Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Izgubise, obila im se o glavu Alegrijeva kukavicka igra kao i protiv Reala.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
auuu kako su losi...pa covjece igras kuci, prilika da ovjeris titulu i nisi osutao na gol cijelu tekmu, uzas.
takticar trener:-)
s obzirom da igraju s interom i romom koji ce ganjati ligu prvaka, tesko da ce pjanic do nove titule.
napisao sam protiv reala a i veceras cu, vi svrsavajte koliko hocete, ovakav pjanic mene ne odusevljava. grebem ja njegove kilometre i tacne pasove.
benatia ih izbaci iz lige prvaka a mogao bi biti tragicar za skudeto, pojeo ga kulibali kod gola.
s obzirom da igraju s interom i romom koji ce ganjati ligu prvaka, tesko da ce pjanic do nove titule.
napisao sam protiv reala a i veceras cu, vi svrsavajte koliko hocete, ovakav pjanic mene ne odusevljava. grebem ja njegove kilometre i tacne pasove.
benatia ih izbaci iz lige prvaka a mogao bi biti tragicar za skudeto, pojeo ga kulibali kod gola.
Fiorentina i Sampdoria se takođe bore za Evropu. Sve je u rukama Juventusa.babino je napisao/la:auuu kako su losi...pa covjece igras kuci, prilika da ovjeris titulu i nisi osutao na gol cijelu tekmu, uzas.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- JohnCleese
- Kontakt:
Bjezi iz Juventusa, momentalno ! Kako samo biras ove luzerske ekipe ?
Lyon,pa Roma, pa Juventus
Bjezi u Real ili Barcu
Lyon,pa Roma, pa Juventus
Bjezi u Real ili Barcu
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Sasvim pristojna partija,defanzivno jako dobrog posla napravio,rudari kod Alegrija za dvojicu s obzirom da je Kedira u vezi opet oduševio,imao je fenomenalnih devetnest dodavanja za devedeset minuta.
bio je najbolji večeras, uostalom ako sam već ja možda dobio pogrešan dojam o njegovoj igri onda ne lažu sofa i whoscored prema kojima je dobio ubjedljivo najveću ocjenu u juventusu.
krivac je isključivo alegri i pi.čkasta taktika, nemoguće da svih 14 igrača podbaci.
krivac je isključivo alegri i pi.čkasta taktika, nemoguće da svih 14 igrača podbaci.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Mozda bi onda trebo malo bolje gledat...kad ovdje citas neke komentare "poznavalaca" reko bih, pa tom momku je tuzlanska Sloboda plafon jbt. Probajte jednom gledat utakmicu i izmedju dva sesnesterca...KrajisnikBosnjak je napisao/la:NIJE SE VIDIO.
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Miralem Pjanić je nesumnjivo dobar igrač, ali meni nije bio baš tako dobar kao što se gore navodi u utakmici protiv Napolija.NiftyDribbler je napisao/la:Mozda bi onda trebo malo bolje gledat...kad ovdje citas neke komentare "poznavalaca" reko bih, pa tom momku je tuzlanska Sloboda plafon jbt. Probajte jednom gledat utakmicu i izmedju dva sesnesterca...KrajisnikBosnjak je napisao/la:NIJE SE VIDIO.
Neću reći da je loš igrač, ali očito da Juventus nije na tom nivou od prošle sezone i da je to vidljivo i na svim igračima, a ne samo na Miralemu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Jedan od najboljih veznjaka na svijetu kako kazu UEFA tehnicki eksperti, ali naravno ovdje ne valja?
- MikeToreno
- Kontakt:
Ne žele ga navedeni, obje ekipe traže mlađe CMe (što se i pokazuje kroz vjerodostojne izvore info.), a i stojim iza toga da da Mire nije dorastao toj nekoj tzv. kremi fudbala aka igranju u RM/Barci. Uz to i dalje vjerujem da je Pjanić itekako precijenjen. Odličan vezni igrač, nažalost nekonstantnost i glupe odluke ga odaljavaju od top3 CM kategorije. Lično bih ga volio vidjeti u EPL, jer mislim da bi bio pun pogodak. Posebno MU, ili pak Čelski.JohnCleese je napisao/la:
Bjezi u Real ili Barcu
Ovi koji pisu da je sinoc bio los cijenim da ne razumiju neke stvari u fudbalu...ista prica je bila i nakon Reala.
Sinoc je svoje zadatke na terenu vrlo dobro odradio, (defanzivno pogotovo jer je Pjanic i DM i CM u isto vrijeme), ako uzmemo u obzir cjelokupan tok meca, Allegrijevu zenskastu taktiku i sl.
Zelim mu da na ljeto ode u tim koji gaji ofanzivni fudbal.
Nije Juve dzaba najomrazeniji klub na svijetu..zgade ti ljudi fudbal...prije Mireta ga nikad nisam mogao gledati.
Sinoc je svoje zadatke na terenu vrlo dobro odradio, (defanzivno pogotovo jer je Pjanic i DM i CM u isto vrijeme), ako uzmemo u obzir cjelokupan tok meca, Allegrijevu zenskastu taktiku i sl.
Zelim mu da na ljeto ode u tim koji gaji ofanzivni fudbal.
Nije Juve dzaba najomrazeniji klub na svijetu..zgade ti ljudi fudbal...prije Mireta ga nikad nisam mogao gledati.
razumio fudbal ili ne, pjanic je sinoc bio samo prosjecan igrac na terenu.
volim ga, znam sta moze i partijama kao sinoc necu nikada biti zadovoljan.
volim ga, znam sta moze i partijama kao sinoc necu nikada biti zadovoljan.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Hoce Pjanic jos crveni dobit
od samog pocetka se pitam je li ovaj pjanic namjerno trazi crveni ili je malo priglup...
jao juventusa, koja je ovo anti reklama za fudbal, uzas sa igracem vise a titula u pitanju, strasno.
jao juventusa, koja je ovo anti reklama za fudbal, uzas sa igracem vise a titula u pitanju, strasno.
Kako igraju u zadnje vrijeme, ne treba biti iznenadjenje ako prokockaju titulu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Veceras katastrofalan i bezmud.
I da, bio je drugi zuti.
I da, bio je drugi zuti.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
-
NiftyDribbler
- Kontakt:
Sto mi ide ovo na zivce vise sa mudima...sve se neki huligani velikih muda ovdje razletili haha...Gefufna je napisao/la:Veceras katastrofalan i bezmud.
I da, bio je drugi zuti.
"Ti si mali ovdje zalutao." Pape
Procitaj svoj potpis naglas.NiftyDribbler je napisao/la:Sto mi ide ovo na zivce vise sa mudima...sve se neki huligani velikih muda ovdje razletili haha...Gefufna je napisao/la:Veceras katastrofalan i bezmud.
I da, bio je drugi zuti.
Rijec po rijec.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Konzerva, tuzlanskinacin, ZmajTuzla i 18 gostiju.