FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ljudi, šta je sa Balićem? Povreda, šta mu je? Kad se vraća? Zanima me i kad se vraća Rustemović?
Mehmedagić se skoro spominjao kao naše moguće pojačanje, juče na klupi a igra im igrač iz prve lige FBiH, slučajnost ili ne..
Mehmedagić se skoro spominjao kao naše moguće pojačanje, juče na klupi a igra im igrač iz prve lige FBiH, slučajnost ili ne..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Na Istoku sam bio, ali sam se okretao cesto da nisam fulio tribinu. 
I NASI OPET FAIR PLAY! IDEMO GO SANSA PO DESNOJ STRANI I HEBIB JE IZBACUJE!
KASNIJE SE LIK POPISA PO NAMA, NIJE NI IZASAO DA MU SE UKAZE POMOC!

I NASI OPET FAIR PLAY! IDEMO GO SANSA PO DESNOJ STRANI I HEBIB JE IZBACUJE!

KASNIJE SE LIK POPISA PO NAMA, NIJE NI IZASAO DA MU SE UKAZE POMOC!
Znas kad bi Tuzlaci ono kuci izbacili,smjesno majke mi..sve je bilo sinoc extra,fina raja zajebancija.
Ma **** i kisu,al sjever usra sve.
Ma **** i kisu,al sjever usra sve.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ovosezonski prelazni rok je jedan od najbolje odradjenih u posljednjih 10 godina. Dobili smo igracine kao sto su Novakovic. PAVLOVIC, Ivetic, Crnkic, Hodzic, Balic i ostali manje vise kao Ahmetovic i Saric. Najbitnije je sada ovu srz ekipe zadrzati, a ostalo je manje/vise bitno. Inace, BOJAN PAVLOVIĆ izjednačio rekord star 32 godine
Dokaz da odavno boljeg golmana i zadnju liniju nismo imali.
Kod: Označi sve
Veliki uspjeh golmana Sarajeva
U sinoćnjoj utakmici sedmog kola Lige za prvaka protiv Slobode (1:0), golman Sarajeva Bojan Pavlović (30) po 17. put ove sezone sačuvao je svoju mrežu.
Time je izjednačio klupski rekord kojeg je postavio Miloš Đurković u šampionskoj sezoni 1984/85, kada je također sačuvao svoju mrežu u 17 utakmica.
Priliku da nadmaši ovaj nesvakidašnji rezultat, Pavlović će imati naredne subote, kada Sarajevo gostuje Zrinjskom.
Ovaj srbijanski čuvar mreže je inače ove sezone branio na ukupno 28 mečeva za Sarajevo, a primio je 18 pogodaka.
Amer Dupovac!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
I onaj Amer Bekic, usranom motikom tjerati od kluba! Sinoc njega ubacuje, lik prohodao. Al kako me iritira taj frajer je nevjerovatno. A mali Lelic ne bi stao da je dobio sansu, ali vjerujem Cali. Sumnjam sam cak sto nije Saric poceo, ali sam vidio kad je usao sto nije poceo tekmu.
Evo na **** objavili onaj snimak kada je Kadusic igrao rukom u kaznenom prostoru
Pa ti likovi ne znaju uopste pravila fudbala.. ako lopta pogodi igraca u ruku koja je na zemlji, to nije penal. Ne vjerujem 

Amer Dupovac!
Samo se kod nas jos fura glupi fair play,Messiju tamo zube izbili,lezi pljuje krv,al vuce Real boli ih k.urac.
A sto je najgore u tom trenutku kada igrac Slobode lezi,oni vode loptu i nastavljaju,i ja majkemi govorim sad ces viditi kad je izgube od nasih ce se trazit da izbace i tako i bi.
Jos jednom za Dulju
Ja sam mu 4 lopte izbrojao koje je gurnuo za gol sanse.
Ako skontamo Hebib pucao u golmana,a u sredini sam Ahmetovic i Crnkic,to je u prvom bilo.U drugom isto lopta Dulje ovaj put Crnkic sam na golmana ,ovamo sami Ahmet i Hebib ovaj opet puca negleda nikog ,i treca situacija kad se Novakovic ubacio i osutao a Ahmet haman na gol liniji stoji ceka da mu odigra,znaci niko nece glave da digne da pogleda ,ko Noj glavu zabiju i sibaj.
Na ovaj problem se toliko grozim,da nisi u stanju loptu dodati prvom do sebe.
I jos.jedna stvar koji me smeta,da niko u ekipi nezna iz prve osutati.A zbog.toga se najvise ovih sansi i za.****
A sto je najgore u tom trenutku kada igrac Slobode lezi,oni vode loptu i nastavljaju,i ja majkemi govorim sad ces viditi kad je izgube od nasih ce se trazit da izbace i tako i bi.

Jos jednom za Dulju

Ako skontamo Hebib pucao u golmana,a u sredini sam Ahmetovic i Crnkic,to je u prvom bilo.U drugom isto lopta Dulje ovaj put Crnkic sam na golmana ,ovamo sami Ahmet i Hebib ovaj opet puca negleda nikog ,i treca situacija kad se Novakovic ubacio i osutao a Ahmet haman na gol liniji stoji ceka da mu odigra,znaci niko nece glave da digne da pogleda ,ko Noj glavu zabiju i sibaj.
Na ovaj problem se toliko grozim,da nisi u stanju loptu dodati prvom do sebe.
I jos.jedna stvar koji me smeta,da niko u ekipi nezna iz prve osutati.A zbog.toga se najvise ovih sansi i za.****
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije Pavlović stigao u ovom prelaznom roku, nego ranije, na početku 15/16. ja msm, kao zamjena za Delača. Sad je svakako odličan golman, po meni u 5 deka s Pirićem koji po meni ima prednost samo zato što nije stranac.
Ma nama sad slijede paklene 4 utakmice. Ona protiv Krupe dolazi 7 dana nakon derbija, može bit' odlučujuća a može bit' u nivou prijateljske. Al' ove četiri su problem. Kao što rekoste, prvi smo i ne mogu Čali prigovorit, samo bih ga volio upitat, šta je s Liivakom? Ni na klupi ga nema, a ako je već Čala odbio veliki broj slobodnih menadžerskih igrača zimus, znači da je u ovom momku vidio nešta. Vala poslije onih promašaja bih ja izvukao Hebibovića da je Ronaldo. Btw Heba nije ofanzivno krilo poput Crnkića, njegova prirodna pozicija je RMF, tip engleskog klasičnog desnog veznog, kao što su igrali Aron Lennon il Shaun Wright-Philips. Odatle valjda i problemi sa realizacijom, njegovo bi bilo da sprinta po krilu i ubacuje al' kod nas se non stop izbacuje u zicer šanse.
Ma nama sad slijede paklene 4 utakmice. Ona protiv Krupe dolazi 7 dana nakon derbija, može bit' odlučujuća a može bit' u nivou prijateljske. Al' ove četiri su problem. Kao što rekoste, prvi smo i ne mogu Čali prigovorit, samo bih ga volio upitat, šta je s Liivakom? Ni na klupi ga nema, a ako je već Čala odbio veliki broj slobodnih menadžerskih igrača zimus, znači da je u ovom momku vidio nešta. Vala poslije onih promašaja bih ja izvukao Hebibovića da je Ronaldo. Btw Heba nije ofanzivno krilo poput Crnkića, njegova prirodna pozicija je RMF, tip engleskog klasičnog desnog veznog, kao što su igrali Aron Lennon il Shaun Wright-Philips. Odatle valjda i problemi sa realizacijom, njegovo bi bilo da sprinta po krilu i ubacuje al' kod nas se non stop izbacuje u zicer šanse.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Culi ste trenera sinoc, dok god se nalazi u sansama, Hebib ce igrati. Sto je i posteno. Ipak je i zabio i ass ove sezone dovoljno za pocetni sastav. Ja sam se nadao da ce Bekic biti bolji, ali brat stvarno igra kriminalno u zadnje vrijeme. OK sto ispadnes, ali nemoj grijesiti, vracanje lopte i sl. Izbij brate u aut ko gospodin
I cao.
Sta je sad, Zec kao 'taj' famozni zavrseni igrac?

Sta je sad, Zec kao 'taj' famozni zavrseni igrac?

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne mogu da se nagledam duljine asistencije
Sent from my E6653 using Tapatalk
Sent from my E6653 using Tapatalk
Sad me zove Aida iz FKS kaze istekla mi clanarina,kad prije jbt prolazi ovo vrijeme..
Al dobro je ovo sto zovu da napominju znaci fali nam para hahahaha
FK SARAJEVO.
- ElCartel11
- Kontakt:
To je, da ti uplatis pa da onda od tih para daju Crnkicu bonus za golmma_hz je napisao/la:Sad me zove Aida iz FKS kaze istekla mi clanarina,kad prije jbt prolazi ovo vrijeme..

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
aBd da Bojan ove sezone skupi 20 tekmi bez primljenog
jos 3 nek ih rasporedi kako god

jos 3 nek ih rasporedi kako god

MI ŽIVIMO ZA SARAJEVO VI ŽIVITE OD SARAJEVA!!!!!!
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nermine ako nije bila plata bujrum ima sarme kod mene. Zasluzio si. 

ElCartel11 je napisao/la:To je, da ti uplatis pa da onda od tih para daju Crnkicu bonus za golmma_hz je napisao/la:Sad me zove Aida iz FKS kaze istekla mi clanarina,kad prije jbt prolazi ovo vrijeme..

FK SARAJEVO.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jel neko pregledao snimak, samo da kaze situacija Ahmetovic da li je simulirao? I koji mu je ono karton?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Morao bi se brinuti za mene k'o onda u LukaviciuNbx je napisao/la:Šuti ba, ne mogu ni da zamislim. Stari mi srčani i plućni bolesnik, ne znam bil preživio da se taj san ostvari. Ne mogu za sebe garantovat, kamol za njega.MortemHz je napisao/la:Ti zelis da ja placem ko malo dijete, je l' je l'!!Zastone je napisao/la:Mortem mozda ti se san i ostvariPitari na aparatima zbog euforije i uzbuđenja.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
[quote="Evander"]Od svega, najpozitivnije je pobijeda. Samo da se rezultati poklope da do derbija ostanemo u igri. A onda u derbiju se potuci pa sta bude. Ako budu bolji, ljudski cestitati.
P.S. Pozdrav sa Jadrana

Uzivaj maca
P.S. Pozdrav sa Jadrana

Uzivaj maca
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Nego @Morto mogao bi se tvoj san ostvariti aBd. 

FK SARAJEVO.
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, ristagrad i 48 gostiju.