljnost i da ce mu se iz kluba pokazati izlazna vrata. On zna kako su se i gdje treneri birali. Sram da bude malog kompleksasa.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 02 jun 2016, 13:49

Kakav je to kapacitet vodit ce prvi tim i omladinske selekcije, brat slovenski :facepalm: Dosao po titulu nikad kukuruz nije osvojio :oops:

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 02 jun 2016, 13:53

samoplavi je napisao/la:
Luque94 je napisao/la:Kako moze onaj Dejo na presu reci da su se u proslosti treneri birali u kafani. Jel on normalan.
Kompleksi su **** stvar. Ocekujem da cemo pokazati ozbiljnost i da ce mu se iz kluba pokazati izlazna vrata. On zna kako su se i gdje treneri birali. Sram da bude malog kompleksasa.
Nisu bas svi ali dosta toga se zavrsavalo u kafani, novac "na ruke" isplacivao, uzimao od clanarina u omlad.pogonu .... Doduse to je nasa bosnjacka stvarnost. :)

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 02 jun 2016, 14:07

mirek11 je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
Nisu bas svi ali dosta toga se zavrsavalo u kafani, novac "na ruke" isplacivao, uzimao od clanarina u omlad.pogonu .... Doduse to je nasa bosnjacka stvarnost. :)
Sve i da jeste, a nije, sta on kompleksas maleni ima o tome pricati na pres konferenciji. Ko je on da tako nesto govori. Kakve su njegove reference za bilo sta u sportu. Mister sedam posto ako ti je stalo do Zelje tjeraj kompleksasa iz kluba.

Makanaky
Kontakt:

Post Postao/la Makanaky » 02 jun 2016, 14:24

Šta je ovo sad, nije 31 nego 14 po stolici? Dobro, dobilo se više za novac ali ne sjećam se da je objavljeno igdje.

A ovaj Kostič... stavim u google i izbaci mi nekog ironmana od preko 70 godina, tek dole niže vidim transfermarkt. Uglavnom bio pomoćnik, ali valjda znaju šta rade. Možda bljesne kao nekad Maljković kad je došao u Jugoplastiku i napravio čudo :D

Edit: Lapsus, objavljeno je za stolice, našao sam: http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... o-o/20143/

Izvinjavam se.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 jun 2016, 14:42

samoplavi je napisao/la:
Sve i da jeste, a nije, sta on kompleksas maleni ima o tome pricati na pres konferenciji. Ko je on da tako nesto govori. Kakve su njegove reference za bilo sta u sportu. Mister sedam posto ako ti je stalo do Zelje tjeraj kompleksasa iz kluba.
posljedni dokaz da si ti ili neko tvoj sutnuti iz kluba :kafa:
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 02 jun 2016, 14:48

irfo je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
Sve i da jeste tako kako kazes, a nije, mali kompleksas se sa ugledom kluba ne moze igrati kako on misli. Izjaviti na pres konferenciji da su se u Zelji i proci bez adekvatne kazne moze znaciti samo jedno, da smo "mali" klub. Zamisli da clan uprave Uniteda na predstavljanju Mourinha kaze da su se treneri birali u pubovima.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 jun 2016, 14:50

samoplavi je napisao/la:
irfo je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
Sve i da jeste tako kako kazes, a nije, mali kompleksas se sa ugledom kluba ne moze igrati kako on misli. Izjaviti na pres konferenciji da su se u Zelji i proci bez adekvatne kazne moze znaciti samo jedno, da smo "mali" klub. Zamisli da clan uprave Uniteda na predstavljanju Mourinha kaze da su se treneri birali u pubovima.
Nista slago nije, sve je istina i tako se desavalo, da hoce bogdo u buducnosti objavit i imena tih koji su to radili i sviju koji nisu radili na dobrobiti kluba, treba se citav prljavi ves iznijet ako zelimo da bude bolje u buducnosti :thumbup:
Zadnja izmjena: irfo, dana/u 02 jun 2016, 14:50, ukupno mijenjano 1 put.

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

mirek11
Kontakt:

Post Postao/la mirek11 » 02 jun 2016, 14:50

Nisu bas svi ali dosta toga se zavrsavalo u kafani, novac "na ruke" isplacivao, uzimao od clanarina u omlad.pogonu .... Doduse to je nasa bosnjacka stvarnost. :)[/quote]

Sve i da jeste, a nije, sta on kompleksas maleni ima o tome pricati na pres konferenciji. Ko je on da tako nesto govori. Kakve su njegove reference za bilo sta u sportu. Mister sedam posto ako ti je stalo do Zelje tjeraj kompleksasa iz kluba.[/quote]
To stoji, nije mjesto press za takve komentare niti sam ja uopste za iznosenje "prljavog vesa" u javnost jer puno je dusmana oko kluba koji to koriste da nas pokusaju podjeliti, oslabiti.
Sto bi Edis rekao, mi cemo to interno rjesiti :)

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 02 jun 2016, 15:21

Ja shvatam i Deju i sve iz nase uprave. Ljudi su pod nenormalnim pritiskom nepismene bagre koja je na sve spremna. Nisu ni oni od kamena i puknu ponekad. Ovoliko dusmana je dokaz da smo na pravom putu. Samo naprijed idemo po titulu a i ljepsu Dolinu.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 02 jun 2016, 15:25

Mora se naša uprava malo pročistiti,to je sigurno. Ne znam sta misli.Misimovic ali mora. Neke stvari su nedopustive.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 jun 2016, 15:34

Teletovic posjetio fan shop :clap:

lizalo
Kontakt:

Post Postao/la lizalo » 02 jun 2016, 15:34

Stvarno razmisljate na nivou desetogodisnjaka. Kada je covjek rekao da su se bivsi treneri prije birali u kafanama to je vise bilo figurativno. Dejan je zelio reci da nije bilo sistemskog odabira trenera, da se takvoj jednoj kompleksnoj odluci, kao sto je imenovanja nije pristupalo kao sto je uradjeno sa Kostićem.

Ljudi su prilikom izbora trenera imali listu od 20 imena i postepeno su je skracivali iz dobro poznatih razloga. Na kraju je izbor spao na Kostica. Svi treneri koji su bili u uzem krugu su morali predstaviti plan i program rada sa A timom ali i sa omladinskim selekcijama. Nacine i pripreme treninga, pripreme utakmica ako je tempo srijeda-subota, ili ako je tempo subota-subota. Morali su prezentovati i izjasniti se kako pripremaju taktike i skautiraju protivnike.

Kada malo bolje razmislite onda cete shvatiti da je sadasnja Uprava odabir trenrera izvrsila veoma profesionalno i uz punu podrsku nas navijaca.

Zato vi koji pisete protiv uprave, samo djaba trosite vrijeme ljudi su na pravom putu da Želju izvedu na zrelu granu i da od njega naprave finansijski stabilan klub u kojem ce se sistemski i profesionalno raditi

briga
Kontakt:

Post Postao/la briga » 02 jun 2016, 15:35

HausMan je napisao/la:Mora se naša uprava malo pročistiti,to je sigurno. Ne znam sta misli.Misimovic ali mora. Neke stvari su nedopustive.
S kim oni posla imaju i protiv cega se bore dobro su i normalni. Mene su uvjerili u svoju dobronamjernost i sitnice im ne treba zamjeriti. Pored svega pozitivnog juce na preskoferenciji od potpisivanja omladinaca do novog trenera uhvatiti se samo za to je dokaz da su ljudi zlonamjerni. A budimo realni da u tome i ima istine da se dosta po kafanama rjesavalo iako sam i ja za to da se sto manje iznosi u javnost tih stvari. Nazalost morat ce se dosta toga iznijeti na vidjelo jer smo sada u situaciji da najveci parazit u klubu iznosi svoje verzije po medijima i kalja ime kluba.
Jednom ŽELJEZNIČAR, uvijek ŽELJEZNIČAR. To je tako

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 02 jun 2016, 16:45

Zadnji trzaji kafane koji su prije vodili klub... Na sve nacine pokusavaju da srozaju ugled kluba a i novog trenera FK Zeljeznicara... Vidim violina je poceo sa pretnjama i navijacima nekim ali izgleda da ce dobro u zid da udari ako nastavi sa time... Ovi padobranci i placenici ovde nece jos dugo piskarati to je sigurno...

Moj vam je savjet da se ne rasrpavljate sa ljudima kojima je IQ sobne temperature nego samo da zaobidjete postove. Jer sta god odgovorili oni ce po svom jer valja zaraditi dnevnicu..

P.S.

I neka se sve iznosi na presicama dosta je bilo sutnje... Treba javno sve prozvati i sve dok se ne bude tako radilo klub nece izaci na vec nivo

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 02 jun 2016, 17:03

lizalo je napisao/la:Stvarno razmisljate na nivou desetogodisnjaka. Kada je covjek rekao da su se bivsi treneri prije birali u kafanama to je vise bilo figurativno. Dejan je zelio reci da nije bilo sistemskog odabira trenera, da se takvoj jednoj kompleksnoj odluci, kao sto je imenovanja nije pristupalo kao sto je uradjeno sa Kostićem.

Ljudi su prilikom izbora trenera imali listu od 20 imena i postepeno su je skracivali iz dobro poznatih razloga. Na kraju je izbor spao na Kostica. Svi treneri koji su bili u uzem krugu su morali predstaviti plan i program rada sa A timom ali i sa omladinskim selekcijama. Nacine i pripreme treninga, pripreme utakmica ako je tempo srijeda-subota, ili ako je tempo subota-subota. Morali su prezentovati i izjasniti se kako pripremaju taktike i skautiraju protivnike.

Kada malo bolje razmislite onda cete shvatiti da je sadasnja Uprava odabir trenrera izvrsila veoma profesionalno i uz punu podrsku nas navijaca.

Zato vi koji pisete protiv uprave, samo djaba trosite vrijeme ljudi su na pravom putu da Želju izvedu na zrelu granu i da od njega naprave finansijski stabilan klub u kojem ce se sistemski i profesionalno raditi
Kompleksas mali je rekao nesto sto sebi ne dopustaju mnogo veca imena naseg kluba. Opanak jedan da govori da je Zeljo birao trenere u kafani i na to svi sute. Svi su bili **** samo sam JA ispravan. To je zelio poruciti i nesto on ko papak nabaciva treneru pet na pres konferenciji. Poslusajte malo sta starija raja kaze o njegovom papanskom ispadu. Ej, on da kaze mi birali trenera u kafani. Ne mogu da vjerujem.

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 02 jun 2016, 17:08

Alleenn je napisao/la:
nellic07 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Kakve su sanse da se ofarbaju stubovi reflektora do pocetka sezone? Cudi me kako to niko do sada nije uradio, ni jedna uprava.... nisu to velika sredstva i izgledalo bi puno ljepse da se ona hrdjotina na reflektorima prefarba!

Navijački sam neutralan ali bih podržao da se skupe novci za farbanje stubova reflektora.
Nas 1 000 da po 10 KM i puno ljepše bi izgledalo.
Puno to skuplje kosta nego sto mislis... Ovo sto si ti racunao je nedovoljno za jedan stub
Želja nam je i da ofarbamo stubove reflektora koji su zahrđali, ali zaista nevjerovatno zvuči činjenica da za isto treba osigurati 22.000 KM po stubu, nakon čega dolazimo do cifre od 88.000 KM za taj projekat - kaže Šiljak.
evo koliko iznosi to farbanje , ima trenutno puno vaznijih stvari od toga

Maticar
Kontakt:

Post Postao/la Maticar » 02 jun 2016, 17:35

samoplavi je napisao/la:
lizalo je napisao/la:Stvarno razmisljate na nivou desetogodisnjaka. Kada je covjek rekao da su se bivsi treneri prije birali u kafanama to je vise bilo figurativno. Dejan je zelio reci da nije bilo sistemskog odabira trenera, da se takvoj jednoj kompleksnoj odluci, kao sto je imenovanja nije pristupalo kao sto je uradjeno sa Kostićem.

Kompleksas mali je rekao nesto sto sebi ne dopustaju mnogo veca imena naseg kluba. Opanak jedan da govori da je Zeljo birao trenere u kafani i na to svi sute. Svi su bili **** samo sam JA ispravan. To je zelio poruciti i nesto on ko papak nabaciva treneru pet na pres konferenciji. Poslusajte malo sta starija raja kaze o njegovom papanskom ispadu. Ej, on da kaze mi birali trenera u kafani. Ne mogu da vjerujem.
ti si drug odlijepio oca mi.
ako te ne prozivam, onda te gotivim

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 02 jun 2016, 17:50

samoplavi je napisao/la:

da ja ba sta smaras vise,nije ovo bundes liga,svi znam kako stvari stoje i u Želji i u svakom drugom klubu u BH-a,necemo se lagat sve ove godine smo daleko od profesionalizma i zato smo tu gdje jesmo,covjek nista lose nije uradio,sve sto je on rekao znalo se,sada bar znam da taj segment nece tako funkcionisat bar dok je ova uprava tu,a nadam se da ce to potrajat

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot] i 52 gosta.