Lendric more ovo ispravit samo na jedan nacine, a to je da se javno isprica svim navijacim. Grjesio je, ali ce jos vecu gresku napravit ako se bude pravio glup kao da se nista nije prije dogadjalo. Al opcenito momak je malo cuknut u glavu, malo jace, pa tako me nista od njeg ne cudi. Pa evo uprava, ali koliko ti moras biti lud da dodjes u sredinu dje ce te svi pljuvat i to znas, u sredinu koju si sam ti bez razloga pljuvao.tutankamon1905 je napisao/la:Lendriceve igracke sposobnosti uopce ne trebamo uzimat u razmatranje jer nece i ne mogu roc do izrazaja.
Po prijasnjim zaslugama ce svaki njegov dodir s loptom bit popracen zvizducima i u takvoj atmosferi je samo pitanje trenutka kad ce on eksplodirat i zamjerit se jos vise navijacima.
Dosad mi se svidio prelazni rok, al ovo je sve usralo. Kao da su u upravi prespavali sve njegove ispade.
Kako god, mislim da se nece dobro zavrsit, al bi volio da sve prepirke pocnu i zavrse na terenu..ne sjecam se da je ijedan igrac doso u Mostar i Zrinjski, a da je imao problema u gradu s navijacima..ovaj bi mogo bit prvi
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Stvarno ,nije mi jasno.Mislim da je zadnjih godina jedan od naših najvećih aduta bilo veliko zajedništvo u svlačionici i to je Danko potencirao .Znamo da je nekoliko dobrih igrača završilo ne na klupi nego na tribinama jer su bili malo na svoju ruku.I zato čudi ovaj potez uprave.
Slažem se Lendric bi se trebao ispričati za neke rijeci i postupke i to bi možda donekle pomoglo da se situacija izgladi.
Slažem se Lendric bi se trebao ispričati za neke rijeci i postupke i to bi možda donekle pomoglo da se situacija izgladi.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
Nikad nismo imali vele zajednistva uvijek klanovi belaji pa smo osvajali
Osvajat cemo opet jaki smo prejaki smo
https://youtu.be/LQWg93682Jk
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!
Bog te čuo!!Duff je napisao/la:Nikad nismo imali vele zajednistva uvijek klanovi belaji pa smo osvajali
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
-
PiazzaGrande
Bas je veliki interes navijaca pobudio ovaj Lendricev povratak u HŠKZ.
Nadam se da ce isto tako biti i kada u prodaju budu pustene sezonske ulaznice...ahaaa
Ne znam cita li Sulenta drustvene mreze i forume...
Ako cita, samo bi mu porucio: IGRAJ DO KRAJA!
edit: Ja sam se ovome Lendricu nadao jos prosle godine, bilo je neke price...a dobili smo Veselog
Nadam se da ce isto tako biti i kada u prodaju budu pustene sezonske ulaznice...ahaaa
edit: Ja sam se ovome Lendricu nadao jos prosle godine, bilo je neke price...a dobili smo Veselog
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Ma Šula je odgovoran i ja sam do sada zadovoljan kako je radio.Navijaci kao navijači ,Lendric rekao svoje ,navijači svoje i idemo dalje.Treba se dobro spremit za tekme a ne laprdat šta je tko rekao ili mislio.
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
-
PiazzaGrande
Slobo produzio ugovor, znaci odustalo se od Celikovica?
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Rijeka je na svojoj stranici objavila da Celikovic ide kod nas ,doduše naša službena stranica ga još nije promovirala!Ja bih volio da imamo obojicuPiazzaGrande je napisao/la:Slobo produzio ugovor, znaci odustalo se od Celikovica?
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
-
PiazzaGrande
Ne znam, napravili bi onda poprilicnu guzvu na stoperskim pozicijama. Tu su Jakovljevic, Gojkovic, Barbaric i cetvrti, junior Kresic...mirko1905 je napisao/la:Rijeka je na svojoj stranici objavila da Celikovic ide kod nas ,doduše naša službena stranica ga još nije promovirala!Ja bih volio da imamo obojicuPiazzaGrande je napisao/la:Slobo produzio ugovor, znaci odustalo se od Celikovica?
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Zna se za jakovljevica da ce produzit ima mjesec dana,ne kontam sto nebi dosao celikovic logicno da ce dociPiazzaGrande je napisao/la:Slobo produzio ugovor, znaci odustalo se od Celikovica?
HŠKZ
Čeliković je vrlo dobar na zadnjem veznom,a i kao štoper naravno .
-
ultras94mostar
- Kontakt:
Šulenta ako citas portale i forume da ti i ja porucim nesto. Kada ces poraditi napokon na infrastrukturi? Kada cemo dobiti normalnu istocnu tribinu? Normalne wc-ove? Do kada cemo igrati europske utakmice u Sirokom? Do kada ce nam se smijati citava drzava radi kasabe od stadiona i optuzivati nas da smo ukrali stadion i nismo nista ulozili u njega??PiazzaGrande je napisao/la:Bas je veliki interes navijaca pobudio ovaj Lendricev povratak u HŠKZ.
Do kada ce nam igrati Veselinovici i primati place 10plus tisuca km i ostale picke materine od igraca a nasa djeca ici u capljinu, krusevo i cim ??!
Napravi donatorsku vecer, pozovi ulagace i investitore, pozovi navijace da ucestuju, organiziraj svaku utakmicu kutije na ulazima da stoje koliko ko moze dati. Neka jednu polusezonu cifre od karata idu za izgradnju tribine.
Ako **** Zeljini navijaci mogu skupiti pare i napraviti tribinu, mi mozemo duplo vise!!
-
PiazzaGrande
Hoce li se u autobusu za Sloveniju naci mjesta za kakvog kvalitetnog sredisnjeg veznog?
ultras94mostar...slazem se sa vecinom ovih stvari u postu, raspravljamo o ovim stvarima non-stop na zrinjski info... i mislim da je tamo bolje mjesto za razgovor o ovim temama nego ovdje.
edit: evo jutros je potvrdjena posudba Celikovica iz Rijeke
ultras94mostar...slazem se sa vecinom ovih stvari u postu, raspravljamo o ovim stvarima non-stop na zrinjski info... i mislim da je tamo bolje mjesto za razgovor o ovim temama nego ovdje.
edit: evo jutros je potvrdjena posudba Celikovica iz Rijeke
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Jutros je nasa ekspedicija krenula put Cateza sa 22 igraca i 4 golmana...U Sloveniji ce se momcadi pridruziti Jasmin Celikovic...
U autobusu nije bilo mjesta za Uchea, poradi tradicionalnih problema sa papirologijom, vizama i ostalim birokratskim zavrzlamama kada su u pitanju igraci sa crnog kontinenta, Emana Markovica koji treba rijesiti svoj status u HŠKZ, ali je tu jedno novo ime, krilo Eldin Mustafic koji je proteklu sezonu proveo u Capljini na posudbi, uz solidnu statistiku...
U autobusu nije bilo mjesta za Uchea, poradi tradicionalnih problema sa papirologijom, vizama i ostalim birokratskim zavrzlamama kada su u pitanju igraci sa crnog kontinenta, Emana Markovica koji treba rijesiti svoj status u HŠKZ, ali je tu jedno novo ime, krilo Eldin Mustafic koji je proteklu sezonu proveo u Capljini na posudbi, uz solidnu statistiku...
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Volio bih kada bi u Catez svratio Samir Radovac..kakva crna grcka, kakvi bakraci, bolje je u Zrinji...
Btw. Na popisu 8 juniora plus dvojica, Uche i Eman koji su ostali u Mostaru....deset ukupno
Btw. Na popisu 8 juniora plus dvojica, Uche i Eman koji su ostali u Mostaru....deset ukupno
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Dobra ekipa, čini mi se da je tu i neka nova vibra dolaskom Harija Vukasa čime su motiv dobili i igrači koji su nešto duže tu.
Nadajmo se da će pripreme proći dobro, bez ozljeda i bez odlazaka igrača i uz malo sreće kvalitetno odraditi ovaj sedmi mjesec.
Nadajmo se da će pripreme proći dobro, bez ozljeda i bez odlazaka igrača i uz malo sreće kvalitetno odraditi ovaj sedmi mjesec.
Izvinjavam se na upadu, ali ste toliko trofeja sabrali, a da niste se okrenuli malo i oko infrastrukture. Mozda ce neko reci vam nije ni stadion u Sirokom daleko za igranje europski utakmica, "sutra" nece biti ni Velezov stadion Rodjeni vam biti daleko, ali napravite sebi.ultras94mostar je napisao/la:Šulenta ako citas portale i forume da ti i ja porucim nesto. Kada ces poraditi napokon na infrastrukturi? Kada cemo dobiti normalnu istocnu tribinu? Normalne wc-ove? Do kada cemo igrati europske utakmice u Sirokom? Do kada ce nam se smijati citava drzava radi kasabe od stadiona i optuzivati nas da smo ukrali stadion i nismo nista ulozili u njega??PiazzaGrande je napisao/la:Bas je veliki interes navijaca pobudio ovaj Lendricev povratak u HŠKZ.
Do kada ce nam igrati Veselinovici i primati place 10plus tisuca km i ostale picke materine od igraca a nasa djeca ici u capljinu, krusevo i cim ??!
Napravi donatorsku vecer, pozovi ulagace i investitore, pozovi navijace da ucestuju, organiziraj svaku utakmicu kutije na ulazima da stoje koliko ko moze dati. Neka jednu polusezonu cifre od karata idu za izgradnju tribine.
Ako **** Zeljini navijaci mogu skupiti pare i napraviti tribinu, mi mozemo duplo vise!!
Sretno u europi, da nas sto bolje predstavite..
Ja bi volio novi stadion iako je to nemoguca misija, ali nazalost ovaj pod BB je rupa bez dna.
-
PiazzaGrande
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Šta ono rade na stajanju?Vidim jutros u prolazu srušen dio zida od stajanja preko puta građevinskog fakulteta!!??
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.