On je svoje odradio kad je izbacao onog majmuna u polufinalu LP pa ti kako hoćešPortillo je napisao/la: Za miliona osam :S
http://www.marca.com/2011/08/22/futbol/ ... 01020.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Yebote, jos cete i zaradit na njemu
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
[youtube][/youtube]
Gol Keite, znaci bez rijeci sam ostao, koja akcija, koja ljepota, koja umjetnost...VRH!!!spizz je napisao/la:[youtube][/youtube]
- nidjo_barca
- Kontakt:
Fabregas je dobro igrao,odlicno se krece,par dobrih pasova prema naprijed.Thiago je isto dobro igrao,samo sto je izgubio par cistih lopti,treba nekad brze da se to odigrava,a inace odlican.
Primjetio sam da Guardiola pokusava nesto novo.Igralo se sa 2 napadaca,Villa i Femenia(iako ovaj to i nije),dok su Iniesta,Fabregas,Keita i Thiago igrali u sredini,a bekovi su igrali dosta visoko i ubacivali se u napad,prakticno su bili krila oba.Moglo bi to ove sezone izgledati i ovako:
---------Busquets---------
----Xavi----------Iniesta---
---------Fabregas----------
----Messi---------Villa------
Mozda ne kao standardna formacija,ali sigurno da ce nesto ovako gledati dosta puta,barem tako mislim.
Ali dobro,vazno je da se forma lagano dize,sada slijedi Super kup protiv Porta.
Primjetio sam da Guardiola pokusava nesto novo.Igralo se sa 2 napadaca,Villa i Femenia(iako ovaj to i nije),dok su Iniesta,Fabregas,Keita i Thiago igrali u sredini,a bekovi su igrali dosta visoko i ubacivali se u napad,prakticno su bili krila oba.Moglo bi to ove sezone izgledati i ovako:
---------Busquets---------
----Xavi----------Iniesta---
---------Fabregas----------
----Messi---------Villa------
Mozda ne kao standardna formacija,ali sigurno da ce nesto ovako gledati dosta puta,barem tako mislim.
Ali dobro,vazno je da se forma lagano dize,sada slijedi Super kup protiv Porta.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
ubila barca nimet u njima
a mozda nisu trebali,ipak su prijateljski dosli
a mozda nisu trebali,ipak su prijateljski dosli
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Maestro

DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Zubizarreta: "Afellay će ostati u Barceloni"
Znači Juventus 0 bodova.
Guardiola: "Cesc je uvijek volio igrati malo naprijed, voli se ubacivati u šesnaesterac i pomoći će nam u tom pogledu"
Znači Juventus 0 bodova.
Guardiola: "Cesc je uvijek volio igrati malo naprijed, voli se ubacivati u šesnaesterac i pomoći će nam u tom pogledu"
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dosta je vise karafeka ovih fanova klubova koji Barceloni nisu ni do stidnih dlaka.
No dobro moramo ih razumjeti.Posljedice i razaranja koja je Barcelona cinila nad njima ostavljaju dubok trag.
Sta mislite o kokosinju na glavi Ville ?
No dobro moramo ih razumjeti.Posljedice i razaranja koja je Barcelona cinila nad njima ostavljaju dubok trag.
Sta mislite o kokosinju na glavi Ville ?
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Zabac je napisao/la: Sta mislite o kokosinju na glavi Ville ?

podsjeca me na Al Capone-a prije jedno 15 godina.mandraX je napisao/la:Zabac je napisao/la: Sta mislite o kokosinju na glavi Ville ?
Inace mislim da je ovo sa glavom uradio da bi izrazio svoju sucut koju je pocinio Ikeru na njihovom stadionu koji me podsjeca na kokosinjac.
- legenda reala
- Kontakt:
A jel to nisi pozno koje Postman ,razočarao si mespizz je napisao/la:Hajd ne rise puno...ti sad fol finjak neki...mojne moralisati, vidiš da se malo zezamo sa ovim homicima koji se pale na cristiana...sve je to zabava i rock and rollPostman je napisao/la:Pa ovi sto odg. oni sad uzivajual jok vi se ufatili ganjat sa nekim ko dodze da pise gluposti.malo je reci da se 3 dana izmedju ganjaju na temi R.Madrid
![]()
mesila, mandrax, zeljin grob, izzo, spiz lizi itd..
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
jedan jedini i neponovljiviAd0 je napisao/la:Maestro![]()
U posljednjih pet sezona, FC Barcelona je u mečevima protiv Real Madrida na Santiago Bernabeu ukupno zabila 14 golova, dok je na Nou Campu 9.
Al stvarno mi vise nije jasno gdje oni sve ove pehare potrpaju. Kakva li vitrina treba za sve ovo. Pa nose kuci sve sto se peharom zove vec godinama.Ko da grozdze beru. 
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
petaklosmi je napisao/la:Kad je ovo izvlacenje za LS ?
Zar u petak ne igramo protiv Porta.Kako ce Messi biti na dva mesta u jednom danu.Nadam se da se nece osetiti umor kod njegaZabac je napisao/la:petaklosmi je napisao/la:Kad je ovo izvlacenje za LS ?
PS: Jel tada i izbor za igraca godine ?
MVP - Messi-Villa-Pedro
ma nemam pojma, ovo sam napisao po nekim svojim predpostavkama.Jer je inace bila politika : utorak-sriejda LP ,losmi je napisao/la:Zar u petak ne igramo protiv Porta.Kako ce Messi biti na dva mesta u jednom danu.Nadam se da se nece osetiti umor kod njegaZabac je napisao/la:petaklosmi je napisao/la:Kad je ovo izvlacenje za LS ?
PS: Jel tada i izbor za igraca godine ?
cetvrtak EL i nakon toga odma zrijebanje.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
- Želim se zahvaliti svim mojim suigračima koji su mi pomogli da se što lakše prilagodim. U Arsenalu sam imao više slobode u igri. Ovdje vlada veća disciplina i na to se moram naviknuti. U Barceloni imam drukčiju ulogu od one koju sam imao u Arsenalu. Ovo je novo iskustvo. Siguran sam da će se stvari razvijati sve bolje za mene – izjavio je Fabregas.
- Vrlo sam sretan što zam zabio svoj prvi gol za Barcelonu. Krasno je to iskustvo i uživam u ovome trenutku.
i apsolutno pozdravljam ciscenje ovih tema...
- Vrlo sam sretan što zam zabio svoj prvi gol za Barcelonu. Krasno je to iskustvo i uživam u ovome trenutku.
i apsolutno pozdravljam ciscenje ovih tema...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Bravo Fagregas, i ja apsolutno podrzavam ovo cisnjenje tema 
PS: Puyol se vraca za 3 nedelje
PS: Puyol se vraca za 3 nedelje
MVP - Messi-Villa-Pedro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.