FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
daj anto ne susi,idemo 100% oprezni sutra znamo kakvu priliku imamo i idemo po nova 3boda!!!
Stern des Südens
- el-fighter
- Kontakt:
Joj kako volim kad vikend dobro krene. Dortmund je sinoc kiksao i sada je red na nas. Uvijek me strah ovakvih utakmica i igranja protiv realno slabijih ekipa. Nadam se da ce igraci maksimalno ozbiljno uci u utakmicu i ubiljeziti nova 3 boda.el-fighter je napisao/la: Sada je sve podredjeno utakmici sa Nurnbergom sutra, a "tamo negdje" se nadam kiksu Dortmunda veceras,
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Sinoc sam u afektu rekao da bi volio da vas Madrizani obrukaju,al moram priznati da zelim upravo suprotno..
nadam se vasem osvajanju Lige prvaka..da pokazemo da je Bundesliga najbolja liga.
sto je vec dokazano sinocnjom "ljepoticom".. 
nadam se vasem osvajanju Lige prvaka..da pokazemo da je Bundesliga najbolja liga.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nekako sve postade ružičastije,do sinoćne utakmice nisam vjerovao da BvB mozemo prići na manje od 5bodova prije derbia ali eto i to se dogodilo tako da sam sad poprilično siguran da će još više kiksati i da utakmica u Dortmundu neće imati toliku važnost!!!
Stern des Südens
Sve je to do nas,i uvijek je bilo do nas,da mi nisamo napravili ovaj pakleni niz pobjeda ne bi ni dosli u ovu situaciju priblizavanja BVB-u,mi njima pravimo nemir sa pobjedama,mi da smo kiksali oni ne bi imali puno posla da lape salataru,ali uz nasu konstantnost to ce im jako tesko poci za rukom a mozda i nikako,ne ide mi uglavu pisanje ovih koji su davno titulu prepustili i odustali od nje,ja sam mozda od onih tvrdoglavijih navijaca Bayerna na +7 dortmunda imao sam neki osjecaj da ce se sve okrenuti u nasu korist.
Jos malo ce tekma pa sretno decki, rutinski i ovu tekmu neka bude 0:2 za nas 
VOLIM BAYERN
Ovaj ti je post za veliki respekt....Odavno nisam vidio ovoliku korektnost na ovom forumu od strane jednog forumaša, jer naravno da ti je sinoć bilo krivo, ko što meni bude krivo kad Bayern kiksa, ali kad dođeš dan poslije i ovako nešto kažeš onda je to stvarno za svaku pohvalu.mma_hz je napisao/la:Sinoc sam u afektu rekao da bi volio da vas Madrizani obrukaju,al moram priznati da zelim upravo suprotno..
nadam se vasem osvajanju Lige prvaka..da pokazemo da je Bundesliga najbolja liga.sto je vec dokazano sinocnjom "ljepoticom"..
Podbadanja će uvijek biti, ali i ja tako uvijek kad je Dortmund u Evropi navijam za Dortmund i nikad im ne želim tada zlo....
Svaka čast još jednom......
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Mislim da u dvoboju Real-Bayern niko nikog nece obrukati, odlucivat ce najvjerovatnije 1 gol, mozda budu i produzetci, mozda i penali...bice neizvjesno do jaja, ali kao navijac Reala nadam se prolazu. Ponavljam jos jednom, nikakvog brukanja, nikakvog kantanja u ovom dvoboju nece biti.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- anton 1983
- Kontakt:
Ste vidli ko bu sve za Bayern danas igro?
SEX!
prnJić, TymoŠpek i contento u prvih 11!
SEX!
prnJić, TymoŠpek i contento u prvih 11!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- anton 1983
- Kontakt:
ko bi se nado ovakvoj rotaciji, al ak nam pođe za rukom, bit će to nešto prejebeno!!!!
Ništa support the team i netrebamo srati JUPPU zbog ovih zamjena bez obzira na rezu jer moramo shvatiti da se rotirat sada mor azbog našeg prestrašnog rasporeda!
SUPPORT THE TEAM!!!
AUF GEHTS BAYERN!!!!!!!!!
Ništa support the team i netrebamo srati JUPPU zbog ovih zamjena bez obzira na rezu jer moramo shvatiti da se rotirat sada mor azbog našeg prestrašnog rasporeda!
SUPPORT THE TEAM!!!
AUF GEHTS BAYERN!!!!!!!!!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- farinelli123
- Kontakt:
Zna li neko kako stoje stvari sa zutim kartonima u Ligi Sampiona? Kad se brisu kartoni?
Cini mi se da su Gustavo, Lam, Kros i Miler na karton od suspenzije. Mozda jos neko, ne secam se.
Hvala.
Cini mi se da su Gustavo, Lam, Kros i Miler na karton od suspenzije. Mozda jos neko, ne secam se.
Hvala.
•
- Omerbavarac
- Kontakt:
Strasno me nerviraju ove duge lopte, tesko da se sa istim moze nesto vise postici.
Cim su krenuli igrati malo kroz sredinu stvarale su se prilike za centarsuteve, Pranjic i Muller nekoliko puta.
Robben totalno odsjecen, od njega sam danas najvise ocekivao.
Treba tu Schweini da malo poveze sredinu, a ne treba zaboraviti ni odbranu, koja je odigrala dosta dobro i nije napadacima Nurnberga pruzila mnogo sansi.
P.S. Strasno smo losi u skoku.
Cim su krenuli igrati malo kroz sredinu stvarale su se prilike za centarsuteve, Pranjic i Muller nekoliko puta.
Robben totalno odsjecen, od njega sam danas najvise ocekivao.
Treba tu Schweini da malo poveze sredinu, a ne treba zaboraviti ni odbranu, koja je odigrala dosta dobro i nije napadacima Nurnberga pruzila mnogo sansi.
P.S. Strasno smo losi u skoku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
- moustapha
- Kontakt:
Uh teske utakmice braco mila. Ali jako vazna pobjeda na kraju, sad se sve odlucuje sa Dortmundom.
#divovi
- roy_makaay
- Kontakt:
Na ovakvim utakmicama se dobija titula.Tipični Bayern-Dusel.Umalo Neuer ne ukaki na kraju
.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
Arjen Robben.
Teška ali zaslužena pobjeda, danas Neuer dosta nesiguran kod istrčavanja malo je falilo da loptu izboksuje u gol
Sad pušemo Dortmundu za vrat 
Teška ali zaslužena pobjeda, danas Neuer dosta nesiguran kod istrčavanja malo je falilo da loptu izboksuje u gol
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jedva sam izdrzao, nisu morali praviti ovoliku dramu.moustapha je napisao/la:Uh teske utakmice braco mila. Ali jako vazna pobjeda na kraju, sad se sve odlucuje sa Dortmundom.
Dobro je, ove tekme sam se jako bojao. Idemo dalje, OM pa komsije iz Augsburga i onda slijedi spektakl.
Vom Jäger zum Gejagten
- Centre forward
- Kontakt:
Nisam gled'o tekmu, al dobro je.Pobjedi se ne gleda u zube
.Dosta je nama i 1:0, nije fer heftano trpat po sedam komada.Ovo je ono sto nam je trebalo, sto ce momcima podignut nivo samopouzdanja na maximum.Bvb, stizemo 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Od silnog uzbuđenja duplam postove
Gero ukloni jedan.
Gero ukloni jedan.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Saurman je napisao/la:Arjen Robben.![]()
Teška ali zaslužena pobjeda, danas Neuer dosta nesiguran kod istrčavanja malo je falilo da loptu izboksuje u golSad pušemo Dortmundu za vrat
rekoh ja vama da neuer treba jos iskustva da bi bio medju najvecim
dobro ste iskoristili onaj bozji dar od sinoc kako samo mozemo okarakterisati kiks borusije
sad je bayern vec u situaciji da prvenstvo njemacke zavisi iskljucivo od vas, naravno ako bi sve od reda pobjedjivali ukljucujuci i borusiju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Zadnjih 5 minuta za srcani udar. Doduse za one sa malo slabijom hercikom.
Ne znam, ali nase rezerve nemaju potencijala doci do gola, mozda i imaju ali ocigledno da ne znaju.
Tek po ulasku Svinjceka je to proradilo, taman na vrijeme se oporavio.
U posljednje vrijeme mi sudije idu pravo na nerve, za svaki njihov pogresan zvizduk imam odgovor. Danas nam je ponovo sviran ofsajd koji ni u kom slucaju nije postojao. Pola metra je Muller bio od zadnjeg igraca Nurnberga.
Gol nisam uspio vidjeti jer mi je stream puk'o u trenutku kad je Kroos presjekao loptu, pa ko prvi naleti na gol neka ga kaca.
Ne znam, ali nase rezerve nemaju potencijala doci do gola, mozda i imaju ali ocigledno da ne znaju.
Tek po ulasku Svinjceka je to proradilo, taman na vrijeme se oporavio.
U posljednje vrijeme mi sudije idu pravo na nerve, za svaki njihov pogresan zvizduk imam odgovor. Danas nam je ponovo sviran ofsajd koji ni u kom slucaju nije postojao. Pola metra je Muller bio od zadnjeg igraca Nurnberga.
Gol nisam uspio vidjeti jer mi je stream puk'o u trenutku kad je Kroos presjekao loptu, pa ko prvi naleti na gol neka ga kaca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.