NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

jestamaji
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la jestamaji » 26 sep 2016, 14:16

Mig_Mig je napisao/la:Bitno je da su Coltsi nesto najlosije zadnjih 10 godina. Tacno sam molio Boga za jendu sezonu 0 16 . fuj
što, jel im to treba QB? :mrgreen:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 26 sep 2016, 14:18

odgledo sam konačno summary-je, nije juče bile nešto previše dobrih tekmi. one za koje se očekivalo da će biti dobre su ponajviše zakazale. brownsi su ludilo, sve ih više i više simpatišem :mrgreen: :mrgreen:
iduće hefte mogu konačno gledati u miru, valjda će biti bolje, počevši sa ranom tekmom u londonu koja konačno jednom nije bezveze :thumbup:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 sep 2016, 14:54

Zimmer :salut:

:clap:

:rol:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 26 sep 2016, 14:56

Isto kakvo balavce :roll:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 sep 2016, 14:57

jestamaji je napisao/la:brownsi su ludilo, sve ih više i više simpatišem :mrgreen: :mrgreen:
Dje neće biti, Pryor im igra sve od QB-a do safetya :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 26 sep 2016, 17:32

I Gurley se pojavio u fantasyu, vodim za 6 bodova i obojici po 1 igrac ostao, meni QB Matty Ice, a Slatinasu RB Coleman; valjda ce Matty bit raspolozen da baci par TDa Juliu, ili Sanuu, ili Tammeu ili bilo kome samo ne Colemanu :D :D

a Bearsi, 4 sezona zaredom bez omjera preko 50% :crazy:

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 26 sep 2016, 17:36

rio_Ferdy88 je napisao/la:
jestamaji je napisao/la:brownsi su ludilo, sve ih više i više simpatišem :mrgreen: :mrgreen:
ljudi su ono trebali dobiti jucer, steta..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 sep 2016, 19:45

Ja navijam od danas za Brownse, da koju i pobjede nebi li bili bolji od nas pa da mi draftamo QB :).

Samo trebat ce nam OL, trebat ce seondary. Takodjer i da nam ona inija ostane zdrava ako bog da uz novog QB .. Sinoc je Hoyer dbio neku prolaznu ocijenu i ako je imao par losih bacanja, ali je ipak zavrsio utakmicu sa 2TD preko 300 yardi i bez izgubljene lopte.. Kostalo nas je uprvom periodu odbrana treci down nekoliko dugih lopti gdje se secondary nije snasao
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 26 sep 2016, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 26 sep 2016, 19:47

tillman je napisao/la:I Gurley se pojavio u fantasyu, vodim za 6 bodova i obojici po 1 igrac ostao, meni QB Matty Ice, a Slatinasu RB Coleman; valjda ce Matty bit raspolozen da baci par TDa Juliu, ili Sanuu, ili Tammeu ili bilo kome samo ne Colemanu :D :D

a Bearsi, 4 sezona zaredom bez omjera preko 50% :crazy:
Mogao sam i bolje ovo kolo,previse sam ocekivao od Fullera,od TE nista nisam dobio a i Luck me uhakao pofino,od ostalih sasvim solidno,ono za odbranu nikad ne znas kako ce biti mada su Seahawksi mogli bolje protiv SF-a..slava nafaka da cu te dobiti a i bilo bi nezasluzeno ja mislim..
hoce neko Gorea ili Cromwella za TE slicne produkcije?
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 sep 2016, 20:02

Ja Grahama ostavio na klupi na poziciji TE i on uzme 14p..odlucio se za Thomasa na toj poziciji koji je do ove seemice bio dosta dobar , ali je zakazao u ovoj ..nocas imam 2 igraca Brees i Freeman dok ce protivnik imati Cooksa kome ce bacat Brees .. Zaostajem 9p ma da mislim da ce Freeman trcat poder ove odbrane dobro, a Brees moze uzeti 20p tako da 27p i da protivnik uzme 15 i eto ..nikad ne znas tr ba cekati vidjeti sta ce se desit nadam se da id m na 3-0 :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

work
Kontakt:

Post Postao/la work » 26 sep 2016, 20:37

Tankiraju ovo Bearsi do kraja. Nije ni da mogu bolje, ali ce sad ascare tankirat.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 sep 2016, 20:44

work je napisao/la:Tankiraju ovo Bearsi do kraja. Nije ni da mogu bolje, ali ce sad ascare tankirat.
ma tesko da tankiraju prije da ne mogu bolje ..nismo mi ekipa i grad koja to smije dopustiti..media, navijaci su rigorozni i to nebi dopustili ...povrede u odbrani su trenutno veliki problem, jer smo trojicu izgubili u jednoj tekmi koji su cinili tu liniju , koji ce biti out nekoliko sedmica odnosno sezonu...ali trebamo to i radit svakako za buducnost traziti QB.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 27 sep 2016, 06:06, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 sep 2016, 21:10

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Haha, cekaj, zasto mi ne nude da ga stavim na RB :D ahaha, sit mi je bio, a covjek 23 :D
Max Allegri

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 sep 2016, 22:21

Russell Wilson doing “Exceedingly well” after spraining knee Sunday.
Nije ništa puklo :pray:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 26 sep 2016, 22:25

Lillard je napisao/la:
Russell Wilson doing “Exceedingly well” after spraining knee Sunday.
Nije ništa puklo :pray:
Ja ne znam gdje on dijelo i sta je dijelo sitorinji, ali covjek 2 kola ima takve srece oko povreda, da je to nemgouce objasniti ! al svakako, dobro za ligu da je ok
Max Allegri

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 26 sep 2016, 22:31

SaltCityAttack je napisao/la:
work je napisao/la:Tankiraju ovo Bearsi do kraja. Nije ni da mogu bolje, ali ce sad ascare tankirat.
ma tesko da takiraju prije da ne mogu bolje ..nismo mi ekipa i grad koja to smije dopustiti..media, navijaci su rigorozni i to nebi dopustili ...povrede u odbrani su trenutno veliki problem, jer smo trojicu izgubili u jednoj tekmi koji su cinili tu liniju , koji ce biti out nekoliko sedmica odnosno sezonu...ali trebamo to i radit svakako za buducnost traziti QB.
Je, iz perspektive nas malo objektivnijih navijaca bi bilo dobro da istankiraju, i da uzmu QBa i te fore, ali moramo razumjeti i coaching staff, management pa i vecinu igraca... oni se bore za svoje ugovore, jer znaju da ako ovdje se ne iskazu, priliku drugdje vjerojatno nece dobiti... i zato vjerujem da ce dobiti nekih 5 utakmica do kraja, sto ce opet donijeti pick u prvih 10 ali ne i u top 5... vjerujem kad se Goldmann i Trevathan vrate u obranu tamo pred Jagse, da bi moglo i na bolje krenuti; evo CB Fuller bi trebao igrati protiv Lionsa sto je dobra stvar, mislim i da ce i Jay igrati...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 sep 2016, 06:12

Ma vidjet cemo ebiga znam da mi tankirat necemo sigurno ..daj bize samo da draftamo QB ..budemo li mesju 10 dat taj pick Patriotsima, ali ako budemo mesju 3 4 onda mozemo mi draftat naseg QB.

Vecerasnja utakmica je dokaz da QB sa onakvom odbranom nema sanse ..ova odbrana Saintsa je kao Bearsa prije 2 godine sramota majkemi .. ja se samo bojim da opet ko god nam dodje ne bude isto jer sinoc je Hoyer imao ok utakmicu i zijan smo bili ..mene samo to brine ..ali valjda znaju da treba OL i secondary potpisati za tih 60 miliona salary capa slijedece sezone ..vjerujem da je i Jay bivsi tu je i dodatnih 15m za novog QB i to je to

Sto se tice fantasy samo u vecerasnjoj utakmici sam uzeo preko 50p i nadoknadio zaostatak od 9p kojeg je moj prorotivnik imao ..odlican start 3-0 ali ovako je bilo i prosle godone pa su me povrede srozalw nakon starta 6-1 vise nikako nisam pobjedio od week 8 :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 sep 2016, 10:51

NFL sezona je počela baš ono 'nako ... ali zakuhaće se to već..... već naredna hefta sa dugačkom nedjeljom je obećavajuća, po prvi puta u dugo vremena je jedna tekma u londonu bitna za oba tima. a onda rex-bellicheat, pa obećavajući SNF i MNF

u fantasy sam izjednačio rekord od prošle godine, upisao sam pobjedu :mrgreen: fale mi RB, inače je tim skroz OK, biće sve pitanje sreće :wave:

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 27 sep 2016, 10:59

@ Rio, daj malo truda, ostavio si Gatesa da igra a znalo se manje više da neće igrati :wave:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 sep 2016, 12:45

jestamaji je napisao/la:@ Rio, daj malo truda, ostavio si Gatesa da igra a znalo se manje više da neće igrati :wave:
Koga god da je stavio 44 p se nije moglo nadoknaditi
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.