FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2017, 02:01

Zastone je napisao/la:Mortem mozda ti se san i ostvari :tralala:
Ti zelis da ja placem ko malo dijete, je l' je l'!! :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 06 maj 2017, 02:02

MortemHz je napisao/la:
Ako Bog da :D :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 maj 2017, 02:09

Zastone je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Ako Bog da :D :D
Doduse.. :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 06 maj 2017, 02:18

Pavlovic, Hodzic, Novakovic, Kovacevic, Ivetic, Saric, Mihojevic, Duljevic, Crnkic, Hebibovic, Ahmetovic najboljih 11 po meni za Siroki
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 06 maj 2017, 02:41

MortemHz je napisao/la:
Šuti ba, ne mogu ni da zamislim. Stari mi srčani i plućni bolesnik, ne znam bil preživio da se taj san ostvari. Ne mogu za sebe garantovat, kamol za njega. :lol: Pitari na aparatima zbog euforije i uzbuđenja. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Unknown16
Kontakt:

Post Postao/la Unknown16 » 06 maj 2017, 02:59

Momak koji je danas povrijedjen je dobro hvala Bogu! barem tako dolazim do inf da mu prsti rade peta mu je pukla ali da nije previse strasno,tj. sreca u nesreci se desila najbolje sto se moglo desiti se desilo...
svaka cast momcima na terenu za lavovsku borbu,subicu smo pokazali gdje je dosao picka,nadam se da se Samir dize aBd .
DO DUPLE IGRAJ SARAJ'VO !
SARAJ'VO ZIVOT JE MOJ !!!
DUPLA KRUNA 2018/19
ZORAN ZEKIC MANGUP!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 06 maj 2017, 03:07

Ooooooo sta se desilooooo pa te ludo volim sarajvoooo

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 06 maj 2017, 06:57

uNbx je napisao/la:@Mokes
Otkud ti to? :D Kakav ja i redar, mene bi i Čala uspio neutralisat. :lol:
:lol: :lol:
ZZ

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 06 maj 2017, 08:26

ajdohordas je napisao/la:ja ne znam jel se meni čini ili mi svaku sezonu i pol imamo problema sa tim lijevim bekom :hmmmmm:
Nije bek problem, zadnji vezni je problem
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 06 maj 2017, 08:55

Nešto najgore je suditi o igraču nakon jedne odigrane utakmice, te na osnovu toga donositi neke zaključke.
Samir je odigrao veoma dobro svoje minute, ali sumnjam da će Čala, poznavajući ga kakav je ziheraš, staviti ga od prve minute u najvažnijim utakmicama u sezoni.
Ja bih bio veoma sretan kada bi Samir počeo pružati partije kao prije, jer ovo danas je bilo na nivou onih europskih utakmica..

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 06 maj 2017, 08:59

Kad krenem na Kosevo ko da idem na planinu jbte..
Jucer citav dan u sorcu vani, i kad sam krenuo na Kosevo obukao debelu jaknu :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 maj 2017, 09:15

Al pasa Dulje za Crnkica :tokralju:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 maj 2017, 09:50

:Kako se samo bore momci :bow: 83 min Ahmet sprint kliznu izbi loptu u aut iz auta Saric uleti ko lud izbi loptu u nastavku te akcije Crnkic sprinta 30 m klizeci 10 metara :lol: jest da ga je Efendic bacio na cevape al potenciram Borbu. To je ono sto svaki navijac zeli ovi momci zasluzuzju puno vecu podrsku . protiv SB mora biti preko 8 hiljada , zovite motivisite raju hajmo malo pitari hajmo .

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 maj 2017, 09:55

Nece Cala nista mijenjati, kad je juce Sarica ostavio na klupi kud ces dalje. Ja sam siguran ako svi budu zdravi da ce ista ekipa istrcati. Eventualni Hodza umjesto Kadusica. Drugi go nikad ne bi dali, vidjelo se da nam fali svjezine za zavrsnicu. Pogotovo Amhetovicu, taj lik je bio gotov nakon dvadesete minute. Ali je odigrao fajterski do kraja, kako covjek da ga ne voli. Nije u redu srati po njemu, dovesti boljeg realizatora to je u redu. Ali njemu se nista ne moze prigovoriti kao ni Crnkicu. Saric me zabrinjava, kad nam najvise treba on je u padu formu.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 06 maj 2017, 10:02

DenchiNL je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:ja ne znam jel se meni čini ili mi svaku sezonu i pol imamo problema sa tim lijevim bekom :hmmmmm:
Nije bek problem, zadnji vezni je problem
Balic se vraca, kao i Rustemovic najvjerovatnije od sljedece utakmice. Nema potrebe da se Ivetic vraca na poziciju lijevog beka kao sto neki momak rece, vec bi bolje bilo da Balic igra tu... svakako mu je prirodna pozicija. Ono sto me je odusevilo sinoc su silne dubinske lopte koje su u 90% slucajeva uspijevale. Mislim da je to neki novi takticki zamisao Cale, jer po stranama imamo prebrze igrace ( samo moraju jos poraditi malo na realizaciji ). Onda valja napomenuti da smo nayebali kad Duljevic ode, kako samo sigurnije izgledamo kada je on na terenu.
Amer Dupovac!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 maj 2017, 10:03

Sarajlijica1946 je napisao/la:Nece Cala nista mijenjati, kad je juce Sarica ostavio na klupi kud ces dalje. Ja sam siguran ako svi budu zdravi da ce ista ekipa istrcati. Eventualni Hodza umjesto Kadusica. Drugi go nikad ne bi dali, vidjelo se da nam fali svjezine za zavrsnicu. Pogotovo Amhetovicu, taj lik je bio gotov nakon dvadesete minute. Ali je odigrao fajterski do kraja, kako covjek da ga ne voli. Nije u redu srati po njemu, dovesti boljeg realizatora to je u redu. Ali njemu se nista ne moze prigovoriti kao ni Crnkicu. Saric me zabrinjava, kad nam najvise treba on je u padu formu.
Kad je jucer dade cini mi se Zecu u noge na 35 metara od naseg gola meni srce stade. :crazy: :crazy:
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 maj 2017, 10:09

Skonto je Cala da nam treba na zadnjem veznom jos jedan fizicki jaci igrac i razbijac poput Mihojevica,jer zadnja linija Saric ,Ivetic je preslaba i fizicki inferiorna..
Saric je vise igrac za prema naprijed,previse petlja i grijesi kao npr jucer kad se ne smije pogrijesiti..
Linija Mihojevic,Novakovic,Kovacevic izgleda sasvim ok..bekovi su nas problem.
FK SARAJEVO.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 06 maj 2017, 10:10

mma_hz je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Nece Cala nista mijenjati, kad je juce Sarica ostavio na klupi kud ces dalje. Ja sam siguran ako svi budu zdravi da ce ista ekipa istrcati. Eventualni Hodza umjesto Kadusica. Drugi go nikad ne bi dali, vidjelo se da nam fali svjezine za zavrsnicu. Pogotovo Amhetovicu, taj lik je bio gotov nakon dvadesete minute. Ali je odigrao fajterski do kraja, kako covjek da ga ne voli. Nije u redu srati po njemu, dovesti boljeg realizatora to je u redu. Ali njemu se nista ne moze prigovoriti kao ni Crnkicu. Saric me zabrinjava, kad nam najvise treba on je u padu formu.
Kad je jucer dade cini mi se Zecu u noge na 35 metara od naseg gola meni srce stade. :crazy: :crazy:
Zekonja je opasan igrac nema sta. Jedini je nesto mogao kod njih. Onog Tandaru Mandaru Kadusic mu uzimao zracne duele, ja ne znam koliko je manji Kadusic ali sigurno je jedno 20 cm. :mrgreen:

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 06 maj 2017, 10:13

Od svega, najpozitivnije je pobijeda. Samo da se rezultati poklope da do derbija ostanemo u igri. A onda u derbiju se potuci pa sta bude. Ako budu bolji, ljudski cestitati.

P.S. Pozdrav sa Jadrana :)slika

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 06 maj 2017, 10:16

Sarajlijica1946 je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
Zekonja je opasan igrac nema sta. Jedini je nesto mogao kod njih. Onog Tandaru Mandaru Kadusic mu uzimao zracne duele, ja ne znam koliko je manji Kadusic ali sigurno je jedno 20 cm. :mrgreen:
Garant si i ti na istoku bio cim si to vidjeo.. :D

@evander fak ju- :evil: :evil:
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hase73, PapakIzSa, RaymondRed, Vanja8 i 32 gosta.