što, jel im to treba QB?Mig_Mig je napisao/la:Bitno je da su Coltsi nesto najlosije zadnjih 10 godina. Tacno sam molio Boga za jendu sezonu 0 16 . fuj
NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
odgledo sam konačno summary-je, nije juče bile nešto previše dobrih tekmi. one za koje se očekivalo da će biti dobre su ponajviše zakazale. brownsi su ludilo, sve ih više i više simpatišem
iduće hefte mogu konačno gledati u miru, valjda će biti bolje, počevši sa ranom tekmom u londonu koja konačno jednom nije bezveze
iduće hefte mogu konačno gledati u miru, valjda će biti bolje, počevši sa ranom tekmom u londonu koja konačno jednom nije bezveze
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zimmer

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Isto kakvo balavce 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dje neće biti, Pryor im igra sve od QB-a do safetyajestamaji je napisao/la:brownsi su ludilo, sve ih više i više simpatišem![]()
![]()
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I Gurley se pojavio u fantasyu, vodim za 6 bodova i obojici po 1 igrac ostao, meni QB Matty Ice, a Slatinasu RB Coleman; valjda ce Matty bit raspolozen da baci par TDa Juliu, ili Sanuu, ili Tammeu ili bilo kome samo ne Colemanu

a Bearsi, 4 sezona zaredom bez omjera preko 50%
ljudi su ono trebali dobiti jucer, steta..rio_Ferdy88 je napisao/la:Dje neće biti, Pryor im igra sve od QB-a do safetyajestamaji je napisao/la:brownsi su ludilo, sve ih više i više simpatišem![]()
![]()
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja navijam od danas za Brownse, da koju i pobjede nebi li bili bolji od nas pa da mi draftamo QB
.
Samo trebat ce nam OL, trebat ce seondary. Takodjer i da nam ona inija ostane zdrava ako bog da uz novog QB .. Sinoc je Hoyer dbio neku prolaznu ocijenu i ako je imao par losih bacanja, ali je ipak zavrsio utakmicu sa 2TD preko 300 yardi i bez izgubljene lopte.. Kostalo nas je uprvom periodu odbrana treci down nekoliko dugih lopti gdje se secondary nije snasao
Samo trebat ce nam OL, trebat ce seondary. Takodjer i da nam ona inija ostane zdrava ako bog da uz novog QB .. Sinoc je Hoyer dbio neku prolaznu ocijenu i ako je imao par losih bacanja, ali je ipak zavrsio utakmicu sa 2TD preko 300 yardi i bez izgubljene lopte.. Kostalo nas je uprvom periodu odbrana treci down nekoliko dugih lopti gdje se secondary nije snasao
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 26 sep 2016, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Slatinash_7
- Kontakt:
Mogao sam i bolje ovo kolo,previse sam ocekivao od Fullera,od TE nista nisam dobio a i Luck me uhakao pofino,od ostalih sasvim solidno,ono za odbranu nikad ne znas kako ce biti mada su Seahawksi mogli bolje protiv SF-a..slava nafaka da cu te dobiti a i bilo bi nezasluzeno ja mislim..tillman je napisao/la:I Gurley se pojavio u fantasyu, vodim za 6 bodova i obojici po 1 igrac ostao, meni QB Matty Ice, a Slatinasu RB Coleman; valjda ce Matty bit raspolozen da baci par TDa Juliu, ili Sanuu, ili Tammeu ili bilo kome samo ne Colemanu![]()
hoce neko Gorea ili Cromwella za TE slicne produkcije?
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ja Grahama ostavio na klupi na poziciji TE i on uzme 14p..odlucio se za Thomasa na toj poziciji koji je do ove seemice bio dosta dobar , ali je zakazao u ovoj ..nocas imam 2 igraca Brees i Freeman dok ce protivnik imati Cooksa kome ce bacat Brees .. Zaostajem 9p ma da mislim da ce Freeman trcat poder ove odbrane dobro, a Brees moze uzeti 20p tako da 27p i da protivnik uzme 15 i eto ..nikad ne znas tr ba cekati vidjeti sta ce se desit nadam se da id m na 3-0 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Tankiraju ovo Bearsi do kraja. Nije ni da mogu bolje, ali ce sad ascare tankirat.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma tesko da tankiraju prije da ne mogu bolje ..nismo mi ekipa i grad koja to smije dopustiti..media, navijaci su rigorozni i to nebi dopustili ...povrede u odbrani su trenutno veliki problem, jer smo trojicu izgubili u jednoj tekmi koji su cinili tu liniju , koji ce biti out nekoliko sedmica odnosno sezonu...ali trebamo to i radit svakako za buducnost traziti QB.work je napisao/la:Tankiraju ovo Bearsi do kraja. Nije ni da mogu bolje, ali ce sad ascare tankirat.
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 27 sep 2016, 06:06, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Haha, cekaj, zasto mi ne nude da ga stavim na RBrio_Ferdy88 je napisao/la:Dje neće biti, Pryor im igra sve od QB-a do safetyajestamaji je napisao/la:brownsi su ludilo, sve ih više i više simpatišem![]()
![]()
Max Allegri
Nije ništa pukloRussell Wilson doing “Exceedingly well” after spraining knee Sunday.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ja ne znam gdje on dijelo i sta je dijelo sitorinji, ali covjek 2 kola ima takve srece oko povreda, da je to nemgouce objasniti ! al svakako, dobro za ligu da je okLillard je napisao/la:Nije ništa pukloRussell Wilson doing “Exceedingly well” after spraining knee Sunday.
Max Allegri
Je, iz perspektive nas malo objektivnijih navijaca bi bilo dobro da istankiraju, i da uzmu QBa i te fore, ali moramo razumjeti i coaching staff, management pa i vecinu igraca... oni se bore za svoje ugovore, jer znaju da ako ovdje se ne iskazu, priliku drugdje vjerojatno nece dobiti... i zato vjerujem da ce dobiti nekih 5 utakmica do kraja, sto ce opet donijeti pick u prvih 10 ali ne i u top 5... vjerujem kad se Goldmann i Trevathan vrate u obranu tamo pred Jagse, da bi moglo i na bolje krenuti; evo CB Fuller bi trebao igrati protiv Lionsa sto je dobra stvar, mislim i da ce i Jay igrati...SaltCityAttack je napisao/la:ma tesko da takiraju prije da ne mogu bolje ..nismo mi ekipa i grad koja to smije dopustiti..media, navijaci su rigorozni i to nebi dopustili ...povrede u odbrani su trenutno veliki problem, jer smo trojicu izgubili u jednoj tekmi koji su cinili tu liniju , koji ce biti out nekoliko sedmica odnosno sezonu...ali trebamo to i radit svakako za buducnost traziti QB.work je napisao/la:Tankiraju ovo Bearsi do kraja. Nije ni da mogu bolje, ali ce sad ascare tankirat.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma vidjet cemo ebiga znam da mi tankirat necemo sigurno ..daj bize samo da draftamo QB ..budemo li mesju 10 dat taj pick Patriotsima, ali ako budemo mesju 3 4 onda mozemo mi draftat naseg QB.
Vecerasnja utakmica je dokaz da QB sa onakvom odbranom nema sanse ..ova odbrana Saintsa je kao Bearsa prije 2 godine sramota majkemi .. ja se samo bojim da opet ko god nam dodje ne bude isto jer sinoc je Hoyer imao ok utakmicu i zijan smo bili ..mene samo to brine ..ali valjda znaju da treba OL i secondary potpisati za tih 60 miliona salary capa slijedece sezone ..vjerujem da je i Jay bivsi tu je i dodatnih 15m za novog QB i to je to
Sto se tice fantasy samo u vecerasnjoj utakmici sam uzeo preko 50p i nadoknadio zaostatak od 9p kojeg je moj prorotivnik imao ..odlican start 3-0 ali ovako je bilo i prosle godone pa su me povrede srozalw nakon starta 6-1 vise nikako nisam pobjedio od week 8
Vecerasnja utakmica je dokaz da QB sa onakvom odbranom nema sanse ..ova odbrana Saintsa je kao Bearsa prije 2 godine sramota majkemi .. ja se samo bojim da opet ko god nam dodje ne bude isto jer sinoc je Hoyer imao ok utakmicu i zijan smo bili ..mene samo to brine ..ali valjda znaju da treba OL i secondary potpisati za tih 60 miliona salary capa slijedece sezone ..vjerujem da je i Jay bivsi tu je i dodatnih 15m za novog QB i to je to
Sto se tice fantasy samo u vecerasnjoj utakmici sam uzeo preko 50p i nadoknadio zaostatak od 9p kojeg je moj prorotivnik imao ..odlican start 3-0 ali ovako je bilo i prosle godone pa su me povrede srozalw nakon starta 6-1 vise nikako nisam pobjedio od week 8
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
NFL sezona je počela baš ono 'nako ... ali zakuhaće se to već..... već naredna hefta sa dugačkom nedjeljom je obećavajuća, po prvi puta u dugo vremena je jedna tekma u londonu bitna za oba tima. a onda rex-bellicheat, pa obećavajući SNF i MNF
u fantasy sam izjednačio rekord od prošle godine, upisao sam pobjedu
fale mi RB, inače je tim skroz OK, biće sve pitanje sreće 
u fantasy sam izjednačio rekord od prošle godine, upisao sam pobjedu
@ Rio, daj malo truda, ostavio si Gatesa da igra a znalo se manje više da neće igrati 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Koga god da je stavio 44 p se nije moglo nadoknaditijestamaji je napisao/la:@ Rio, daj malo truda, ostavio si Gatesa da igra a znalo se manje više da neće igrati
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.