Strasna trenerska karijera. Irfo vreba sad ce on da objasni, stari strucnjak kuknjava kuknjava

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kompleksi su **** stvar. Ocekujem da cemo pokazati ozbiljnost i da ce mu se iz kluba pokazati izlazna vrata. On zna kako su se i gdje treneri birali. Sram da bude malog kompleksasa.Luque94 je napisao/la:Kako moze onaj Dejo na presu reci da su se u proslosti treneri birali u kafani. Jel on normalan.
Nisu bas svi ali dosta toga se zavrsavalo u kafani, novac "na ruke" isplacivao, uzimao od clanarina u omlad.pogonu .... Doduse to je nasa bosnjacka stvarnost.samoplavi je napisao/la:Kompleksi su **** stvar. Ocekujem da cemo pokazati ozbiljnost i da ce mu se iz kluba pokazati izlazna vrata. On zna kako su se i gdje treneri birali. Sram da bude malog kompleksasa.Luque94 je napisao/la:Kako moze onaj Dejo na presu reci da su se u proslosti treneri birali u kafani. Jel on normalan.
Sve i da jeste, a nije, sta on kompleksas maleni ima o tome pricati na pres konferenciji. Ko je on da tako nesto govori. Kakve su njegove reference za bilo sta u sportu. Mister sedam posto ako ti je stalo do Zelje tjeraj kompleksasa iz kluba.mirek11 je napisao/la:Nisu bas svi ali dosta toga se zavrsavalo u kafani, novac "na ruke" isplacivao, uzimao od clanarina u omlad.pogonu .... Doduse to je nasa bosnjacka stvarnost.samoplavi je napisao/la:Kompleksi su **** stvar. Ocekujem da cemo pokazati ozbiljnost i da ce mu se iz kluba pokazati izlazna vrata. On zna kako su se i gdje treneri birali. Sram da bude malog kompleksasa.Luque94 je napisao/la:Kako moze onaj Dejo na presu reci da su se u proslosti treneri birali u kafani. Jel on normalan.
posljedni dokaz da si ti ili neko tvoj sutnuti iz klubasamoplavi je napisao/la:
Sve i da jeste, a nije, sta on kompleksas maleni ima o tome pricati na pres konferenciji. Ko je on da tako nesto govori. Kakve su njegove reference za bilo sta u sportu. Mister sedam posto ako ti je stalo do Zelje tjeraj kompleksasa iz kluba.
Sve i da jeste tako kako kazes, a nije, mali kompleksas se sa ugledom kluba ne moze igrati kako on misli. Izjaviti na pres konferenciji da su se u Zelji i proci bez adekvatne kazne moze znaciti samo jedno, da smo "mali" klub. Zamisli da clan uprave Uniteda na predstavljanju Mourinha kaze da su se treneri birali u pubovima.irfo je napisao/la:posljedni dokaz da si ti ili neko tvoj sutnuti iz klubasamoplavi je napisao/la:
Sve i da jeste, a nije, sta on kompleksas maleni ima o tome pricati na pres konferenciji. Ko je on da tako nesto govori. Kakve su njegove reference za bilo sta u sportu. Mister sedam posto ako ti je stalo do Zelje tjeraj kompleksasa iz kluba.
Nista slago nije, sve je istina i tako se desavalo, da hoce bogdo u buducnosti objavit i imena tih koji su to radili i sviju koji nisu radili na dobrobiti kluba, treba se citav prljavi ves iznijet ako zelimo da bude bolje u buducnostisamoplavi je napisao/la:Sve i da jeste tako kako kazes, a nije, mali kompleksas se sa ugledom kluba ne moze igrati kako on misli. Izjaviti na pres konferenciji da su se u Zelji i proci bez adekvatne kazne moze znaciti samo jedno, da smo "mali" klub. Zamisli da clan uprave Uniteda na predstavljanju Mourinha kaze da su se treneri birali u pubovima.irfo je napisao/la:posljedni dokaz da si ti ili neko tvoj sutnuti iz klubasamoplavi je napisao/la:
S kim oni posla imaju i protiv cega se bore dobro su i normalni. Mene su uvjerili u svoju dobronamjernost i sitnice im ne treba zamjeriti. Pored svega pozitivnog juce na preskoferenciji od potpisivanja omladinaca do novog trenera uhvatiti se samo za to je dokaz da su ljudi zlonamjerni. A budimo realni da u tome i ima istine da se dosta po kafanama rjesavalo iako sam i ja za to da se sto manje iznosi u javnost tih stvari. Nazalost morat ce se dosta toga iznijeti na vidjelo jer smo sada u situaciji da najveci parazit u klubu iznosi svoje verzije po medijima i kalja ime kluba.HausMan je napisao/la:Mora se naša uprava malo pročistiti,to je sigurno. Ne znam sta misli.Misimovic ali mora. Neke stvari su nedopustive.
Kompleksas mali je rekao nesto sto sebi ne dopustaju mnogo veca imena naseg kluba. Opanak jedan da govori da je Zeljo birao trenere u kafani i na to svi sute. Svi su bili **** samo sam JA ispravan. To je zelio poruciti i nesto on ko papak nabaciva treneru pet na pres konferenciji. Poslusajte malo sta starija raja kaze o njegovom papanskom ispadu. Ej, on da kaze mi birali trenera u kafani. Ne mogu da vjerujem.lizalo je napisao/la:Stvarno razmisljate na nivou desetogodisnjaka. Kada je covjek rekao da su se bivsi treneri prije birali u kafanama to je vise bilo figurativno. Dejan je zelio reci da nije bilo sistemskog odabira trenera, da se takvoj jednoj kompleksnoj odluci, kao sto je imenovanja nije pristupalo kao sto je uradjeno sa Kostićem.
Ljudi su prilikom izbora trenera imali listu od 20 imena i postepeno su je skracivali iz dobro poznatih razloga. Na kraju je izbor spao na Kostica. Svi treneri koji su bili u uzem krugu su morali predstaviti plan i program rada sa A timom ali i sa omladinskim selekcijama. Nacine i pripreme treninga, pripreme utakmica ako je tempo srijeda-subota, ili ako je tempo subota-subota. Morali su prezentovati i izjasniti se kako pripremaju taktike i skautiraju protivnike.
Kada malo bolje razmislite onda cete shvatiti da je sadasnja Uprava odabir trenrera izvrsila veoma profesionalno i uz punu podrsku nas navijaca.
Zato vi koji pisete protiv uprave, samo djaba trosite vrijeme ljudi su na pravom putu da Želju izvedu na zrelu granu i da od njega naprave finansijski stabilan klub u kojem ce se sistemski i profesionalno raditi
Alleenn je napisao/la:Puno to skuplje kosta nego sto mislis... Ovo sto si ti racunao je nedovoljno za jedan stubnellic07 je napisao/la:bosnas_ je napisao/la:Kakve su sanse da se ofarbaju stubovi reflektora do pocetka sezone? Cudi me kako to niko do sada nije uradio, ni jedna uprava.... nisu to velika sredstva i izgledalo bi puno ljepse da se ona hrdjotina na reflektorima prefarba!
Navijački sam neutralan ali bih podržao da se skupe novci za farbanje stubova reflektora.
Nas 1 000 da po 10 KM i puno ljepše bi izgledalo.
evo koliko iznosi to farbanje , ima trenutno puno vaznijih stvari od togaŽelja nam je i da ofarbamo stubove reflektora koji su zahrđali, ali zaista nevjerovatno zvuči činjenica da za isto treba osigurati 22.000 KM po stubu, nakon čega dolazimo do cifre od 88.000 KM za taj projekat - kaže Šiljak.
ti si drug odlijepio oca mi.samoplavi je napisao/la:Kompleksas mali je rekao nesto sto sebi ne dopustaju mnogo veca imena naseg kluba. Opanak jedan da govori da je Zeljo birao trenere u kafani i na to svi sute. Svi su bili **** samo sam JA ispravan. To je zelio poruciti i nesto on ko papak nabaciva treneru pet na pres konferenciji. Poslusajte malo sta starija raja kaze o njegovom papanskom ispadu. Ej, on da kaze mi birali trenera u kafani. Ne mogu da vjerujem.lizalo je napisao/la:Stvarno razmisljate na nivou desetogodisnjaka. Kada je covjek rekao da su se bivsi treneri prije birali u kafanama to je vise bilo figurativno. Dejan je zelio reci da nije bilo sistemskog odabira trenera, da se takvoj jednoj kompleksnoj odluci, kao sto je imenovanja nije pristupalo kao sto je uradjeno sa Kostićem.
Ljudi su prilikom izbora trenera imali listu od 20 imena i postepeno su je skracivali iz dobro poznatih razloga. Na kraju je izbor spao na Kostica. Svi treneri koji su bili u uzem krugu su morali predstaviti plan i program rada sa A timom ali i sa omladinskim selekcijama. Nacine i pripreme treninga, pripreme utakmica ako je tempo srijeda-subota, ili ako je tempo subota-subota. Morali su prezentovati i izjasniti se kako pripremaju taktike i skautiraju protivnike.
Kada malo bolje razmislite onda cete shvatiti da je sadasnja Uprava odabir trenrera izvrsila veoma profesionalno i uz punu podrsku nas navijaca.
Zato vi koji pisete protiv uprave, samo djaba trosite vrijeme ljudi su na pravom putu da Želju izvedu na zrelu granu i da od njega naprave finansijski stabilan klub u kojem ce se sistemski i profesionalno raditi
da ja ba sta smaras vise,nije ovo bundes liga,svi znam kako stvari stoje i u Želji i u svakom drugom klubu u BH-a,necemo se lagat sve ove godine smo daleko od profesionalizma i zato smo tu gdje jesmo,covjek nista lose nije uradio,sve sto je on rekao znalo se,sada bar znam da taj segment nece tako funkcionisat bar dok je ova uprava tu,a nadam se da ce to potrajatsamoplavi je napisao/la:Kompleksas mali je rekao nesto sto sebi ne dopustaju mnogo veca imena naseg kluba. Opanak jedan da govori da je Zeljo birao trenere u kafani i na to svi sute. Svi su bili **** samo sam JA ispravan. To je zelio poruciti i nesto on ko papak nabaciva treneru pet na pres konferenciji. Poslusajte malo sta starija raja kaze o njegovom papanskom ispadu. Ej, on da kaze mi birali trenera u kafani. Ne mogu da vjerujem.lizalo je napisao/la:Stvarno razmisljate na nivou desetogodisnjaka. Kada je covjek rekao da su se bivsi treneri prije birali u kafanama to je vise bilo figurativno. Dejan je zelio reci da nije bilo sistemskog odabira trenera, da se takvoj jednoj kompleksnoj odluci, kao sto je imenovanja nije pristupalo kao sto je uradjeno sa Kostićem.
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bing [Bot] i 52 gosta.