joker90 je napisao/la:A možda i u Bugarskoj šta napravimo..

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
joker90 je napisao/la:A možda i u Bugarskoj šta napravimo..
Dres/majicu duksericu i to je toSarajlijica1946 je napisao/la:Sta obuci po ovom vremenu. Tacno je vrijeme za istihare.
Bordomen je napisao/la:Dres/majicu duksericu i to je toSarajlijica1946 je napisao/la:Sta obuci po ovom vremenu. Tacno je vrijeme za istihare.
i u sorc
plus prica o stadionu procurila u javnost prije utakmice, znaci dvica ko kucaMortemHz je napisao/la:Ugrijalo bas, u Titovoj extra situacija
Saida se mi bojimoPitar1946 je napisao/la:Idemo svii braco mojaa ma tekmu,i vi koji se bojite kise nema je
lelic ili ljevak?Zukanovic je napisao/la:za Slobodu daje nas novi igrac gol.
Gdje bi se gradio novi stadion, ako se ikada to desi?skoroalen je napisao/la:Ma dobro vrijeme ba, razvedrilo se, treba doć'. A i ako udari nije prvi put, ja ako nisam upalu pluća na derbiju fasov'o (onom što smo zijanili na Koševu), neću nikad. U majici kratkih mangup krenuo.![]()
Nadam se da za stadion nije šuplja, kako bi nam legla arena engleskog stila sa 15-18 hiljada sjedećih mjesta, svaka jača tekma bi se igrala pred 60-80% ispunjenim stadionom.
Sad sam je vidioMemara je napisao/la:
HahahahaPitarBordo je napisao/la:Mojne mene u ove s kapicama. iz očiju mi viri slaninica i loza.zagorski je napisao/la:S lijeva na desno: pitarbordo,joker90,evander,pasica,mikyhz,sioux,high...
skoroalen je napisao/la:Ma dobro vrijeme ba, razvedrilo se, treba doć'. A i ako udari nije prvi put, ja ako nisam upalu pluća na derbiju fasov'o (onom što smo zijanili na Koševu), neću nikad. U majici kratkih mangup krenuo.![]()
Nadam se da za stadion nije šuplja, kako bi nam legla arena engleskog stila sa 15-18 hiljada sjedećih mjesta, svaka jača tekma bi se igrala pred 60-80% ispunjenim stadionom.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, johntravolta123, miguelramos, OzmoodPinglewood, pierce, Proximic, Uvijeknapravojstrani, ŠTA_JE i 76 gostiju.